Land Rover izgatavos 25 ekspedīciju Defender (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.februāris 2021 14:16

Land Rover Classic izgatavos 25 Defender apvidus auto, kas būs līdzīgi leģendāro Camel Trophy sacensību automobiļiem.

Visi 25 Land Rover Defender Works V8 Trophy tiks izgatavoti uz 2012.-2016. gada modeļu bāzes un tehniski atkārtos īpašo Defender Works V8 70th Edition, kas tika izlaists par godu apvidus auto 70 gadu jubilejai.

Zem pārsega tam iebūvētsatmosfēriskais V8 5.0 agregāts, kas attīsta 405 zirgspēkus un 515 Nm griezes momentu. Dzinējs darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju ZF automātu, divpakāpju sadales kārbu un pastiprinātiem diferenciāļiem.

Lai automašīna atgādinātu vēsturiskos Camel Trophy dalībniekus, visi 25 eksemplāri iegūs Eastnor Yellow krāsojumu apvienojumā ar  Narvik Black melnajiem dekoriem, retro stila radiatora resti, 16 collu tērauda riteņu diskus ar bezceļu riepām, papildu gaismas, jumta bagāžnieku, vinču un ārējo drošības karkasu, kas pasargās spraucoties starp krūmiem vai apgāšanās gadījumā.  

Salons būs aprīkots ar Recaro sēdekļiem, iegūs Windsor ādas apdari ar kontrastējošām dzeltenām izšuvēm, ekskluzīvām Elliot Brown detaļām un Classic Infotainment multimedijus ar navigācijas un viedtālruņa atbalstu.

Automašīnas virsbūvi klients varēs izvēlēties pats, pasūtot īsās bāzes Defender 90 vai garāko modifikāciju Defender 110.

Land Rover Defender Works V8 Trophy pircējiem būs unikāla iespēja iedalīties trīs dienu sacensībās Land Rover Experience Īstnoras pils apkaimē, Herefordšīrā, Anglijā. Tur viņi pirmo reizi sēdīsies pie savu automašīnu stūres. Pasūtījumi par apvidus automašīnām jau tiek pieņemti. Lētākais Defender 90 Works V8 Trophy maksās 195 000 mārciņu, kas ir aptuveni 220 000 eiro.

 
Visi komentāri
 
anoagask 10.februāris 2021 16:13
1 2 Atbildēt

"ekspedīciju" defs ar benzīna kapsētu, laikam paredzēts piekabi ar degvielas mucu vilkt līdzi

nu 10.februāris 2021 17:31
0 1 Atbildēt

nostaļģija bagātajiem, tiem, kas atceras camel trophy

anoagask 10.februāris 2021 21:31
0 0 Atbildēt

Ekspedīcijām, kas sākas viesnīcā, un pusdienas michelin zvaigžņotā restorānā

WALA 11.februāris 2021 14:20
0 0 Atbildēt

Bet tas jau ir labi ka benzīna kapsēta, bezceļu verķim vajag jaudīgu motoru. Vienīgais kas man nav īsti skaidrs, vai tas auto tik neveiksmīgi bildēts, vai arī ar nolūku "sēdināts", kas nu galīgi neder nekam.

Chalenger 10.februāris 2021 18:56
1 0 Atbildēt

nuja, varēja uztaisīt kādu uzlādējamo hibrīdu, tad tik traki nerītu to benzīnu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti