Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

\'\'Atsaldētie\'\' sābisti.

Baisulis Reģ.: 02.10.2007

Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.

Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.

Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.

Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.

Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..25
juhaN Reģ.: 17.11.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Hammer,ej uz .....laktas pasēdi

???

juhaN Reģ.: 17.11.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Hammer,ej uz .....laktas pasēdi

Es laikam arī cilvēkos mēdzu kļūdīties (;

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Pirmais rakstīja:

nu un tagad paskaidro man, muļķītim, ārnija gadījums kurā kategorijā ierakstās?????

Otrajā,naglo maucēju visai rindai garām, katgorijā.

kur aprakstītā situācijā ārnijs nomauca garam rindai????

100 punkti, ka vainīgs tas, kas NEPALAIDA, vai šajā gadījumā gribēja nepalaist, bet nemācēja

sastrēgumstundās pareizi tajā vietā ir jābrauc sekojoši...

1) izgriezies no indrānu uz brīvībenes

2) padod atpakaļgaitā tos 150 metrus līdz baronenes gājēju pārejai

3) iekārtojies trešajā joslā lai nogrieztos pa kreisi uz pērnavas

p.n.

un lai tas atsaldētais citrusists vēl priecājas, ka arnijs nenometa pa mēmajiem tajā brīdī, kad bija jau kablukam priekšā tad atbrauktu zaļās vestītes un populāri paskaidrotu ko nozīmē distances neievērošana

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Pirmais atbalsta nagliju priekšā līšanu,viss skaidrs.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

un lai tas atsaldētais citrusists vēl priecājas, ka arnijs nenometa pa mēmajiem tajā brīdī, kad bija jau kablukam priekšā tad atbrauktu zaļās vestītes un populāri paskaidrotu ko nozīmē distances neievērošana

interesants domu gājiens....kaut kāds jefiņš netiek laists,ielien nagļakā un vēl nomet pa mēmajiem.... purns jāsit tādam...nu tas būtu pa īstam sābistiski atsaldēti. Un kā izskatās,arī franču auto mīļotāja iecienīts gājiens.....

chepmens Reģ.: 07.06.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

chepmens rakstīja:

nuhajs rakstīja: Pirmais baigais advokāts uzmeties Nav runa par rāvējslēdzi,kuru šodien izbaudīju Juglas remontvietās un saabs pat smuki palaida.

Ir runa par nagliju līdēju

Kā tev pašcieņa atļāva uzrakstīt ka saaps tevi palaida :0, lai kam būsi kaut ko iešņaucis, sirds atmaiga

PN,klizmulāci.

Nevajag uztvert visu tik saasināti, kā kas,tā apsukājies, kā tāds pirmsklasnieks Tik redzu ka vari arī kaut ko labu uzrakstīt, nevien visus sūtīt ... un apsaukāt

Kazimirs_Skuja Reģ.: 12.08.2006
0 0 Atbildēt

Da ko jūss te pareties visi

Es esmu vissAtsaldētakais...

un ar to Lepojoss!!

un man ir pilnīgi PO, kāds jums par to ir viedoklis..

Tākā visi var mierīgi atslābt...

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Jā, Laikam būs jāpiekrīt Baisulim, par \"atsaldētiem\" Saabistiem..

izrādās ka Saabisti setdienas \"atsaldēto\" Bembistu pasākumā ir paņēmuši pirmo vietu...

www.bmwlife.lv/...

Malači!!

Tā turēt!

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Pirmais rakstīja:

interesants domu gājiens....kaut kāds jefiņš netiek laists,ielien nagļakā un vēl nomet pa mēmajiem.... purns jāsit tādam...nu tas būtu pa īstam sābistiski atsaldēti. Un kā izskatās,arī franču auto mīļotāja iecienīts gājiens.....

tāpat (ja ne spēcīgāk) purns ir jāsit tiem idiņiem, kas pilnīgi skaidri redz, ka "līdējs" nupat ir izbraucis no vārtrūmes (un arnija gadījumā tā iela ir pielīdzināma lielai vārtrūmei, jo cita ceļa izbraukšania tur nav), bet tik un tā nelaiž to joslā

p.n.

un pilnīgi pouhj, ka arnijs brauca tajā situācijā ar sābu

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

Bet tak pamaaja ar galvu un nokjeera acu kontaktu (no Arnija komenta).. Kaada tur strauja bremzeeshana (no Rihno komenta)

Tipa Rihno pamaaja, lai brauc, bet pats pa to laiku meegjinaaja saanos ielikt, jo bija noshviikaajis dekoratiivo prieksheejo resti? Nu un kad neizdevaas, tad, naacaas strauji bremzeet, jo ielikshanaas pakaljaa ir distances neieveeroshana?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

tāpat (ja ne spēcīgāk) purns ir jāsit tiem idiņiem, kas pilnīgi skaidri redz, ka "līdējs" nupat ir izbraucis no vārtrūmes (un arnija gadījumā tā iela ir pielīdzināma lielai vārtrūmei, jo cita ceļa izbraukšania tur nav), bet tik un tā nelaiž to joslā

Rhino to varēja arī neredzēt,tas notika viņam AIZ muguras...ja arī notika. Es jau saku, esmu redzējis Arnija cūkošanos iAuto rallijā, man priekšstats ir tāds,ka no viņa visko var sagaidīt. Es ticu Rhino,jo zinu viņu pietiekami labi,lai saprastu,ka viņš nemuld tukšu.

Pirmais, lai gan es pats palaižu no vārtrūmēm un tad,ja blakusjoslai ir šķērslis pēkšņi...BET- tas nav noteikts kā obligāts pasākums un tu vari ieskrieties ar savu skaidrojumu,ka pa to jāsit seja Savukārt par priekšā tīšu bremzēšanu ir paredzēta atbildība. par NELAIŠANU -nav

Aizgāja?

Pozijam jālien visiem garām,jo gribas no rītiem pagulēt, Arnijs lien garām, jo negrib lielāku gabalu pabraukt un iekārtoties joslā kā pienākas....nu nav man tādi gurķi nekur jālaiž,lai stāv rindā.

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Rhino to varēja arī neredzēt,tas notika viņam AIZ muguras...ja arī notika. Es jau saku, esmu redzējis Arnija cūkošanos iAuto rallijā, man priekšstats ir tāds,ka no viņa visko var sagaidīt. Es ticu Rhino,jo zinu viņu pietiekami labi,lai saprastu,ka viņš nemuld tukšu.

Pirmais, lai gan es pats palaižu no vārtrūmēm un tad,ja blakusjoslai ir šķērslis pēkšņi...BET- tas nav noteikts kā obligāts pasākums un tu vari ieskrieties ar savu skaidrojumu,ka pa to jāsit seja Savukārt par priekšā tīšu bremzēšanu ir paredzēta atbildība. par NELAIŠANU -nav

Aizgāja?

Pozijam jālien visiem garām,jo gribas no rītiem pagulēt, Arnijs lien garām, jo negrib lielāku gabalu pabraukt un iekārtoties joslā kā pienākas....nu nav man tādi gurķi nekur jālaiž,lai stāv rindā.

mans pēdējais komentārs šajā sakarā....

sābisti iauto rallijā vispār dīvaini brauc.... citreiz velkas priekšā un nelaiž garām, var minūti braukt aiz muguras un taurēt

citreiz jamie nezkāpēc iedomājas, ka ja viņi ir pieparkojušies ceļa malā, tad pārējiem būtu kautkā jāiedomājas, ka viņus vajadzētu izvilkt....

bet sābisti iauto ralijā ir viena lieta un šis konkrētais gadījums rīgā ir pavisam cita lieta.

tu vispār zini par kuru vietu ir runa????? kur arnijs (davaj uz brīdi pieņemsim, ka viņš nav sābists ) varēja pabraukt un iekārtoties joslā???? moš viņam līdz mārupei vajadzēja braukt un gaidīt, kamēr pajolis ar kabluku pamanīs viņa pagriezienu zibinamies un aizdomāsies, ka vajag palaist cilvēku joslā lai viņš nekavē satiksmi 30 citiem, kas brauc aiz viņa????

moš vajadzēja sataisīt sastrēgumu otrajā rindā, lai kablukistam seju iet sist arī visi tie, kas stāv otrajā joslā?

p.n.

par tīšu bremzēšanu priekšā mūsu banānu republikā nekāda atbildība dzīvē (izņemot pienakumu aiziet līdz apdirsinātājiem pēc naudas) nepastāv.... man tur kaķis skrēja pāri ceļam un es nobremzēju, a tas pajolītis aizmugurē izrādās vainīgs jo nav ievērojis distanci.... gribi piemērus???? HRE (tam, kas paņēma no Sviestca sābu) izlīda no šķersielas priekšā mersedess... henrijs bremzēja un trāpīja mersedesam pakaļā.... (nebūtu bremzējis, būtu mersim sānā ar ātrumu 50km/h) kurš pēc tavām domām dabūja soda punktus?????

p.p.n.

ja arnijs paspētu kablukam piestutēt pakaļu, nevis sānu, tad to tavu korīšu piebraukušās zaļās vestītes uzrautu uz cīsiņa pēc pilnas programmas

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu`t` pierakstiijushi! labi - es ar veel peedeejo komentu, jo, cik redzu - dazjas nianses tiek iztulkotas savaadaak... Ar nuhaju nestriideesos. lai jau vinjam tiek taa apzinja, ka centos pieliist priekshaa. Vieniigais - ja maniishu shamo izbraucam no pagalma, paarkaartoshos uz otro joslu, jo no pagalma palaist tak - sveeta lieta! Bet ja tai pashaa pirmajaa joslaa peec 50m santehnikji raks kanalizaacijas aku un shameejam sagribeesies uz otro, tad gan nelaidiishu! Lai seezj liidz pastardienai! Vai, lai brauc atpakalj pagalmaa! Napig laist tos, kas censhas pieliist priekshaa!

Jaa - tiku paripinaajis garaam kaadiem 6-8 auto ar iesleegtu pagriezienu (lai piedod man vinji, ka par 3 sek katram paildzinaaju nokljuushanu galameerkjii) No aizmugures vnk tuvojaas daudzaaki auto un gluzji kaa meerkakjim staaveet 2. joslaa arii negribeejaas! Ripinot nedaudz piespiedos 3jai joslai, lai pa labi no manis ir iespeejams apbraukt veel divaas joslaas, bet ne jau taa, ka ar spoguljiem saskartos. Kabluks staaveeja kaads ~ 4ais auto pirms luksofora un tai briidii iedegaas papildsekcija. Paskatiijos uz vadiitaaju, shams kaut ko klanaas un vinjam prieshaa atbriivojas kaadi 4-5 metri briivas telpas. Acu kontakta gan nebija, bet nepaarprotami to iztulkoju, ka shams mani laizj! (var jau buut, ka Rhino taisniiba un shams, pie sevis gaaniidams visaadus tur liideejus, tai briidii drudzjaini centaas stepseleet robaa, bet briiva telpa reaali bija un es to arii izmantoju! (un ja vinjsh arii mani labpaatiigi nebija gribeejis laist, tad ir kvalificeejams kaa Rhino piemineetaa otraa kategorija, resp. - seene, jo vieta man tur bija!.. )Protams, pateikdamies ar avarijkaam. Plaans numur 2 man sastaaveeja , kaa vienlaiciiga nogrieshanaas ar 3sho joslu no 2-aas joslas, aizbraucot taalaak pa 1mo joslu. Par cik 3shaa pa kreisi reaali taalaak aiziet uz divaam joslaam, tad ar sho manevru nevienam nebuutu trauceejis ( ja nu vieniigi zaljajaam vestiiteem) Bet tas buutu gadiijumaa, ja neviens tieshaam nebuutu ielaidis joslaa, jo nagljakaa kaadam braukt saanos netaisiijos.

Paldies tiem, kuri uzskata, ka mani bija jaapalaizj (pats arii domaaju taapat un nekaadu paarkaapumu no savas puses (arii moraalo) nesaskatu) BET...... Visiem tiem, kuriem paripinaaju garaam ar iesleegtu pagriezienu, biju "naglijs liideejs"! Jo vinji vienkaarshi nevareeja redzeet manu izgrieshanos no Indraanu ielas, ja vien kakli nebij sagriezti 135 graadu lenkjii pa labi! Taatad secinaajums, ko arii pats piekopju. Ja kaut kur braucu, parasti palaizju arii shos "naglos". Nu nepalaidiishu es - palaidiis cits! Un pienjemu, ka cilveekam tieshaam vajag vairaak nekaa man. Rezultataa - ietaupiiti nervi un raitaaka satiksme. Ja mees katrs izveeleesimies buut kaadam par sogji (ak ja tu man shitaa, tad es tev pretiim), tad varbuut atgriezjamies uz 90-tajiem? Ja buus kultuura uz ielaam un "liideejus" kjers policija, nevis paareejie satiksmes daliibnieki, tad arii situaacija kopumaa uzlabosies. Un arii Sat Dep dereetu piedomaat pie satiksmes organizaacijas, jo reizeem vinju darbs liekas ljoti mazaa meeraa saprotams. Uzbuuveet krustojumu (taadu, kaa pie Meebeljnieka) Forshu ,skaistu, plashu.... un aizliegt kreiso!!! Nu to vajag izdomaat! Taa vietaa, lai lietu sakaartotu ar papildsekcijaam, cilvji staav vienu ciklu un gaida labo, peec tam no otras puses gaida atkal! taatad - pavada krustojumaa 2x vairaak laika! Un vietaa, kur nekad liidz shim nav bijushi satreegumi, vinji saak veidoties! Plus visam tam - taa kategorija, kam veel nav aizgaajusi jaunaa kaartiiba, izmisiigi vienalga censhas izpildiities pa kreisi! Nu bardaks vseobscijs... tad veel - kaapeec pie sarkanaa nevar buut papildsekcija pa labi, kaa Lietuvaa? Un luksoforu signaala nomainja uz zaljo, kaa Tallinaa?

Ai labi - aizbridu te ne par teemu.... vnk paardomas. pashi vien jau sho satiksmes bardaku veidojam, (tiesa gan - veiksmiigi piepaliidzot sat dep), pashiem arii vinjsh strebjams!

Cieniisim vairaak viens otru un buus jau labi! Arlabunakti!

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: ............ Ja kaut kur braucu, parasti palaizju arii shos "naglos". Nu nepalaidiishu es - palaidiis cits! Un pienjemu, ka cilveekam tieshaam vajag vairaak nekaa man. ..............

dīvaina loģika. Tu arī veikalā laid tos,kas tevi pastums malā?

Neesmu laidis līdējus,nelaidīšu un citiem neiesaku. Ja viņiem 'vairāk vajag' , lai izbrauc ātrāk. Kaut kāda mīkstmieša taktika palaist šitādus.....

Nikaragva Reģ.: 28.02.2007
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Arnijs rakstīja: ............ Ja kaut kur braucu, parasti palaizju arii shos "naglos". Nu nepalaidiishu es - palaidiis cits! Un pienjemu, ka cilveekam tieshaam vajag vairaak nekaa man. ..............

dīvaina loģika. Tu arī veikalā laid tos,kas tevi pastums malā?

Neesmu laidis līdējus,nelaidīšu un citiem neiesaku. Ja viņiem 'vairāk vajag' , lai izbrauc ātrāk. Kaut kāda mīkstmieša taktika palaist šitādus.....

nu šausmīgi dīvaina loģika.tik dīvaina ka liekas pavisam dīvaini.Tu laikam nebeidz vien brīnīties par šim dīvainām lietām, ka paliek pat dīvaini ka var būt tik dīvaini..

JBOZ Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

Varbūt ne par tēmu.... pagājušajā nedēļā redzēju kā BMW un SAAB dalīja joslas uz vienības gatves, kā rezultātā SAAB vadītājs izkāpa ar "sporta žagariņu" (lasi: beisbola nūju) un devās nedaudz parunāties ar BMW vadītāju, bet tas nekauņa no BMW nevēra durvis un ārā nekāp, nu un tas SAAB vadītājs nedaudz iepēra BMW.

a joks sākās ar to ka kāds izdomāja ka grib ielīst... a otrs izdomāja ka negrib lai viņam priekšā ielien......

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

oij oij gitarrr gitarrr....

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

www.iauto.lv/...

fordisti arī ir atsaldēti.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

šoriit viens fords fokuss ar kaut kaadas firmas nakļeneem aplipinaats...

brauc pa Peernavas ielas labo maleejo joslu virzienaa uz Briiviibas ielu, un pie Statoila peeksnji izdomaaja, ka vinjam vajag nogriezties uz Krišbarona ...taatad paari divaam joslaam....

nenjemot veeraa apstaakli, ka tur vairaak staav nekaa brauc, vienalga kaadas 5 masiinas uzskatiija par savu sveetu pienaakumu nelaist to fokusu joslaa, kameer viens bembis palaida...

kaa rezultaataa labaas joslas transporta liidzekļi dabuuja skumji uz to visu noskatiities, neizbrauca tajaa luksofora ciklaa kuraa buutu vareejusi izbraukt, un radiija jau pamatu sastreegumam... plusaa veel tam, uz videejaas joslas krustojumaa ar Briiviibas ielu kaadam jaunietim apspraagaas vw pasraķ markas automobiilis...

un korķis faktiski ne no kaa...

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Cik ir novērots, tad ar kablukiem un citiem piegādes transporta līdzekļiem normāli cilvēki nebraukā. Mūždien viņiem pakaļa svilst. Ka tik kautkur ielīst, nogriezt vai censties frontālo noķert apdzenot.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Ja visu nepatikšanu cēloņus meklē ārpus sevis, tad tie arī atrodas SAABistos, Fordistos, Audistos vai kablukos - Arnijā vai Rhino). Bet dzīvot patīkamāk šīs "vēsturiskās" atziņas nepalīdz nekādi - tikai jauc gaisu un sagādā nepatīkamus brīžus lasītājiem un rakstītājiem.

PS

SAAB rullē!

JBOZ Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

JBOZ rakstīja: Varbūt ne par tēmu.... .....

sp what ? par vidēji smagu miesasbojājumu nodarīšanu, līdz pat 5 gadi cietumā .... vēl ir drosme un sajūsma ?

es tikai to ko neredzēju... neesmu nevienā pusē.....

0 0 Atbildēt

A ko,sābistiem mazi krāniņi,ka beisbolene jāņem palīgā? Savu viedokli un taisnību nevar nopamatot vārdiski,jāņem ieroči palīgā? Cerams,ka tam īblim ar beisboleni nākamreiz kāds to nūju atņems un iestums tur,kur Saule neiespīd vai,sliktākajā gadījuma viņam pašam, izkāps vīrs ar stroķi un .......

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Ideotam pēdējais laix pārsēsties SAAB!

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Nekā nosodāma...

Ir situācijas,kad visu izdarit pēc noteikumiem nav iespējams,tad jāpaljaujas uz izdomu un attapibu...

Bija man gadijiens... Luksoforā deg sarkanais...

Pirms manim mašinas 5...

Skatos uz to luksijnu un saprotu,ka sis kaut kā ilgi neparslēdzas... to saprata ari pārējie un paņeslas pa sarkano... BET pirmais auto,kas pie luksiņa stāv nekust ne no vietas... tinu garām... loģiski... meiča... es šai tipas lieku noprast,ka šitais sarkanais vēl ilgi degs,lai brauc,bet skuju tev ... lielām telja acim skatās un nerubii ko tagad darit...

Es aizbraucu,vēl pārreizes spoguli atskatijos,bet šii kā stāvēja tā stāvēja... avisi moči garām...

Nu un kā sekojošo nosaukt... vai visi kas to meiču apbrauca ir "orgāni" ?

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..25

Lasītākie raksti

Jaunie raksti