Nupat viena agresīva atsaldēta lexus vadītāja norakstīja savu drapaku.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nupat viena agresīva atsaldēta lexus vadītāja norakstīja savu drapaku.
Nezinite rakstīja:
SAAB rullē!
To taču neviens neapstrīd! Vismaz šajā topikā ne.
Centis_Nuudele rakstīja:
Nezinite rakstīja:
SAAB rullē!
neviens jau arī neapstrīd, ka daži saabisti dažās situācijās uzvedas kā atsaldēti
Nezinite rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Nezinite rakstīja:
SAAB rullē!
neviens jau arī neapstrīd, ka daži saabisti dažās situācijās uzvedas kā atsaldēti
Nu vo...bet tu parēķini procentuālo attiecību. To sābistu tā jau ir maz, un ja vēl daži no tiem atsaldēti - bilde diezgan drūma.
Centis_Nuudele rakstīja:
Nezinite rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Nezinite rakstīja:
SAAB rullē!
Nu vo...bet tu parēķini procentuālo attiecību. To sābistu tā jau ir maz, un ja vēl daži no tiem atsaldēti - bilde diezgan drūma.
Tu nepamanīji - daži dažās situācijās, pie kam - "atsaldētā uzvedība" ir atkarīga no dažu subjektīva vērtējuma vērojot no malas..
Tā kā es no tā neko lielu neiztaisītu jeb TG/AM
kā jau vairums sīkumu par ko ļaudis mēdz cepties uz pilnmēnes laiku
Nortel rakstīja: Nupat viena agresīva atsaldēta lexus vadītāja norakstīja savu drapaku.
Droši vien kāds agresīvs sābists kau kur līda,priekšā bremzēja un viņai nebija kur palikt.
pilnmeeness!!!!!!!!!
Ideots rakstīja: tikko nesne viens agresivais ar 9-3 izpildijas man aimugure, pipinajas, nervozeja, raustijas uz visam pusem.
FR numurs un uzlimes pa visu aizmuguri-kkas no serijas /patik dzert un p*ities utt.
Un kamdēļ pats sēņo ar savu Ôpi normāliem džekiem pa prieķšu?
(:
Ideots rakstīja: tikko nesne viens agresivais ar 9-3 izpildijas man aimugure, pipinajas, nervozeja, raustijas uz visam pusem.
FR numurs un uzlimes pa visu aizmuguri-kkas no serijas /patik dzert un p*ities utt.
Vēl interesantāk - izpildījās tev aizmugurē, bet tu visas viņa aizmugures uzlīmes izpētīji D:
juhaN rakstīja:
Un kamdēļ pats sēņo ar savu Ôpi normāliem džekiem pa prieķšu?
(:
Nolaizi elkoni.
Nu dafaj dekster, te.
Vot izstāsti man vienu lietu. Kapēc nenopublicēji tā atsaldeņa, kurš tevi tik ļoti apbižoja, VN?
krishu- liekaas ka fuure tavaa tuvumaa i apgaazusies ... ar churaam...
ooPIS rakstīja: krishu- liekaas ka fuure tavaa tuvumaa i apgaazusies ... ar churaam...
Nekuja... manā pagalmā tik deksterveidīgas motopeles...
krishus rakstīja: Nu dafaj dekster, te.
Vot izstāsti man vienu lietu. Kapēc nenopublicēji tā atsaldeņa, kurš tevi tik ļoti apbižoja, VN?
Kāda jēga no tā?? Es konstatēju faktu,ka sāb braucēju vidū ir procentuāli daudz atsaldeņu. Ja salīdzina BMW un saab skaitu ielās un atsaldeņu skaitu pie konkrēto auto stūrēm, stulbi atsaldētu saab vadītāju ir procentuāli vairāk.
krishus rakstīja:
ooPIS rakstīja: krishu- liekaas ka fuure tavaa tuvumaa i apgaazusies ... ar churaam...
Tava sieva nejēdz apstāties,par to dabon likumīgu sodu un nu krišīc ir apvainojies Iemāci viņai braukt un pats pamācies,jampampiņ.
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja: Nu dafaj dekster, te.
Kāda jēga no tā?? Es konstatēju faktu,ka sāb braucēju vidū ir procentuāli daudz atsaldeņu. Ja salīdzina BMW un saab skaitu ielās un atsaldeņu skaitu pie konkrēto auto stūrēm, stulbi atsaldētu saab vadītāju ir procentuāli vairāk.
Bla, bla, bla... vnk mīz, ka viņš varētu te uzrasties un izstāstīt par tavu sēņošanu 3. joslā...
Saproti- tavi novērojumi, bez faktiem ir "viena tante teica"...
Šitajā topikā tik viens gadījums- Rhino noķēra Arniju... un??? vienalga tu aplauzies, draugs...
A pārējais viss topiks... nu tu saprati!
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
Tava sieva nejēdz apstāties,par to dabon likumīgu sodu un nu krišīc ir apvainojies Iemāci viņai braukt un pats pamācies,jampampiņ.
Da PN, gudriniek, tu pat nezini, kā mans pagalms izskatās, bet jau spriedums gatavs... Tas liecina tikai par vienu!
Un manu sievu neaiztiec, tiec ar saviem kompleksiem galā savādāk!
Vot bļā, īblis, nu...pasaku,ka braucu uz 110 pa Krasteni,izrādās-sēņoju. Vot viens atsaldēts sābists.....
krishus rakstīja:
Un manu sievu neaiztiec, ....
Ne tu man norādīsi ko rakstīt. Ej tik un samaksā sodu par pārkāpumu
nuhajs rakstīja: Vot bļā, īblis, nu...pasaku,ka braucu uz 110 pa Krasteni,izrādās-sēņoju. Vot viens atsaldēts sābists.....
1) neesu sābists
2)TG/AM
3) kā jau rakstīju, bez vn- tukša tiršana... Šitādi dzejnieki daudzi ir redzēti...
4) tik apzinīgais kārtības mīļotājs pa 3. joslu uz 110???? Vai tad iekš LV kautkur ir atļauts 110??? Tātad topika autors pats ir atsaldēts!!!
5) Es sāku pieļaut domu, ka redaktoram laikam jau bija taisnība....
Klau,čuda prirodi,tiec skaidrībā,es sēņoju vai esmu atsaldēts
Un mazāk domā, tev jau tā ir traucējumi psihē
nuhajs rakstīja: Klau,čuda prirodi,tiec skaidrībā,es sēņoju vai esmu atsaldēts
Un mazāk domā, tev jau tā ir traucējumi psihē
Par tevi man jau sen ir skaidrība...
Vot izstāsti- tas redaktora minējums bija patiess???
nuhajs rakstīja:
krishus rakstīja:
Un manu sievu neaiztiec, ....
Ne tu man norādīsi ko rakstīt. Ej tik un samaksā sodu par pārkāpumu
Ja tu raksti par manu sievu, tad norādīšu gan, tirliņ, skaidrs?!
Kaut gan cilvēkam, kuram nav ģimenes laikam jau to nesaprast...
\'\'Atsaldētie\'\' sābisti.
Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.
Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.
Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.
Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.
Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.