Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Manuprāt, Dombrovskis ir viens no, tā teikt, mazākajiem ļaunumiem šībrīža situācijā... varbūt ne tāds padla kā daži viņa partijas biedri tajā vienotības bandā - ķipa tiesiskuma cīnītāji... Bet pa lielam, vienīgais, kur tiešām viņu varētu vainot, ir mugurkaula trūkums, klanīšanās un savā ziņā arī divkosība (kas gan ir visai izteikta īpašība daudzu Vienotības elites biedru vidū). Bet, nu, viņš jau ir tikai izpildītājs - peška...

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: kas ar Seeni? menti būs sašņorējuši par nemotivētu agresiju pret FR ?

Gatavo Lietu pret Deksteru.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Lietu viņš var spiest apaļu un cietu. Laikam grūti nāk.

0 0 Atbildēt

eu pag, viņš to nopietni? kas viņš galīgi tups īblis ir ? varbūt tomēr tikai saulesdūrienu dabūjis un ārstējas?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Nu, ņemot vērā viņa šausmiģi taisno un pareizo nostāju pret policistiem, domājams, ka nopietni.

Lai zēns ņemas

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Ja VID būtu tik pareizs un taisnību šķetināt gribošs pret visiem mūsu bagātniekiem, es tiešām ticu, ka mēs būtu bagātākā valsts pasaulē

www.apollo.lv/...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: eu pag, viņš to nopietni? kas viņš galīgi tups īblis ir ? varbūt tomēr tikai saulesdūrienu dabūjis un ārstējas?

es biju domājis, ka tāds vecs perdels aiz tāda nicka ir, bet nē - vēl jauns puikiņš, kam jaunības maksimālisma piens vēl uz lūpām...

ja gatavo lietu, tad čals toč saspiedies, kā arī nav skaidrs kā tieši čals savu antidex lietu mēģinās safabricierēt...

0 0 Atbildēt

KSI rakstīja: Ja VID būtu tik pareizs un taisnību šķetināt gribošs pret visiem mūsu bagātniekiem, es tiešām ticu, ka mēs būtu bagātākā valsts pasaulē

www.apollo.lv/...

Nemaz neizbrīna tavs nosodījums VIDam

Un te tavs mīļotais tiesībsargs izpaužas www.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

anonimikis rakstīja: eu pag, viņš to nopietni? kas viņš galīgi tups īblis ir ? varbūt tomēr tikai saulesdūrienu dabūjis un ārstējas?

es biju domājis, ka tāds vecs perdels aiz tāda nicka ir, bet nē - vēl jauns puikiņš, kam jaunības maksimālisma piens vēl uz lūpām...

ja gatavo lietu, tad čals toč saspiedies, kā arī nav skaidrs kā tieši čals savu antidex lietu mēģinās safabricierēt...

Tak sābists.

Vakar braucu no darba pa taisno pār pļavu un aiz viena krūma pārītis meņģējās sābā. Ka tik nebija seene.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nemaz neizbrīna tavs nosodījums VIDam

Tieši otrādi, tas bija izbrīns, un pat bez ironijas.

Šādas shēmas taisa faktiski ikviens. Un līdz šim VID piegāja formāli - papīri kārtībā, tātad ar darījumu viss Ok. Tāda attieksme bija pret LV "elites" pārstāvjiem noteikti. Cik nav bijušas diskusijas par acīmredzamām krāpšanām, zagšanām utt, kur beigās slēdziens - "viss Ok, viss saskaņā ar likumdošanu"

Un te pēķšņi gadījums, kur viss atšķetināts pa diedziņam.

Tiesa - ņemot vērā šī gadījuma unikalitāti, var gadīties, ka pokazuha. Trīs mēnešus pēc pakalpojuma sniegšanas nav aizliegts izrakstīt rēķinu, ja, piemēram, līgumā ir paredzēts piestādīt rēķinu sezonas beigās par visiem sezonas izbraucieniem.

Tā kā nav ko sapriecāties, varbūt tomēr VID nav sācis cīņu ar blēžiem, šī ir tikai kārtējā palīdzība kādam citam blēdim

0 0 Atbildēt

Es savukārt to redzu tā, ka visu uzreiz gribēt nevar, tas viss notiek lēni, lietu pa lietai sakārtojot valstī. Agri vai vēlu, bet jāatbild būs par daudz ko daudziem. Vai tas basketbolists vai kāds nebūt cits.

0 0 Atbildēt

Pēdējā laikā, lai kā te dažiem V gribas kritizēt, tieši no viņiem ir nākušas labas un pozitīvas pārmaiņas kaut tā apša administratīvā sloga mazināšanai uzņēmumiem, šis tas atcelts, izmainīts, atvieglots.

Tāpēc es saku-viss notiek uz labu, vajag censties saskatīt pozitīvo vairāk, nevis tikai slikto.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es savukārt to redzu tā, ka visu uzreiz gribēt nevar, tas viss notiek lēni, lietu pa lietai sakārtojot valstī. Agri vai vēlu, bet jāatbild būs par daudz ko daudziem. Vai tas basketbolists vai kāds nebūt cits.

Protams ir labi, ka lietas sakārtojas.

No otras puses - pa lielam viss, kas bija zogams, jau ir nozagts. Ja lietas kārtos lēnām, tad iestāsies tāda lieta kā "noilgums" un nevienam no šiem daudzajiem atbildēt nevajadzēs.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tak sābists.

Vakar braucu no darba pa taisno pār pļavu un aiz viena krūma pārītis meņģējās sābā. Ka tik nebija seene.

Tev pašam savas privātās dzīves nemaz nav, ka tā bāzies citās?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tak sābists.

Tev pašam savas privātās dzīves nemaz nav, ka tā bāzies citās?

?? nu bet ja meņģējas uz ceļa, pa kuru man mājās jābrauc.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Re kur vēl kāds sašutušais Uldis...

www.tvnet.lv/...

Šams domā, ka CSN jāievēro tikai tur, kur atzīmēts policijas kartē... Nu kur var būt tāds idiņš...

0 0 Atbildēt

Seene pazudis ar galiem. nebūs izdarījis virtuālo pašnāvību?

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Seene pazudis ar galiem. nebūs izdarījis virtuālo pašnāvību?

Apvainojās.

Dīvains tips...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

8 citi faktori

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

anonimikis rakstīja: Seene pazudis ar galiem. nebūs izdarījis virtuālo pašnāvību?

Apvainojās.

Dīvains tips...

Atzīsti taču, ka tava rīcība jau arī diezko smuka nebija...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Apvainojās.

Dīvains tips...

Neatzīstu vis, patin atpakaļ filmu. Nez kāpēc pie dīvaiņiem pieņemts, ka paši var, bet ,kad pret pašiem izdara ko tādu, tad uzreiz bļauj.

Un parādi, KUR TIEŠI es ko nelāgu izdarīju.

Parādīju linku, kur Seene redzams?? Tas ir PUBLISKI pieejams materiāls, ja kas.

0 0 Atbildēt

Es tīri tā sporta pēc gaidu tā pošpasludinātā juristeļa rīcību.

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

Lēnāk brauksi, tālāk tiksi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Apvainojās.

Dīvains tips...

Neatzīstu vis, patin atpakaļ filmu. Nez kāpēc pie dīvaiņiem pieņemts, ka paši var, bet ,kad pret pašiem izdara ko tādu, tad uzreiz bļauj.

nu vot padomā... teiksim, ja tavas meitas bildi kāds ieliktu netā un par pirkstu bāšanu tekstus sāktu dzīt... nekas nelikumīgs jau nav, protams...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Apvainojās.

Dīvains tips...

nu vot padomā... teiksim, ja tavas meitas bildi kāds ieliktu netā un par pirkstu bāšanu tekstus sāktu dzīt... nekas nelikumīgs jau nav, protams...

Es ieliku kaut kur viņa meitas bildi??? JA jau nav nelikumīgi, ko tas smieklīgais tipiņš man draud ar tiesu, bļin!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti