Skūtera akku lādēšana

kliks Reģ.: 27.07.2006

Esmu pilnīgs nulle moto lietās. Interesē tāds jautājums - kā lādēt skūtera aķi? Aķis ir 12V 3Ah un pilnīgi tukšs. Aparāts pats nostāvējis nekustināts 2 gadus. Vajag pielecināt :mrgreen: lai pārvietotu līdz garāžai, jo tagad stāv apsildāmā novietnē.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

zaibaļi

ir tikai viens forums - tas ir šeit

pārējie ir lēti pakaļdarinājumi, kur iespamot, kad iauto kārtējo reizi ir uzkārušas autonomas

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Nezinu vai tie bija orģinālie, bet bija divgredzenu virzuļi, tautā saukti par sporta virzuļiem. Savējai mainīju uz tādiem.

es vinjus nemainiiju,vnk bija. motoram no 1992 gada.

a 1986 gada motoram bija triis.

toreiz veel bloku ar sabu NR vajadzeeja likt,te jau zinaas kaapeec lai nav jaaregistree motora mainja .

tagad motors ir rezerves dalja,toreiz bija teh .pasee ar visaam sekaam.

P.S. nebuutu bijis jaamaina bloks,tas motors nemaz nebuutu jaukts aaraa,un neko arii nemaz nezinaatu. un klokjenes videejaa gultnii bija kaut kas savaadaak. jo to alumiinu intereses peec nonjeemu/uzliku.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

japcar rakstīja: + i_edgars ar savu jafeli tuliit buus 200 000 noviileejis. Tas Jums nav nekads vienas_vasaras_sencu_pirktā_motocikla_nojaajeejs_liidz_ruckai

kamoon. ar jafeli novaaleejis 200tk tas tak ir smiekliigi kursh vispar vel brauc ar jawu. vainu vins ir stuulbs vai mazohists.

es tev pateikshu kaa patiesiibaa ir. tie kas saka ka brauc ar jawu, tie patiesiibaa nebrauc. jo jawa nav mocis, ar kuru butu veerts braukt ikdienaa. iisteniibaa ar vinu pat normali nevar pabraukt. padveskas tur nav, bremzhu tur nav. vins ir smags un neiet. tehniskie risinaajumi ir 50 gadus veci.

un ja kads man apgalvos ka ja cilvekam ir bijushi tikai mochi JAWAS vai IZHI un vins tag ljoti daudz zin par mochiem, tad tas ir kaartiigs FAIL. ir 2009. gads, nevis 1972 jawu zinashanas tagad mierigi var iebazt tur, pats zini kur.

japcar Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tad jau pēc taviem uzskatiem visi auto/moto kas nav 2007, 2008, 2009 gada ir hlami un veci mēsli kuri paši un visas ar tiem saistītās zināšanas ir izmetamsa mēslainē.

Labs 1972 gada retro auto vai retro moto maksā lielu naudu, turpretī pa ss.lv klejojot neesmu redzējis diži daudz 1972 gada baikus "vēl dzīvus".

Uz labu 1972 gada retro moto vai auto uz ielas cilvēki atskatīsies ar cieņu transporta līdzeklim un tā veidotājam/īpānsiekam, uz tavu 200* gada baiku pat uzmanību neviens nepievērsīs. (Varbut izņemot puišeļus želejainos matos kam paps tādu nopircis un kuri tagad vizinās). Tāds būs viens no...

Protams tehniskās rakstura īpašības ir kā diena pret nakti. Jebkuru retro auto/moto pat šodienas mazauto, mazjaudas mocītis izpogās vienos vārtos.

Runa jau ir par cieņu un par to ko cilvēks sajēdz no dzelžiem.

Šitas pats foruma topika izveidotājs- nu praiders gatavais. N-tās dienas tukši plurkst kā kaut kādu motorolleri piedarbināt, lai gan vismaz reizes 5-6 forumā jau ir uzrakstīts kas ir jādara.

Bet Urša un i_edgara virtuālā kauja (ja protams atmestu lamuvārdus un personiskos pavainojumus) varētu izvērsties par lietderīgu un izsmeļošu informācijas avotu. Bet vaig jau lielielm vīriem bērnību atcerēties un pamērīties gailīšiem pa n-tajiem forumiem.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

japcar, tieshi taa. mocis kas ir vecaaks par 10 gadiem nav isti braucams. katra zina mochi, kas tika razhoti lielajai rodjinai nav mochi, bet kautkadas parodijas. vini nekam neder. un 200shtukas nobraukt ar jawu - tie ir slima suniisha murgi. tur jau cilvekam pashos pamatos nav isti kaartiibaa kautkas galvaa.

a retromoto.lv ir motoportaals kur paarsvaraa uzturaas padsmitnieki no laukiem + vel tadi galva slimie ka i-edgars.

un vel kas. ja tu uzskati ka mocis ir prieksh tam lai kads tevi un tavu moci apbriinotu, tad man par tevi arii viss ir skaidrs.

un vispar jau te neviens no jums nebrauc. zinu ka Deksters mauca ar baiku agrak, vai tagad brauc nezinu, bet vismaz fakts ir taads. tu un visi pareejie gudrinieki tak ir tikai jawu spechuki, pedejo reizi braukushi pirms 30 gadiem. jus tak brinaties par faktu ka ar moci braucot jabremze ar prieksheejaam bremzeem vai man nav taisniiba?

japcar Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

1. esmu pret praidu.

2. Par baika priekšejam bremzem nejauta, gadus 4-5 atpakalj par so topiku ir sāpīga pieredze uz slapja asfalta.

Katram ir savs viedoklis, sava vērtību skala, savas dzīves intereses, un nevajag Shiiri uzskatiit kad tava taisniiba ir vieniigā. Viens krāj pastmarkas, viens dragā ar baiku, viens ir gatavs par 193* gada retro moci samaksāt paranormālu ciparu.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Te daudzi lielās ar to ka "es braucu"... kādu gadu vai divus, bet es vēl joprojām braucu.

Par gadu vai divi nav iespējams pat jēdzīgi novērtēt tehniku. Jo šādiem minējiem tiko parādās kāda kaut cik nopietna ķibele, tā meklē "laimīgi pircēju", jo paši nav spējīgi ne salabot, ne sajēgt kas tur vispār ir noticis! Literatūras skolotāja takšu ar nevar palīdzēt, a tādu priekšmetu kā fizika pat neatceras vai vispār bija.

Tie kas te verkšķ tipa par priekšējām bremzēm, tad es tās lietoju jau tad kad liela daļa tēva pautos sēdēja.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

taa jau ir i-edgar. tikai tapec ka tu esi vecs krapaans un veljoprojaam brauc ar jawu nepataisa tevi par baigo gudrinieku. driizaak par mulkji, jo pedejais laiks ir sakt braukt ar normaalu moci, nevis to padomju atraugu.

japcar, es neuzskatu ka mana taisniiba ir vieniigaa. bet te dazhiem labiem ir galvaa ne taa viela kurai tur vajadzeetu buut + vel komplektaa naak paaraakaa iedomiiba. tas nu ir fakts

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Tas rolleris nav mans un nav arī vēlme n-tās reizes zvaīties un braukt uz Rīgu pakaļ aķim un velns sazin vēl kam.

Un kā redzi te cieņu nevar iemantot ar spēju aizvērtām acīm izjaukt un salikt javu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

tur jau taa lieta ka i-edgaram ir biki galvaa sakaapis. tajos paakjos kur i-edgars dzivo tak visi pareejie kaiminji ir nenormaalie alkashi, logjiski ka vins tur ir gandriz dieva vietaa, ja maak saskruuveet jawu

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: taa jau ir i-edgar. tikai tapec ka tu esi vecs krapaans un veljoprojaam brauc ar jawu nepataisa tevi par baigo gudrinieku. driizaak par mulkji, jo pedejais laiks ir sakt braukt ar normaalu moci, nevis to padomju atraugu.

Tad jau arī čoperisti ir idiņi, jo viņi brauc ar vecmodīgiem zemapgriezienu motoriem, un nevis muderniem super duper močiem skaļa "ĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪN, ĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪĪN" pavadībā?

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

200 000 km ar javu.

Tas prasa baigi daudz laika.

Tad vēl baigi daudz laika prasa javas remontēšana. Pirms remonta jāizlasa vesela kaudze tehniskās literatūras un jāatkārto 7.klases fizikas kurss pie vēstures skolotāja.

Pie fizikas skolotāja jāiet informātikas kursos lai varētu kvalitatīvi piedalīties diskusijās dažādos portālos, pie literatūras učuka - lai pareizi saliktu komatus.

200 000 km ar javu neapšaubāmi rada dažādas veselības problēmas - tātad bieži jāiet pie ārsta un jāsēž rindās uz analīžu nodošanu.

i_edgar, vai tev vispār atliek laiks kādu stundiņu naktī nosnausties

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

kliks rakstīja: Tas rolleris nav mans un nav arī vēlme n-tās reizes zvaīties un braukt uz Rīgu pakaļ aķim un velns sazin vēl kam.

Un kā redzi te cieņu nevar iemantot ar spēju aizvērtām acīm izjaukt un salikt javu.

Maped nje moi

No pradaju maped nje svoi

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Nav glīti smieties par cilvēka labo sirdi. Gribās palīdzēt tikai nezinu kā. Un galīgi nemaz negribas pamatīgi ieberzties.

japcar Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Vai ta tavam pajero ar nolaistiem/iznemtiem pakaljbenkiem grabazniekā tas mopēds neielien? ausgtumā, garumaa vajadzetu ieliist.

kliks rakstīja: Nav glīti smieties par cilvēka labo sirdi. Gribās palīdzēt tikai nezinu kā. Un galīgi nemaz negribas pamatīgi ieberzties.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

kliks rakstīja: Nav glīti smieties par cilvēka labo sirdi. Gribās palīdzēt tikai nezinu kā. Un galīgi nemaz negribas pamatīgi ieberzties.

Es nesmejos – atcerējos veco topiku kur tirgojās mopēds.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

nee nu ja nagi niez, tad uzcelt veci jaffeli , nopuceet un nolikt sekcijaa lai pa sveetdienaam aizbrauktu uz bazniicu- tas ir ok.

un nav jau taa java nekas uuber sarežģīts

bet ar javu braukt 200 tuukstošus

ar normaalu lielo čoperi vai tuurisma moci to vareetu izdariit bez lieliem remontiem, bet javai tak vismaz 10 kapitalkas pa to laiku buutu jaataisa

nevajag jau lieliities ar to ka esi kaut kaadaa ziņā frīks

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

japcar rakstīja: Vai ta tavam pajero ar nolaistiem/iznemtiem pakaljbenkiem grabazniekā tas mopēds neielien? ausgtumā, garumaa vajadzetu ieliist.

kliks rakstīja: Nav glīti smieties par cilvēka labo sirdi. Gribās palīdzēt tikai nezinu kā. Un galīgi nemaz negribas pamatīgi ieberzties.

1. Tas nav pajero, bet patrolis!

2. Beņķus jau var izņemt, bet ir aizdoma, ka kulba būs par zemu un ragi būs virs jumta līnijas.

3. Līdz grabažniekam baisi augstu tas rolleris jāceļ/jāstumj.

japcar Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kaadreiz comam Patrolii vedaam 2 velasmasinas (lielaas) aizmugure iekrautas vienu otrai lidzas. ar nenolaistiem sedekliem.

Bet ja rolleris jadabu ieksaa - tad ir suudiigaak+ veel ja viens pats ceelaajs.

P.S. Kad Tev to rolleri vajag. Man maajaas meetaajas moča 12V 13Ah aķis neizmantots. Varu aizdot uz kādām dienām.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Patrolis ir tik mazs vai motorolleris tik liels? Savulaik ar corollu universāli ir vesta rīģele ar pāris ričukiem un citām mantām pa virsu, nekāda vaina

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

P.N. Varat nestāstīt par motorolleru uzpūstajiem gabarītiem, pats redzu, bet vienalga milzīgi lieli neliekas.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

kliks rakstīja: Un kā redzi te cieņu nevar iemantot ar spēju aizvērtām acīm izjaukt un salikt javu.

To ka te cieņā ir nevīžība es jau sen zinu! Jo stulbāks, jo lielāka cieņa. Tas nu gan ir neskaitāmas reizes pierādījies. kaut ko saremontēt jēdz labi ja kādi 5 cilvēki, toties atstāstīt tādu pat stulbeņu sarakstīto citos forumos māk gan.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

kliks rakstīja: Un kā redzi te cieņu nevar iemantot ar spēju aizvērtām acīm izjaukt un salikt javu.

To ka te cieņā ir nevīžība es jau sen zinu! Jo stulbāks, jo lielāka cieņa. Tas nu gan ir neskaitāmas reizes pierādījies. kaut ko saremontēt jēdz labi ja kādi 5 cilvēki, toties atstāstīt tādu pat stulbeņu sarakstīto citos forumos māk gan.

kuri tie luudzu buutu? Deksters tachu ir pamulkjis kvadraataa, Centis arii pajolins. Pirmais sajeedz tikai kautko no renaultiem. es arii tikai pluutiit maaku. vispar es skaitu kaa gribu, man sanaak tikai divi, kas kautko rubii.

un tie divi ir i_edgars un raimondsm :

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: Centis arii pajolins.

Un es ar to lepojos!

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Nu nav patrolim tik augst jumts, lai dabūtu ar cieņu iekšā rolleri ar visiem nolādētajiem spoguļiem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti