Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja:

Vēl. Pakalpojums - "banketu apskaņošana"...

Pasaki klientam, ka gribi visu oficiāli ar bankas pārskaitījumu ar PVN - viņš saka, ka tad nav nepieciešams. Viņš sarunāšot kādu, kas viņam to visu izdarīs lētāk un bez nodokļu nomaksas. Darbā paņemtie DJ arī viebj degunu, kad gribi IIN par viņa darbu maksāt - viņš saka, tad labāk atdod to naudu man un es vienkārši palikšu valstij parādā. Lai dod mani tiesā par nodokļu nemaksāšanu - ta vai tā man oficiāli nekā nav.

Redz ir tā, ja klients ir priv.persona, nav problēmu paņemt arī cash bez PVN, saimniecībā noderēs.

A jur.perzonām, tas PVN po barabanu.

Tā strādā visi šajā nozarē, arī lielie un varenie kantori. Arī Eiropā

Ja laps klients, nav probza tak iedot atlaidi (~27% tehnikai)

A par tiem DēJē, paskaidro šamiem, ka ne jau viņus VID kārs pie zvaniem. Piedāvā lai reģistrējas kā simn. darb veicēji, un lai nodokļus maksā paši

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Redz ir tā, ja klients ir priv.persona, nav problēmu paņemt arī cash bez PVN, saimniecībā noderēs.

Vai tik tu te neaicini uz nodokļu nemaksāšanu...

Skaties, ka privātais klients netrāpās VID "brīnumpircējs"

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Bucefals rakstīja: Manis minētā problēma tajās jomās, kurās es darbojos, ir tik sāpīga, ka nācās uztaisīt uzņemumu Igaunija, lai es spētu no Krievijas importēto produkciju piedāvāt Latvijas uzņēmējiem bez PVN.

Tikai tādā veidā es spēju konkurēt ar visu to žuļiku varzu, kas mani cenšas nogrmdēt.

Tad jāsaka, ka tie ir kaut kādi dīvaini uzņēmēji, visticamāk slāvi, kuri grib te dzīvot, bet maksāt par to negrib. Tas nav nekas jauns, tā ir tāda sērga Latvijai.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

CRDI rakstīja:

Vai tik tu te neaicini uz nodokļu nemaksāšanu...

Skaties, ka privātais klients netrāpās VID "brīnumpircējs"

Nodokļus vajag maksāt, bet cash saimniecībā vienmēr noder.

Klientu no "brīnumpircēja" atšķirt var.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Bucefals rakstīja: Manis minētā problēma tajās jomās, kurās es darbojos, ir tik sāpīga, ka nācās uztaisīt uzņemumu Igaunija, lai es spētu no Krievijas importēto produkciju piedāvāt Latvijas uzņēmējiem bez PVN.

Tikai tādā veidā es spēju konkurēt ar visu to žuļiku varzu, kas mani cenšas nogrmdēt.

Tad jāsaka, ka tie ir kaut kādi dīvaini uzņēmēji, visticamāk slāvi, kuri grib te dzīvot, bet maksāt par to negrib. Tas nav nekas jauns, tā ir tāda sērga Latvijai.

Tā nav sērga Latvijai. Tie ir ekonomikas pamatlikumi. Painteresējies, kas ir "Laffer curve".

Vai iztulkojot latviski - "daudz gribi, maz dabūsi".

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: vadonim vienkārši ir paveicies, ka purvā strādā lohi, kam pokui, ka par šiem nemaksā nodokļus

Pirmais, es jau tev teicu-sāpi par izdrāzto līgavu risini citur, bet nemels lietas, par kurām tev nav nojēgas.

tu par ko?????

davaj razkladu galdā, lai pat Pirmais saprot

0 0 Atbildēt

vot Pirmais katru gadu uz 1. aprīli saskaita cik jamais nopelna un cik no tā visa tiek atpogāts valstij....

kad uz tiem cipariem paskatās, tad vienkārši gribas to ciparu pareizināt ar latvijas darbaspējīgo cilvēku skaitu.... un sanāk nez kāpēc ahujennijs megacipars

tikai no otras puses valsts manu samaksāto nodokļu naudu iegrūž tādās resnās pakaļās, ka skatoties nelabi paliek.....

un no tiem, kas tomēr cenšas maksāt kāš 12 ādas..... bet tie, kas nemaksā, tie arī nemaksās un nekas viņiem par to nebūs

kāpēc vācija ar mazāku nodokļu slogu kā latvija spēj dzīvot ahujenna labāk?????

un jamie tak vēl karu padirsa un dabūja kontribūcijas piķot..... dažiem īpaši holokaustētiem pidaru pārstāvjiem maksā vēl joprojām

0 0 Atbildēt

pagājušajā gadā uz kautkādu septembri radās tāda situācija, kad biju nodokļos palicis parādā pēc vida domām apmēram 800 latus.... zvana man kautkāds pidars no vida un baiģi ģelovajā balsī stumj kautkādu tuftu - es šim pateicu lai sakaita visus ciparus un atsūta man pa mailu....

apmēram pēc mēneša zvana atkal kautks ierēdnelis un tikpat ģelovajā balsī prasa kur kāposts... es viņam uzprasīju kur ir solītais aprēķins.... nav aprēķina, nav kāposta.... šis visu laiku stumj kautkādu tuftu, ka esot jāmaksā uttt.... es šim apvaicājos kā viņam ir ar dzirdi, un vai jams vispār saprot ko viņam saka.... un pasūtīju šamo nahuj un noliku rori....

beigās atradās tas kāposts kautkādā citā kontā..... es jamo sameklēju.... būtu atsūtījuši razkladu, būtu atradies uzreiz....

un jautājums ir hanuj man jāmaksā alga kautkādiem pidareļiem ierēdnīšiem, kas pat ar klientu nejēdz runāt????

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: un jautājums ir hanuj man jāmaksā alga kautkādiem *******eļiem ierēdnīšiem, kas pat ar klientu nejēdz runāt????

Kāds vēl klients? Tu tokš likumpārkāpējs šai gaījumā esi, noziedznieks!

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

Pirmais rakstīja: un jautājums ir hanuj man jāmaksā alga kautkādiem *******eļiem ierēdnīšiem, kas pat ar klientu nejēdz runāt????

Kāds vēl klients? Tu tokš likumpārkāpējs šai gaījumā esi, noziedznieks!

likumpārkāpējs es šajā gadījumā esmu tikai tad, kad mana vaina ir pierādīta....

a to tie pidatri nespēja

incanti, viņi zvana vispār visādiem bensoniem un plaudēmrēdlingerēm, prasa lai ļomonus ielāpsto budžetā???

nē tie pidari zvana tiksai tiem, no ka ir ko paņemt

0 0 Atbildēt

pa lielam lai jau zvana un atgādina, bet ne jau tādā tonī it kā es viņam personīgi nebūtu rubuli atdevis

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: pa lielam lai jau zvana un atgādina, bet ne jau tādā tonī it kā es viņam personīgi nebūtu rubuli atdevis

Nu jau tu runā kā kaut kāda nevainīga stirniņa.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

kāpēc vācija ar mazāku nodokļu slogu kā latvija spēj dzīvot ahujenna labāk?????

Tāpēc,ka Vācijā pilsoņi saprot,kas ir demokrātija un prot par savām tiesībām pastāvēt.

Tad vēl viņu pilsoņu pašapziņa ir krietni virs mūsējās.

Tad vēl un vēl.

PS. Kā mani uzjautrina šitie Vācijas, UK utt piesaucēji. Tak piesauc Zimbabvi, Slovēniju,Lietuvu,Z-Koreju,Kongo utt.

Ko tad uzreiz tā Vāciju?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

PS. Kā mani uzjautrina šitie Vācijas, UK utt piesaucēji. Tak piesauc Zimbabvi, Slovēniju,Lietuvu,Z-Koreju,Kongo utt.

Ko tad uzreiz tā Vāciju?

Slovēniju un Lietuvu velti pieminēji. No viņiem mēs daudz ko varētu pamācīties. Bet vispār - kādēļ, kā piemērus jāmin tos, kam iet slikti? Vai tad ne tādēļ min tos, no kā jamācās, lai cerētu pārņemt kādu pozitīvu pieredzi?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: pa lielam lai jau zvana un atgādina, bet ne jau tādā tonī it kā es viņam personīgi nebūtu rubuli atdevis

Nu jau tu runā kā kaut kāda nevainīga stirniņa.

vai nav pohuj kā es runāju??? jams zvanīja man, nevis es tam pajolim

0 0 Atbildēt

vācijā ir demokrātija

pie mums pilsoņi bauskā uz tilta mēģināja par tiesībām pastāvēt.... atbrauca atsaldeņi un nostūma visus nahuj nost

piekrītu - varbūt nebija īstais veids kā protestēt, bet viennozīmīgi nebija īstais veids kā apkarot to protestu

runājot par konkrēto ierēdneli, kas zvanīja.... teicu jau, ka viņi divi bija... vienam es teicu lai atsūta razkladu... huj atsūtīja, bet otrais zvanīja atkal....

iedomājies sēnes privātfirmeli kur viens pajolis kautko sasola un otrs par to neko nezina.... tak sēnei jau sen tas līzē parautais sābs būtu atņemt un atdots brc

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ko tad uzreiz tā Vāciju?

Slovēniju un Lietuvu velti pieminēji. No viņiem mēs daudz ko varētu pamācīties. Bet vispār - kādēļ, kā piemērus jāmin tos, kam iet slikti? Vai tad ne tādēļ min tos, no kā jamācās, lai cerētu pārņemt kādu pozitīvu pieredzi?

Piemēram? Ko no Lietuvas mēs varētu pamācīties, pie tam daudz? Lūdzu, nosauc piemērus,kādus 10.

Un kāpēc uzreiz vienmēr jāsalīdzina ar Pasaules flagmaņiem viss?? Pasaulē ir cik, nu jau kādi 6,5 miljardi būs ,ne ? Nu un mēs esam 1. miljardā pēc dzīves apstākļiem. Kas nav labi?? Tev te ir karš, cunami, zemestrīces? Nav ūdens? Par aukstu vai par karstu? Čūskas noēd vai odi?

Vaidētāji hrenovie.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vācijā ir demokrātija

pie mums pilsoņi bauskā uz tilta mēģināja par tiesībām pastāvēt.... atbrauca atsaldeņi un nostūma visus ******* nost

piekrītu - varbūt nebija īstais veids kā protestēt, bet viennozīmīgi nebija īstais veids kā apkarot to protestu

Kā tad vajadzēja noņemt no A7 maģistrāles cilvēkus? Ūjināt un padziedāt viņiem Aijā žūžū?

Tu arī acīm redzami esi sajaucis demokrātiju ar anarhiju.

VID ierēdnis viņam ne tā atbildēja Cik dienas ar saraudātām acīm staigāji ?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ko tad uzreiz tā Vāciju?

Un vispār jau es nepiesaucu tās valstis,lai ņemtu piemēru. Es nosaucu tāpēc, lai tādi kā jūs padomātu, pirms gausties par dzīvi Latvijā.

0 0 Atbildēt

Mēs dzīvojam tā,kā protam pārvaldīt savu valsti un ,kā protam strādāt,kā protam tirgoties,ražot un cik gudri esam.

Cik attīstīti mēs esam, kurā vietā mūsu valsts ir pēc visādiem rādītājiem, tas ir tikai un vienīgi mūsu pašu nopelns.

PS. Sazvērestības teoriju mīļotāji drīkst neatbildēt.

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Bucefals rakstīja:

Pa lielam Tev taisnība. Kontaktpersonas runā slāviski, uzņēnunu īpašnieki līgumos (juridiski atbildīgie vai reālie labuma guvēji) vispār ir ne-latviski runājoši:

Elkor

Jāņa Rozes grāmatnīca

Globuss (Latvijas grāmata)

u.c. grāmatnīcas, citi uzņēmumi.

BadAss Reģ.: 27.09.2006
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Bucefals rakstīja:

Vēl. Pakalpojums - "banketu apskaņošana"...

Pasaki klientam, ka gribi visu oficiāli ar bankas pārskaitījumu ar PVN - viņš saka, ka tad nav nepieciešams. Viņš sarunāšot kādu, kas viņam to visu izdarīs lētāk un bez nodokļu nomaksas. Darbā paņemtie DJ arī viebj degunu, kad gribi IIN par viņa darbu maksāt - viņš saka, tad labāk atdod to naudu man un es vienkārši palikšu valstij parādā. Lai dod mani tiesā par nodokļu nemaksāšanu - ta vai tā man oficiāli nekā nav.

A jur.perzonām, tas PVN po barabanu.

Tā strādā visi šajā nozarē, arī lielie un varenie kantori. Arī Eiropā

Ja laps klients, nav probza tak iedot atlaidi (~27% tehnikai)

A par tiem DēJē, paskaidro šamiem, ka ne jau viņus VID kārs pie zvaniem. Piedāvā lai reģistrējas kā simn. darb veicēji, un lai nodokļus maksā paši

Par DJ - es nodokļus atstāju viņu pārziņā. Lai tik galā kā grib.

Ja par banketiem - vienkārši nenodarbojos ar to. Ar Krievijas precēm es nopelnu vairāk.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Piemēram? Ko no Lietuvas mēs varētu pamācīties, pie tam daudz? Lūdzu, nosauc piemērus,kādus 10.

Nesaukšu desmit piemērus - pa A11 aizbrauc uz lietuvu un pavizinies pa palangu, klaipēdu un to apkārtni - es domāju atradīsi vairāk par desmit piemēriem

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

Jē! Brīvdienas! Monitora iedeguma ķeršana var sākties

Lietuvā ir baudāms delfinārijs un lietuvieši, iespējams, pilsētas raksta ar lieô burtu!

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nesaukšu desmit piemērus - pa A11 aizbrauc uz lietuvu un pavizinies pa palangu, klaipēdu un to apkārtni - es domāju atradīsi vairāk par desmit piemēriem

Esmu tur daudz bijis, neko redzējis neesmu, pastāsti.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti