anonimikis rakstīja: lidojošais - www.tvnet.lv/...
Ja nebūtu apskādējis vitrīnu, varētu teikt ka ļoti akurāti.
anonimikis rakstīja: lidojošais - www.tvnet.lv/...
Ja nebūtu apskādējis vitrīnu, varētu teikt ka ļoti akurāti.
Raser rakstīja: www.tvnet.lv/...
www.eoz.lv/...
One more time...
Sieviete, pagaidām neskaidru apstākļu dēļ, ietriekusies astoņās stāvošās mašīnās un pati negadījumā guvusi traumas. Pēc avārijas sieviete no notikuma vietas mēģinājusi pat divreiz aizbēgt.
Labs
msh rakstīja: Sieviete, pagaidām neskaidru apstākļu dēļ, ietriekusies astoņās stāvošās mašīnās un pati negadījumā guvusi traumas. Pēc avārijas sieviete no notikuma vietas mēģinājusi pat divreiz aizbēgt.
Labs
Tā jau normāla parādība Bembistiem.
Vai tad kāds saka ka bembis ir slikts auto?
Auto nav vainīgs, ja viņu iecienījuši gludo smadzeņu īpašnieki.
Kaksis rakstīja: Vainīgi ir tieši tie rievainie smadzeņu podi. Kamēr signāls iziet cauri visām rievām, tikmēr jau bmw ir gabalā. Rezultātā notiek mēģinājums turēt līdzi bmw, kas noved pie avārijas situācijas, kura tiek radīta cita bmw ceļā. Un atnāk vēl viens rievainais un pasaka, ka bmw vainīgs.
Maucība, es saku, maucība!
Tu esi tik gudrs… tev gadījumā smadzenes uz galvaskausu nespiež?
Ej labāk pārbaudi vai ///M zīme nav atlīmējusies muļķi
daile un speeks:
ursis rakstīja: daile un speeks:
www.ss.lv/...
Domā pirkt?
Kaspersky rakstīja:
www.ss.lv/...
Domā pirkt?
ja vaidzeetu(auto)-obligaati .
nepattik M-paka. vareeja but vnk,bez spoileriem,bez tv un citiem struntiem. bet ja viss ir kaa rakstiits-es teiksju wvfanja vaardiem:ljoti baudaams auto
Nav tur nekādu spoileru, tie ir parasti Mpakas buferi. Un kā tv var traucēt?
Par pārējo gan piekrītu
www.ss.lv/...
Hmmm.... sporta āda, tā ir tā ar baltām un sarkanām strīpām, lai pie trenuškām piestāv?
Ar to cilvēks laikam domāja sportpakas sēdekļus, trenuška Tu tāds
Njā. Pēc grāmatas tādam janam bija patēriņš:
Pilsēta – 11.8
Šoseja – 6.7
Kombinētais – 8.5
Jauna motora zirgspēki – 194
Tātad šitam ir tikai M apdare – feislifts. Ir divas patīkamas lietas – M-stūre (ļoti ērti) un steptronic kārba. Bamperi tikai traucē un vairāk nekā tur nava.
man pat jau bija sarunaati bamperu mainja,ar piemaksu man...
es ceru ka tuuliit nomierinaashos
Pirms pirkt pārbaudi stūres pastūzi. Šitiem drapakiem viņi birst. Un kad aizstāj ar FW stiprekli tad biku sliktāk paliek... (Ja nau jau mainīts pastūzis uz lētāku)
ursis rakstīja: man pat jau bija sarunaati bamperu mainja,ar piemaksu man...
es ceru ka tuuliit nomierinaashos
Agrāk es dzirdēju stāstus par tādiem, bet tagad redzu, ka tādi cilvēki tiešām arī eksistē
par patreerinju- tam spridzinaataajam videejais 11.1...
miriigi braucot jams redzeets vieniigi statoil moikaa
Vakar uz salenieka viens izpildījies:
scope rakstīja: Vakar uz salenieka viens izpildījies:
www.tvnet.lv/...
Braucu vakar shitam garaam. Celji bija nejeegaa salijushi un rises uz salinieka pilnas, ka maz nelikaas. Laikam cilveeks paljaavaas uz visiem auto elektroniskajiem asistentiem, kuri savukaart nespeeja izpildiities pie celja staavoklja un aatruma attieciibas.
www.tvnet.lv/...
powerii iemesta atskaite bij... cik sapratu mershuks xam bij pa pakalj uzshaavis...
Kindzulis rakstīja:
www.tvnet.lv/...
powerii iemesta atskaite bij... cik sapratu mershuks xam bij pa pakalj uzshaavis...
Nu pēc bildēm spriežot vienīgais ļoģiskais izskaidrojums
Značit bembis vainīgs - brauca par lēnu.
šodien paziņa stāsta, ka esot redzējis sapni par šo CSNg- bembi vienkārši nokaitināja tas mersis, kurš uz 90 vilkās pa salenieka kreiso joslu, bembis apdzina šo un nometa pa mēmajiem
BMW pa grāvjiem vien
Vakar ap plkst.19 Valmieras rajona autoceļa Valmiera-Brenguļi-Bikseja 6.kilometrā 1984.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 523" nobrauca no ceļa un apgāzās.
Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas pasažieris 1983.gadā dzimušais vīrietis. Savukārt automašīnas vadītājs un automašīnas pasažiere 1987.gadā dzimusī jauniete ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.
Ap plkst.19.30 Rīgas rajonā autoceļa Salaspils-Babīte 11.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu "BMW 525" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1985.gadā dzimis vīrietis, 1990.gadā un 1988.gadā dzimušas jaunietes.
Ap plkst.15.30 Rīgas rajonā uz autoceļa Saulkrasti-Murjāņi pagaidām neidentificēts automašīnas vadītājs, vadot automašīnu "BMW 318" nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti 1980.gadā un 1985.gadā dzimuši vīrieši un 1987.gadā dzimis jaunietis.