- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja:
Galvenais rakstīja:
huļiš jums priuss nepatīk, normāls wāgens. Galvenais, ka dārgs, ar to Gregeram būtu pietiekami
Priuss ir sūc un viss Klarksons iekš top gear labi izteicās - lēts, ņifiga neiet, patērē daudz zupas Lēts tādā ziņā, ka sūdīgi uztaisīts
ALELUJAAAA... msh ar saviem bezteemiskajiem textiem ATKAL IR ATPAKALJ!!! ALELUJAAAAAAA....
P.s. mozsj BEIDZOT saaksi ko sakariigu runaat, nevis PILNIIGAA BEZTEEMAA jauksi gaisu...
Piebaldzens rakstīja:
msh rakstīja:
Galvenais rakstīja:
huļiš jums priuss nepatīk, normāls wāgens. Galvenais, ka dārgs, ar to Gregeram būtu pietiekami
Priuss ir sūc un viss Klarksons iekš top gear labi izteicās - lēts, ņifiga neiet, patērē daudz zupas Lēts tādā ziņā, ka sūdīgi uztaisīts
ALELUJAAAA... msh ar saviem bezteemiskajiem textiem ATKAL IR ATPAKALJ!!! ALELUJAAAAAAA....
P.s. mozsj BEIDZOT saaksi ko sakariigu runaat, nevis PILNIIGAA BEZTEEMAA jauksi gaisu...
Es drīzāk teiktu - piebaldzēns ar saviem beztēmas tekstiem ir atpakaļ
Te iet tēma, a te pēkšņi iebrūk piebaldzēns ar spamu
P.S. Kad reiz tēma ir nojaukta
- pastāsti man - reņiem tas ir normāli ka atsperes lūzt?
Paretam uzmetu aci reņuklubselvē aktivitātēm un šausminos par šāizēm, kādas vajā dalībniekus ![]()
Ozz rakstīja: nuu, es laikam pateiksu kaapeec nomirs tante un apsteigšu sekciju par vismaz paaris stundaam,
tiktaali tiku- ![]()
![]()
labs
Nostradaams Tu muusu ![]()
![]()
Trektereen- klausi Centi- piljii uz Juurmalu... lai gan taadam tipam kaa tu- maskavas ielas beach ar skatu uz Zalkjusalu buutu piemeerotaaks
da i TC motors skatam paveraas- vareesi turpinaat sapnjot....
ei, āmurgalvas, jūs taču valcē tas pac pimpausis, kas laiku atpakaļ te trādirīdi bij uztaisījis, par to zaķi, kurš iekš BMW šo tirst bij pasūtījis... ![]()
tie teksti tādi paši pārgudri... 5k alga, ķirurga palīgs, blabla...
atkal no slimnīcas palaiduši?
![]()
:S
![]()
mosk veel kaut ko jaunu pastaastiis![]()
msh rakstīja:
Galvenais rakstīja:
Centis Ūbele ar izteicās, ka salātu mazgāšana ir mīts....
Centis_Nuudele rakstīja: Centis mazliet pārcentās.
Nee ... deelj centa vinji paarstaaja tos salaatus mazgaat un luuk rezultaats. Vajadzeeja vien turpinaat.
![]()
tt rakstīja: sakiet, ko sacīdami - kamēr tas Gregors nopelna (cerams) 5k mēnesī, viņš ir spējīgs uz daudz vairāk nekā jūs visi te, kas pūš demagoģiju par "pareizo" pieeju dzīvei.. tas nekas, ka džeks daudz muld. katrs pelna kā māk. cerams, ka nezog.
O! Tu arī neesi ņaudētājs! Baigi var redzēt kuri ir un kuri nav, jo tas kurš nav tam mani uzskati liekās ok, bet tie kuri pa dzīvi ir pīkstētāji tiem kož kaulā un depresija mācās virsu ![]()
Yetti rakstīja:
ei, āmurgalvas, jūs taču valcē tas pac pimpausis, kas laiku atpakaļ te trādirīdi bij uztaisījis, par to zaķi, kurš iekš BMW šo tirst bij pasūtījis...
tie teksti tādi paši pārgudri... 5k alga, ķirurga palīgs, blabla...
atkal no slimnīcas palaiduši?
:S
Tu maldies! Tevis pieminētajā sarunā pat piedalijies nēesmu. Godīgi sakot labuprāt palasītu.
Centis_Nuudele rakstīja: Nu pofig, lai valcē! Vismaz nav garlaicīgi.
Centis_Nuudele rakstīja: Nu pofig, lai valcē! Vismaz nav garlaicīgi.
A es par ko
Jūs tak visi arī tiršat bez gala un malas, kaut dzīvē iespējams esat mierīgi un normāli ļaudis ![]()
Magistrs rakstīja: Vienīgais izvalcētais dirsējs te ir Anrijs Trekteris.
PN Maģi!!!
![]()
Magistrs rakstīja: Vienīgais izvalcētais dirsējs te ir Anrijs Trekteris.
Tiesaam Anrijs
nezinaaju...
es domaaju- Izidôrs Pupsiks
![]()
![]()
![]()
msh rakstīja: A kas ir nākotne? Bembji, priusi vai žopeļkorsas?
Man domaat ka smaartveidiigie t.i. benziina malitraazhnieki ar pateerinju liidz 6l/100km. un tikai peec laba laika naaks alternatiivaas energjijas chetrritenju paarvietoshanaas liidzeklji.