Ssangyong piesaka modernizēto Rexton 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.novembris 2020 7:49

Dienvidkorejas autoražotājs Ssangyong pieteicis krosovera Rexton modernizēto modeli, kas Eiropas tirgū kļūs pieejams martā.

Automašīna ir zīmīga ar rombveida radiatora režģi, diožu lukturiem un apaļiem miglas lukturiem, kas nomainījuši agrākos horizontālās formas gaismekļus. Aizmugurē izmainīta lukturu forma – tiem tagad ir T-veida zīmējums, bet hroma līste, kas abus savieno aizgūta no iepriekšējā modeļa. Pamainīts aizmugures bampera izskats, bet izplūdes sistēmas caurulēm piešķirti hromēti trapecveida uzgaļi.

Ssangyong Rexton interjerā tiek izmantoti augstākas kvalitātes materiāli. Centrālā konsole ir pārveidota, bet krāsainais digitālo instrumentu panelis pieaudzis līdz 12,3 collām. Četru apkārtskata kameru komplekts tagad var strādāt trīs formātos (standarta, platekrāna, pilnekrāna režīmā), bet elektronisko palīgasistentu klāstam pievienota Safety Exit Warning sistēma, kas brīdina vadītāju, ja drošu izkāpšanu apdraud kāds transportlīdzeklis, kas tuvojas no aizmugures.

Motortelpā atrodas četru cilindru 2,2 litru dīzeļdzinējs, kas attīsta 202 ZS - par 21 Zs vairāk nekā iepriekš, savukārt maksimālais griezes moments palielināts par 20 ņūtonmetriem līdz 440 Nm un ir pieejams diapazonā no 1600 līdz 2600 apgriezieniem minūtē. Jaunievedums ir astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas nomainījusi agrāk izmantoto transmisiju ar septiņām pakāpēm.  Tiklīdz vadītājs izslēdz motoru, tā automātiski pārslēdzas uz “Parking” režīmu.

 

 
Visi komentāri
 
GB12 12.novembris 2020 10:02
0 1 Atbildēt

Un atkal tikai viena bilde - ne interjera, ne aizmugures...

tas gan 12.novembris 2020 10:10
1 0 Atbildēt

taču ražotāji ne vienmēr steidzas tās (bildes) atklāt

Janeks90 12.novembris 2020 22:07
0 0 Atbildēt

paies laiciņš līdz saņems pa pastu sūtītās bildes...

GB12 12.novembris 2020 20:24
0 0 Atbildēt

Nu, šeit, piemēram, viss ir kā uz delnas.

www.youtube.com/watch?v=sh1uA8m4a90

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti