Ford Bronco Everglade – „purva bridējs” amerikāņu stilā (+ FOTO) 6

 

Foto: Ford

iAuto | 12.februāris 2022 14:18

Ford laidis klajā jaunu apvidus auto Bronco versiju Everglade, kas nosaukta ar purviem un dumbrājiem bagātā Evergleidas nacionālā parka vārdā.

No standarta Ford Bronco Everglade atšķiras ar kvadrātveida riteņu arkām no Sasquatch paketes, Everglades parka topogrāfisko karti uz priekšējiem spārniem, no versijām Black Diamond un Badlands aizgūtiem sliekšņu un virsbūves apakšas aizsargiem. Everglade versijas aprīkotas ar 35 collu Goodyear Mud-Terrain riepām, Ford Performance pastiprinātiem bamperiem, Warn Zeon 10-S vinču (4500 kg) un snorkeli. Pateicoties šiem uzlabojumiem Everglade varēs pārvarēt līdz 925 mm dziļus ūdens šķēršļus, kamēr parastajam Bronco pa spēkam „vien” 851 mm.

Motortelpā atrodas 2,3 litru EcoBoost agregāts, kas attīsta 304 Zs un 441 Nm, strādā savienojumā ar SelectShift 10-pakāpju automātisko kārbu un pilnpiedziņu.

Bronco Everglades tiks piedāvāts tikai četrdurvju versijā un piecās irsbūves krāsās. Pasūtījumus ražotājs sāks pieņemt martā, bet piegādes sola vasarā.

ASV tirgū Everglades cena sākas no atzīmes 53 000 dolāru, kamēr standarta Bronco var iegādāties jau par nepilniem 29 000 dolāru.

 

 
Visi komentāri
 
WALA 12.februāris 2022 20:11
0 1 Atbildēt

Principā ASV dažādi bezceļu braucēji saka ka labs aparāts, tikai stūres mehānismam ir izteikta vājā vieta, kurai risinājumu vēl tikai veči meklē ...

aigi 12.februāris 2022 21:09
0 5 Atbildēt

Vizuāli jau briesmīgs.

no rīta 13.februāris 2022 8:10
1 0 Atbildēt

vizuāli kaut kas savādāks, tādēļ štatos pēc šī garas rindas

WALA 13.februāris 2022 8:48
4 0 Atbildēt

Nu ne tikai tādēļ ka savādāks, jamam ir ļoti daudz labu lietu speciāli amerikāņu bezceļu braucējiem, kur auto ir izdevies labāks par Jeep Wrangler, bet priekšā ir neatkarīgā piekare, kas diemžēl Amerikas apvidū ātri salauž stures mehanismu, precizāk izmauc no paredzetās vietas, un stures stienis var sākt grozities neatkarigi no ratiem.

Ideja par to ka var noņemt durvis, bet spoguļi paliek vietā vien jau ir augstu vērtēta, tad virsbūves paneli ko viegli noņemt/aizvietot gan ja bojāti, gan var noņemt pirms skarbākas akmeņu "rāpošanas", "brīvas" pogas salonā lai var likt gaismas, gaisa pievada bloķus utt.

Nu ļoti izdevies šiem tas aparāts ...

topinamburs 14.februāris 2022 11:22
0 0 Atbildēt

Modē pēc 'spec' versijām nāk no tā, ka ražotājam nav izdevīgi monēt uz konveijera lētākās versijas. Un tad apkarina ar spīdīgiem aksesuāriem un skanīgiem mārketinga bulšitiem visu, ko var un nevar. $$ ķešā.

WALA 14.februāris 2022 11:24
0 0 Atbildēt

Šiem arī bāze ir ļoti laba, un tad apkarināt jau vari pēc saviem ieskatiem. Kas man vislabāk patik ir 7 ātrumu manuāla kārba, kur viens robs ir pazeminātais.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti