ps
Interesē apaut Chrysler Grand Voyager AWD
ps
Interesē apaut Chrysler Grand Voyager AWD
Pagājušo ziemu nobraucu ar Pirelli Sotozero un esmu ļoti apmierināts. Arī šogad domāju ņemt tās pašas riepas (cits autiņs- pagājušogad ņēmu R16, bet tagadējam autiņam jāliek R17), bet netā piedāvā viena izmēra riepas ar maģisko XL un vienas bez tā. Cenu starpība ir 12 ls/ riepa.
Turklāt arī paša pieredze liecina, ka zīmols riepu jomā ir vērā ņemams pamatlielums, nevis tikai pārmaksa par vārdu. Ļoti labas atmiņas par Michelin un Dunlop ziemas riepām, vīlies esmu par Barum (sākumā it kā OK, bet nu nodila nejēgā ātri un attiecīgi braukšanas īpašības kritās ar katru dienu), traģiskas atmiņas par Matadoru (skaļas, klab, nevar nobalansēt). Pārsteidzoši, bet visnotaļ pozitīvi atceros noname atjaunotās ziemenes, tomēr domāju, ka tas vairāk līdzinās loterijai, kur pilnā loze negadās katru dienu...
Archijs2 rakstīja: Pagājšgad nopirku Snow Wolf 2. Uz ceļa turējās ļoti labi, ja neskaita pirmo slideno ceļu dienu, kad izdomāju izņemt līkumu kā vasarā. Sanāca pagriezties par 45 grādiem un aizslīdzēt līdz pretējās joslas ceļmalai. Mēģinājumi pa apsnigušu ceļu izņemt straujāk apgriezienu bija neinteresanti, jo kā stūrēju, tā praktiski arī šams brauca. Protams, Audi ar priekšpiedziņu + jēdzīgas riepas, tāpēc laikam arī tāda stabilitāte. =)
Un cik tad mums sanāk pabraukt pa tādu īstu ziemas ceļu? Tikko parādās sniegs uz ceļa,tā muca ar sālsūdeni jau dodas trasē. Ceļu uzturētājus taču neinteresē patiesais ceļu stāvoklis ziemā. Galvenais ""apgūt"" atvēlēto naudu lai pēc tam var skandināt cik simti tūkstoši iztērēti nogāžot ar sāli attiecīgu skaitu kilometru.
esmu tfu tfu skeptisks par riepu ietekmi uz drošību.
protams pilnigi lisas riepas atšķiras no super puper jaunām
bet vai normali braucot ievērojot CSN ir kāda izcila šķirba?
mani neinteresētu subjektivi uzbraucieni par šo tēmu, bet būtu ļoti pateicīgs, ja kāds iedotu kādu vietni, kur palasīt, vēlams latviski un ar video
par tēmu, kas pārliecina un izglīto
kasinsh79 rakstīja: Gislaved NF3 vairs nekur neatrast Bija laikam pasas labaakaas ziemas riepas ar radzem.
No jaunajam bezradzu riepam ka labakas un cenu zinja patikamakas lieku Dunlop Graspic - perfektas riepas!
Dunlop Winter Sport M3 - kamer jaunas, strada perfekti, tacu izbeidzas gandriz vienas sezonas laikaa ...
Jau pagājušā rudenī kad meklēju Gislaved NF3 man visur pateica ka naff ....itkā daži ineta veikali piedāvāja, bet kad sakontaktēju tad nikā
vmaxer rakstīja: ehh, mani arī drīz skars šis izvēles prieks.
mani neinteresētu subjektivi uzbraucieni par šo tēmu, bet būtu ļoti pateicīgs, ja kāds iedotu kādu vietni, kur palasīt, vēlams latviski un ar video par tēmu, kas pārliecina un izglīto
tad , kad Teu kaads 'dihlofoss' ar schrotgumijaam apautaa golpinjaa waj waznii , saaks 'naakt virsuu ' un visu izshkjirs sekunzju simtdaljas , 'daargaas' riepas , nu taas kuras neietekmee satiksmes droshiibu
, var Tevi pasargaat no lieliem krenjkjiem , nu stipri lielaakiem par paarteereetajiem ~ls100,- . ![]()
![]()
![]()
Ir piedāvājums tādas jaunas par 180 Ls (komplekts) iegādāties.
vmaxer rakstīja: ehh, mani arī drīz skars šis izvēles prieks.
mani neinteresētu subjektivi uzbraucieni par šo tēmu, bet būtu ļoti pateicīgs, ja kāds iedotu kādu vietni, kur palasīt, vēlams latviski un ar video par tēmu, kas pārliecina un izglīto
visaadi testi ir ieksh laneks.lv
Bet varbuut kaadam ir pieredze ar Continental VC3???
Kamikadze rakstīja: palasies reifendirekt.de pie riepaam esoshos review/testus ... principaa taas ziemenes suudiigas uz sniega, garsh bremzeeshanas celjsh .. utt .. mieriigai un praatiigai braukshanai der dajebkaadas riepas
tie testi vairaak uz trokenu orienteeti , mums aktuaalaaks ir schnee un ice + taas oiroopas 'ziemas' galoshas ir ar nafik nevajadziigiem H un V aatruma indexiem , kameer LV apstaakljos piemeerotaakas vareetu buut miikstaakas ar Q(160km/h) waj max T(190km/h) riepeles , jo ja jo bnjii -20-> tad taas cietaas galashas pavisam zadubee
man uz A6Q staav Dunlops3D a uz gondas NF3 un pie lielaakiem saliem ir juutama starpiiba
krievu saitos ir noderiigaagi testi tobish piemeerotaaki muusu apstaakljiem - netiiriitiem celjiem un normaaliem ziemas miinusiem ![]()
nomiks rakstīja: Tātad, ja es ikdienā ziemā braucu pa daudzmaz civilizētiem ceļiem, kādreiz arī pa kādai kupenai nākas šķērsot, braucu, daudzmaz ievērojot CSN prasības, vai Hankook ražojuma ziemas riepas ir OK vai tomēr ir jālūkojas uz ko vismaz 1,7 reizes dārgāku, piemēram, Good Year, Bridgestone vai Continental?
tas nu Teu pasham ir jaaizlemj ![]()
![]()
![]()
TDI rakstīja:
tas nu Teu pasham ir jaaizlemj
Skaidrs, ka gala lēmumu pieņemšu pats, bet te ir ideāla vide padomu saņemšanai un viedokļu uzklausīšanai.
Cik palasījos dažādus testus, tad Hankook riepām visi rādītāji ir viduvēji - nepieskaita ne pie līderiem, ne arī pie neieteicamajām riepām.
www.zr.ru/...
materiaali-rubrikas.
meklee. kaut vai te
man tas viss ir zurnaalos.
arii rubrika -ekspertiza ir oki.
gan jau tiksi galaa,vai ne?
Tad jau redzēšu, kā uzvedīsies uz ceļa.
nomiks rakstīja: izvēli esmu izdarījis - iegādājos Hankook Icebear W440 205/55 R16 komplektu par 180 Ls.
Tad jau redzēšu, kā uzvedīsies uz ceļa.
Man arī vajag pastalas ziemai! Kur tik lēti dabūji?
krupiss rakstīja:
Man arī vajag pastalas ziemai! Kur tik lēti dabūji?
Pirku ne veikalā, tāpēc nezinu, vai plašajā ineta vidē drīkstu tā džeka numuru dot. Ja nu atnāk VID un uzvelk???
Uzraksti meilu, nosūtīšu tev viņa kontaktus!