Volkswagen Beetle varētu atgriezties kā elektromobilis 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.jūlijs 2020 6:41

Volkswagen kulta modelis Beetle, kas no piedāvājuma tika izņemts 2019.gadā, atkal varētu atgriezties, taču šoreiz kā elektroautomobilis.

Mediji vēsta, ka šonedēļ Volkswagen vērsies Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma birojā, lai reģistrētu preču zīmi e-Beetle, kas netieši norāda uz leģendārās vabolītes atgriešanos elektroautomobiļa statusā.

Reizē ar e-Beetle reģistrēti arī nosaukumi e-Golf Classic, e-Karmann, e-Kübel un e-Samba.

Elektriskā vabolīte nebūs vienīgais Volkswagen modelis, kas varētu atgriezties, mainoties pasaules uzskatiem – elektrisko automobiļu floti varētu papildināt arī 2022.gadā gaidāmais vienapjoma automobilis ID.7 ar dizainu, kas veidots klasiskā 50.gadu Microbus busiņa stilā.  

Volkswagen Beetle tika ražots 80 gadus – no 1938.gada līdz 2003.gadam, bet pēc tam – no 2011.gada līdz 2019.gadam.

 

 
Visi komentāri
 
Jumu 18.jūlijs 2020 11:59
0 1 Atbildēt

To Vabolīti VW paši sačakarēja pārtaisot praktiski par divvietīgu, tāpēc pieprasījums izgaisa. Nepietika prāta virsbūvi atstāt veco, bet salikt jaunus dzinējus, pikari utt.

Krotow 21.jūlijs 2020 0:53
1 0 Atbildēt

Vabolītes oriģinālā virsbūve neatbilst mūsdienu drošības standartiem. Lai atbilst, nāktos to pagarināt un skats vairs nebūtu tik vabolīgs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti