TÜV 2021. gada ziņojums: Opel Insignia labākā klasē 8

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel | 20.novembris 2020 8:25

Tikko iznākušajā 2021. gada TÜV ziņojumā Opel flagmanis Insignia atzīts par labāko savā klasē.

Šajā visaptverošajā Vācijas ziņojumā tiek vērtēti dažādi automašīnu modeļi, salīdzinot to defektu mazskaitlību. Papildus uzvarai klasē, Opel Insignia izcīnīja otro vietu kopvērtējumā.

"Priecē tas, ka lielapjoma ražotāja modelis Opel Insignia ir nokļuvis uz goda pjedestāla arī kopvērtējumā," saka TÜV asociācijas rīkotājdirektors Joahims Bīlers.

"Jaunais TÜV ziņojums vēlreiz pierāda mūsu augsto kvalitātes līmeni. Mēs pastāvīgi cenšamies palielināt klientu apmierinātību visās jomās," skaidro Opel Germany vadītājs Andreass Markss.

TÜV ziņojums kopš 1972. gada ir neatkarīgs patērētāju informācijas avots, runājot par transportlīdzekļu tehnisko stāvokli Vācijā. Tajā ir uzskaitītas atsevišķu modeļu stiprās un vājās puses dažādās automašīnu vecuma grupās. Veidojot 2021. gada TÜV ziņojumu, pamatpārbaudēs tika novērtēti aptuveni 8,8 miljoni automašīnu. Laika posmā no 2019.gada jūlija līdz 2020. gada jūnijam tika pārbaudīti 228 dažādi automašīnu modeļi.

 
Visi komentāri
 
Andis 20.novembris 2020 16:21
5 1 Atbildēt

Kā 2020. gada novembrī var iznākt 2021. gada ziņojums?

Labi, var.

Bet kāpēc tas reklāmas maksājums jānosauc par nākošā gada ziņojumu, ja vērtējums tika veikts 2019. - 2020. gadā?

Ivanovs 20.novembris 2020 17:54
6 3 Atbildēt

Tas tāpat kā visi skandināja, ka kia stinger ir mercedess e klases, audi a6 un bmw 5 ser killeris.

Kā ir patiesībā? Nu tie kuri ir braukuši un nav žurnaļugas sapratīs..

eidis 20.novembris 2020 18:14
0 4 Atbildēt

Laikam nesaprati - TUV saskaitīja REĀLUS!!!! izsaukumus.

Tie vācu kvalitātes paraugi, ko vēlējies ieraudzīt, tajā sarakstā diezgan pasen pa beigām dzīvojas.

Ivanovs 21.novembris 2020 13:01
2 1 Atbildēt

Ko tu domā ar vārdu kvalitāte?

To ka auto kuros ir mazāk elektronikas, vai arī tā ir primitīva iespējamiba, ka tas varētu saplīst ir mazāka?

Salīdzini kaut to pašu lexus GSF, ar konkurentiem m5, e63, un rs6, lexusam ir nožēlojams yamahas atmosfēriskais motors, kurš jaudas ziņā ir vienkārši nespēj konkurēt ar vācu trijnieku, jā toties tas ir primitīvs motors, kurus ražoja jau 2004 gadā, bet auto kurā tas atrodas ir 2018 gada ražojums (sākot no), protams, ka iespējamība tam saplīst ir krietni mazāka, par tvinturbo bračkām.

Tam lexusam ir 3 dažādi piekares/karbas/motora iestatījumi, cik atceros race, normal, un slalom, un uzmini kas mainās? Nekas! Kārba varbūt patur ātrumā nedaidz ilgāk! Tajā pašā laikā, vācu trijniekam, jau parastām dīzeļversījām ir šadas opcijas, turklāt reāli jūtamas! Un tā ir ļoti daudzās lietās iekš šiem auto.

Tā pati kias super dual cluch kārba, kura ir lēnāka par parastu automātu kurš atrodams bmw, audi un mercedesa dīzeļos. Ok par mercedes cits stāsts, to kārbu viņi saveda kārtībā tikai sķiet ar 2017 gadu.

Aizpagājušo gad biju uz stingera testu, un sajūtas bija nevis, kā braucot ar jaunu auto, bet drīzāk ar kaut kādu e60. Apdares kvalitāte, visi tetra veidīgie displeji, kustīgā viduskonsole galīgi neradīja labu priekštatu par to auto. Prezentē viņu kā baigo monstru, bet reāli tas ir ford mondeo, opel insignia utt., nekā tāda tur nav. Sevišķi, ja tu brauc ar vecu 2014 gada f10, tad iekāpjot jaunā stingerī ir tāda savāda sajūta, ka ātrāk gribās tikt prom. Auto normāls, bet vai tas patiks kādam kurš ir braucis ar vācu trijnieku? Šaubos, nu varbūt kādam kurš to vācieti ir nopircis nobrauktu, tad sākās stāsts ar remontiem un visu pārējo, bet kā jau teicu, tie ir citi auto.

Kas attiecās uz sajūtām, testiem, tad šis viss ir ļoti subjektīvi, jo nu būsim reāli, ko par auto vadāmību bremzēm utt., var pateikt cilvēks kurš ikdienā dzīvo Latvijā un nedodas uz sacīkšu trasēm, miniralijiem, vai kā minimums pa naktīm neslīpē ielas, tieši tā - neko!

Kalvis99 21.novembris 2020 13:41
3 0 Atbildēt

NU biežākie defekti gaismas, eļās noplūde, bremzes.

Pirmajās vietās dažādās kategorijās tomēr ir MB, Porche, Audi

www.tuvsud.com/de-de/publika...d-fehlerriesen

LMT 20.novembris 2020 19:33
8 7 Atbildēt

Tas ir rūsas tops?

šoferīc 21.novembris 2020 4:52
1 0 Atbildēt

TÜV tāda auto sadistu banda, vidēji trīs dienās nošķiļ divus vāģus

Kalvis99 21.novembris 2020 13:35
2 0 Atbildēt

MB topā pirmais, Dacia ir modeļi kur katrs 10 ar defektu. Te vairāk.www.world-today-news.com/tuv-report-20...-dacia-failed/

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti