ellnino rakstīja:
x_rays rakstīja:
nomiks rakstīja:
sarashkins rakstīja: Atceros, ka pirms gadiem 4 dabūju 30Ls sodu par šo, jo biju savu auto novietojis ielas malā tuvāk par 25m no takšu pieturas, lai gan it kā atstājot vietu norādītajam auto skaitam (2), diezgan neintuitīvs noteikums bija - kas tur viņi ar 2 12,5m gariem limuzīniem brauc vai?
Pirms 4 gadiem CSN vēl bija spēkā tādā redakcijā, ka taksometru stāvvietās astāties nedrīkstēja. Šis noteikums pazuda pēc 2010.gada nogalē izdarītajiem grozījumiem
Ipashi apdavinatiem 'juristiem' - tu apstajies, bet par sekaam tad pec tam nebrinies. Nu kur prats iedomaties maisities pa vidu taksiem. Tev tak ar darba vietaa neviens no malas nelien tavaa kreslaa sedet.
Tu taču esi īpaši apdāvināts Izlasi pirmo postu un tafad izlasi vēlreiz .... . Nav noteikumu, kas man aizliedz stāvēt tur kur tas ir atļauts - tā kā tavas iebiedēšanas metodes ar maisīšanos, izrēķināšanos ir ....
Tieshi par to jau runa Stavet tev neviens neliedz. Bet tikt no turienes aaaraa - taa jau tava problema. Shitadus 'viskrutakos juristus' tikai taa var izaarsteet no liishanas visaas iespejamaas vietaas nerekjinoties ne ar vienu, jo @man tak taisniba pec likuma.
Stāvēt takšu stāvvietā
Izmaiņas CSN 2010. 10.novembrī
135.7. tuvāk par 25 m pirms un 10 m aiz 534., 535., 536. vai 538. vai 535.ceļa zīmes. Atļauts apstāties, ja tas nepieciešams pasažieru iekāpšanai transportlīdzeklī vai izkāpšanai no tā un ja tas netraucē pasažieru sabiedrisko transportlīdzekļu vai taksometru satiksmi; - svītrotas ir ceļa zīmes 535., 536. un 538. - 536. - takšu stāvvieta.
Vai ir kāds punkts, kas man aizliegtu stāvēt takšu pieturā, ja uz konkrētu ceļa posmu nav nevienas citas stāvēšanas/apstāšanās aizlieguma zīmes?