Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Piemeklēt portālu nav liela māksla.

Nu tad piemeklē man pls kādu portālu, kur tādi kā jūs ar Palaidnieku esat vairākumā...

Lieta tāda,ka mūsu valsts problēma ir lielais īdētāju un anarhijas piekritēju skaits. Protams,ka visur būs pieejami bardaka un pārspīlētā 'cilvēktiesību' pieprasījuma aizstāvji.

Jo lielajam vairumam ir vēlme parkāpt nesodītiem. Līdz līķiem, puņķiem un asarām, kad atskan 'taisnības' pieprasījums, tad meklē policiju, likumu utt.

Palasi to pašu motopoweru, kurā anarhijas aizstāvji ir nospiedošā vairākumā. Viņi drīkst pārkāpt jebko, bet policijai ir jāievēro jebkurš sīkākais likuma pants.

Smerdeļu bari.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Lieta tāda,ka mūsu valsts problēma ir lielais īdētāju un anarhijas piekritēju skaits.

Par šo pilnīga taisnība - pārāk jau daudz tādu, kā tu un Palaidniex, kam likuma ievērošana ir svarīga tikai personīgo interešu virzienā.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Lieta tāda,ka mūsu valsts problēma ir lielais īdētāju un anarhijas piekritēju skaits.

Par šo pilnīga taisnība - pārāk jau daudz tādu, kā tu un Palaidniex, kam likuma ievērošana ir svarīga tikai personīgo interešu virzienā.

Baigās personiskās intereses ne -= ja esmu pārkāpis es neīdu pa visiem portāliem, ka milicim bikses ne tāda krāsā vai ka apliecībutikai pēc pieprasījuma uzrādīja...

Samaksāju un miers.

ja man atsūa FR bildi - tad nečīkstu un SAMAKSĀJU! Nemeklēju nekādus attaisnojumus, ka man sievasmāte mājās aizmirstu ieslēgtu gludekli dzemdēja vai ka kredīs jāmaksā - tāpēc skrēju utt Tāpēc drīkst...

Lašara tu seene esi! Ja kāds ar manu auto pārkāp un dabū FR bildi - tas to apmaksā vai vairs NEKAD nedabon manu auto pabraukāties... Un viss!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Baigās personiskās intereses ne -= ja esmu pārkāpis es neīdu pa visiem portāliem, ka milicim bikses ne tāda krāsā vai ka apliecībutikai pēc pieprasījuma uzrādīja...

Samaksāju un miers.

ja man atsūa FR bildi - tad nečīkstu un SAMAKSĀJU! Nemeklēju nekādus attaisnojumus, ka man sievasmāte mājās aizmirstu ieslēgtu gludekli dzemdēja vai ka kredīs jāmaksā - tāpēc skrēju utt Tāpēc drīkst...

******* tu seene esi! Ja kāds ar manu auto pārkāp un dabū FR bildi - tas to apmaksā vai vairs NEKAD nedabon manu auto pabraukāties... Un viss!

Kas ir pārkāpums? Ja kāds ar auto brauc atbilstoši savām spējam, ceļa apstākļiem, nevienu neapdraudot - tas tavuprāt ir pārkāpums, ja vien ir formāli pārkāpts ātruma ierobežojums? Protams, ka ir. Jo likuma burts skaidri pasaka, ka tas ir pārkāpums - lai arī arī pēc būtības nekāda apdraudējuma sabiedrībai nav bijis.

Bet tiklīdz kādam ienāk prātā, ka likums nosaka arī citas lietas un to ir jāievēro arī policistiem - tavi uzskati pēkšņi mainās un tiek piesaukts viss, ko vien spēj iedomāties, lai attaisnotu policista izdarīto likumpārkāpumu. Lai gan atbildība par šādu pārkāpumu ir paredzēta krietni vien lielāka par 5Ls - tātad likumu radītāji ir uzskatījuši to par daudz smagāku pārkāpumu.

Bet tu taču esi gudrāks un zini, kuru pārkāpēju jānošauj un kuram vēl madaļu kaklā jāuzkar - tas nekas, ka ABI ir pārkāpuši likumu...

0 0 Atbildēt

Seene, ej ka tu nahuj vienreiz.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Kas ir pārkāpums? Ja kāds ar auto brauc atbilstoši savām spējam, ceļa apstākļiem, nevienu neapdraudot - tas tavuprāt ir pārkāpums, ja vien ir formāli pārkāpts ātruma ierobežojums?

nu tad cīnies lai zīmes saliek atbilstoši TAVĀM spējām.... nevis lai fotoradarus liek tikai tur, kur TU nespēj

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja: Kas ir pārkāpums? Ja kāds ar auto brauc atbilstoši savām spējam, ceļa apstākļiem, nevienu neapdraudot - tas tavuprāt ir pārkāpums, ja vien ir formāli pārkāpts ātruma ierobežojums?

nu tad cīnies lai zīmes saliek atbilstoši TAVĀM spējām.... nevis lai fotoradarus liek tikai tur, kur TU nespēj

Par ko tu tagad runā? Es cīnos par to, lai likumi tiktu ievēroti. Vienlīdzīgi ievēroti!

Bet Deksteram un Palaidniekam vajag, lai daži likumi tiktu ievēroti, bet citi ne.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Par ko tu tagad runā? Es cīnos par to, lai likumi tiktu ievēroti. Vienlīdzīgi ievēroti!

Bet Deksteram un Palaidniekam vajag, lai daži likumi tiktu ievēroti, bet citi ne.

Es nekādu īpašo pretlikumību man piesūtītā FR protokolā nesaskatu! Nu varbūt varētu ātrāk saņemt to skrējienbildi vai kā savādāk, bet vēlreiz atkārtoju - pārkāpu - samaksāju, kāds pārkāpa ar manu auto samaksāja, vai es samaksāju viņa vietā, bet tad tas čals zaudē nei tikai iespēju tikt jelkad pie mana auto. Punkts!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kas ir pārkāpums? Ja kāds ar auto brauc atbilstoši savām spējam, ceļa apstākļiem, nevienu neapdraudot - tas tavuprāt ir pārkāpums, ja vien ir formāli pārkāpts ātruma ierobežojums? Protams, ka ir. Jo likuma burts skaidri pasaka, ka tas ir pārkāpums - lai arī arī pēc būtības nekāda apdraudējuma sabiedrībai nav bijis.

Klausies tevi sieva piekrāpj brīdī kad kaimiņš ar viņu bučojas, kad iebāž viņā pirkstu, vai tikai pašu gala galiņu... Vai pārkāpums ir tikai pēc ilgstošas drāznakc?

Tev vispār sieva ir?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Es nekādu īpašo pretlikumību man piesūtītā FR protokolā nesaskatu! Nu varbūt varētu ātrāk saņemt to skrējienbildi vai kā savādāk, bet vēlreiz atkārtoju - pārkāpu - samaksāju, kāds pārkāpa ar manu auto samaksāja, vai es samaksāju viņa vietā, bet tad tas čals zaudē nei tikai iespēju tikt jelkad pie mana auto. Punkts!

Vai īpašnieks ir jebko pārkāpis, nododot auto personai, kam ir CSDD piešķirtas attiecīgās kategorijas vadīšanas tiesības? Nu tā - no LIKUMA, nevis tava personīgā skatījuma?

Vai policija izpilda savu likumā noteikto pienākumu atrast un sodīt vainīgo?

Vai personai, kas nav izdarījusi nekādu pārkāpumu tiek piemērotas soda sankcijas?

Un kā tas īsti ir - neredzi pretlikumību, vai neredzi "īpašo" pretlikumību?! Labo, ja pārprotu, bet tas ko esi uzrakstījis, citos vārdos sanāk - "pretlikumību redzu, bet šito manis pēc drīkst..."

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Nu tad piemeklē man pls kādu portālu, kur tādi kā jūs ar Palaidnieku esat vairākumā...

Lieta tāda,ka mūsu valsts problēma ir lielais īdētāju un anarhijas piekritēju skaits. Protams,ka visur būs pieejami bardaka un pārspīlētā 'cilvēktiesību' pieprasījuma aizstāvji.

Jo lielajam vairumam ir vēlme parkāpt nesodītiem. Līdz līķiem, puņķiem un asarām, kad atskan 'taisnības' pieprasījums, tad meklē policiju, likumu utt.

Palasi to pašu motopoweru, kurā anarhijas aizstāvji ir nospiedošā vairākumā. Viņi drīkst pārkāpt jebko, bet policijai ir jāievēro jebkurš sīkākais likuma pants.

Smerdeļu bari.

Lieta ir tāda, ka dir$t nav malku cirst - tai vietā, lai te patukšo klabinātu, būtu kaut ko reālu izdarījis, savādāk ne ar ko neatšķiries no piesauktajiem īdētājiem - vien īdi par citu tēmu.

0 0 Atbildēt

Seene cīnās, klusumu ! www.aisbergs.lv/...

0 0 Atbildēt

Ja jūs redzat cilvēku ,kurš nes lielu paku ar mellajiem plastmasas maisiem, tas ir Seene. Viņš dodas cīņā ar fotoradariem un zīmēm. Ies un apklās tās un tos un atkal apklās un apklās.

Bet cīņa būs smaga un ilga !!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Vai īpašnieks ir jebko pārkāpis, nododot auto personai, kam ir CSDD piešķirtas attiecīgās kategorijas vadīšanas tiesības? Nu tā - no LIKUMA, nevis tava personīgā skatījuma?

Vai policija izpilda savu likumā noteikto pienākumu atrast un sodīt vainīgo?

Vai personai, kas nav izdarījusi nekādu pārkāpumu tiek piemērotas soda sankcijas?

Un kā tas īsti ir - neredzi pretlikumību, vai neredzi "īpašo" pretlikumību?! Labo, ja pārprotu, bet tas ko esi uzrakstījis, citos vārdos sanāk - "pretlikumību redzu, bet šito manis pēc drīkst..."

nu atradi formālu problēmu... nu un???? mani gan vairāk uztrauc, ka formālu problēmu dēļ nevar sodīt motociklistu, kas ir nofilmēts (ar radarkameru) kur skaidri redzams, ka pilsētā radarekipāža sekojot tam mocim pārvietojas ar ~100km/h un mocis no tās attālinās..... formāli nekur nav fiksēts moča ātrums un tāpēc tiesa to ņem un attaisno

p.n.

nu pļā... nu ja tev tas nav pieņemams, ka tavā sievā kāds bāž pirkstus vai tikai pašu galiņu, tad nedod to savu sievu nevienam un viss

0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

KSI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Smerdeļu bari.

Lieta ir tāda, ka dir$t nav malku cirst - tai vietā, lai te patukšo klabinātu, būtu kaut ko reālu izdarījis, savādāk ne ar ko neatšķiries no piesauktajiem īdētājiem - vien īdi par citu tēmu.

Kāpēc tu domā, ka es nedaru ?

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

Te nedaudz cits stāsts, taču pēc būtības tieši par to pašu - šveices piķis 3.74milj apmērā ir iztērēts, tehnika sapirkta, salikta, un tikai tad atcerējās, ka jāmaina vairāki likumi, lai visu legāli izmantotu.

Tikai te puses ir MAINĪTĀM VIETĀM - neviens nekad neļaus izmantot šīs apsūdzēto/liecinieku ērtības, pirms netiks sakārtoti LIKUMI.

Bet tikko jānodarbojas ar masveida slaukšanu, tā pokui, ka likumi nav līdz galam saskaņoti.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

nu pļā... nu ja tev tas nav pieņemams, ka tavā sievā kāds bāž pirkstus vai tikai pašu galiņu, tad nedod to savu sievu nevienam un viss

Bet ko darīt, ja policists pasaka, ka tās ir viņa tiesības, mani aiztur par pretošanos un Deksters un Palaidnieks slavē policistu un palūdz, lai pie viena izdupsē arī viņus?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene cīnās, klusumu ! www.aisbergs.lv/...

Dekstera sievu redzu... Policistu arī... Uzminiet, kur paslēpies pats varonis?

ej.uz/...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

pa nedēļu nākušas klāt kaudze lapas un nekas nav mainījies tematā

0 0 Atbildēt

Vai nu tādai beibei uzreiz pirkstus jābāž? www.diena.lv/...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vai nu tādai beibei uzreiz pirkstus jābāž? www.diena.lv/...

Izskatās, ka tikko pārkāpi robežu... Piedod, bet rēķinies ar sekām.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

ups... paliek arvien intersantāk!

kur būs duelis?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Vai nu tādai beibei uzreiz pirkstus jābāž? www.diena.lv/...

Izskatās, ka tikko pārkāpi robežu... Piedod, bet rēķinies ar sekām.

iesūdzi dienu tiesā,jefiņ.

0 0 Atbildēt

Nez, sieva arī domā, ka robeža pārkāpta? Viņai varbūt tieši patīk tā doma par pirkstiem .

Tāpēc mušmire tagad sadusmojās

Lasītākie raksti

Jaunie raksti