Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

Primāras ir zīmes.

Jā, primāras ir zīmēs...

Reāls storijs.

Pag.vasar uz Tallinas(Ainažu) trases vietām bija saliktas 100km/st.

Šogad pienāca vasara un nekā. Aizrakstīju jautājumu uz LVC.

Atbilde standarta: Tā kā šajā autoceļa posmā ir tikai pa vienai braukšanas joslai katrā braukšanas virzienā, tad šāda tipa ceļi nav paredzēti braukšanai ātrāk par 90 km/h, tāpēc arī tika pieņemts lēmums ceļazīmes 100 km/h neuzstādīt.

Nu ok. Bet radās jautājums, kur jau gribēju LVC uzdot: -kā tā pag.vasar varēja, bet šovasar ne? Vai ceļš kļuva šaurāks vai kā?

Nesanāca uzrakstīt. Pagājušo nedēļu braucu: skatos un neticu savām acīm- visur atkal 100 salikti

Ceļš gan tāds pats kā bija-ne nu platāks uztaisīts nekā

Un tas ir tikai viens piemērs kā pie mums izvieto c/z.

sadalu viedokli!

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ...ka nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

....

uh, bļa, pēc tevis iznāk, ka FR ar satiksmes organizāciju nav nekāda sakara?

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja: ...ka nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

....

bet nav jau arī - tie tikai kontrolē, kā "saorganizētajā" satiksmē tiek ievērots max ataļutais ātrums.

Arī pats vari atbildēt uz jautajumu - Brīvības ielā, Juglā pie Nestes CSN nosaka braukt 50 km/h, un ir radars.

Vieni gribētu lai tas sāk fočēt tikai no +21 (+24 km/h -3km/h ). Tā daudziem šķitīš baigi pareizi.

Ja TUR uzliks zīmi (70) un sāks drāzt jau par +1 km/h - būš netaisnība un kā tā drīkst...

Bet patiesībā abi varainti paredz atļauto līdz 70, tikai pirmais veicina domu, ka mazliet jau drīkst pārkāpt...

Un tagad jautājums - kā FR organizē satiksmi? Atbilde - NEKĀ, satiksmi tur organizē CSN un Ceļa zīmes!

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

Bams rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

nevis FR ir salikti nepareizi, bet satiksmes organizācija ir nepareiza.

Primāras ir zīmes.

Jā, primāras ir zīmēs...

Reāls storijs.

Pag.vasar uz Tallinas(Ainažu) trases vietām bija saliktas 100km/st.

Šogad pienāca vasara un nekā. Aizrakstīju jautājumu uz LVC.

Atbilde standarta: Tā kā šajā autoceļa posmā ir tikai pa vienai braukšanas joslai katrā braukšanas virzienā, tad šāda tipa ceļi nav paredzēti braukšanai ātrāk par 90 km/h, tāpēc arī tika pieņemts lēmums ceļazīmes 100 km/h neuzstādīt.

Nu ok. Bet radās jautājums, kur jau gribēju LVC uzdot: -kā tā pag.vasar varēja, bet šovasar ne? Vai ceļš kļuva šaurāks vai kā?

Nesanāca uzrakstīt. Pagājušo nedēļu braucu: skatos un neticu savām acīm- visur atkal 100 salikti

Ceļš gan tāds pats kā bija-ne nu platāks uztaisīts nekā

Un tas ir tikai viens piemērs kā pie mums izvieto c/z.

Patīkams jaunums, varēs vilkt apkārt Saulčiem.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Yetti rakstīja:

....

bet nav jau arī - tie tikai kontrolē, kā "saorganizētajā" satiksmē tiek ievērots max ataļutais ātrums.

Arī pats vari atbildēt uz jautajumu - Brīvības ielā, Juglā pie Nestes CSN nosaka braukt 50 km/h, un ir radars.

Vieni gribētu lai tas sāk fočēt tikai no +21 (+24 km/h -3km/h ). Tā daudziem šķitīš baigi pareizi.

Ja TUR uzliks zīmi (70) un sāks drāzt jau par +1 km/h - būš netaisnība un kā tā drīkst...

Bet patiesībā abi varainti paredz atļauto līdz 70, tikai pirmais veicina domu, ka mazliet jau drīkst pārkāpt...

Un tagad jautājums - kā FR organizē satiksmi? Atbilde - NEKĀ, satiksmi tur organizē CSN un Ceļa zīmes!

Palaidniek- dribēju vakar uzrakstīt nesanāca. Redz daudzās vietās pasaulē ir atraduši iespēju izgaravot un uzstādīt zīmes 40, 60, 80 galvenais ka pilda tieši to pašu funkciju t.i. ierobežo ātrumu. Un kas attiecas uz Tevis uzdoto +1 vai +21. +! nav korekti pret tiem auto, kam ir digitālie spidometri. Tajos ātrums tiek sinhronizēts ar spidometru ik pēc ~2 sec. Un 2 se.c tas var gadīties kautkur pa vidu starp 45 un 58. Ja runā par spidometra kļūdu- jā protams manam, Latvijā reģistrētajam, auto arī tāda ir +3 uz 100 (pārbaudīts dažādos veidos) km/h tātad +1,5 uz 50. Zīme 60 atrisinātu problēmas, bet Latvijā liekas tādu nav iespēju uztaisīt...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Nu redz cik tas patiesībā ir vienkārši priekš tiem, kam ir smadzenes arī galvā, nevis kā Tev tikai mugurā un kaulos. Pierādīt, ka konvoju nevajag un tā ir pārvadātāja problēma, ka viņam nav attiecīgo izmēru lafete, piekabe, kravaskaste vai kas tur vēl. 5 minūtes, bet sakarā ar to, ka Bauskā, ar zinību apguvi bija švaki un izteikties tā arī neiemācijies- tev gailīt labāk patīk 2 lappušu garumā gānīt visus tos, kam nez kapēc domas nesakrīt ar tavējām. Iemācies izteikties un argumentēt domu- varbūt dzīvē sāks vairāk veikties...

Un no kurienes tu izrāvi, ka es ar tevi diskutēju?

Atvaino, bet vai tu pats saproti,ko uzrakstīji?

To jau laikam var tikai klaiņojošs Norvēģijas melnstrādnieks saprast.

Interesanti vai ir vēl kāds foruma dalībnieks, kam manis rakstītais teksts nav uztverams pēc būtības? Ja ir pasakiet-centīšos izteikties vienkāršāk...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Dekster, viss jau būtu kārtībā, ja Tu pats nepārtraukt nebrauktu virsū citiem, kas cenšas kaut ko "optimizēt". Protams, ka katrs gadījums ir jāskatās individuāli, bet nu...

Atvest no UK kravu lētāk ir tas pats, kas reģistrēt Latvijas iedzīvotāja mašīnu Lietuvā, piemēram??

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Palaidniek- dribēju vakar uzrakstīt nesanāca. Redz daudzās vietās pasaulē ir atraduši iespēju izgaravot un uzstādīt zīmes 40, 60, 80 galvenais ka pilda tieši to pašu funkciju t.i. ierobežo ātrumu. Un kas attiecas uz Tevis uzdoto +1 vai +21. +! nav korekti pret tiem auto, kam ir digitālie spidometri. Tajos ātrums tiek sinhronizēts ar spidometru ik pēc ~2 sec. Un 2 se.c tas var gadīties kautkur pa vidu starp 45 un 58. Ja runā par spidometra kļūdu- jā protams manam, Latvijā reģistrētajam, auto arī tāda ir +3 uz 100 (pārbaudīts dažādos veidos) km/h tātad +1,5 uz 50. Zīme 60 atrisinātu problēmas, bet Latvijā liekas tādu nav iespēju uztaisīt...

Klausie - es negribu, ka plūsmā ir tādi džigiti, kuri nekontolēti rausdta mašīnu starp 45 un 58...

Kuri nevis brauc vienmērīgi, bet nemitīgi raustās kā puņķis uz drāts.

Un par tiem +1,5 pie 50 km/h izdomāji, izrēķināji, empīriski pieņēmi vai patiešām pārbaudīji?

Un kas - brauc uz 45.

Kāda mārrutka pēc uzskatīt ka uz ceļa zīmes drīkst būt DAJEBCIK rakstīts, bet tie +10 vai +20 pēkšņi ir nesodāmi?

Izlasi vēlreiz piemēru - vienā un tajā pašā vietā (50) un sods no +21 km/h vai (70) un sods no +1 km/h - abos gadījumos bezmaksas ātrums ir identisks! Reķini kaut ar kalkulatoru Tik piermajā gadījumā tas ir tiesisku nihilismu ieaudzinošs.

ja ir rakstīts 60, 40, 80 110, tad TAS TO ARĪ NOZĪMĒ, nevis tas nozīmē rakstīto +21

Vai vēl labāk - ierakstam CSN apdzīvotās vietās (30) un pie skolām (10) un sodam tikai no +21... Tad laikam pēkšņi pratīsi braukt 50 un 30 attiecīgi?

Ja vēl nesaproti - pērc no manis riepas par Ls 100, bet faktiski samaksā man Ls 120. Es būšu tikai par!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Ja vēl nesaproti - pērc no manis riepas par Ls 100, bet faktiski samaksā man Ls 120. Es būšu tikai par!

Drīzāk kau samaksā 80...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Interesanti vai ir vēl kāds foruma dalībnieks, kam manis rakstītais teksts nav uztverams pēc būtības? Ja ir pasakiet-centīšos izteikties vienkāršāk...

da, palaidnieks te vēl ar pieri betonu līdzina, pārējie pēc cilvēka...

miskastes sinonīms netiek uztverts nopietni....

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

taaneko rakstīja:

Klausie - es negribu, ka plūsmā ir tādi džigiti, kuri nekontolēti rausdta mašīnu starp 45 un 58...

Kuri nevis brauc vienmērīgi, bet nemitīgi raustās kā puņķis uz drāts.

Un par tiem +1,5 pie 50 km/h izdomāji, izrēķināji, empīriski pieņēmi vai patiešām pārbaudīji?

Un kas - brauc uz 45.

Kāda mārrutka pēc uzskatīt ka uz ceļa zīmes drīkst būt DAJEBCIK rakstīts, bet tie +10 vai +20 pēkšņi ir nesodāmi?

Izlasi vēlreiz piemēru - vienā un tajā pašā vietā (50) un sods no +21 km/h vai (70) un sods no +1 km/h - abos gadījumos bezmaksas ātrums ir identisks! Reķini kaut ar kalkulatoru Tik piermajā gadījumā tas ir tiesisku nihilismu ieaudzinošs.

ja ir rakstīts 60, 40, 80 110, tad TAS TO ARĪ NOZĪMĒ, nevis tas nozīmē rakstīto +21

Vai vēl labāk - ierakstam CSN apdzīvotās vietās (30) un pie skolām (10) un sodam tikai no +21... Tad laikam pēkšņi pratīsi braukt 50 un 30 attiecīgi?

Kapēc raustīšanos plūsmā, tikpat labi tas var būt arī kustības sākšana aiz gājēju pārejas, kā kalnciema ielā, vai pēc luksafora zaļā signāla iedegšanās, vai banāla apsteigšana.

BET

kas attiecas uz zīmēm vai maksimālā ātruma ierobežošanu- esmu par to, ka ātrumu vajag ierobežot MOTIVĒTI, nodrošinot vienlaicīgi pienācīgi drošu ātrumu un attiecīgā posma maksimālu caurlaidību. Pat deksters, kautko par adekvātām zīmēm nopurpināja.

Daudzās valstīs pilsētu centri ir 30km/h 3 kilometrus tālāk- 50, vēl pēc 3 jau 60 vai 70 km/h. Un nekas, nekādu dižo korķu. Satiksmes organizācija ir sava veida māksla, un normāli ir ja tā tiek periodiski pārskatīta konkrētos posmos. Pie mums uzliek zīmi un viss- tā tai tur būs stāvēt nākamos 30 gadus.

Mans subjektīvais viedoklis ir - ja ātruma ierobežojumi būs motivēti ar vērā ņemamiem argumentiem- vienalga, braucējiem zināmiem vai nē- tos ievēros krietni vairāk. Vadītājam jābūt pārliecībai, ka viss tiek darīts lai viņš maksimāli ātri un netraucēti varētu veikt izvēlēto ceļa posmu, ievērojot tik daudz piesardzības, cik dotajā posmā ir nepieciešams. Nav avāriju- palielinam ātrumu, no 50 uz 70. Sāk parādīties samazinam uz 60... Vienkārši, un visiem labi.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Daudzās valstīs pilsētu centri ir 30km/h 3 kilometrus tālāk- 50, vēl pēc 3 jau 60 vai 70 km/h. Un nekas, nekādu dižo korķu.

Nu un ? Bet daudzās nav. Tinies vien uz savu laimes zemi Norvēģiju un tur regulē.

0 0 Atbildēt

Laiku atpakaļ braucu ar čomiem pie viena norvēģa atpūsties...

Urrrr, aiziet garām ļoti resns MB ar DE numuriem, zīme 70...

Norvēģis stāsta, pēc statistikas, visbiežāk sūdos trāpot friči, pieraduši pie saviem bāņiem, vot i' sitās (netic maitas, ka ātrāk izbraukt nevar)

Viš teica: ja ir ātrumu ierobežojoša zīme - ticiet tai...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: Laiku atpakaļ braucu ar čomiem pie viena norvēģa atpūsties...

Ķipa zilie ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Yetti rakstīja: Laiku atpakaļ braucu ar čomiem pie viena norvēģa atpūsties...

Ķipa zilie ?

nē, heteroseksuāļi, a, tev kur sāpe?

brauc pie pirmā, ja nu nekādi savādāk...

0 0 Atbildēt

Es,laikam, viens te tāds normāls, uz Norvēģiju ekskursijā ar ģimeni braucu. Citi, piemēram, lupatnieki brauc turp mellos darbus paveikt, citi pie zilajiem draugiem...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Nu redz cik tas patiesībā ir vienkārši priekš tiem, kam ir smadzenes arī galvā, nevis kā Tev tikai mugurā un kaulos. Pierādīt, ka konvoju nevajag un tā ir pārvadātāja problēma, ka viņam nav attiecīgo izmēru lafete, piekabe, kravaskaste vai kas tur vēl. 5 minūtes, bet sakarā ar to, ka Bauskā, ar zinību apguvi bija švaki un izteikties tā arī neiemācijies- tev gailīt labāk patīk 2 lappušu garumā gānīt visus tos, kam nez kapēc domas nesakrīt ar tavējām. Iemācies izteikties un argumentēt domu- varbūt dzīvē sāks vairāk veikties...

Un no kurienes tu izrāvi, ka es ar tevi diskutēju?

Atvaino, bet vai tu pats saproti,ko uzrakstīji?

To jau laikam var tikai klaiņojošs Norvēģijas melnstrādnieks saprast.

Paskaties pamuļķi, neviens vairāk nav pieteicies, ka neapjēgtu rakstītā jēgu- viens tu te tāds. Varbūt tā vietā lai sēdētu te un mēģinātu iebraukt normālu cilvēku sarunās aizej vakarskolā pasēdi? Kas zin, varbūt kaut ko iemācīsies, teiksim, kā runāt ar nepzīstamiem, kā izteikt domu rakstveidā, kā saprast lasītā jēgu... tad arī varēsi sevi par normālu saukt. Savādāk frāze- "Aigars Jušēns/deksters- ir normāls" izklausās smieklīgi.

0 0 Atbildēt

Pļek pļek pļek...anonīma šļura.

Pofig,ko un kā es, bet tu, par cik esi tik vien spējīgs,kā aiz nika slēpjoties kaut ko brašu uzrakstīt, esi mīkstais pipļukiņš. Klātienē tādi ir mīksti un klusi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es,laikam, viens te tāds normāls, uz Norvēģiju ekskursijā ar ģimeni braucu. Citi, piemēram, lupatnieki brauc turp mellos darbus paveikt, citi pie zilajiem draugiem...

nu nepaliec pretīgs...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Pļek pļek pļek...anonīma šļura.

Pofig,ko un kā es, bet tu, par cik esi tik vien spējīgs,kā aiz nika slēpjoties kaut ko brašu uzrakstīt, esi mīkstais pipļukiņš. Klātienē tādi ir mīksti un klusi.

Nu redz- es aiz nika slēpjoties varu ko brašu uzrakstīt- tu slēpies vai neslēpies, uzrakstīt tāpat nekā braša nevari. Ar to arī atšķiramies.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Pļek pļek pļek...anonīma šļura.

Nu redz- es aiz nika slēpjoties varu ko brašu uzrakstīt- tu slēpies vai neslēpies, uzrakstīt tāpat nekā braša nevari. Ar to arī atšķiramies.

palūri savālūzera purnā iekš spoguļa un ej gulēt, memļak.

0 0 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka tikai anonīms būdams tu kaut kas vari būt.

Realitātē tu esi tukšs lupatnieks,laimes zemes meklētājs-ļetraks-pauninieks.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tur jau tā lieta, ka tikai anonīms būdams tu kaut kas vari būt.

Nu tu arī realitātē nekas neesi nu un? Ko nu?

Ar mani realitātē vismaz pietiekami daudz cilvēku rēķinās gan te, gan Skandināvijā, gan Polijā.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tur jau tā lieta, ka tikai anonīms būdams tu kaut kas vari būt.

Nu tu arī realitātē nekas neesi nu un? Ko nu?

Ar mani realitātē vismaz pietiekami daudz cilvēku rēķinās gan te, gan Skandināvijā, gan Polijā.

bet no manis tev ir bail, mazais pekausi.

0 0 Atbildēt

Un te nu vietā būs Pirmā izteiciens, 'po poņāķijām' ņemot, pajāt, kurš tev tur Polijā vai Skandināvijā kaut ko rēķinās, bet realitātē tu esi ņerga.

Kāpēc? Tāpēc,ka tu ,slēpjoties aiz nika, esi varens. Savu identitāti atklāt tu nevari,jo esi 'po poņāķijām' ņerga un Alfonss.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti