Grieķijas policija saņem 370 Peugeot 308 (+ FOTO) 6

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/JPImparato

iAuto | 16.novembris 2020 14:19

Lai gan jaunā Peugeot 308 debija vairs nav aiz kalniem, Grieķijas policija savām vajadzībām izvēlējusies aktuālo modeli, noslēdzot līgumu par 370 automašīnu piegādi.

Kamēr Francijas likumsargu vadība žandarmērijas savu pašreizējo ar Renault Mégane R.S. automobiļiem piepildīto autoparku gatavojas aizstāt ar spāņu sportiskajiem Seat Leon Cupra spēkratiem, grieķu policisti noskatījuši Peugeot 308, un, kā savā Twitter kontā paziņojis Peugeot izpilddirektora Žans-Filips Imparato, Grieķijai tiks piegādāti ne mazāk kā 370 Peugeot 308 eksemplāri.

Tā kā Grieķijā nav vērā ņemamas auto industrijas, policijas transportlīdzekļu piegāde ir atvērta visām markām, bet Peugeot allaž bijis viens no populārākajiem zīmoliem šajā Balkānu pussalas valstī.

Grieķijas policijas automašīnas krāsotas baltā krāsā, ar horizontālu zilas krāsas līniju zem logiem un policijas logotipu uz durvīm.  Visām ir tonēti stikli un bākugunis uz jumta.

Ellādas zemes likumsargiem tiks piegādāts otrās paaudzes modelis, lai gan trešās paaudzes Peugeot 308 pirmizrāde tiek solīta jau nākamā gada martā.

Zināms, ka 365 Peugeot 308 nonāks Spānijas policijas pārziņā, turklāt šīs valsts likumsargi pasūtījuši arī Citroën C5 Aircross un Peugeot 3008 ar 225 Zs hibrīdiekārtu, kā arī 244 Opel automašīnas.

 

 
Visi komentāri
 
aizejošais 16.novembris 2020 15:18
0 0 Atbildēt

kas ir Hellas likumsargi?

answer 16.novembris 2020 15:49
0 0 Atbildēt

ieraksti Google Grieķija

aizejošais 16.novembris 2020 17:14
3 0 Atbildēt

Grieķija ir Grieķija, raksti to gglē kā gribi. Latviski ir Grieķija. Vēl Grieķiju - gan seno - mēdz dēvēt par Hellādu. Paši grieķi savu zemi sauc par Ελλάδα, resp, Ellada.

Bet kas ir Hellas policisti?

iAutolv 17.novembris 2020 7:24
0 0 Atbildēt

Taisnība - neveiksmīgs tulkojums no vācu val

LMT 16.novembris 2020 19:05
0 0 Atbildēt

Lukturi!

650 17.novembris 2020 1:33
0 0 Atbildēt

-nu pr.Bampera augstums virs jūras līmeņa šiem izskatās diezgan iespaidīgi, cerams ka Hell-lādā nav pārbrauktuvju un gulošo prokuroru..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti