Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:Kaut tā pati seenes ņemšanās par to šausmīgi nelikumību ar FR sodu piemērošanu vadītājam- joprojām es tev saku-galvenais mērķis ir panākts un tiek ierobežota tikai un vienīgi pārkāpēja ērtības. Ja tev ir īpašums-atbildi, ja ar to izdara pārkāpumu-atbildi.

Dziļā saknē protams ir saprotams, ko te mēģini 100 un vienā postā pateikt. Taču - tiesiskā valstī šis cauri neiet.

Un no otras puses - paskaties apkārt - kas ir tie, kas visvairāk izmanto šos caurumus likumos? Lielākie un nekaunīgākie pārkāpēji/zagļi/utt. Jebkurā jomā: ja nozog miljonu - visticamākais, ka attaisnos, ja izbrauc cauri sab trans pieturai atstājot līķus aiz sevis - visticamākais, ka attaisnos.

Parastais vienkāršais nejaušais pārkāpējs jau to sodu nomaksās un lieta cauri. Agresīvais recidīvists sāks bezgalīgo pārsūdzēšanas procesu, un paliks beigās bez soda.

Kurš ir bīstamāks uz ielas? No kura Tev ir lielāka varbūtība iet bojā?

No vienkārša onkas, kuram nejauši gadījās pārsniegt un kurš, galvu noliecis, samaksā sodu? Vai - agresīvs urla, kurš ir gana nekaunīgs bļaustīties par savām cilvēktiesībām un pārsūdzēs reizes desmit? Tāds lido un lidos, jo zin, ka patreizējā sistēma ir n e l i k u m ī g a ...

Tieši šī,tagadējā sistēma, ļauj tādu urlu ātrāk savaldīt.

Protams, ka tādus urodus, kādi nošķīlās uz Ulmaņgatves ar mersi, FR sodi nenovāks uz ceļa uzreiz, bet kaut kad novāks.

0 0 Atbildēt

Manis pēc tu vari domāt savādāk, ne par to stāsts. Ja tu domā, ka smukāka ir sieviete ar zaļām acīm bet man labāk patīk ar zilām, lai. Par to es nestrīdēšos.

Bet tu te mēģini iestāstīt pilnīgāko sūdu un vēl mani māci,ka es neieredzu tos,kuri domā citādi. Par likumiem tev nav jādomā, tie ir jāpilda, urbi.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Protams,ka stulbs. Jo mani besī kretīni, kuri apdzīvotās vietās nēsājas, notriec bērnus, apsit citus, bet ir lielākie kliedzēji pret FR. Un āži kā tu un seene attaisno viņus šajā kliegšanā. MAn ir vienalga kā, bet lai tie mērgļi maksā un regulāri,kamēr apniks. Lai maksā paši, lai maksā auto īpašnieki, vienalga.

Tas, ka tu esi morāli degradējies un atbalsti FR bojāšanu, to es jau zinu.

Tiešām stulbs. Jo lasīt it kā māk ...

It sevišķi jautājumā par bērnu notriekšanu ... pat speciālu postu tikko šim loham uzcepu, bļin...

P.S. un parādi kaut vienu manu postu, kur es atbalstu FR bojāšanu! Man pat nebija neitrāla viedokļa, es no pirmā brīža biju PRET . Un pie tam pamatoju, kāpēc. Ne jau tāpēc, ka man (kā primitīvam Dex) ir žēl, ka skaistu bleķa kasti saķēpā, bet tāpēc, ka sistēmiski neko šāda ķēpāšana nemaina.

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Par likumiem tev nav jādomā, tie ir jāpilda, urbi.

Šobrīd nav likuma, ko izpildīt.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Un tagad pēc šīs frāzes atkārto vēlreiz, tā lai visi saprot, kāds divkosīgs melis esi - kādēļ atbalsti PRETLIKUMĪGU rīcību no varas pārstāvju puses?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Savu personīgo komunikāciju ar varas pārstāvjiem novedot līdz likumīgam galam - lai arī reizēm ļoti nepatīkamam šīm personām.

Ko ietver sevī 'ļoti nepatīkams gals' ?

2 gadi nosacīti ir pietiekami?

Trakoti bargs kungs.

Njāāā - bargs gan!

Autovadīājam drīkst nejauši gadīties gan +1, gan +3 un par to nedrīkst sodīt (kaut tā arī masveida protokolu jūru ar šādu sviestu protokolos tā arī neviens nav uzrādījis), pie kam jau pēc atrēķinātās FR kļūdas+3 km/h...

Bet ne tā uz seeni paskatījies inspektors - 2 gadi nosacīti... TO es saprotu! Riktīgs čals!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Savu personīgo komunikāciju ar varas pārstāvjiem novedot līdz likumīgam galam - lai arī reizēm ļoti nepatīkamam šīm personām.

Trakoti bargs kungs.

Njāāā - bargs gan!

Autovadīājam drīkst nejauši gadīties gan +1, gan +3 un par to nedrīkst sodīt (kaut tā arī masveida protokolu jūru ar šādu sviestu protokolos tā arī neviens nav uzrādījis), pie kam jau pēc atrēķinātās FR kļūdas+3 km/h...

Bet ne tā uz seeni paskatījies inspektors - 2 gadi nosacīti... TO es saprotu! Riktīgs čals!

Ne jau es lēmu, kādu sodu piespriest. Vien panācu to, ka noziegums tiek fiksēts un lieta nonāk tiesā. Redz - "visgodīgākie un čaklākie" ierēdņi patiesībā ir tādi, kas uzskata, ka drīkst visu un par to sodīti netiks - pateicoties tādiem pakalpiņiem, kā Tu. Bet reizēm nepaveicas un gadās ārī kāds, kam tomēr liekas, ka likumi ir jāievēro VISIEM.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Trakoti bargs kungs.

Njāāā - bargs gan!

Ne jau es lēmu, kādu sodu piespriest. Vien panācu to, ka noziegums tiek fiksēts un lieta nonāk tiesā. Redz - "visgodīgākie un čaklākie" ierēdņi patiesībā ir tādi, kas uzskata, ka drīkst visu un par to sodīti netiks - pateicoties tādiem pakalpiņiem, kā Tu. Bet reizēm nepaveicas un gadās ārī kāds, kam tomēr liekas, ka likumi ir jāievēro VISIEM.

Sākam ar Ātruma pārkāpējiem - ŅEHREN pārkāpt un neinteresēs kā to sodu piemēro.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: www.tvnet.lv/...

Redzot fotoradaru bezpriģelu, ja vēl šito ieviesīs, tad būs tāpat kā amūrikā - vēl viens veids kā veicināt CSN

Es buutu tikai par sho te padariishanu, bet kaut kaa maac aizdomas, ka noreguleeti vinji buus taa, lai nostraadaa sekundes simtdaljaa peec dzeltenaa ieslegshanaas, un fiziski nebuus iespejams noreagjeet.

Ja sarkanaas gaismas fotiks straadatu taa, kaa tie straadaa UK, tad kaut uz katra krusta. Tur fotiks nostraadaa tajaa briidii, kad iesledzas zaljais pretejaa virzienaa un kjer nevis tos, kas jau ir krustaa, bet tos, kas veel tad lien pie sarkanaa. Un sabtrans joslas arii lielaa daljaa ielu straadaa tikai pikja stundaas nevis visur 24x7, kaa pie mums pienjemts.

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

Kā nav ??? Ir Likums, kurš nosaka, ka par ātrāku braukšanu pienākas sods.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Es buutu tikai par sho te padariishanu, bet kaut kaa maac aizdomas, ka noreguleeti vinji buus taa, lai nostraadaa sekundes simtdaljaa peec dzeltenaa ieslegshanaas, un fiziski nebuus iespejams noreagjeet.

Milānas ex-mērs ar savu "komandu" pašlaik bauda rūtainu saulīti, jo sarkanās gaismas kameras uzstādot, vienlaikus arī pieregulēja luksoforiem īsāku dzelteno gaismu - lai labāk budžets pildās.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

Kā nav ??? Ir Likums, kurš nosaka, ka par ātrāku braukšanu pienākas sods.

Ir likums, kurš nosaka, ka sods pienākas VADĪTĀJAM! Kādēl aizmirsti par šī likuma prasību pildīšanu no policijas puses?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Un tagad pēc šīs frāzes atkārto vēlreiz, tā lai visi saprot, kāds divkosīgs melis esi - kādēļ atbalsti PRETLIKUMĪGU rīcību no varas pārstāvju puses?

Nepārkāp un nekādas problēmas neradīsies. Jo ātruma pārkāpējs ir tas,kas ierosina visu šo ķēdi. Ja nepārkāpj, turpinājuma nav. Ja paºkāpi, nesāc meklēt likumu caurumus, bet gan godīgi atbildi par savu rīcību.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Nepārkāp un nekādas problēmas neradīsies. Jo ātruma pārkāpējs ir tas,kas ierosina visu šo ķēdi. Ja nepārkāpj, turpinājuma nav. Ja paºkāpi, nesāc meklēt likumu caurumus, bet gan godīgi atbildi par savu rīcību.

Es esmu gatavs atbildēt par savu rīcību likumā paredzētajā kārtībā - ja esmu izdarījis pārkāpumu, tas nekādi neatbrīvo citus no pienākuma likumu ievērot.

Un vēlreiz - problēmas (pretlikumīgas soda sankcijas) rodas arī cilvēkiem, kas neko nav pārkāpuši - īpašniekiem. Tā ka tavam "nepārkāp" nav nekāda seguma. Tavs personīgais viedoklis, ka īpašniekam būtu šāda atbildība jāuzņemas, ir tikai un vienīgi viedoklis. Ja uzskati to par pareizu - ej un panāc atbilstošus likumu grozījumus. Pašlaik tiek sodīta persona, kas nekādu pārkāpumu nav izdarījusi - un tas jau ir daudz nopietnāks tiesiskas sabiedrības apdraudējums, nekā +5km/h ātruma pārsniegums.

0 0 Atbildēt

Lūk vēl viens lielisks tiesikuma piemērs (par negadījumu "Ghetto Games"):

"Lai gan vēl šorīt Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins apgalvoja, ka kriminālprocess netikšot ierosināts, jo sportists letālo traumu guvis pats, tomēr, ņemot vērā lielo rezonansi, ko izraisījis šis traģiskais notikums, šodien ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas «Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību», informēja policijā. "

Krimināllietas uzsākšanu vai neuzsākšanu izlemj atkarībā no "rezonanses"... Varbūt vajadzēja vēl pazīlēt kafijas biezumos? Vai paprasīt ciema tantēm?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nezkāpēc šitie īdētāji necepjas par to,ka zaļie stāvēšanas plāksteri jāapmaksā īpašniekam, neatkarīgi no tā, kurš auto tur pametis.

Stāvēšana nav auto vadīšana un nav būtiski kā auto tur nokļuva, kaut vai evakuators nolika. Tāds neliels, bet būtisks sīkums. Pie kam likums par sodīšanu vadītājam klātneesot tika pieņemts pirms sākt sodīt nevis kā ar fotoradariem.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

Sarkanaas gaismas kameras, cik redzeets, fochee no pakaljas. Kaadi ir piedavajumi noteikt vadiitaju?

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja: Sarkanaas gaismas kameras, cik redzeets, fochee no pakaljas. Kaadi ir piedavajumi noteikt vadiitaju?

Tādi pat kā iepriekš. Tā, kā tas tiek veikts Igaunijā un Vācijā. Sejas atpazīšana pat Vācijā darbojas tikai atsevišķos gadījumos un eksperimantāli, tā ka nevajag piesaukt fočēšanas virzienu, lai atkal aicinātu uz anarhiju.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ļoti laba uz apsveicama ideja. Bet,kā jau teicu agrāk, anarhijas piekritējiem tādas nepatīk.

Tik jāuzmanās un anarhijas uzplūdos nevajag palaist pie krusta ātro palīdzību pavirzoties pa labi nedaudz pārbraucot pāri stop līnijai. Par to arī būs rēķins. Citādi ideja it kā nevainīga. Vēl vienīgi tās papildsekcijas uz iekrišanu, būs jābremzē pirms sākusi mirgot, aizmugurē braucošie var nesaprast.

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

Tik jāuzmanās un anarhijas uzplūdos nevajag palaist pie krusta ātro palīdzību pavirzoties pa labi nedaudz pārbraucot pāri stop līnijai. Par to arī būs rēķins. Citādi ideja it kā nevainīga. Vēl vienīgi tās papildsekcijas uz iekrišanu, būs jābremzē pirms sākusi mirgot, aizmugurē braucošie var nesaprast.

ASV ir pieejama statistika - sarkanās gaismas kameru ieviešana daudzkārt palielina avāriju skaitu - t.i. aizstāj 1 avāriju krustojumā ar 10 avārijām pirms krustojuma. Ja kādam interesē konkrēti cipari - prasiet googlei, no galvas neatceros.

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nezkāpēc šitie īdētāji necepjas par to,ka zaļie stāvēšanas plāksteri jāapmaksā īpašniekam, neatkarīgi no tā, kurš auto tur pametis.

Stāvēšana nav auto vadīšana un nav būtiski kā auto tur nokļuva, kaut vai evakuators nolika. Tāds neliels, bet būtisks sīkums. Pie kam likums par sodīšanu vadītājam klātneesot tika pieņemts pirms sākt sodīt nevis kā ar fotoradariem.

Tik pat labi varēji uzrakstī, ka auto FR sodu dabūja kad tika vilkts cietajā sakabē vai atradās uz treļa...

Gurdinieciņš atradies!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kanibaals rakstīja:

ASV ir pieejama statistika - sarkanās gaismas kameru ieviešana daudzkārt palielina avāriju skaitu - t.i. aizstāj 1 avāriju krustojumā ar 10 avārijām pirms krustojuma. Ja kādam interesē konkrēti cipari - prasiet googlei, no galvas neatceros.

Stulbeņi arī Dievu lūdzot punu uzdauzīs...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Es esmu gatavs atbildēt par savu rīcību likumā paredzētajā kārtībā - ja esmu izdarījis pārkāpumu, tas nekādi neatbrīvo citus no pienākuma likumu ievērot.

Un vēlreiz - problēmas (pretlikumīgas soda sankcijas) rodas arī cilvēkiem, kas neko nav pārkāpuši - īpašniekiem. Tā ka tavam "nepārkāp" nav nekāda seguma. Tavs personīgais viedoklis, ka īpašniekam būtu šāda atbildība jāuzņemas, ir tikai un vienīgi viedoklis. Ja uzskati to par pareizu - ej un panāc atbilstošus likumu grozījumus. Pašlaik tiek sodīta persona, kas nekādu pārkāpumu nav izdarījusi - un tas jau ir daudz nopietnāks tiesiskas sabiedrības apdraudējums, nekā +5km/h ātruma pārsniegums.

Bet Tu taču pats spied uz īpašnieka sodīšanas padarīšanu par konstitucionālu. Kā gan īpašnieks drīkstēs norādī kurš, ja ne viņsbija pie stūres?

beigās vajadzēs izmeklēšanu, alibi, pirkstu nospiedumus ut sūda desmit latu dēļ...

Vienkāršāk ir nedot pedāļiem auo, ja tie prot šņabi dzert tikai par svešu naudu

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Lūk vēl viens lielisks tiesikuma piemērs (par negadījumu "Ghetto Games"):

"Lai gan vēl šorīt Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Ģirts Kokins apgalvoja, ka kriminālprocess netikšot ierosināts, jo sportists letālo traumu guvis pats, tomēr, ņemot vērā lielo rezonansi, ko izraisījis šis traģiskais notikums, šodien ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas «Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību», informēja policijā. "

Krimināllietas uzsākšanu vai neuzsākšanu izlemj atkarībā no "rezonanses"... Varbūt vajadzēja vēl pazīlēt kafijas biezumos? Vai paprasīt ciema tantēm?

Ter gan jāpiekrīt - Tiesiskums faktiski un stulba pūļa prāt ir divas dažādas lietas. Vajadzēja vēl iekšlietu ministram atkāpties kad prātā dauzīts pedālis noleca no Vantenieka.

Stulbā sabiedrība jau liek ierosināt krimināllietas visur kur nevajag... ja neierosina - tātad neko nedara... Kāds te sakars ar krimināllietu?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Kanibaals rakstīja:

Stulbeņi arī Dievu lūdzot punu uzdauzīs...

Tu kurus domā? Tos vienas pasugas stulbeņus, kas nejēdz braukt un izraisa avārijas? Vai otros - kas pirmajiem dod iespēju izraisīt VAIRĀK avārijas?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti