Blinj! Atkal taa stulbaa antena iesalusi!! Kas tik tur nav smeereets - vienalga nepaliidz.
Tiem , kas sleepo (es arii) : biju vakar Gaizinja apkaartnee - baigi sniga, izskatiijaas ,ka uz paliksjanu.
Blinj! Atkal taa stulbaa antena iesalusi!! Kas tik tur nav smeereets - vienalga nepaliidz.
Tiem , kas sleepo (es arii) : biju vakar Gaizinja apkaartnee - baigi sniga, izskatiijaas ,ka uz paliksjanu.
Antenu vajag iesmeret ar lacha taukiem ta neiesals var meginat a cuku a.
Šorīt nez kāpēc, kaut arī centrālā atslēga strādāja, nevienas priekšējās durvis neizdevās atvērt. Piesalušas? Silikonu pūtu novembrī, bet mazgāju svētdien. Nav taču TIK auksts, lai durvis aizsaltu!!
Iesaku visiem kas negrib lai aizsaltu durvis-ziema mashinas nav jamazga
Neesmu mazgajis kopsh rudens bet krasu vel noteikt var
ja nemzagaa mashiinu tad peec kaada laika netiirumi pashi saak krist nost )
Nezinīt, -6, ko man šodien rādīja, ir pietiekami, lai ūdens sasaltu. Par silikonu, ja mazgāji neautomātiskajā mazgatuvē, bet ar rokām, tad ievēro, ka viņi pēc mazgāšanas noslauka visas durvju, gumijas gan no ūdens, gan novembra silikona, ja automātiskajā, tad gumijas neviens neslauka un ūdens tur paliek un labi piesalst.[addsig]
Jā vēl gribēju pateikt, ka nemazgātām mašīnām tas ūdens ir sāļāks un tāpēc arī tik ātri nepierauj.[addsig]
Uculs,
Man jau kā rasistei-teroristei-policistu medniecei tie automāti vairāk pie sirds Bet svētdien bija tāds pavasaris, ka par to silikona flakonu galīgi aizmirsu Turpmāk zināšu.
Interesanti
Esmu pamaniijis ka ir paradiijies registreets lietotaajs an2 - vai tik tas nav tas pats neregistreetais An2
zb man tas iAuto serveris, uzraksti garu komentāru un tas pazūd tajās nelaimīgajās pārslodzēs...
atkārtoju īsumā:
pēc textiem tas neizskatās "īstais" An2...
Auto ir jāmazgā! Pilnas ielas ar suķīgiem SAABiem, nekāda prieka uz tiem skatīties ! Davaj visi rindā uz moiku, šonakt kā reizi -20C sola !!!
Tā nelaimīgā antena ir bezmaz katru dienu jāslauka ar tīru lupatiņu, nekas nav jāeļļo, vai arī jāaizvieto ar neautomātisku klonu, kas nav pareizi!
Yukki
par neautomatisko klonu i nemegini man barukt virsuu
A automatiskajai antenai vienkarshi aptiekaa vai sekshopaa janoperk lubrikanta zheleja un nekadas gumijas
Pēc Kredoka komentāra izskatās, ka jāmaina tēma - sirdī pavasar's vai kā citādi
Ledus rulzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!
papildinot ziemas tēmu, jāteic, ka
p...... logā, p...... uz palodzes, rāmis kaklā
sirdī mūžigs pavasars
pie iauto izklaidēm jauna tēma - slēpotājiem un dēļotājiem.
SAAB zonā "ziemas miegs", zemi lenām pārklāj sniegs
------------------------------------------------------------------
Aspāzijs
ziemas pēcjaunāgada periods, vispār, ir depresīvs un uzliek šo depresivitātes zīmogu lielākajam vairumam garīgās dzīves jomu.
pāries.
pāries .. tiklīdz pienāks algas diena
Pareizi, jūtu ka sāk pāriet, man šodien algas diena[addsig]
..man veel nedelja jacieshas
Kas visiem shodien noticies? Maarutkus paredushies? Parsati piektdienas Zonaa ir klusaas dienas!
johaidī, man ar šodien alga. gaiņājušu ziemu ar kādu šķīdumu un tāds nedaudz jocīgs skrūvēšu miroņgalvu.
die's stāvi man klāt!
Re kaa SAABisti atdziivojushies, savaadaak man jau shkjita, ka esmu palicis viens shai saulee, tik reizeem veel YukkiKredokNeziniites gars paarshalca zonu....
re kaa, algas diena tuvojaas, Kredok, neskumsti[addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.