nē tur man daži čomi rubī, un vakar vakarā biju pie ivņiem ieskrējis !!! a tā rubiju absolūtā žo'pāaa....
ok, maucu tālāk māčities,
gaidiet atpakaļ
-------------
SS AAAA AAAA BB Ruljit.............[addsig]
nē tur man daži čomi rubī, un vakar vakarā biju pie ivņiem ieskrējis !!! a tā rubiju absolūtā žo'pāaa....
ok, maucu tālāk māčities,
gaidiet atpakaļ
-------------
SS AAAA AAAA BB Ruljit.............[addsig]
L.cien SAAB zonas useri:
Juus tieshaam esat ljoi aprobezjoti lautinji, kas uzskata, ka ir paaraaki par citiem i auto useriem! Vaaratie juus te savaa sulaa un juutaties tjipa kaa baigi majestaatiskie, kuri visiem jaaciena, tapeec, ka brauc ar SAAB! I auto pieder mums visiem, taa kaa centiisimies sadziivot! [addsig]
Taliban - dīvaini arī Tevi te redzēt Japāņi tādi zolīdi likās.
Nu ko - pavasaris, pavasaris..
Turpinām novērošanu..[addsig]
Talibans ir šķībacainais? [addsig]
Galdniek!
nē talibans ir šķibacaino autiņu lietotājs
ok SAAB ruljit.... !!!! [addsig]
Nezinite: Es esmu zolids, bet tieshaam man mazliet nepatiikami bija palasiit tos komentaarus! Taa kaa neuztver personiski, Tev tas nebija velttits! [addsig]
Nezinīte grib iepatikties kādam biezam Saabistam un tagad tēlo baigo umņicu [addsig]
Shodien biju aiz Kolkas Saunaga tur visi mazie celji tirs ledus a man jau vasarenes
Isteniba jau nav tik traki ari ar jaunam vasaras riepam var saistoshi pa slideniem celjiem braukt.
tikai pateicoties veel neapmainiitaam ziemas gumijas paliekaam shoriit neizjaucu kaadam BMW pakalju, tomeer ir shaiziites uz celjiem, ja pa dienu kuust, bat pa nakti piesalst.[addsig]
Katru dienu nosēžos un paceļos no gravas pie upes. Tur sniegs ar ledu ir pietiekoši. Būs diemžēl vēl asfalts jāpamīca ar ziemenēm.
Protams, ka japāņi ir zolīdi. Mēs tikai par līdztiesību, neko vairāk
BTW, Talibanam ir koijota, tobiš, īsts japoānis
Kas notiek? Atrodamies SAAB zonā - kur problēma? Mana attieksme pret japāni pozitīva, bet japāņu zonā.
TO BIZENAJS, TIŠE JEDEŠ, DALŠE BUDEŠ
Kas veelas piebiedroties braukt slepot sho weekendu uz Valmieru?
Izh un Hirsch - kaa sastaav ar juusu centieniem?
Jā, sniegs jāķer, kamēr lietus to nav galīgi pieveicis! Vakar Siguldā bijām - sniega, ka biezs un slēpojās lieliski! Tagad daudzi jau vairs nebrauc slēpot, tāpēc beidzot pie pacēlājiem nav rindu! Toties rindas sāk atkal veidoties uz ielām, jo no 1.marta "vasarnieki" laikam ir atdzīvojušies no ziemas konservācijas Par ko man patika ziema - CP mazāk, auto uz ielām mazāk, sastrēgumu mazāk, var normāli izbraukties, bet tagad, visi šie labumi beigsies...
Pavasara topiku netaisam - uzreiz vasara, ja?
TOPIX SLEEGTS!!!!m/[addsig]
Kā tad pavasara saulgrieži tak 22. martā? Tā kā slēpojam tālāk
p.s. un peldam līdz garāžai [addsig]
Nain! Kamer vel kur Latvijaa ir palicis sniegs - tikmer ne!
a es vakar vasaras chiibas apaavu, tik kluss viss kljuva, tik liigans, dinamisks un elegants
vai ir iespeejams lietotaa riepaa sashaut pa jaunu shipus un cik $??[addsig]
Iespējams ir viss, bet no tā nav nekāda labuma, pēc pirmajiem 100 km tev to šipu būs tikpat cik iepriekš. Es arī to prasīju riepu večiem, tāda bija atbilde. Vel viņi teica, ka uzliekot ripas kādi 200 km vai vairāk ir jābrauc prātīgi (nespolējot un nelidojot), lai šipi iesēžas.[addsig]
johaidī! pārvilku vasaras apavus - vienalga dīzelis![addsig]
Sestdien slēpojām Siguldā pilsētas trasē. Kolosāls laiks
Beigās garastāvokli pabojāja vien 9000 CS īpašnieks, kas lielā atrumā izbrauca starp noparkojušajām mašīnām tās apšļakstot ar dubļiem. Nu baigais KINGS!!!!
p.s. numurs piefiksēts. [addsig]
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.