bizenajs rakstīja: juusu viedklis man skaidrs!!!
bet tava taalaakaa riciiba man gan nav skaidra Esi tachu vecis, nu izruunii to kjeemu
bet tava taalaakaa riciiba man gan nav skaidra Esi tachu vecis, nu izruunii to kjeemu
Jāāā,sarkanas līnijas ir stulbums,ta var daudz zemes pazaudēt un vēl visadi cakari.
Vēlu veiksmi.
bizenajs rakstīja:
... jaateic, ka dzheks ir jurists un sliipeets pauts, kas labi paarzin muusu likumdoshanas bezspeeciibu ...
Vai runa gadījumā nav apr zveºinātu advokātu Valteru Gencu? Vasarā par līdzīgu situāciju, kur augstākminētais advokāts bija kretīna lomā, bija sižets "Bez Tabu".
bija sizhets bez tabu, dzheku sauc stanislavs ozolins, vinja advokaata vaardu nezinu, bet nu ja runa gaaja par kanaala ielu bukultos, tad tas pats vien ir.
nu bet miegu tu taapat vinjam esi bik pabojaajis. Un kaa saciit, ja nebuus paaris dienas paguleejis arii taada atriebiiba ir salda
vai tā jurista un slīpētā pauta auto bija Porsche Cayenne???
Bizenaja miljvardinji-pauts un olnicas
Peksiic rakstīja:
par sekam ari japadoma
Pirmdienis rakstīja:
Peksiic rakstīja:
par sekam ari japadoma
nu var jau arii nedomaat un riikoties. vismaz shaadi te pauti zinaas ka ar vetaarstiem nejoko
Radio intervija ar E.Džeriņu par CP bezpreģelu, ir vērts noklausīties
Audio failu (32mb) var lejuplādēt šeit
bizenajs rakstīja:
Rashns rakstīja: tas bija reāls atgadījums?
tas ir reaals atgadiijums, notikaas vakar no 17:01, kad piezvaniiju 112 un izsaucu CP liidz 21:10, kad izbraucu no Ausmas ielas Policijas iecirknja. atgadiijums uz Kanaala ielas Bukultos.
Tādos gadijumos vaig uzzvanit netālajiem kaimiņiem... atbrauks... izbombis visus logus,pašu ar pliku tirsu palaidis Baltezera mežā,bet vāģi iestums kanālā... un nozudis zilās tālēs... pat gailis pakalj nedziedās...
A par Džeriņu... da parasts zimulis...
Raser rakstīja: Radio intervija ar E.Džeriņu par CP bezpreģelu, ir vērts noklausīties
yy.lv/...
labais
Taatad turpmaak kad aptur intenssiivas satiksmes apstaaklos vienmeer rakstam protokolaa nepiekriitu braucu ar atlauto ātrumu un vēl ja ir zinaams ka mērīja ar stalkeri tad ar defaultā rakstam ātrumam nepiekrtiitu un policists var ieskrieties ar savu stalkeri
Raser rakstīja: Radio intervija ar E.Džeriņu par CP bezpreģelu, ir vērts noklausīties
yy.lv/...
Parasta advokāteļa muldēšana. Nekā īpaša. Nebija pat vērts klausīties.
2 bizenajs:
To visu atgadījumu (pārkāpēju+pārkāpumu, aizturēšanu u.t.t.) vajadzēja _nofilmēt_. Ja CP to džeku palaistu vaļā nesodītu (kkas bija par pazīšanos un tā), tad šādi videoieraksti noderētu kā pielikums iesniegumiem prokuratūrā (jau pret pašu policiju), prasībai tiesā u.t.t...
Labs! Vēl vecāku topiku nevarēji atrast?
Tā gadījās... Paldies!
Konsultācija ar Džeriņu
Vai kādam ir informācija, kā var sarunāt konsultāciju ar Džeriņu, vai viņš sniedz konsultācijas ar CP saistītos jautājumos?