nja...dargi tochna nav...
zhel ka jau paspeju iegadaties citu hondu...shitas butu istais...kad mekleju tad shadu civicu automatu nevareju atrast ...
nja...dargi tochna nav...
zhel ka jau paspeju iegadaties citu hondu...shitas butu istais...kad mekleju tad shadu civicu automatu nevareju atrast ...
cena pilnīgi neadekvāta apgalvojumam "LĒTI"....
netici????
nu nenolaid cenu un uzņem laiku cik ilgā laikā izdosies pārdot
nu nez par 2,5 gadu vecu mašīnu kurai ir garantija vēl kādus 10 k km vai to pašu 1/2 gadu pusli'dz ir OK. LĒTI nav bet lēti vārdam atbilstu, jo citi piedāvājumi ir kosmoss, bet šis kaut cik atbilstu tirgus pieprasījumam. domājams ka aizies pa tiem 7,5k
RLaguna rakstīja: nu nez par 2,5 gadu vecu mašīnu kurai ir garantija vēl kādus 10 k km vai to pašu 1/2 gadu pusli'dz ir OK. LĒTI nav bet lēti vārdam atbilstu, jo citi piedāvājumi ir kosmoss, bet šis kaut cik atbilstu tirgus pieprasījumam. domājams ka aizies pa tiem 7,5k
kādi 2.5gadi????
pēc 3 dienām būs jau pilni trīs
garantijas viņai NAV, tobiš nebūs brīdī, kad tu viņu nopirksi
labi, garantijas nebūs un nevajag arī....
vienkārši tas nav LĒTI, tā ir parasta cena
Pirmais rakstīja:
RLaguna rakstīja: nu nez par 2,5 gadu vecu mašīnu kurai ir garantija vēl kādus 10 k km vai to pašu 1/2 gadu pusli'dz ir OK. LĒTI nav bet lēti vārdam atbilstu, jo citi piedāvājumi ir kosmoss, bet šis kaut cik atbilstu tirgus pieprasījumam. domājams ka aizies pa tiem 7,5k
kādi 2.5gadi????
Garantija ir vel menesi. Kad bus reals pircejs nevis tads pljutitajs kads tu, tad ari runasim leti vai neleti...
didzinators rakstīja:
Pirmais rakstīja:
kādi 2.5gadi????
Garantija ir vel menesi. Kad bus reals pircejs nevis tads pljutitajs kads tu, tad ari runasim leti vai neleti...
ja būs
Pirmais rakstīja:
didzinators rakstīja:
Pirmais rakstīja:
kādi 2.5gadi????
ja būs
Nu Tu nebuusi! Tad ko kauleejies?!
Ta ka ir garantija, tad pienemu, ka tavs auto ir perfekta tehniska kartiba. Painteresesos par lizingu, parak labs variants, lai palaistu garam.
PIRMAIS spamotaj!? paradi kur ir labaks CIVIC, nopirkshu to.
tīri ņemams variants. Tas, ka pārdod Bensons, jau ir sava veida kvalitātes zīme.
Par kādiem 5 000 LVL paņemtu momentā un skaidrā naudā
p.s. šķiet, ka šodien ņemt jaunu līzingu ir pilnīgs neprāts, jo % likmes ir nenormālas
FOCUS rakstīja: Ta ka ir garantija, tad pienemu, ka tavs auto ir perfekta tehniska kartiba. Painteresesos par lizingu, parak labs variants, lai palaistu garam.
painteresējies par līzingu labāk
nomiks rakstīja: tīri ņemams variants. Tas, ka pārdod Bensons, jau ir sava veida kvalitātes zīme.
p.s. šķiet, ka šodien ņemt jaunu līzingu ir pilnīgs neprāts, jo % likmes ir nenormālas
Nomik, ja Tev ir 5000, tad jau Tev vel dazas shtukas piemest nebutu problema?!
FOCUS rakstīja: Ta ka ir garantija, tad pienemu, ka tavs auto ir perfekta tehniska kartiba. Painteresesos par lizingu, parak labs variants, lai palaistu garam.
Ilgi jau vairs nav, bet Bensonam bus defektacijas lapa, tad ari trukumus vares Nippon noverst!
didzinators rakstīja:
arī 7500 nav problēma, bet esmu vienkārši nolēmis par otro auto, ar kuru pamatā brauks sieva, netērēt vairāk par kādiem 5 000 LVL. Absolūti nepieņemams variants ir liels auto, neder dīzelis, un supermazs auto arī neder.
Šis ir viens no auto, kas vairāk vai mazāk atbilst manām prasībām - automāts, klimats, ... un Honda.
nomiks rakstīja:
didzinators rakstīja:
arī 7500 nav problēma, bet esmu vienkārši nolēmis par otro auto, ar kuru pamatā brauks sieva, netērēt vairāk par kādiem 5 000 LVL. Absolūti nepieņemams variants ir liels auto, neder dīzelis, un supermazs auto arī neder.
Šis ir viens no auto, kas vairāk vai mazāk atbilst manām prasībām - automāts, klimats, ... un Honda.
Nu ja gribi pasvaigu auto, tad tev janjem jazz, bet nezinu vai tiem ir AT un klima un laikam ka ir par mazu
Aizbrauc un paskaties to Civicu, gan jau var cenu korigeet, ja iznem araa no komisijas, tad varetu nostaties zem 7 lati
nomiks rakstīja: tīri ņemams variants. Tas, ka pārdod Bensons, jau ir sava veida kvalitātes zīme.
KĀ ar crv , cik jau nobraucis . Kāds ziemas degvielas patēriņš?
rudens68 rakstīja:
KĀ ar crv , cik jau nobraucis . Kāds ziemas degvielas patēriņš?
pa 8,5 mēnešiem nobraukti gandrīz 19 000 km.
Vidējais degvielas patēriņš ziemā (cik nu mums tā ziema ir) ir pieaudzis par litru uz 100 km. Tāad aptuveni 10,5 l/100 km. Pieņemami.
nekādu problēmu līdz šim nav bijis (ptu, ptu,ptu). Drīz būs jāpiesakās uz apkopi, kuru domāju, ka veikšu Bensonā nevis Nipponā.
didzinators rakstīja:
Nu ja gribi pasvaigu auto, tad tev janjem jazz, bet nezinu vai tiem ir AT un klima un laikam ka ir par mazu
Aizbrauc un paskaties to Civicu, gan jau var cenu korigeet, ja iznem araa no komisijas, tad varetu nostaties zem 7 lati
Uz to zilo Jazz (bensons mājasapā) jau mazliet palūkojos, bet aprīkojums neapmierina.
Vai konkrēajam Civikam cena ir ar PVN vai bez?
Piedāvātais Honda-Civic izskatās ārkārtīgi baudāms, jo ir ar automātisko ātrumkārbu. 2008.gada vasarā uz diennakti biju noīrējis Honda-FR-V ar tādu pašu 1,8 litru motoru un automātu kā šim Civic. Gāja ļoti labi! Tad jāsecina, ka vieglākais Civic ies vēl labāk.
Es šo Honda-Civic nepirkšu, jo man lieliski kalpo 2006.gada marta Opel-Meriva 1,3 CDTI, kuras nobraukums patlaban ir 63225 km, bet vidējais dīzeļdegvielas patēriņš turas 5,2 litru uz 100 km līmenī.
VWfans rakstīja:
Es šo Honda-Civic nepirkšu, jo man lieliski kalpo 2006.gada marta Opel-Meriva 1,3 CDTI, kuras nobraukums patlaban ir 63225 km, bet vidējais dīzeļdegvielas patēriņš turas 5,2 litru uz 100 km līmenī.
Tu taču neesi normāls. šitais bija lieki rakstīts
Fan, tu to tekstu labāk ieliec parakstā, paretam upgreido, nebūs lieki jāraksta
VWfans rakstīja: Piedāvātais Honda-Civic izskatās ārkārtīgi baudāms, jo ir ar automātisko ātrumkārbu. 2008.gada vasarā uz diennakti biju noīrējis Honda-FR-V ar tādu pašu 1,8 litru motoru un automātu kā šim Civic. Gāja ļoti labi! Tad jāsecina, ka vieglākais Civic ies vēl labāk.
baigi rijīgs Tev tas auto..
es pilnīgi nopietni to saku
nomiks rakstīja:
didzinators rakstīja:
Uz to zilo Jazz (bensons mājasapā) jau mazliet palūkojos, bet aprīkojums neapmierina.
Vai konkrēajam Civikam cena ir ar PVN vai bez?
Kamer bija lizinga tikmer bija PVN, tagad es vinju izpirku un PVN vairs nav.
didzinators rakstīja:
tad doma par šī auto iegādi atkrīt uzreiz.
nomiks rakstīja:
didzinators rakstīja:
Taa jau visi saka!
didzinators rakstīja:
nomiks rakstīja:
didzinators rakstīja:
Taa jau visi saka!
un normāli saka
pilnīgi veltīgi pakāsi pēvēennu varēji uz kadu siju nomest
Pārdod Honda Civic 4D 1.8 Exe AT
Pārdod Honda Civic 4D 1.8 Exe AT