Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

bet no manis tev ir bail, mazais pekausi.

o blja, tev ir rozā bumbiņa un pletnīte?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tur jau tā lieta, ka tikai anonīms būdams tu kaut kas vari būt.

Realitātē tu esi tukšs lupatnieks,laimes zemes meklētājs-ļetraks-pauninieks.

Nu tu arī realitātē nekas neesi nu un? Ko nu?

Ar mani realitātē vismaz pietiekami daudz cilvēku rēķinās gan te, gan Skandināvijā, gan Polijā.

bet no manis tev ir bail, mazais pekausi.

Kapēc tā domā? tu vienkārši esi nepatīkams aprobežots un histērisks pajoliņš.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un te nu vietā būs Pirmā izteiciens, 'po poņāķijām' ņemot, pajāt, kurš tev tur Polijā vai Skandināvijā kaut ko rēķinās, bet realitātē tu esi ņerga.

Kāpēc? Tāpēc,ka tu ,slēpjoties aiz nika, esi varens. Savu identitāti atklāt tu nevari,jo esi 'po poņāķijām' ņerga un Alfonss.

Teicu tak ka nediskutēju ar cilvēkiem ar zemu iQ līmeni.

Alfonsam ir cita nozīme.

Nu un prieks, ka vismaz beidzot atzīsti, ka aiz nika slēpjoties esmu varens.

Nu un neuzskatu par vajadzīgu tādiem, smerdeļiem ka tu teikt, kas esmu. Nemīz esam tikošies un pavisam neitrāli.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Redz daudzās vietās pasaulē ir atraduši iespēju izgaravot un uzstādīt zīmes 40, 60, 80 galvenais ka pilda tieši to pašu funkciju t.i. ierobežo ātrumu.

Laikam maz esi pa latviju braucis, ja neesi redzējis zīmes (60) un (80)... Skumji... Tikai tām zīmēm liek virsū tieši tādu pat mīksto kā (50), (70) vai (90)...

Un kas attiecas uz Tevis uzdoto +1 vai +21. +! nav korekti pret tiem auto, kam ir digitālie spidometri. Tajos ātrums tiek sinhronizēts ar spidometru ik pēc ~2 sec. Un 2 se.c tas var gadīties kautkur pa vidu starp 45 un 58.

Un cik korekti ātruma ierobežojumi ir pret tiem auto, kam zem pārsega ir > 500 Zs. Vai tiem, kam 2,9 sekundēs ir 96 km/h? KO TIEM DARĪT???

Ja runā par spidometra kļūdu- jā protams manam, Latvijā reģistrētajam, auto arī tāda ir +3 uz 100 (pārbaudīts dažādos veidos) km/h tātad +1,5 uz 50. Zīme 60 atrisinātu problēmas, bet Latvijā liekas tādu nav iespēju uztaisīt...

Drīkst braukt arī mazliet lēnāk...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Cerams, ka kāds nebūt tos FR saliks kā nākas un tie drāzīs regulāri visus šitos ' a kas tad slikts 160 pa jūrmaleni, tur tak var'.

0 0 Atbildēt

Re kur visiem jādodas, Seenem un tamlīdzīgajiem.

www.apollo.lv/...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Un tagad jautājums - kā FR organizē satiksmi? Atbilde - NEKĀ, satiksmi tur organizē CSN un Ceļa zīmes!

Tur jau tā fiška. Tagad arī ziņās visur pavīd, ka fotoradari sevi attaisnojot, jo samazina braukšanas ātrumu. Ja motīvs un pašmērķis ir samazināt braukšanas ātrumu tad ir jāliek zīme nevis fotoradars. Jā fotoradars soda pārkāpējus, bet kāpēc velkas pārējie.

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Jā fotoradars soda pārkāpējus, bet kāpēc velkas pārējie.

Ko ?? FR vainīgs, ka tūdaliņi brauc lēnāk par atļauto??

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

FR nav vainīgi, bet pēc kaut kādas ačgārnās loģikas tas tiek pasludināts no ierēdņu puses, ka mērķis ir samazināt braukšanas ātrumu, nevis kontrolēt, lai nepārsniedz atļauto. Tātad paši atzīst, ka satiksmes organizācija ir garām.

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: FR nav vainīgi, bet pēc kaut kādas ačgārnās loģikas tas tiek pasludināts no ierēdņu puses, ka mērķis ir samazināt braukšanas ātrumu, nevis kontrolēt, lai nepārsniedz atļauto. Tātad paši atzīst, ka satiksmes organizācija ir garām.

Bet varbūt ka tu piesienies tekstam ?

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: FR nav vainīgi, bet pēc kaut kādas ačgārnās loģikas tas tiek pasludināts no ierēdņu puses, ka mērķis ir samazināt braukšanas ātrumu, nevis kontrolēt, lai nepārsniedz atļauto. Tātad paši atzīst, ka satiksmes organizācija ir garām.

vai tad samazināt esošo faktiski nav apmēram tas pats, kas kontrolēt lai ievēro CSN noteikto?

pēc dažu loģikas, lai pilsētā būtu 50 vajag ierakstī CSN 30 un strāpēt par +21...

0 0 Atbildēt

Joprojām nesaprotu sekojošo- ja ir zīme 70 vai arī 50, bet tur uzliek FR, tad FR uzlicēji ir svimpji.

Vot šito es nesaprotu. Tas nozīmē, ka tiek pieprasīts atļaut pārkāpt satiksmes noteikumus. Kāpēc, ja ir atļauts uz 50, tur drīkstētu braukt ar 70 ??

Kāds var tā saprotami šito izskaidrot?

0 0 Atbildēt

DekstersFF

Kāds var tā saprotami šito izskaidrot?

zive ar ķuzi maksā naudu , lai to varētu, un tu pēkšņi gribi, lai atbildi uz galda nober...

pljad, kurš ir idiots?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Cerams, ka kāds nebūt tos FR saliks kā nākas un tie drāzīs regulāri visus šitos ' a kas tad slikts 160 pa jūrmaleni, tur tak var'.

tātad pat tāds āmurs kā tu saprot ka tomēr viss nav kā nākas..ībļi, bļe....

0 0 Atbildēt

ja vēl palaidnieks kko tml atdzīs.... bļe, esmu ar mieru pusdienas izlaist

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: ja vēl palaidnieks kko tml atdzīs.... bļe, esmu ar mieru pusdienas izlaist

es esmu kādreiz teicis, ka pie mums viss ir kārtībā?

es tikai saku, ka pie mums lielākā daļa voģilu ir pilnīgi apmārrutkojušies...

ja agrāk FR vietā stāvēja milicis - viss bija bumbās - tagad ar FR ir slikti - kādi secinājumi?

P.S. man patiesi gribētos lai FR sodi pienāk būtiski ātrāk - domāju, ka tas ir tikai laika jautājums (ja FR kā šķira netiks pilnībā novākti no ceļa), kā arī, lai likumīgi var uzlikt sodu auto īpašniekam, ja tas neatzīst, nespēj norādī uz atzīies spējīgu muģilui pie stūres. Bet nevbiena roma vienā dienā netika uzcelta.

Šis ir tikai process kā viss sāk mainīties.

Neticu, ka par piemēru minētās "citās" valstīš FR ieviešana gāja kā pa diedziņu...

0 0 Atbildēt

kaut gan jēga no šo abu apņemšanās ir nullei līdzvērtīga... tjipa, es esmu saimnieks savam vārdam - gribu dodu, gribu ņemu atpakaļ... tjipa madam burkā....

vēl viena pajoļa iedirsiens pietrūkst...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja: kaut gan jēga no šo abu apņemšanās ir nullei līdzvērtīga... tjipa, es esmu saimnieks savam vārdam - gribu dodu, gribu ņemu atpakaļ... tjipa madam burkā....

vēl viena pajoļa iedirsiens pietrūkst...

Lielākos sūdus Latvijas sabiedrībai savāra tādi īdoši memļaki kā tu, mūždien gaužoties par jebko.

Zini, kas reāli kretinē tādos?? Tad, kad tev bija vecpapa lielā nauda, kuru tu beigu beigās izdirsi, tad tu biji baigais optimists, nezināji, kādus krutos titāna pedāļus pirkt un iztaisījies par bezmaz lordu vai seru.

KAd tas beidzās, atkal visi apkārt vainīgi...

0 0 Atbildēt

Nevis ies, darīs, strādās, domās kā labāk, bet gan staigās apkārt kā vecs, impotents runcis un pisīs tiem, kuri dara, prātu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Neticu, ka par piemēru minētās "citās" valstīš FR ieviešana gāja kā pa diedziņu...

protams, ka nē, tik kāpēc mums jāsāk no tā kurš visvairāk ož?

Blja...

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Blja...

lai pirmo akmeni net tas kurš bez vainas

un neprasi ko valsts (atceries - esi pats gabaliņš no valsts)izdarījusi tavā labā, pirms nespēj atbildēt, ko pats ko esi izdarījis tās labā...

bet tā jau ir - neviens piliens nekad neatzīs savu vainu plūdos un postā ko tie nodara...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nevis ies, darīs, strādās, domās kā labāk, bet gan staigās apkārt kā vecs, impotents runcis un pisīs tiem, kuri dara, prātu.

tu esi tas runcis vai darītājs?

ērms, tāds bļe...

abi ar šīri, ne fisēji, ne karognesējil ...

da es, da man, krasnije truseļa, bļa..

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nevis ies, darīs, strādās, domās kā labāk, bet gan staigās apkārt kā vecs, impotents runcis un pisīs tiem, kuri dara, prātu.

tu esi tas runcis vai darītājs?

ērms, tāds bļe...

abi ar šīri, ne fisēji, ne karognesējil ...

da es, da man, krasnije truseļa, bļa..

Es esmu darītājs. Tu esi īdētājs.

Neesi pamanījis??

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Yetti rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Blja...

lai pirmo akmeni net tas kurš bez vainas

un neprasi ko valsts (atceries - esi pats gabaliņš no valsts)izdarījusi tavā labā, pirms nespēj atbildēt, ko pats ko esi izdarījis tās labā...

bet tā jau ir - neviens piliens nekad neatzīs savu vainu plūdos un postā ko tie nodara...

Šitā suga to nekad nesapratīs. Viņiem parādi acīm redzamu patiesību, bet viņš bļauj, ka tā nav. Bezcers.

0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Blja...

latvijā ir >100 000 tr. līdzekļu un lielākā daļa, spriežot pēc novērojumiem uz ielām un šosejām REGULĀRI pārkāpj ātrumu, bet vissliktākie un lielākie kretīni ir ~40 radari un to apsaimniekotājs... (nezkāpēc CP pārstāvis i/u "Gaidis Kukulis nemaz nebija tik slikts) Kaut kas neštimm...

Un, vislielākais cepiens, cik dzirdēts par FR ir CD ģimenēs, jo vistiņas, kas dēj zelta oliņas - fēni - atņemti, da i pašiem vēl jāmaksā par ierasto braukšanas stilu...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti