Nissan iepazīstina ar jauno Pathfinder, kas pārdošanā nonāks 2021.gada vasarā (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 5.februāris 2021 8:28

Nissan prezentējis jauno Pathfinder. Tagad tam astoņas sēdvietas, ciparu mērinstrumenti, deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba un braukšanas režīmu izvēle ar 7 iestatījumiem.

Paaudžu maiņas gaitā Pathfinder saglabājis savu atpazīstamo tēlu ar masīvo korpusu un melno, hroma dekorā ietverto radiatora resti. Mainījies lukturu izskats – no tiem atdalījušās dienasgaismas, bet miglas lukturi pārceļojuši uz pašu priekšējā bufera apakšu.

Aizmugures lukturi kļuvuši šaurāki un pastiepušies garumā, modeļa uzraksts tagad grezno visu bagāžnieka durvju platumu, bet aizmugures stikls ieguvis taisnas malas un saplūdis ar pēdējās rindas aizmugures sānu logiem.

Apvidus auto trešajā rindā tagad kopējs dīvāns, kas automašīnu no septiņvietīga transportlīdzekļa pārvērtis par astoņvietīgu. Aiz stūres iebūvēts 12,3 collu digitālais informācijas panelis, priekšējā paneļa centrā – ovāls 9 collu multimediju kompleksa ekrāns, bet par piemaksu pieejams projekcijas ekrāns ar 10,8 collu izmēru. Pathfinder piedāvās arī citu mūsdienīgu aprīkojumu, ieskaitot apkārtskata kameras, viedtālruņa bezvadu uzlādi, Wi-Fi pieslēgvietas, Bose audio ar 13 skaļruņiem.

Standarta komplektācijā ietilpst 10 drošības spilveni, avārijas bremzēšanas sistēma, aklās zonas uzraugs, adaptīvie lukturi un brīdināšanas sistēma par izbraukšanu no ieņemtās joslas.

Jaunais Nissan Pathfinder aprīkots ar to pašu 3,5 litru atmosfērisko motoru, kas attīsta 284 Zs un 351 Nm griezes momentu, taču variators aizstāts ar jaunu 9 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Pilnpiedziņas sistēmai ir pavisam septiņi darbības režīmi ar optimāliem iestatījumiem braukšanai dažādos apstākļos un uz dažādām virsmām: Standard, Sport, Eco, Snow, Sand, Mud / Rut un Tow. Apvidus auto drīkst vilkt līdz 2700 kg smagu piekabi, ko palīdzēs savaldīt standarta Trailer Sway Control stabilizācijas sistēma.

Bagāžas nodalījuma tilpums aiz trešās sēdekļu rindas ir 453 litri, bet nolaižot visus sēdekļus, iegūst līdz 2265 litriem lielu kravas telpu.

Nissan Pathfinder pārdošana ASV sāksies 2021.gada vasarā. Klientiem piedāvās 2WD un 4WD modeļus četrās aprīkojuma versijās.

 
Visi komentāri
 
eidis 5.februāris 2021 11:06
5 0 Atbildēt

Visai glīts padevies, izņemot to planšeti paneļa vidū. Glīta inovācija neieslīgstot kosmiskos nefunkcionālos dizainos.

Un veiktspēja arī šķiet, ka ir kautkāda paredzēta

GB12 5.februāris 2021 11:51
0 0 Atbildēt

Jā, žēl, ka šis nav Eiropā. Bet te diez vai būtu pieprasījums.

? 5.februāris 2021 11:26
0 1 Atbildēt

Kad būs elektriskais pežfainder?

ZZZZ 5.februāris 2021 11:36
0 2 Atbildēt

Labs, iepriekšējais nepatika. Planšete jā modes lieta kā visiem. Piekabes ofic vilktspēja 2,7 t

Jaunā x Navara vēl labāk izskatās.

viencexperc 5.februāris 2021 12:06
4 3 Atbildēt

Tas nav domāts eiropas komunistiskajiem nabagiem. Pārdos ASV un Ķīnā.

Tā ir. 5.februāris 2021 15:45
1 0 Atbildēt

Taisnība. Man arī nedavelk līdz tādam

Latvietis 6.februāris 2021 22:15
1 0 Atbildēt

Piekrītu pilnībā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti