Kaa ik vienam, taa arii vinjiem ir plaans kas jaaizpilda Vakar naktii peec 12 taadi plaana pildiitaaji staaveeja ar radaru uz muuksalas ielas ierastajaa vietaa pie Debessmannas un pildiija plaanu (nodroshinaaja "satiksmes" droshiibu )
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kas motivē CP?
Vai esat kādreiz manījuši CP darbinieku, kurš stāvētu ielas malā ar radaru un neko nedarītu? Respektīvi vienkārši stāv, nevienam nešauj, necenšās noķert pārkāpējus, laiž muļķi kā saka?
Es neesmu redzējis! Ikreiz, kad redzu CP, viņi aktīvi šauj pa autiņiem, aptur vienu pēc otra, gatavi mesties pāri trīs joslām, riskējot ar dzīvību, citreiz pat rindā apturētajiem autiņiem jāgaida kamēr mana kārta pienāks utt.
Jautājums: Kas motivē CP darbinieku strādāt tik aktīvi un ar tik neiedomājamu pašatdevi? Vai kādam ir kādas idejas par to, kas motivē cilvēku strādāt aktīvi, ja viņam ir tik maza alga?
Minējumi: Varbūt gods kalpot Latvijai? Varbūt augstie morālie…? Varbūt viņus motivē uzslavas un apbalvojumi? Iespēja pacelties amatā? Kļūt par bataljona komandieri? Bailes, ka priekšnieks ievēros un atlaidīs no darba? Varbūt viņiem rūp likuma burts?
Varbūt viņiem ir gada vai kādas citas piemaksas? Jo cik es skatos uz saviem darbiniekiem, tad aktīvi strādā tikai tie, kam ir liela mainīgā algas daļa! Tie, kam ir fiksēta alga, tie darba laikā dzen luni un iekš iauto sēž J
Jebkurā gadījumā, ir skaidrs, ka CP jau sen zin veidu kā motivēt cilvēku un es uzskatu, ka šo pareizo motivēšanas veidu vajadzētu pārņemt visā valstī!!! Tad visi strādātu godīgi un aktīvi un Latvija plauktu tā ka maz neliekās!!!