- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tiem , kas sleepo (es arii) : biju vakar Gaizinja apkaartnee - baigi sniga, izskatiijaas ,ka uz paliksjanu.
Neesmu mazgajis kopsh rudens bet krasu vel noteikt var ![]()
Man jau kā rasistei-teroristei-policistu medniecei tie automāti vairāk pie sirds
Bet svētdien bija tāds pavasaris, ka par to silikona flakonu galīgi aizmirsu
Turpmāk zināšu.
Esmu pamaniijis ka ir paradiijies registreets lietotaajs an2 - vai tik tas nav tas pats neregistreetais An2 ![]()
atkārtoju īsumā:
pēc textiem tas neizskatās "īstais" An2...
Auto ir jāmazgā! Pilnas ielas ar suķīgiem SAABiem, nekāda prieka uz tiem skatīties ! Davaj visi rindā uz moiku, šonakt kā reizi -20C sola !!!
Tā nelaimīgā antena ir bezmaz katru dienu jāslauka ar tīru lupatiņu, nekas nav jāeļļo, vai arī jāaizvieto ar neautomātisku klonu, kas nav pareizi!
par neautomatisko klonu i nemegini man barukt virsuu
A automatiskajai antenai vienkarshi aptiekaa vai sekshopaa janoperk lubrikanta zheleja un nekadas gumijas
p...... logā, p...... uz palodzes, rāmis kaklā
sirdī mūžigs pavasars
------------------------------------------------------------------
Aspāzijs
pāries.
Kas visiem shodien noticies? Maarutkus paredushies? Parsati piektdienas Zonaa ir klusaas dienas!
![]()
die's stāvi man klāt!
re kaa, algas diena tuvojaas
, Kredok, neskumsti
[addsig]
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
11
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13