huļiš jums priuss nepatīk, normāls wāgens. Galvenais, ka dārgs, ar to Gregeram būtu pietiekami
Priuss ir sūc un viss Klarksons iekš top gear labi izteicās - lēts, ņifiga neiet, patērē daudz zupas Lēts tādā ziņā, ka sūdīgi uztaisīts
ALELUJAAAA... msh ar saviem bezteemiskajiem textiem ATKAL IR ATPAKALJ!!! ALELUJAAAAAAA....
P.s. mozsj BEIDZOT saaksi ko sakariigu runaat, nevis PILNIIGAA BEZTEEMAA jauksi gaisu...
Es drīzāk teiktu - piebaldzēns ar saviem beztēmas tekstiem ir atpakaļ Te iet tēma, a te pēkšņi iebrūk piebaldzēns ar spamu
P.S. Kad reiz tēma ir nojaukta - pastāsti man - reņiem tas ir normāli ka atsperes lūzt? Paretam uzmetu aci reņuklubselvē aktivitātēm un šausminos par šāizēm, kādas vajā dalībniekus
ziimeeshanaas un bezjeedziiga meetaashanaas ar shkjietami efektiigiem teicieniem (mok uz maloljetkaam ar tas nostraadaa.. bet te izraadiijaas ka ir barinjsh ar ne taadus vien maniijushiem...
Trektereen- klausi Centi- piljii uz Juurmalu... lai gan taadam tipam kaa tu- maskavas ielas beach ar skatu uz Zalkjusalu buutu piemeerotaaks da i TC motors skatam paveraas- vareesi turpinaat sapnjot....
sakiet, ko sacīdami - kamēr tas Gregors nopelna (cerams) 5k mēnesī, viņš ir spējīgs uz daudz vairāk nekā jūs visi te, kas pūš demagoģiju par "pareizo" pieeju dzīvei.. tas nekas, ka džeks daudz muld. katrs pelna kā māk. cerams, ka nezog.
tt rakstīja: sakiet, ko sacīdami - kamēr tas Gregors nopelna (cerams) 5k mēnesī, viņš ir spējīgs uz daudz vairāk nekā jūs visi te, kas pūš demagoģiju par "pareizo" pieeju dzīvei.. tas nekas, ka džeks daudz muld. katrs pelna kā māk. cerams, ka nezog.
O! Tu arī neesi ņaudētājs! Baigi var redzēt kuri ir un kuri nav, jo tas kurš nav tam mani uzskati liekās ok, bet tie kuri pa dzīvi ir pīkstētāji tiem kož kaulā un depresija mācās virsu
msh rakstīja: A kas ir nākotne? Bembji, priusi vai žopeļkorsas?
Man domaat ka smaartveidiigie t.i. benziina malitraazhnieki ar pateerinju liidz 6l/100km. un tikai peec laba laika naaks alternatiivaas energjijas chetrritenju paarvietoshanaas liidzeklji.
P.S. Youtubē ir sērija, kur klarksons testēja priusu, tur bija prikols - vienā dienā braucot vienu maršrutu ar priusu un nākamajā ar vw lupo bluemotion ķīselīti [laikam tas bija lupo ], vw bija ar stipri ekonomiskāku strebienu
lielie SUV ir pagātne
lielie SUV ir pagātne