Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Reāli kretinē šitādi puņķaini šmurguļi, kuriem nav nedz naudas nedz smadzeņu, bet kuriem,redz, ir baigās vajadzības un tiesības. Līdz mirklim, kad savāra sūdus,tad puņķojas un lien pie mammas.

Jā, mani arī kretinē šādi veci āpši ar napoleona sindromu kuriem galva uz pleciem ir tikai tāpēc, ka tajā ir caurums, kurā var stikla desas kakliņu iebāzt

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

ceļu būves speciālists. Ko tev dos jauna seguma uzklāšana uz sagruvušas pamatnes?? Āpsis neaptēstais.

Jā, tu tiešām esi neaptēsts āpsis - ko tad es citu rakstīju ja ne to?

Un jā, es savulaik arī pusotru gadu pastrādāju ceļu būvē. Ar asfaltēšanu gan man sanāca maz saskarties.

ceļu būves speciālist ?

Kas ir LA koeficients (neskaties googlē, ja nezini)

90% ceļu būves jomā strādājošo neko par to nezin, lai gan tas ir viens no būtiskākajiem parametriem ceļu būvē.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Fascinē šie interneta dakteri

Vēl viens īdētājs,kuram seenes teksti liek gūt orgasmu. Ej un sēdi uz tantiņu sola un īdi līdz.

Sūds.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kur tu esi redzējis,ka ceļus nelāpa? Ko ?

Sabrukuša ceļa vislielāko bedru aizpļūtīšana ar ziemas asfaltu ir lāpīšana? Jā, vārda pēc ir. Tas jau nekas ka ceļu vajag noliet ar jaunu virskārtu, ja vien nav jau par vēlu un ceļš nav no jauna jābūvē...

ceļu būves speciālists. Ko tev dos jauna seguma uzklāšana uz sagruvušas pamatnes?? Āpsis neaptēstais.

Kā, ko dos - tāpat kā 100 latnieku programmā - itkā strādājuši ir, 2 nedēļas izskatās pēc ceļa, nākamgad atkal var pieteikties tā paša ceļa posma pārklāšanai ar jaunu asfalta segu, nav jāmokās un jādomā, kā nodrošināt loģistiku cita ceļa posma remontam...

0 0 Atbildēt

Vakar bija lielisks piemērs kā jāorganizē prevencija tiem, kam nepielec...

Baltezerā stāv radars, visi braši iebraucot tur nomet uz 50, bet tikko garām - ber grīdā. Pretī božņeicai, šādiem lēnu braukt pēkšņi vairs nepratējiem par prieku stāv trafarēts CP volvo ar radaru...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

1. Interesanti,kāpēc mani būtu jānovāc no trases?? Es taču nerekomendēju pa pilsētumaukt uz 80 vietā, kur atļauts 50.

2. Sūds ir tas tavs audi un tas tavs smadzeņu pods. Tikai slims idiņš var attaisnot ātruma pārkāpšanu ar sava šrota dzinēja īpatnībām.

Tiešām novēlu CP veiksmi tādu kretīnu fiksāk nolikt mierā.

1) Parādi kur es rekomendēju braukt uz 80.

2) Nu vispār jau es braucu ar plūsmas ātrumu...

Liepāja, Krūmu iela, piemēram. Plus vēl ar savu miskasti,kurai nav apskates, ārdies pa koplietošanas ceļiem.

Tādi kā tu ir klasiskie sūdu vārītāji uz Latvijas ceļiem. Un nevis tie biezo auto īpašnieki, kurus tu aiz skaudības gribi sodīt.

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ko tad tu ceļu būvē darīji? Kausēji piķi vai raki grāvi?

Pamatā liku kauliņus, reizēm bija bordas jāliek.

Nu skaidrs, melnstrādnieks-nesējs, bet gudrs par visu procesu un zinKĀ VAJAG

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Reāli kretinē šitādi puņķaini šmurguļi, kuriem nav nedz naudas nedz smadzeņu, bet kuriem,redz, ir baigās vajadzības un tiesības. Līdz mirklim, kad savāra sūdus,tad puņķojas un lien pie mammas.

Jā, mani arī kretinē šādi veci āpši ar napoleona sindromu kuriem galva uz pleciem ir tikai tāpēc, ka tajā ir caurums, kurā var stikla desas kakliņu iebāzt

Tu esi ļoti truls,ļoti. Ne tev Latvijā labi, ne Anglijā. Par ko tad tevi no turienes izmeta?

Cilvēks, kurš pats neko nopelnīt tā arī nav spējis, ir baigais speciālists ceļu būvē, ir baigais speciālists par jebkuru auto marku, kaut pieredze ir tikai par leišu radu dāvāto Audi ar leišu numuriem un mammītes 1,4 golfu .

Un tas gan liecina par to, kuram no mums galva uz pleciem ir domāšanai bet kuram tikai maurošanai

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Vakar bija lielisks piemērs kā jāorganizē prevencija tiem, kam nepielec...

Baltezerā stāv radars, visi braši iebraucot tur nomet uz 50, bet tikko garām - ber grīdā. Pretī božņeicai, šādiem lēnu braukt pēkšņi vairs nepratējiem par prieku stāv trafarēts CP volvo ar radaru...

Esmu redzējis tur agrāk tādā pat veidā 2 CP ekipāžas. Normāli.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

pret fotoradaru ieviešanu iebilst autovadītāji, kas kādreiz devuši kukuli ceļu policistam (57%), kuru ātruma pārkāpums ir fiksēts ar fotoradaru (53%), kuri bieži pārsniedz atļauto ātrumu (41%) un ir kādreiz sodīti par ātruma pārkāpumu (40%)..

www.tvnet.lv/...

kurā kategorijā Seene?

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Šorīt pa radio bija ziņa par kādu citu pētījumu, saskaņā ar kuru 70% darbspējīgo bija pret fotoradariem.

Pāris stundas pēc tam parādījās šis anonimikis linkotais Vitronika pasūtītais pētījums.

Tad nu var gari diskutēt par secinājumiem.

Piemēram - FR kā tādi ir labi, ja ir tur, kur vajag

Piemēram - kuras sabiedrības grupas viedoklis ir jāņem vērā - reāli strādājošo / nodokļus maksājošo vai mūžam neapmierināto pensionāru

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja: Šorīt pa radio bija ziņa par kādu citu pētījumu, saskaņā ar kuru 70% darbspējīgo bija pret fotoradariem.

Pāris stundas pēc tam parādījās šis anonimikis linkotais Vitronika pasūtītais pētījums.

Tad nu var gari diskutēt par secinājumiem.

Piemēram - FR kā tādi ir labi, ja ir tur, kur vajag

Piemēram - kuras sabiedrības grupas viedoklis ir jāņem vērā - reāli strādājošo / nodokļus maksājošo vai mūžam neapmierināto pensionāru

Kuras sabiedrības daļas vēlmes ir jāņem vērā pie gājēju pārejas - autovadīāju vēlme braukt uz 70 (pie atļautajiem 50) ar tekstu ko tie kretīni te mūžam velkās pāri ielai, vai tobrīd kājāmgājējam, kurš grib pāri ielai?

0 0 Atbildēt

negvelz. tajā citā (seenes pasūtītajā ) pētījumā bija runa par juridiskajām peripetijām ar Vitronic. Nevis cik ir pret fotoradariem.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: pret fotoradaru ieviešanu iebilst autovadītāji, kas kādreiz devuši kukuli ceļu policistam (57%), kuru ātruma pārkāpums ir fiksēts ar fotoradaru (53%), kuri bieži pārsniedz atļauto ātrumu (41%) un ir kādreiz sodīti par ātruma pārkāpumu (40%)..

www.tvnet.lv/...

kurā kategorijā Seene?

Pie tiem 70%, kas minēti raksta virsrakstā. Ja no šiet uzskaitītajiem, tad pēdējā. Tāpat kā lielākā daļa autovadītāju - cik nez ir tādi, kas nekad nav sodīti par ātruma pārkāpumu?

0 0 Atbildēt

es, piemēram

0 0 Atbildēt

Šeit tā kā vairāk būs piemērots.

Seene, kāds tik tiešām sakars PVNam ar darbinieka algu?? Tu toč esi kaut kāds tērēts.

Ir pakalpojums, tas maksā , pieņemsim, 120 lati , pie tā pieliek PVN, kas tev jāskaita budžetā , viss. Man izskatās,ka tev tiešām ir problēmas ar uzņēmuma vadīšanu.

Varbūt tāpēc par tevi neviens darbinieks neko sliktu nepateiks, jo boss ir losis.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Šeit tā kā vairāk būs piemērots.

Seene, kāds tik tiešām sakars PVNam ar darbinieka algu?? Tu toč esi kaut kāds tērēts.

Ir pakalpojums, tas maksā , pieņemsim, 120 lati , pie tā pieliek PVN, kas tev jāskaita budžetā , viss. Man izskatās,ka tev tiešām ir problēmas ar uzņēmuma vadīšanu.

Varbūt tāpēc par tevi neviens darbinieks neko sliktu nepateiks, jo boss ir losis.

Ja pakalpojumam pieliek PVN, tas vairs nemaksā 120ls, bet gan jau 146,40.

Tiešām nespēj aptvert, ka PVN ir jāmaksā tieši par darbaspēka izmaksām - vienalga īpašnieka peļņas vai darbinieka algas veidā. Par izdevumiem tu to saņem atpakaļ priekšnodokļa veidā, bet par pārdoto darbu samaksā pēc pilnas programmas.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Tiešām nespēj aptvert, ka PVN ir jāmaksā tieši par darbaspēka izmaksām - vienalga īpašnieka peļņas vai darbinieka algas veidā. Par izdevumiem tu to saņem atpakaļ priekšnodokļa veidā, bet par pārdoto darbu samaksā pēc pilnas programmas.

Nē. atvaino, nespēju saprast tavu dīvaino uztveri PVN sakarā. Manā nozarē vispār visas cenas eksistē bez PVN , to visi saprot automātiski,ka PVN ir pievienotā vērtība,kura jāmaksā valstij.

Mans produkts maksā X Ls, pašizmaksa ir Y , PVN ir vispār Z. X-Y ir mana peļņa, savukārt iekš Y ir iekļautas darbinieku izmaksas.

Saprati? VAi tu esi kaut kāds klūdziņu pinējs, kuram tas viss svešs?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Nē. atvaino, nespēju saprast tavu dīvaino uztveri PVN sakarā. Manā nozarē vispār visas cenas eksistē bez PVN , to visi saprot automātiski,ka PVN ir pievienotā vērtība,kura jāmaksā valstij.

Mans produkts maksā X Ls, pašizmaksa ir Y , PVN ir vispār Z. X-Y ir mana peļņa, savukārt iekš Y ir iekļautas darbinieku izmaksas.

Saprati? VAi tu esi kaut kāds klūdziņu pinējs, kuram tas viss svešs?

Ša džeks sapīsies aprēķinos, Tu viņam kaut kādus X-Y + Z piedāvā...

Viņām jau tā grūti - pasaule īdot jāglābj un Tu vēl piefisies ar ideju, ka PVNs vispār nav jāņem vrā uzņēmuma peļņas noteikšanā, tas tikai palielina naudas plūsmas apjomu, kas apritē...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

savā ziņā sēnei ir taisnība. Latvijas likumdošana prasa uzrādīt preces cenu ar visiem nodokļiem.... Piemēram, ja tu esi maizes cepējs tad tev reāli nepielec kāpēc veikalā kukulis maksā 1.22, bet tu saņem tikai 2 saņķikus par uzcepto kukuli.... Tev liekas, ka darba devējs baigi vārās....

Reāli tā arī ir....darba devējam, lai samaksātu algas ir jānotirgo arī pvn.... Bet darba ņēmējs to neredz, jo maizi pats ir spiests pirkt pa dārgo....

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vispār ir ļoti dīvaini, ka par pvn maksātājiem sauc tos, kas pvn var nemaksāt

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: savā ziņā sēnei ir taisnība. Latvijas likumdošana prasa uzrādīt preces cenu ar visiem nodokļiem.... Piemēram, ja tu esi maizes cepējs tad tev reāli nepielec kāpēc veikalā kukulis maksā 1.22, bet tu saņem tikai 2 saņķikus par uzcepto kukuli.... Tev liekas, ka darba devējs baigi vārās....

Reāli tā arī ir....darba devējam, lai samaksātu algas ir jānotirgo arī pvn.... Bet darba ņēmējs to neredz, jo maizi pats ir spiests pirkt pa dārgo....

PēVēeNnu lauvas tiersu samaksā faktiski gala patērētājs, visi Pievienotās vērtības radītāji kopā piemet pa mazai kripatiņai pie lauvas tiesas no šī nodokļa...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: savā ziņā sēnei ir taisnība. Latvijas likumdošana prasa uzrādīt preces cenu ar visiem nodokļiem.... Piemēram, ja tu esi maizes cepējs tad tev reāli nepielec kāpēc veikalā kukulis maksā 1.22, bet tu saņem tikai 2 saņķikus par uzcepto kukuli.... Tev liekas, ka darba devējs baigi vārās....

Tikai neaizmirsti ,ka cepējs miltus un visas pārējās lietas (elektrību,gāzi utt) iepērk ar PVN, kurš aiziet priekšnodoklī.

0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja:

ceļu būves speciālist ?

Kas ir LA koeficients (neskaties googlē, ja nezini)

90% ceļu būves jomā strādājošo neko par to nezin, lai gan tas ir viens no būtiskākajiem parametriem ceļu būvē.

Nezinu, kā jau teicu, ar asfaltu nav īpaši saskarsme bijusi - ceļiniekam ir asfaltētāju brigāde/s, es tajā nebiju.

Bet cepiens sākās ar to, ka deksis hvz ko salietojies piesējās pāris maniem vārdiem.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Plus vēl ar savu miskasti,kurai nav apskates, ārdies pa koplietošanas ceļiem.

DekstersFF rakstīja:

Tu esi ļoti truls,ļoti. Ne tev Latvijā labi, ne Anglijā. Par ko tad tevi no turienes izmeta?

Cilvēks, kurš pats neko nopelnīt tā arī nav spējis, ir baigais speciālists ceļu būvē, ir baigais speciālists par jebkuru auto marku, kaut pieredze ir tikai par leišu radu dāvāto Audi ar leišu numuriem un mammītes 1,4 golfu .

Un tas gan liecina par to, kuram no mums galva uz pleciem ir domāšanai bet kuram tikai maurošanai

Es nezinu ko tu lieto, bet tas ir kaut kas spēcīgs...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti