Ir kādi viedokļi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ir kādi viedokļi?
smaidiigais rakstīja: Iegādājāmies labradoru, kad speciālisti teica, ka, ja mums bērnu vairs nebūs, mūsu pirmdzimtajam suns, par ko rūpēties, būtu noderīgs.
Un uzreiz pēc tam mums parādījās vēl divi bērni.
Labradors šos kamanās vilka uz bērnudārzu. brauca kopā laivās. Devās pārgājienos. Nekad uz nevienu nerēja, tikai reizēm aizgāja pastaigāties uz vietējo kafeni.
Bet tagad gribas bimbot. Rīt jāiemidzina. Audzējs. Vecītis vairs neredz, gandrīz nedzird, un gandrīz neiet no būdas laukā. 13 gadi. Suņa mūžs. ![]()
Nesteidzies iemidzināt. Tas nav lietderīgi. Kamēr dzīvs, labāk nokaut un savārīt no tā garšīgu zupiņu. recipes.fandom.com/wiki/Dog_Meat_Soup
darklight rakstīja: Ā vēl: es savu suni paņēmu izbadējušos no ielas. Vēlies parunāt par tiem "savtīgajiem ņergām", kuriem mani pieskaiti?
Davai! Parunājam. Ja tev viņa nebūtu žēl, viņš būtu paēdis un labi justos, tu paņemtu? Ja nevari sunim radīt pilnvērtīga ģimenes locekļa vidi apkārt, tieši tā pat kā pamestam bērnam, tad nevajag sava morālā stāvokļa mierināšanu pielīdzināt upurim. Es uzreiz pateicu sievai - dzīvoklī ne suns, ne kaķis nedzīvos. Kad uzcelsim māju, tad arī paņems un vairāk kā skaidrs, ka ņems no patversmes. Es vispār neizprotu tos, kuri atrauj kucēnus un kaķēnus no mātes un pēc tam izmet, jo redz neizauga tāds kā gribās. Bet tas, ka no mātes neko nav paspējuši iemācīties, nav svarīgi. Un kurš tur muld par stirnu plosīšanu? Sviestā sagājis vai tipisks pilsētnieks, kurš nezina, pa kuru galu govs dod pienu? Suņus ar trakumsērgu parasti iemidzina. Nu jā, neskolotus jāvadā ķēdītē. Tur nekā nepadarīsi - kāds suns, tāds saimnieks.(secība korekta)
eidis rakstīja: Domāju, ka mūsdienās visi suņi, varbūt izņemot strictly medību, ir untums. SUV arī ir untums, bet nevienam netraucē, suns traucē visiem. Privātmājas apsardze ar elektroniku ir stipri drošāka, lētāka un vienkāršāka. Kādus gadus atpakaļ kaimiņam pāri ielai sunim sabaroja tabletes un no sētas aizdzina auto. Elektronika būtu uzticamāka.
Mums apkārtnē mājās, kurās ir nopietns suns, neviens nelien, kur viņa nav, patīra pagalmus šad tad! Protams, ja nāks "nopietni" zagļi ar ļooti nopietniem mērķiem, suns nav baigais šķērslis, bet zaglim- parastajam, kas ņem to, kas nav piesiets, viņš gan ir nopietns traucēklis.
smaidiigais rakstīja: Tas suns koda? Nē? Tad ierosinu tevi (vai 'to cilvēku, kas melot neies') sodīt par izvarošanu, jo, pēc visa spriežot, aprīkojums tev (viņam) ir.
Tas ir kā??? Man iet klāt, lai iekož stilbā un tad mēģināt rīkoties? Nē, nu var jau būt, ka neiekož, un tad teikt tiš, tiš?! Es uzskatu, ja tas lops ir ienācis manā pagalmā bez saitē esoša pavadoņa, tada man ir visas tiesības viņu dabūt prom no pagalma tādiem līdzekļiem, lai ne man, ne kādam no ģimenes nerastos ne mazākais apdraudējums. Man neinteresē, vai viņš ir skolots vai medaļots, ja viņš ir manā pagalmā bez saitē esoša pavadoņa, es netaisos izaicināt likteni. Fascinē tie staigatāji pa Siguldas takām, kas savus mopšus laiž skriet, un redzot ka bērni mūk pie vecākiem saka: "Viņš tak nekož, viņš tikai spēlējas". Interesanti kāda būtu tā pilsoņa reakcija, ja viņam skrietu virsū govs izmēra mopsis baltiem zobiem.
Motorolers rakstīja:
eidis rakstīja: Domāju, ka mūsdienās visi suņi, varbūt izņemot strictly medību, ir untums. SUV arī ir untums, bet nevienam netraucē, suns traucē visiem. Privātmājas apsardze ar elektroniku ir stipri drošāka, lētāka un vienkāršāka. Kādus gadus atpakaļ kaimiņam pāri ielai sunim sabaroja tabletes un no sētas aizdzina auto. Elektronika būtu uzticamāka.
Mums apkārtnē mājās, kurās ir nopietns suns, neviens nelien, kur viņa nav, patīra pagalmus šad tad! Protams, ja nāks "nopietni" zagļi ar ļooti nopietniem mērķiem, suns nav baigais šķērslis, bet zaglim- parastajam, kas ņem to, kas nav piesiets, viņš gan ir nopietns traucēklis.
Man ir perimetra signalizācija. Sensori + taure. Pilnīgi pietiek
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20