- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kas tad nu , uztaisi savu portālu un vālē. Atradies te visvarenais. Pats tirliņš. Man vismaz IR viedoklis , Tev nav , tad nevoņī.
Nesaprotu , vai es patr to esmu jālamā par tirliņu un ākstu un smirdētāju , var jau būt , ja citu argumentu nav, tad var.
Bezšaubām, ka viņi kritīs tagad jau brīnums , ka viņi tik ilgi spēj noturēties
Par Ferrari nefanošu , bet par McClaren gan.
Protams , patīkami pārsteidz Trulli un Alonso progress.
1. Esmu viens no BMWPower.lv veidotaajiem, taapeec tas teksts "uztaisi pats savu vortaalu un tad vaalee" nav iisti vietaa.
2. Fano kautvai par Minardi, bet kaada velna peec bljaaviens ir jaalamaa paareejie foruma daliibnieki ar taadiem izteicieniem, ka slikti sametaas lasot. Nee nu saproti, man ir ABSOLUUTI vienaldziigs tas, cik slikti Tu esi audzinaats un ka Tev ir nepaziistamas kaut vispashsaprotamaakaas pieklaajiibas normas, Tu vari te lamaat visus un priecaaties, ka neesi veel dabuujis pa purnu, bet vienkaarshi es noraadiiju Redaktoram, ka shaadi lietotaaji kaa Tu grauj foruma prestizhu. Un to vinjsh pats labi zin, tikai vinjam droshi vien nav laika sekot visam liidzi.
3. Absoluuti neesmu Ferrari fans. Fanoju par Montoiju, bet nu ne par to ir runa.[addsig]
(P.S.: neesmu Sumahera fans - bet man ar to nav probleemu!)
Un vispaar ,mans suudiigs garastaavoklis......![]()
Es uzrakstīju tekstu un man visādi uzlikās virsū , tāpēc tāda reakcija.
Vai Tu būtu tas purnā devējs , vāīī , cik prasts Tu esi...
'Es norādīju'- laikam būsi liels direktors , ka norādi kaut ko.
Kas ar jums te notiek , tiklīdz parādās kāds cits viedoklis , tā tiek lamāts , tiek grauts prestižs...
Es pateicu , ka man apriebies sarkano nomācošais pārsvars , kā kaut kādi marisi un ferdinandi metās mani lamāt. Man , ko , nolaizt ausis. Ej un pasēdi. Un man kas par to , ka esi kaut kāds dibinātājs???
Izlasi no sākuma un pasaki , kurš pirmais sāka kādu lamāt? Un kur manā tekstā ir kāds vārds no kura Tev 'slikti metās'???
Un beisbola nūja arī Tev vienmēr līdzi?
es: Shuumis ir the best!
dext.:Ferdinanc , Tu laikam līdzi just prioti tiem , kam vara... Ka bija tavs papus padomju laikos??? Gan jau kāds boss.
es: par Shuumi esmu no benneton laikiem un netaisos savus uzskatus mainiit.
dext.: Ferdinanc un pārējie Šumja pakaļas laizītāji , arī maariss .
dext.: Ferdindnd , ej dirs***t.
dext.: Maariss , ja vien varēetu , tu noteikti gribētu Šumim kuli laizēt , ne? Uh , gūtu gan tu apmierinājumu...
dext.: Siekalaini tīņi , ar krutkas ferari cepurēm galvār un šļupst---Es ar Ferrari fans , es ar...
utt utjp ...
skumji ...
Varēji pacitēt to , kāpēc man tādi teksti sākās , kurš pirmais par to kuli izteicās???
Skumji.
kaa tad paliek ar sho briidinaajumu?!
Baudi dziivi DEKSTER un nestreso, gan jau tev ar kaadreiz sievietes pieveersiis uzmaniibu ![]()
Visi tik pareizi...Kā par šumi ko sliktu , tā vētra ūdens glāzē...
Ziniet , virtuālie varoņi , jāiet paskatīties kāds kino , nav VĒRTS jums kaut ko pierādīt.
Ja varētu , gribētu dzirdēt Reda viedokli par šo , tikai vispirms visu no sākuma vajag izlasīt , kurš tieši uzsāka rupjības. Manas domas ir PRET MŠ , to arī izsaku , vai tad nav brīv? Nevajag mani sūtīt kaut ko laizīt. Un tīnis neesmu, un kā te viens ļoooti kruts džeks izteicās , no purnā dabūšanas nebaidos. Tas par Tevi neliecina neko labu...Perfection... Čau!
me bez iekām pārrēcies. Tā kā bērnudārzā, kuram krutāks sencis. jebkurš no F1 pilotiem ir cieņas vērts tikai tapēc, ka ir tieši tur un naf svarīgi kurā pozīcijā viņš ir finišā. Respect viņiem visiem (F1 pilotiem).
Ko jūs te ņematies , būs jau labi , paliekat par varoņiem , palikšu es tāds , kāds esmu, ne jūs mani pārtaisīsiet. Ja ir konstruktīvi iebildumi , OK , ºunājam. Nav tā , ka diskusiju rezultātā nemainu domas , bet sevi sūtīt kuli masēt nevienam neļaušu , tā lūk.