Nejēga sabojā ekskluzīvu 561 Zs Mercedes-AMG C 63 S (+ VIDEO) 22

 
iAuto | 22.janvāris 2021 5:46

Mēģinot izpildīt tā saucamo Burnout, dārgās Mercedes-AMG kupejas īpašnieks sabojā motoru, taču ne tikai – aizdegas arī mašīna un jāsauc palīgā ugunsdzēsēji.

Jaudīgs auto un nejēga braucējs – tā ir bīstama kombinācija. Šo teicienu apstiprinājis kāds jauns cilvēks Austrālijā, kurš cenšoties atstāt iespaidu uz apkārtējiem, mēģinājis izpildīt tā saucamo Burnout – efektīvu riteņu izspolēšanu. Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem no motora izšāvās liesmas un mašīna aizdegās.

Video komentētāji nežēlo nicinošus epitetus neveiksmīgajam „zīmulim”, bet Mercedes tehnikas pazinēji spriež, ka vadītājs nav atslēdzis vilkmes kontroli un nav aktivizējis  Launch Control. Vācu Autobild piebilst, ka modernizētajam Mercedes-AMG C 63 S (pēc 2019.g.) šis process padarīts gana vienkāršs: jāatslēdz vilkmes kontrole, jāizvēlas Sport, Sport+ vai Race režīms, kreisā kāja uz bremžu pedāļa, labā uz gāzes – un aiziet!

Interesanti, ka šajā gadījumā apstiprinājies vēl viens teiciens: kas viegli nāk, tas viegli iet! – īpašnieks šo auto mazāk nekā pirms gada vinnējis speciālā loterijā, kas laimestā ik pēc pāris mēnešiem iekļauj kādu ekskluzīvu sporta auto.

Arī šajā gadījumā Mercedes-AMG C 63 S bija uzlabots ar Vossen riteņu diskiem, KW piekari, Panamericana radiatora resti , pārveidotu izplūdes sistēmu un motora vadības bloku, kas jaudu no standarta 510 Zs pacēla līdz 561 Zs.

 
Visi komentāri
 
taaneko 22.janvāris 2021 10:06
2 8 Atbildēt

Kaut kā ātri tas motors beidzās. Motora dzīves ilgums 40 sekumdes?

anonimikis 22.janvāris 2021 10:14
7 19 Atbildēt

Vācu kvalitāte

Ex 22.janvāris 2021 11:17
14 7 Atbildēt

Ar attiecīgām "rotaļlietām" ir jāprot apieties.

Smalks dārgs rokaspulkstenis arī nav domāts, lai to valkātu ogļu raktuvēs, tam piemēroti vienkāršāki un izturīgāki rokaspulksteņi.

Ja vēlies tādu auto ar kuru vari apieties, kā pīzdābols, pērc fordu, kiju, mazdu, vai hondu nu vai toyotu, tur viss ir muļķudrošs...

Tas tāpat, kā ar sporta sajūgiem, tie tur lielu griezes momentu, bet nereti nosvilināt var ātrāk, kā "orģinālo", ja neproti braukt bez sajūga svilināšanas, tas nenozīmē, ka konkrētais "produkts" ir slikts...

taaneko 22.janvāris 2021 12:19
0 9 Atbildēt

Pulkstenim ir tikai 3 prasības, precīzs, dross un ērts. Ja papildus būs vēl ilgmūžīgs, izturīgs un ūdensizturīgs, tad ir vērts pirkt. Bet apvienojot visus šos 6 faktorus iegūstam pulksteni, kuru var lietot dajebkur, ne tikai ogļu raltuvēs.

Ja neievēroji- auto beidzās dzinējs un tas ir stipri mehānisks izstradajums, kuram jāpilda savas funkcijas arī stresa situacijās.

Manā subjektīvajā uztverē- bezjedzigs produkts-nav žēļ ne auto ne lietotaju

Ex 22.janvāris 2021 13:25
4 0 Atbildēt

Tur par sajūgu izlasiji, jeb kā ļoti daudzi šeit, ka tik kaut ko iedirst!?

Sekvencionālā pārnesumkārba arī nav domāta ikdienas lietošanai un tādēļ tas ir bezjēdzīgs produkts?

Kad vienreiz sapratīsi, ka cilvēki ir dažādi. Manuprāt pulkstenim arī jāizskatās labi, bet gaumes atšķirās! Tik pat labi nissan juke ir kā radīts tev...

P.s

Un kā parasti nav zināms, kas īsti notika pirms tam, un kas tur vispār ar to auto notika.

Bet Tu esi standart vācu auto noliedzējs, ar tadiem nav jēgas diskutēt...

taaneko 22.janvāris 2021 15:09
0 0 Atbildēt

Kas vainas sekvenciālai kārbai? Tas ir kā braukt neizmanojot sajūgu. Smaga stūre vai kārbas darbība ir viens, bet situācija, kad seksa laikā sieviete ar kāju nolauž uz torpēdas esošu plastmasas puļķi 3€ vērtībā padarot 130k€ vērtu rotaļlietu nelietojamu, pavisam kas cits.

Ex 22.janvāris 2021 17:42
1 0 Atbildēt

Kā to saprast kas vainas? Cik k km sekvencionālā kārba var nobraukt pirms tā ir jāņem nost un jāizjauc?

Nesapratu Tavu salīdzinājumu! Sabojāt var JEBKO, pat ikdienas elektroierīces, ja ar tām neprot apieties tas nenozīmē, ka ražotājs ir lohs, bet gan to, ka lietotājs ir lohs, kurš nav iepazinies ar šīs ierīces lietošanas instrukciju!

Tik pat labi, vari teikt, ka to auto uz sacīkšu trases izsmērē pa sienu, un ražotājs vainīgs, bet reāli - kuram negadās, kas tur tāds?

Protams video redzamais gadījums ir amizants.

taaneko 22.janvāris 2021 20:09
1 4 Atbildēt

Auto, ieročiem, instrumentiem, un apaviem ir jābūt uzticamiem. Savādāk var sanākt, ka tava dzīve var beigties stipti ātrāk kā pats to esi plānojis....

Ex 22.janvāris 2021 20:21
1 0 Atbildēt

Nu ko tu pārspīlē, taisni vai jāsmejās! Tas ir amg, ar to ir jābrauc ātri, citādāk kāda jēga no tā?

Tik pat labi varētu teikt, ka auto nedrīkst būt nekādas elektronikas, jo apokalipses gadījumā tas ir bīstami, paliksi vel uz ceļa..

Isāk sakot, beidz dzert...

taaneko 22.janvāris 2021 20:53
0 0 Atbildēt

Vai tad tikai amg ir ātrs? Vai tad ātrs nevar būt drošs? Vai tad nevar uztaisīt ātru mašīnu nepiebāžot to ar elektroniku? Pilna jutube ar tādiem zīmuļiem. Un deg un sitas pret viskautko, laužas un lido, betmotori ta paliek veseli

Ex 23.janvāris 2021 20:06
0 0 Atbildēt

Vaitad tas nav ātrs un drošs?

Kā tu panāksi to, lai auto būtu ātrs, drošs, tajā pašā laikš komfortabls, labi aprīkots un gatavots no kvalitatīviem izejmateriāliem? Piemērus studijā, kuri ir tie auto? Neturi taču sveci zem pūra!

Starpcitu ļoti daudzas "high performance" auto ir aizdegušies,vai uzgājuši gaisā, ferrari ir dedzi biežāk neka amg.

Pilna joutube ar zīmuļiem, nu lai tak viņi tur ir, tev traucē? Labāk būtu uztraucies par to, ka pilni cietumi ar noziedziniekiem, vai to, ka "pilni" ceļi ar autovadītājiem kuri nesaprot kur atrodās un tā arò nekad nav iemācijušies lietot spoguļus...

P.s.

Kā jau teicu, ar to auto nekas nebūtu noticis, ja cilvŕks būtu iemācījies apieties ar to auto. Turklāt ko tad tu pēkšņi piemini zīmuļus, ja ieprieks teici, ka auto slikts? Redz beizbola nūja arī tev ir tikai runga, bet citiem tas ir instruments ar kuru spēlēt spēlēt sporta spēli.

taaneko 24.janvāris 2021 14:05
0 0 Atbildēt

Daudz kur varu tev piekrist, BET atgādināšu, ka rakstiju par motora noturību. Un šeit defekts ir vai nu motorā, vai turbīnā(mazāk ticams)

Un reti kuram high perfomance auto iziet no ierindas dzinējs. Deg no pārkarsētiem izpūtējiem, eksplodē kārbas un diferi, bet motirs jau tur tās 40 sekundes.

Un man ērtais un ātrais auto ir katrs ar savu skati, VN un apdrošināšanu

feciic 22.janvāris 2021 22:13
4 0 Atbildēt

Ak dies, 560zs ir 410kw, tanīs varenajās sekundēs lielāko daļa jaudas "apēda" hidrotransformators vai robota sajūgs pārvēršot to siltumā, kura daudzums būtu pietiekams lai vidusmēra mājele sildītos pāris dienas. Nav pilnīgi nekāds brīnums ka tur kautkas uzsprāga.

kontradmiral 22.janvāris 2021 13:31
10 2 Atbildēt

Bet vispār smieklīgi - gribēja vēso čali nomētāt, bet palika slavens kā lohs, kurš nav izlasījis lietošanas manuāli

Gggg 23.janvāris 2021 11:40
2 2 Atbildēt

Raksts par dārgu auto un kā likums, komentos nabagi kaujas hi hi hi

taaneko 23.janvāris 2021 14:06
0 6 Atbildēt

Tu, šņaga-"es ja gribēšu tavu sievieti uz mēnesi nopirkšu. Man nav skaidrs kapēc mašīnai motors pie maksimāliem apgriezieniem dzīvo 40 sekundes līdz pa pieskari aiziet virzuļu grupa.

Gggg 24.janvāris 2021 13:28
0 1 Atbildēt

Neko tu tur nevarētu nopirkt.

1. Tu esi bomārs kurš rakstā pieminēto auto tik un tā nevar atļauties

2. Tu esi lohs kurš neko nesaprot no tehniskām lietām un tādēļ tev ir neizprotams kas un kādēļ tur notika.

3. Tu esi tik neglīts, ka pat pērkamajām būtu blakus jātur turza, lai ja sametās slikti ir kur izvemties.

4. Tu neko tik un tā nevarētu izdarīt, jo esi vecs impotents ar micropeni

Tādēļ sēdi stūrī un nevekšķi pretī!

taaneko 24.janvāris 2021 13:50
0 5 Atbildēt

Kad dzīvosi kā es, pelnīsi kā es un tev būs 20 gadus jaunāka sieva un auto nepirksi ar domu- pa cik to varēs pēc 2 gadiem pārdot tālāk- varēsi izteikt minējumus šņaga. Esmu pārliecināts ka nedēļā nodzeru vairāk kā tava sieviete gadā atstāj pie manikīra.

Gggg 24.janvāris 2021 17:24
1 1 Atbildēt

Ai nu izbeidz šitos pekstiņus alkān.

Tur jau tā lieta, ka tu esi metējs un kā vīrietis nemaz vairs nefunkcionē, bet tā tava sieviete pa citiem gaiļiem lēkā, turklāt sevišķi gudra jau viņa nav, ja jāizvēlas dzivot pie 20 gadus vecāka nederīga opja, labi ka vel naudu viņai dod, normāla gudra sieviete uz tavu puso pat nepaskatītos

taaneko 25.janvāris 2021 0:50
0 4 Atbildēt

Pēc tevis paustajām prioritātēm noprotu ka vēlējies teikt ka šī auto lietošana ir kā sekss ar vīrieti pēc 50? Ne katrai dienai, bet ja proti apieties bauda garantēta. Un ikdienas lietošanai labāk izvēlēties ko citu?

Bet es tev šņaga iesaku tik daudz neuztraukties par citu vīriešu anatomisko uzbūvi un nedomāt tik daudz par seksu- savu un svešu. Tad varbūt arī tev būs 3 bērni 5 mašīnas un māja pie ezera. Un nekāda konta bankā.

Gggg 25.janvāris 2021 12:12
0 1 Atbildēt

Par citu vīriešu seksuālo dzīvi tev droši vien zināms labāk, savu sievu kādam oficiāli nodod jeb viņa pa kluso to dara?

Kad beigsi vienreiz dzert tad arī varēsim parunāt.

Ā un šņaga ir tev zem kājām opap

Lols 23.janvāris 2021 13:47
0 1 Atbildēt

Neprot abs releju izraut luzers

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti