Par Covid-19 kompensāciju pērk Lamborghini un apmeklē striptīza klubus 12

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

iAuto | 7.augusts 2020 5:54

ASV nedēļas laikā atklāts jau otrs gadījums, kad valsts piešķirtās kompensācijas Covid-19 sakarā tiek izmantotas pavisam citiem mērķiem.

Lī Praiss, uzņēmējs no ASV Floridas štata, ir vēl viens biznesmenis, kas valsts piešķirto kompensāciju sava biznesa atbalstam izmantojis, lai iegādātos Lamborghini.

Aizvadītajā nedēļā, arī Floridas štatā, kāds cits uzņēmējs, iegūstot no valsts kompensāciju 3,9 miljonu dolāru apmērā, daļu naudas izlietoja, lai iegādātos sev 318 000 dolāru vērtu Lamborghini Huracan un turpināja šķērdēt viegli iegūtos līdzekļus dārgos veikalos. Afēra atklājās, kad Lamborghini iekļuva avārijā. Manīgais vīrs tika arestēts un tagad viņam draud līdz 30 gadiem ilgs cietumsods plus vairāki miljoni soda naudās.

No šī vīra neko nebija mācījies arī augstāk minētais Praiss. Iegūstot savā rīcībā 1,6 miljonus dolāru, ko valsts tam piešķīra darbinieku algām un biznesa atbalstam, uzņēmējs devās uz Lamborghini dīlercentru un par 233 337 dolāriem iegādājās sev krosoveru Urus. Nākamo trīs dienu laikā tika iegādāts Rolex pulkstenis par 14 000 dolāru, 4500 dolāri atstāti striptīza klubos, bet 700 dolāri – alkohola veikalos. Uzņēmēja vēlmju sarakstā arī 2020.gada Ford F-350 un nekustāmais īpašums Hjūstonā.

Praiss vairs nav uz brīvām kājām un arī viņam par saviem nodarījumiem būs jāatbild.

 

 
Visi komentāri
 
Šķiet ka 7.augusts 2020 9:03
6 0 Atbildēt

veids kā tiek izšķiešta ceļu remontam pieskirtā papildus nauda, ne ar ko nav labāks .

Izskatās pēc brutālas naudas apgūšanas, bez nekādas jēgas.

... 7.augusts 2020 9:32
2 0 Atbildēt

Tikai pie mums neviens nesēdēs...

gunbox 7.augusts 2020 10:03
3 1 Atbildēt

Likumdošanā nav paredzēts sēdēt par valsts naudas nelietderīgu izšķērdēšanu. Nav tāda panta.

viencexperc 7.augusts 2020 9:30
12 0 Atbildēt

Latviešu strādnieki dara līdzīgi. Pārdot vectēva mežu un tad nopērk q7.

gunbox 7.augusts 2020 10:00
0 0 Atbildēt

Q7 būtu kaut kāds krutuma etalons?

viencexperc 7.augusts 2020 11:42
5 0 Atbildēt

Nē. Tas ir strādnieku prēmiums. Strādniekiem tas skaitās kruts. Sapnis.

kontradmiral 7.augusts 2020 11:31
4 0 Atbildēt

Diemžēl šādi stāsti agrāk bija stipri daudz. Pārdod mežu pa visu naudu nopērk mašīnu un pēc tam pat uzturēt to auto īsti nevar. Ir stāsti pat jaunu A4 un pēc tam dzīvi uz roltoniem, jo izrādās, ka vajag apdrošināt, benzīnu ieliet, riepas nopirkt. Runā, ka tagad cilvēki tomēr vairāk ar galvu draudzējas un sāk naudu kaut kur ieguldīt.

Vernons 7.augusts 2020 10:59
2 1 Atbildēt

Daugava pēc tādiem raud!

Pļurkt 7.augusts 2020 12:22
0 0 Atbildēt

Ir jau arī citāda veida pusafēras!

Mums te viens izejvielu piegādātājs pieprasīja 2x lielāku cenu ar nākamo piegādi un 100% priekšapmaksu. Uz jautājumu vai benzīns ir palicis zelta vērtē... atbildēja ka Covid sakarā! Šis uzņēmums ir retais kas saņēma valsts kompensāciju un vēl grib ieraut nāsīs no otra gala! Vot būtu interesanti pajautāt strādniekiem vai šie kaut ko Covid kompensāciju sakarā algās ir saņēmuši??!!

Visi turpmākie pasūtījumi tika pārcelti pie konkurenta, kas savukārt bija priecīgs ka kaut kas kaut ko pasūta!

:-) 7.augusts 2020 13:00
1 1 Atbildēt

Vai bijušais piegādātājs bija banka, kāda velna pēc viņam "Tevi" būtu jākreditē? Izvērtēja riskus, pieņēma lēmumu. Apgrozījuma krituma kompensācijas izmaksā uzņēmumiem, darbiniekiem pabalstus. Ja jau piešķira kompensāciju, tad varēja pierādīt apgrozījuma kritumu, "pelēkajiem" to nav iespējams izdarīt.

Piegādātājs 7.augusts 2020 13:16
4 0 Atbildēt

Ar Pļurkt esmu ļoti uzmanīgs. Kā sākās vīruss, tā šis nemaksā par piegādāto un saka, lai prasot no Ķīnas komunistiem. A man laika nav, jāražo. Nu tad nu tā.

ahaha 7.augusts 2020 13:14
0 0 Atbildēt

Covidghini

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti