Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

te patiesi var jumts aizbraukt...

viens kondons lielāks par otru... dod tikai iespēju, bundzinieku tauta, bla...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: te patiesi var jumts aizbraukt...

viens kondons lielāks par otru... dod tikai iespēju, bundzinieku tauta, bla...

ko tad es ne tā pateicu?

es kaut kur apgalvoju, ka pie mums viss ir štokos?

vienkārši ir kā ir un tas mainās, varbū ne tik ātri kā gribētos, bet mainās uz labu

padomā kāda bija satiksme deviņdesmito gadu sākumā/vidū...

dienu no dienas bez izmaiņām, bet pēc gada viss nezkāpēc ir savādāk...

gājējus agrāk krustā nogriežoties neviens nelaida

tagad pat pie gājēju pārejām piebremzē...

0 0 Atbildēt

labi, atvainojos palaidniekam...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Ja jau te ir topiks par ražošanu www.delfi.lv/...

Dodu lielus %,ka vietējie lumpeņi nepieļaus to rūpnīcu, tāpat kā tās cūku fermas.

0 0 Atbildēt

lielais ºažošanas aizstāvis jau uzstājies

'i_edgars

No visas Eiropas dzen ārā svina ražotnes, bet te mēs "labiņie" atveram darba vietas!! Indēt cilvēkus pa minimālo algu?! Labi ka šie cilvēki nezina cik vajadzēs atdot zālēm pēc kādi 10 nostrādātie gadi - diez vai dubultīgas algas pietiks.

Zinu kas ie svins ražotnē! '

Nu un kā tādu mērgli lai uz locekļa nesūta??

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: lielais ºažošanas aizstāvis jau uzstājies

'i_edgars

No visas Eiropas dzen ārā svina ražotnes, bet te mēs "labiņie" atveram darba vietas!! Indēt cilvēkus pa minimālo algu?! Labi ka šie cilvēki nezina cik vajadzēs atdot zālēm pēc kādi 10 nostrādātie gadi - diez vai dubultīgas algas pietiks.

Zinu kas ie svins ražotnē! '

Latvija dalās divās dalās:

vieni ir ar mieru strādāt da_jeb_ko;

citi negrib strādāt un neļauj arī citiem. Tā nu tas ir.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nevis ies, darīs, strādās, domās kā labāk, bet gan staigās apkārt kā vecs, impotents runcis un pisīs tiem, kuri dara, prātu.

tu esi tas runcis vai darītājs?

ērms, tāds bļe...

abi ar šīri, ne fisēji, ne karognesējil ...

da es, da man, krasnije truseļa, bļa..

Es esmu darītājs. Tu esi īdētājs.

Neesi pamanījis??

Aaaa nevaru- turiet mani!

Ir sens un ļoti patiess teiciens- čakls un strādīgs muļķie ir daudz sliktāks par slinku gudro. Zini kapēc?

Tapēc ka tādi čakli muļķi ar savu darbīgumu, bet tajā pašā laikā jelkādu plānu trūkumu sastrādā vairāk mēslus nekā tie slinkie, kuri tajā pašā laikā nepadara neko.

Pēc slinkiem gudreļiem vismaz pārtaisīt visu nevajag, kas ir dubults resursu patēriņš.

Man dekster maksā par domāšanu. un par domāšanu vienmēr maksā vairāk kā par lāpstas vicināšanu purvā.

Starp citu dekster- es 3 dienas ar ģimeni atpūtos smiltenes pusē ekoloģiskās lauksaimniecības viesu mājā. Un saimniece teicās- ka par naudu ko dabuja no manis pirks kūdru lopiem pakaišiem. Vai nesanāk, ka rezultātā tādi svimpji kā es uztur tādus ģēnijus kā tu gaili? Varbūt tu - principiāls būdams viņai to kūdru varētu uzdāvināt lai nebūtu jāņem norvēģu nauda. Un pie viena neiepirkties rimi un statoilā, kas arī ir norvēģu uzņēmumi tāpat kā DNB banka?

Un vēl- pēdējā laikā nezkapēc visi pa vanšu tiltu brauc ar 50?! Tur ir zīme 70. Sevišķi virzienā no centra.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

un ko viņš nepareizu pateica?

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

un ko viņš nepareizu pateica?

Neko pareizu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Ja jau te ir topiks par ražošanu www.delfi.lv/...

Dodu lielus %,ka vietējie lumpeņi nepieļaus to rūpnīcu, tāpat kā tās cūku fermas.

Tu sevi par patriotu sauc pēc tādām idejām? Jā varbūt šitās valdības patriots tu arī esi, bet noteikti ne valsts un zemes, Tēvzemes.

Ārzemēs tādas lietas pārstrādā uz kuģiem, kas atrodas 200-300 km no krasta. Tādā rūpnīcā strādāt varētu iet tavs bērns, protams, tas, kas tev ir , kaut arī šaubies, ka tas ir tavs...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

>taaneko

Nebūs tev taisnība par tiem kuģiem, kaut principā irēikot

tādu uz peldošas platformas nemaz nav sliktākā ideja. Es

jau i-edgaram tur atbildēju, ka viss atkarīgs no izmantotās tehnoloģijas. var strādāt pēc padomjlaiku tehnoloģijā, tā

vēl aizvien utilizē / pārstrādā akumulatorus tepat Bulgārijā, Rumānijā, bijušās Dienvidslāvijas valstīs, var

strādāt, kā "vecajās" ES valstīs, kur nezinātājs pat nesapratīs, ar ko tur īsti nodarbojas Un tur šādas rūpnīcas pat bezmaz pilsētu centros sastopamas. Līdzīgi, kā ar to cementa fabriku Šveicē - bezmaz mēnesi domājām, ka tā ir slēgta un nestrādā, līdz agrā rīta stundā pamanījām cementa vedēju virteni, kura izbrauca

pa vārtiem un izklīda visos virzienos - viņi tur tādas kravas izvadā naktī un vēlās vakara vai agrās rīta stundās ... Bet tā, praktiski nekādu pazīmju, ka rūpnīca baisi strādātu

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: >taaneko

jau i-edgaram tur atbildēju, ka viss atkarīgs no izmantotās tehnoloģijas. var strādāt pēc padomjlaiku tehnoloģijā, tā

vēl aizvien utilizē / pārstrādā akumulatorus tepat Bulgārijā, Rumānijā, bijušās Dienvidslāvijas valstīs, var

strādāt, kā "vecajās" ES valstīs, kur nezinātājs pat nesapratīs, ar ko tur īsti nodarbojas Un tur šādas rūpnīcas pat bezmaz pilsētu centros sastopamas. Līdzīgi, kā ar to cementa fabriku Šveicē - bezmaz mēnesi domājām, ka tā ir slēgta un nestrādā, līdz agrā rīta stundā pamanījām cementa vedēju virteni, kura izbrauca

pa vārtiem un izklīda visos virzienos - viņi tur tādas kravas izvadā naktī un vēlās vakara vai agrās rīta stundās ... Bet tā, praktiski nekādu pazīmju, ka rūpnīca baisi strādātu

Bingo!

Arī helsinku centrā ir cementa pabrīķis... No malas nepateiksi vai biroju ēka ar jocīgiem logiem, vai ēka kurā nekas nenotiek...

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: >taaneko

Domāju kuģus insenerātorus, kuriem ir tikai viens uzdevums pārstrādāt bīstamos atkritumus. Izmanto gadijumos, ja pārstrādes procesos rodas indīgi tvaiki, un citi gāzveida izmeši. Rezultāta pat avārijas gadijumā nekas līdz sauszemei nenonāk.

Es ticu, ka var uzstasīt rūpnīcu, kurai emisija būs 0% bet tādai noteikti vajadzēs gan filtrus, gan neitralizācijas reaktīvus, gan laicīgu apkopi. Un tas maksās bargu naudu un vienā brīdī kāds noskoposies, vai kādam piedraudēs ar atlaišanu ja viņš neturpinās darbu, vai laicīgi neienāks pārskaitijums un "līdz rītdienai jau var" un rezultātā būs viss kalnciems sērskābes tvaikos un svina putekļos un Lielupe skābē...

Tev krankšaft jau vajadzētu atcerēties superfosfāta rūpnīcu mangaļos. Atceries, kāda bija tās apkārtne? Vēl tagad mežaparkā vecajām priedēm 3/4 galotnes nokaltušas...

0 0 Atbildēt

nu re, es tak teicu, ka mums viss ir slikti un mums neko nevajag. Visādi Norvēģijas vazaņķi un latgaļu tūdaliņi to labi zin.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: nu re, es tak teicu, ka mums viss ir slikti un mums neko nevajag. Visādi Norvēģijas vazaņķi un latgaļu tūdaliņi to labi zin.

džeki jau nepieļāuj iespēju ka to pašu superfosfātu tagad varētu ražot ar "mazliet" savādāku tehnoiloģiju un ievērojot "niecīgi" savādākas izmešu normas

Laikam čals nezina kā izskatījās Bročoes ~ 85. gadu un kā izskatās, tagad, kad tur saimnieko Cemex. Nu "nekādas" atšķirības laikam...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

protams, ka jebkura ražošana nodara skādi apkārtējai videi... Par to mēs saņemam kautkādas lietas....

Svins ir pietiekami kaitīgs.... Skābe arī....

Jāražo ir.... Bez tā nevar...

Es esmu par ražošanu, bet kāpēc to nevar izvietot piemēram krievijas pierobežā???

Un vēl... Es neticu, ka tā būs bezgala augsto tehnoloģiju ražotne ar sterīliem boksiem.... Kur pa vienu galu četrdesmit purni trijās maiņās vedīs iekšā vecos aķus... Un pa otru galu ārā brauks jauni... Izskatās, ka drīzāk tur 40 bomži pa minimalku vicinās kuvaldas..... Bet tas nekas, ka kaitīgi apstākļi.... Sākumā visiem dos litru piena dienā.... Vēlāk to optimizēs un pieliks 10 latus pie algas piena vietā....

Kautkā tā

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

interesanti, jamie kautko ražos no tā svina???? Vai krāmēs kaudzē pie kampara jaunā akumulatoru zavoda???

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: protams, ka jebkura ražošana nodara skādi apkārtējai videi... Par to mēs saņemam kautkādas lietas....

Svins ir pietiekami kaitīgs.... Skābe arī....

Jāražo ir.... Bez tā nevar...

Es esmu par ražošanu, bet kāpēc to nevar izvietot piemēram krievijas pierobežā???

Un vēl... Es neticu, ka tā būs bezgala augsto tehnoloģiju ražotne ar sterīliem boksiem.... Kur pa vienu galu četrdesmit purni trijās maiņās vedīs iekšā vecos aķus... Un pa otru galu ārā brauks jauni... Izskatās, ka drīzāk tur 40 bomži pa minimalku vicinās kuvaldas..... Bet tas nekas, ka kaitīgi apstākļi.... Sākumā visiem dos litru piena dienā.... Vēlāk to optimizēs un pieliks 10 latus pie algas piena vietā....

Kautkā tā

Tas ir subjektīvs viedoklis, tu nezini,kāda būs rūpnīca, ko ražos, cik maksās. Bet jau ir viedoklis. Esmu nodevis gana daudz akumulatorus pārstrādei, to darīja SIA XXX un par to sliktā Eiropa nmaksā subsīdijas, lai savāc un nemētā apkārt. Tagad būs rūpnīca ( ja lumpeņi nenograus), tas,izrādās, atkal ir nepareizi, jo 'mēs jau zinām, kā tas notiek'.

Fuflo.

Tāpat kā lumpeņiem nepatīk cūku fermas. Lumpeņiem nepatīk arī naftas bāzes, nepatīk jaunu ceļu izbūve ( mūzīgās tiesas, kuru dēļ jaunus ceļus vieglāk nebūvēt) utt.

Bet smuki dzīvot gribas, nu, tā kā Ārzemēs.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

DekstersFF rakstīja: nu re, es tak teicu, ka mums viss ir slikti un mums neko nevajag. Visādi Norvēģijas vazaņķi un latgaļu tūdaliņi to labi zin.

džeki jau nepieļāuj iespēju ka to pašu superfosfātu tagad varētu ražot ar "mazliet" savādāku tehnoiloģiju un ievērojot "niecīgi" savādākas izmešu normas

Laikam čals nezina kā izskatījās Bročoes ~ 85. gadu un kā izskatās, tagad, kad tur saimnieko Cemex. Nu "nekādas" atšķirības laikam...

Zinu, ka ir atšķirība, starp tad un tagad, bet cementa ražotne videi nav daudz bīstamāka par maizes ceptuvi, vienīgais bīstamais- tur ir krāsns, un gatavo produktu, kā krievu laikos tonnām apkārt neputina.

Akumulātoru pārstrādē bīstams ir gan sākuma produkts, gan gala produkts.

Un tapēc arī nevajag, ka Latvija ir pilna ar tādiem deksteriem, kas tik sakārto brilles un skrien kautko darīt, nedomājot par sekām, pat neapjēdzot tās.

Pilna pierīga ar tādu deksteru- darītāju saceltiem privātmāju ciematiem kur viss sabūvēts caur pakaļu un cilvēki nespēj noticēt, ka par tādu naudu nopirkuši praktiski draņķi. Brauc skaidro, kapēc tas un kapēc šitas un kapēc nekad nebūs normāli, kamēr par 90% nepārtaisīs... Toties cilvēkiem bija darbs un neviens nekur nebrauca

Minerālmēslu, tāpat kā naftas pārstrādes rūpnīcas visā pasaulē, sakarā ar potenciālo bīstamību ir aizstieptas prom no dzīvojamajām zonām.

0 0 Atbildēt

Dekster- tu esi daunis un samierinies ar to! Un labāku antireklāmu Vienotībai kā tevi atrast varētu būt pagrūti.

0 0 Atbildēt

taaneko - iedomājies - katrā tavā automašīnā, pat tajā ar nor numuriem, ir skābe, svins un vesela čupa bīstamu vielu, degviela, eļļa, utt

katru dienu tu to visu lieto un piesmirdini gaisu - un nekas...

jāpiekrī - vēl anbv rūpnīca uzbūvēta, bet jau ir nolicēji

jūs zināt kāda tā būs? kas un kā tur strādās???

ja tā paņēm - tad JEBKURA darbība ir videi nedraudzīģa - arī tu taaneko izelpo CO2 un metānu - abas siltumnīcas efektu veicinošās gāzes... Moš tevi ar aizliegt?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: interesanti, jamie kautko ražos no tā svina???? Vai krāmēs kaudzē pie kampara jaunā akumulatoru zavoda???

Nu un ? Kaut vai Kampara.

Es saprotu,ka tev,kā jau lumpenim, gribētos,lai ražo Fjodorovs vai Magnusens vai Švarcenbergs....jo lai tik kaimiņam iet sliktāk. Tas skaidrs.

Bet man labāk šķiet, ka latvieši paši ražo.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: taaneko - iedomājies - katrā tavā automašīnā, pat tajā ar nor numuriem, ir skābe, svins un vesela čupa bīstamu vielu, degviela, eļļa, utt

ja tā paņēm - tad JEBKURA darbība ir videi nedraudzīģa - arī tu taaneko izelpo CO2 un metānu - abas siltumnīcas efektu veicinošās gāzes... Moš tevi ar aizliegt?

Pirms celt tādu rūpnīcu- jārada tās kontroles mehānismi, Ja par litru skābes augsnē tās īpašnieki samaksās 1 000 000 eiro sodā, ja par 5% paaugstinoties svina saturam 3 metru apkārtnē no rūpnīcas 5 000 000 eur sodu- lai būvē es ar abām rokām esmu par.

Tādi kā deksters uz daugavas vēl 3 hesus uzceltu un gar visu Rīgas līča piekrasti aizlietu pludmali un uztaisītu ostu. Cilvēkiem būtu darbs! Jautājums tikai- kam tas viss ir vajadzīgs? 52 cilvēku darbavieta un liels risks apkārtējai videi? Kādam privātam biznesmenim?

Es savas mašīnas akumulātorus un riepas jau sen vedu nodot un zinu, ka tie kas tos pieņem- nodrošina to pārstrādi.

0 0 Atbildēt

taaneko, bet tavu viedokli neviens te negaida, sēdies savā Norvēģijas dambī un pis taisni.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Palaidniex rakstīja: taaneko - iedomājies - katrā tavā automašīnā, pat tajā ar nor numuriem, ir skābe, svins un vesela čupa bīstamu vielu, degviela, eļļa, utt

Pirms celt tādu rūpnīcu- jārada tās kontroles mehānismi, Ja par litru skābes augsnē tās īpašnieki samaksās 1 000 000 eiro sodā, ja par 5% paaugstinoties svina saturam 3 metru apkārtnē no rūpnīcas 5 000 000 eur sodu- lai būvē es ar abām rokām esmu par.

Tādi kā deksters uz daugavas vēl 3 hesus uzceltu un gar visu Rīgas līča piekrasti aizlietu pludmali un uztaisītu ostu. Cilvēkiem būtu darbs! Jautājums tikai- kam tas viss ir vajadzīgs? 52 cilvēku darbavieta un liels risks apkārtējai videi? Kādam privātam biznesmenim?

Es savas mašīnas akumulātorus un riepas jau sen vedu nodot un zinu, ka tie kas tos pieņem- nodrošina to pārstrādi.

pēc visa spriežot, ka tavu vecmuteri uzturam šeit mēs ar saviem nodokļiem, tad Tev vajadzētu uzlikt papildus 55000 EUR nodokli gadā par metānu un kādi 5000 EUR gadā par CO2 izmešiem...

Un nedod dievs nošķilsi savu NOR numuru aprīkoto auto un saplēsīsi AKŪ - maksāsi pats pēc saviem tarifiem...

Stulbenis, kas zābaks!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti