Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.
Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.
Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.
Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.
Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.
Pietiekami labi pazīstu Rhino,lai ticētu viņa rakstītajam. Katrs jau savai rīcībai atradīs attaisnojumu
Taapeec jau arii uzrakstiiju siikaak, ka RHINO, visticamaakais, neredzeeja, ka izgriezu no Indraanu ielas un vinjam vareeja rasties iespaids, ka viens SAAB vnk meegjina no 2 joslas iespraukties jau pilnaa 3 joslaa... Tad KUR man bija palikt, ja 3 josla bij pilna un vismaz kaadi 5 auto veel bija uz VEF tilta pusi!!! Taa, ka PN ar saviem secinaajumiem. Eksperts, ibio
Arnijs rakstīja: Taa, ka PN ar saviem secinaajumiem. Eksperts, ibio
es jau teicu, ticu cilvēkam,kurš aprakstīja situāciju un redzēja,ka aizgriezts bija priekšā un kādam nācās vākties un bremzēt.
Rhino nav puišelis un zin,ko runā
Pats PN. |Domā, ka esi sāab pārstāvniecības mehs, tad viss atļauts,kā jau kārtīgam sābistam,kuri visu drīkst un,kad aizrāda,tad uzmet lūpu un iet pa gaisu piņņas.
, topika nosaukums itkā atsaldētie saabisti, bet 80% postu ir par un ap nuhaju un protams viņa taisnošanās
Tas cilvēks ir slims. Te jau viens tāds bija, kurš uzcepa rakstu par Wess apmeklējumu, nelaipno sekretāri un neizdevušos biznesa tikšanos ar Wess vadību. Un pēc tam pats deva vaļā pa komentāriem. Šis gadījums ir tieši tāds pats.
, topika nosaukums itkā atsaldētie saabisti, bet 80% postu ir par un ap nuhaju un protams viņa taisnošanās
Tas cilvēks ir slims. Te jau viens tāds bija, kurš uzcepa rakstu par Wess apmeklējumu, nelaipno sekretāri un neizdevušos biznesa tikšanos ar Wess vadību. Un pēc tam pats deva vaļā pa komentāriem. Šis gadījums ir tieši tāds pats.
Kā mani fascinē šitie pašpasludinātie cilvēciņi,kuri kādu var atzīt par 'slimu' Parasti jau pašiem pasludinātājiem ir problēmas ar pašnovērtējumu un gara stiprumu
pļā, besī ārā mani šitādi nelaidēji.... nav runa par tiem, kas nelaiž tos,kas vālē pa brīvo joslu garām visai rindai un tad spiežas priekšā tiem, kas godīgi ir stāvējuši rindā....
ja es braucu godīgi nelēkājot pa joslām , neapbraucot rindā stāvošos un man vajag nogrieztis pa kreisi, tad es sagaidu, ka parādot pagriezienu mani ielaidīs tajā joslā kur man vajag...
piemēram norvēģijā.... tu mizo pa tuneli un pamani, ka josla aiziet ne tur, kur tev vajag, ko tu kā autovadītājs dari???? pēc tā teļa rīno domām visai kolonnai ir tulelī jāapstājas, jāpagaida, kamēr krutajam telefonmontierim izdosies aizbraukt īsajā darbdienā... vai vahadzētu spiesties un nelaist???
nekā, reāli dabā tur ir tā.... ieslēdz pagriezienu, izskaiti līdz 5, paskaties spogulī vai tur gadījumā nav redzams latviešu numurs (norvēģiem ir 2 burti un 5 cipari) un DROŠI GRIEZIES, KUR TEV VAJAG - 100% palaidīs... un tas ir tikai normāli!
nuhajs rakstīja: Pirmais baigais advokāts uzmeties Nav runa par rāvējslēdzi,kuru šodien izbaudīju Juglas remontvietās un saabs pat smuki palaida.
Ir runa par nagliju līdēju
ne! runa ir par NAGLIJU NELAIDĒJU!
Nu, es esmu naglijs nelaidējs,jo nelaižu naglijus priekšā līdējus.
Ja kāds izbrauc no pagalma, ja priekšā blakus joslā ir šķērlis-laižu vienmēr. Tos ībļus,kuri mauc rindai garām un pašā sākumā grib iekārtoties,nelaižu un nelaidīšu.
Šorīt vienam atsaldētam audistam pie spogulīša salonā redzēju Mozambikas karodziņu O:
Ko tas varētu nozīmēt?
(:
Atvainojos! Nevis karodziņu, bet Ģērboni (:
en.wikipedia.org/...
Klausies ibliti... pirms tu wikipēdijā neapskatiji to mozambikas ģērboni,tev pat nebija ne vismazākās poņas kāds viņš izskatās , un nezinot to,ka tas bija mozambikas ģērbonis,sameklēt to i netā būtu bijis pilnigi nereāli...
... tā kā sūkā vien liiko un neaizmirsti aplūrēt vēl daudzus citus ģērboņus, lai gadijumā,ja kādam audistam,bembistam vai žigulistam pie spoguliša redzēsi ģērboni,tev nav jārakņājas pa inetu.
nuhajs rakstīja: Pirmais baigais advokāts uzmeties Nav runa par rāvējslēdzi,kuru šodien izbaudīju Juglas remontvietās un saabs pat smuki palaida.
Ir runa par nagliju līdēju
ne! runa ir par NAGLIJU NELAIDĒJU!
Nu, es esmu naglijs nelaidējs,jo nelaižu naglijus priekšā līdējus.
Ja kāds izbrauc no pagalma, ja priekšā blakus joslā ir šķērlis-laižu vienmēr. Tos ībļus,kuri mauc rindai garām un pašā sākumā grib iekārtoties,nelaižu un nelaidīšu.
nu un tagad paskaidro man, muļķītim, ārnija gadījums kurā kategorijā ierakstās?????
\'\'Atsaldētie\'\' sābisti.
Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.
Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.
Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.
Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.
Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.