Holivudas aktieris prezentē ukraiņu amfībiju (+ FOTO) 15

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 27.februāris 2021 13:58

Holivudas aktieris Stīvens Sīgals Abu Dabī notiekošajā Starptautiskajā aizsardzības izstādē (IDEX) prezentējis hibrīda kāpurķēžu amfībiju Storm.

 Storm tapis divu uzņēmumu sadarbībā – viens no tiem Kanādas Streit Group, ko dibinājis krievs Germans Gutorovs, bet otrs – Ukrainas Highland Systems ar pārstāvniecību Lielbritānijā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

Stīvens Sīgals ir liels bruņu tehnikas entuziasts, tādēļ viņš ar prieku pastāstījis par Storm, apgalvojot, ka būtu viņam iespēja iegādāties šādas klases mašīnu, viņš izvēlētos tieši Storm. Ukraiņu amfībijas dizainu grāvējfilmu aktieris raksturojis, kā Lamborghini un iznīcinātāja Stealth simbiozi.

Kāpurķēžu amfībija ir aprīkota ar trim elektromotoriem, kas rada kopējo jaudu 2500 zirgspēku un sadarbojas ar dīzeļdzinēju.

Hibrīda režīmā visurgājējs var darboties 18–36 stundas, elektriskajā režīmā - 1,5–3,5 stundas. Ja dīzeļa agregātu izmanto tikai kā ģeneratoru, tad Storm ceļos 8,5 stundas.

Astoņu tonnu smagā amfībija ar 50 cm klīrensu uz sauszemes attīsta līdz 140, bet uz ūdens - līdz 30 kilometriem stundā. Transportlīdzeklis aprīkots ar kompozītmateriālu kāpurķēdēm, kas samazina spiedienu uz grunti līdz 230 gramiem uz kvadrātcentimetru.

Visurgājēju var komplektēt ar bruņām pēc klases STANAG 4569 1. vai 2. standarta, tādejādi Storm izturēs apšaudi ar 7,62 x 39 kalibra bruņu sitēju aizdedzinošām lodēm un mīnas sprādzienu zem korpusa.

 
Visi komentāri
 
Volx 27.februāris 2021 14:15
0 0 Atbildēt

Nav norādīta aptuvenā cena un cik cilvēki tad tai amfībijā var salīst.

Volx 27.februāris 2021 14:17
4 3 Atbildēt

Bet 140km tas ir iespaidīgi priekš kāpurķēdēm.

imzz 27.februāris 2021 16:42
0 0 Atbildēt

Transportlīdzeklis aprīkots ar kompozītmateriālu kāpurķēdēm, tāpēc jau arī var izspiest. Ka tikai pārējā ritošā daļa arī nav no plastmasas.

viencexperc 27.februāris 2021 17:40
6 0 Atbildēt

Tu jau kā īstens krievs un neizglītots sazverestības teoriju piekritējs fano par maznozīmīgām lietām. Priekš kam bruņumasīnai vajadzīgs ātrums? Lai ātrāk varētu aizbēgt no kādiem sūda krievu tankiem. Viss.Jo mūsdienu tehnika ( mūsdienu- tas ir no virs 60-to gadu razojuma) notrieks tik un tā. Var braukt kaut uz 200, raķete vai lidojošs lādiņs tik un tā ies ātrāk.

Ātrums atkarīgs no vairakiem faktoriem - bruņas biezuma un aprīkojuma. Labāk lai aparāts iet uz 70 bet aprīkots ar nakts redzamības iekārtam, prettanku raķetēm, radariem, kontroles sistēmām, vadības sistēmām, un bruņu, kas pasargās no strēlnieku ieročiem, nekā tāds uz 140 skrienošs sūds, kurš pats neko nevar izdarīt un sašķīdīs no rokasgranātas vai kājnieku mīnas.

viencexperc 27.februāris 2021 17:41
0 0 Atbildēt

krievi arī fanoja par kādu lidmasīnu, kura iet ātrak nekā amerikāņu....tikai amerikāņu spēja lidot sliktos laika apstākļos un iznīcināt objektus naktī, bet krievu sūds - tikai lidot ātri...

Volx 27.februāris 2021 19:55
0 1 Atbildēt

Šis jautājums ir pats aktuālākais smagās tehnikas lauciņā. Amerikāņi vislaik ir palielinājuši savu tanku drošību, bet tas līdzi nes būtiskus trūkumus. Abrami kā cietokšņi var pārvietoties droši pa labi pārredzamu reljefu, lasi - tuksnešiem, bet kļūst bezpalīdzīgi ja jāšķērso upes, aizas, purvus utml. Nesen tak iznāca pētījums, ka NATO Krievijas konflikta gadījumā nekur tālu viņi netiks. Tilti netur smagumu, Polijā purvi kur viņi arī paliks. Tāpēc amurikāņi tagad nopietni pievērsušies mūsdienīga vieglā tanka izstrādē. Beļģijas armija jau gadsimta sākumā nomainīja savus leopardus ar riteņu tehniku.

viencexperc 27.februāris 2021 20:02
0 0 Atbildēt

cik var dirst. Bradlay bruņumasīnas nonesa T72 armādu Medinas kaujas laikā. Cieta viens bredlijs no savējā uguns atbalsta.

Ko dod tavs sūds purva vidū, ja viņam palaiž raķeti kāds abrams, riteņu bruņumašīna vai kaujas velosipēds 10 km attālumā.

Mūsdienu tehnikai - galvenais ir APRĪKOJUMS, nevis tas, cik ātri tas brauc. Un jo vairāk aprīkojuma, jo auto kļūst lēnāks un smagāks.

Volx 27.februāris 2021 20:46
0 0 Atbildēt

Es ne viss diršu, bet Tev pastāstīju par ko domā ASV armijas vadība.

По замыслу, машины MPF будут иметь более высокий уровень оперативной и тактической подвижности, чем танки Abrams.

bmpd.livejournal.com/4256336.html

viencexperc 27.februāris 2021 20:56
0 0 Atbildēt

1) Ja tu raksti par amerikāņiem tad kāpēc liec kaut kādu krievu resursu?

Krievi grib nomainīt, vai atkal kaut ko dirs.

2) Un rakstīts - ka grib izstrādāt vieglus tankus, nevis ātrus (140 km/h). Jo katrs armijnieks zin, ka ja uz mašīnas saliks ko tādu, viņa vairs neskries uz 140.

i.pinimg.com/originals/18/...2786b5a13a.jpg

Un komentārs bija par to, ka tu jūsmojies par ātrumu pa taisni, kas kāparķēdēm stipri samazina resursu un remontēšanai biežumu. Nevis kaujai svarīgus faktorus, ar ko ukraiņu krievi nevar lepoties

Volx 27.februāris 2021 22:04
0 0 Atbildēt

Tas resurs nav par amerikāņiem, bet vispār par pasaules militāro tehniku. Iesaku

Jā, es tādu ātrumu neesmu sastapis militāristiem. Visas tās bruņumašīnas pat ar riteņiem izspiež 110-115 km

viencexperc 27.februāris 2021 22:29
0 1 Atbildēt

tavi sazvērestības teoriju kanāli nevienam normālam cilvēkam neinteresē.

viencexperc 27.februāris 2021 14:30
6 1 Atbildēt

Sena leģenda vēsta, ka krievu ( ukraiņu) razoto tanku vel neviens banans nav pārsitis. Tāpēc vienīgais to sūdu tirgus ir bananu valstis, kuras plano karot pret iezemiešiem, bruņotiem ar lokiem, kalašiem un banāniem.

Jau pat Pakistāna un Indija sāk pirkt normālu valstu ražojumus.

imzz 27.februāris 2021 16:48
1 0 Atbildēt

No filmas recenzijas IMDB "bija laiks, kad Stīvena Sīgala vārds kaut ko nozīmēja" ;)

Volx 27.februāris 2021 17:02
0 0 Atbildēt

en.m.wikipedia.org/wiki/STREIT_Group_Spartan

Streit grupa jau ražo Ukrainā Spartan, bet tas nenozīmē, ka tā ir Ukraiņu mašīna. Spartan operatori ir visā pasaulē un ražo Kanādā

Arī šis storm ir ražots Ras El haimā(AAE). www.google.com/amp/s/amp.the...ilms-1.1171609

Visticamāk kopuzņēmums dibināts, lai šādas mašīnas ražotu priekš Ukrainas armijas

Kā jau iepriekš minēju, max ātrums iespaidīgs. Piemēram, britu armijas modernizācijā, kad mums tika pārdoti vecie kāpurķēžnieki, vietā nāca Ahax, kam max ātrums 70 km/h

www.military-today.com/apc/ajax.htm

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti