Suzuki Across kļūst pieejams Eiropā (+ FOTO) 5

 

Attēlos Across modelis Lielbritānijai Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.oktobris 2020 5:13

Sākot ar 56 810 eiro - Suzuki uzsāk krosovera Across tirdzniecību Eiropā. Tas ir japāņu markas dārgākais modelis, kas patiesībā ir pārzīmolots Toyota RAV4.

Krosovers Suzuki Across kļuvis pieejams Eiropas pircējiem. Vācijā markas dārgākais modelis maksās vismaz 56 810 eiro un tiks piedāvāts tikai Comfort+ aprīkojuma komplektācijā.

Zem virsbūves ar Suzuki dizaineru veidoto izskatu slēpjas Toyota RAV4 ar hibrīdpiedziņu uz 2,5 litru benzīna motora bāzes. Iekšdedzes dzinējs attīsta 185 Zs un gandrīz tikpat pievieno elektromotors pie priekšējās ass, savukārt vēl viens elektromotors ar 54 Zs jaudu palīdz griezt aizmugures riteņus, kad tiem vajadzīga papildu vilkme.   

Bāzes komplektā ir, tostarp: diožu lukturi, 19 collu vieglmetāla riteņu diski, multimediju sistēma ar 9 collu ekrānu, adaptīvā kruīzkontrole, ceļa zīmju atpazīšanas palīgsistēma, aktīvais savas joslas uzturētājs.

Ar elektrību Suzuki Across nobrauc aptuveni 75 km. Ražotājs norādījis, ka uz 100 km automobilis patērē vienu litru degvielas pēc WLTP cikla, kas atbilst 22 gramiem CO2 izmešu uz vienu kilometru.

Nesen Eiropā tika uzsākta universāla Suzuki Swace tirdzniecība. Šis modelis izveidots uz Corolla Touring Sports bāzes un tāpat kā Across, atšķiras vien ar pārveidotu priekšpusi.

APSKATI: Pārdod: lietotu Suzuki sludinājumi  

 
Visi komentāri
 
Skābene 26.oktobris 2020 8:48
0 0 Atbildēt

Spriežot pēc cenas un uzrādītā degvielas patēriņa, tas nav Hibrīds, bet Plug-in hibrīds.

Tgr 26.oktobris 2020 23:46
4 0 Atbildēt

Vacija shamejo tirgos pa 56 teur? Japanjiem marketelogi laikam neiziet no datorspelju istabas

Hi hi 27.oktobris 2020 1:25
3 0 Atbildēt

Sis noteikti bus dizpardoklis. Tik daudz sapipeties nav iespejams

Meeris 28.oktobris 2020 1:35
4 0 Atbildēt

toyota ar suzukas emblēmu par lexusa cenu ?!

ak 28.oktobris 2020 12:51
1 0 Atbildēt

Kārtējais zirgēzelis. Ne zirgs, ne ēzelis. Ne Toyota, ne Suzuki. Kam to vajag Suzuki, es vēl varu saprast, jo modeļu maz jau tā. Bet priekš kam Toyotai blamēties? Ja nu vienīgi kāds no Toyotas uzvārās par pārdoto modeli.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti