aha...jo ilgaak es dziivoju, jo vairaak saprotu, ka ja vadiitaajs ir sadzeeries, aardaas, pasažieri nav piespraadzeejušies-VISI kas atrodas automašīnā ir vainiigi, jo neko nedariija lai noveerstu avaariju.
Sretsked rakstīja: Pilnīgi noteikti labi,ka nav purnā pretīmbraucošajam. Ja bija dzēruši,ja zīmējās, ja bija 'kingi'...vainīgi visi,kas bija tajā mašīnā.
Man jau ar liekas labi ka cilvēki necieta.
P.S. Un izpildīties varēja ar jebkuru auto, smadzenes ir tāda lieta, kuras vainu ir, vai nu nav.
šitas izskatās kolorīti -
www.diena.lv/... 
Redz, kur šeit par traģisku, taču pamācošu atgadījumu:
www.tvnet.lv/...
Brauksim lēnāk !
Kaksis rakstīja: Avāriju izraisīja bmw????
Aha.
Kaksis ar BMW truck 20 metrīgu sastāvu… 
vai ta smagajam nevar uzlīmēt M nakļeiku?
Ja skānim ir kautkāds tur eiro (laikam IV) tad jau viņam ir sķidrumsāļu bāciņa, kurā lej speciālu sķidrumu atgāzu savākšanai, bet tautā runā ka tajā bāciņā AdBlue vietā var arī iecūrāt – efekts tas pats…

da sū tie BMW tikai Golpos spēks daile konforts

uupis rakstīja: AdBlue vietā var arī iecūrāt – efekts tas pats…
Tieši tā - AdBlue ir nekas vairāk kā 30% sintētiskais urīns+70% destilēts ūdens(lietus), tikai iekrāsots zilā krāsā, lai "smukāk".
Sretsked rakstīja:
anonimikis rakstīja: vai ta smagajam nevar uzlīmēt M nakļeiku?
Kakša skānim var, tas apzīmē ' muļķīts'
Toties Tev jau pat uz pieres ir rakstīts "daunis",un vēl tas uzraksts tumsā spīd.
Dirigents rakstīja: Toties Tev jau pat uz pieres ir rakstīts "daunis",un vēl tas uzraksts tumsā spīd.
Nemētājies tā ar tik dārgiem vārdiem – skaties ka VID vēl nepiešuj 26% nodevu no uzdavinātā vārda vērtības… 
ja jau vecais topiks izvilkts
---
Šovakar ceļu satiksmes negadījumā uz autoceļa Daugavpils-Rēzekne gājuši bojā divi cilvēki un viens cietis.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka, pēc sākotnējās informācijas, ap plkst.17 uz autoceļa Daugavpils-Rēzekne automašīna BMW sadūrās ar kravas automašīnu.
Notikuma vietā no gūtajām traumām nomira divi vīrieši, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta sieviete. Abi bojāgājušie un cietusī sieviete atradās automašīnā BMW.
Patlaban uz notikuma vietu dodas policijas darbinieki, lai noskaidrotu ceļu satiksmes negadījuma apstākļus.
te vēl krutāk -
Dobeles pusē ceturtdien kādas sievietes vadīts auto no tilta iebraucis un apgāzies uz aizsalušas upes ledus.
Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde aģentūru BNS informēja, ka Bērzes pagastā automašīna "BMW", kuru vadīja 1978.gadā dzimusi sieviete, uz autoceļa Jelgava-Annenieki neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu attiecībā pret laika apstākļiem, aizķēra tilta margu un iebrauca Bērzes upē.
Lai arī auto pēc negadījuma apgāzās uz sasalušās upes, negadījumā neviens necieta.
Fotoreportāža: Božu ūdenskrātuves ledū ielūzt divi \'BMW\'.
auto.delfi.lv/... 
te arī bmw ezerā, gan bez foto -
www.delfi.lv/... 
vajag braukt atrak, tad neieluziis

Visvairāk avārijās iekļūst fofāgeni…
sveiciens tiem, kam nepatik bmw....
www.orb.lv/... 
Kas būtu no pēgijas vai reņa pāri palicis? Vienkārši atomi un molekulas pa ceļu mētātos un nebūtu iespējams pat automarku konstatēt bez mikroskopiskas ekspertīzes…
Tā kā diena sako tad var lūko šeit:
www.liepajniekiem.lv/... 
Nemaz neapstrīdu .... merši un bembji ir perfektas mašīnas. Bet nu i napic to aizmugures piedziņu ... tā nav ziemai kad bagātīgi snieg. Man stāvvietā apkārt pilns bembjiem .... nu nezinu pēc katras uzsnigšanas ir kautkas vidējs starp parodiju un komēdiju ... 10 cm sniega barjeru pārvarēšana šamajiem ir varoņdarbs ... skraida tur pēc katra metra ar lāpstām un laužņiem ... a ja kas tāds pagadās kautkur tālāk no Rīgas. Kautkā man ne saabs un ir īpaši santafejs to pat nejūt .... vienmēr esmu pārliecināt ka jebkuros apstākļos nokļūšu kur vajag ...