Lincoln modernizējis apvidus auto Navigator (+ FOTO) 2

 
iAuto | 19.augusts 2021 5:16

Ford luksuss nodalījums Licoln nodevis vērtējumam modernizēto Navigator, kas ieguvis nedaudz mainītu vizuālo tēlu, salonu un pusautomātisko braukšanas sistēmu.

No priekšteča jaunais Navigator atšķiras ar nedaudz pārveidotu priekšpusi, garumā pastieptu radiatora režģi, ko grezno masīvs hroma dekors, jauna dizaina diožu priekšējiem un aizmugures lukturiem.

Salonā sagaida modernizēts digitālais mērinstrumentu panelis un projekcijas displejs, bet otrās rindas pasažieriem pieejams jauns 5,8 collu skārienekrāns multimediju un klimata kontrolei. Apsildāmi un ventilējami sēdekļi ir jau standarta aprīkojumā.

Modernizācijas gaitā Navigator ieguvis uzlabotu adaptīvo balstiekārtu, kas var mainīt iestatījumus saņemot informāciju no priekšējās kameras un 12 sensoriem. Komfortu un drošību uzlabos arī ActiveGlide pusautomātiska vadības sistēma, kuras pamatā ir Ford BlueCruise tehnoloģija – sistēma var patstāvīgi vadīt automobili, kontrolēt paātrinājumu un palēninājumu līdz pilnīgai kustības apturēšanai un atsākšanai, kā arī pārvaldīt stūres iekārtu.

ActiveGlide darbojas tikai atsevišķos ASV šoseju posmos, toties vadītājs var noņemt rokas no stūres. Tiesa, īpaša kamera priekšējā panelī seko autobraucēja acīm, kam jābūt vērstām braukšanas virzienā.

Nedaudz izmainīts arī 3,5 litru V6 dzinējs – tagad tas attīsta par 10 Zs mazāk (446 Zs), taču joprojām strādā pārī ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Pircējs var izvēlēties Navigator ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu.

Tirgū modernizētais modelis gaidāms 2022.gada sākumā.

 
Visi komentāri
 
RPP 19.augusts 2021 9:23
4 0 Atbildēt

Nu lieliskas ziņas, tagad Rīgas pašvaldības policija varēs nopirkt nākamo Navigatoru!

ro 20.augusts 2021 9:15
1 0 Atbildēt

Vizuāli ļoti smuks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti