Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais, palēkā plakaniski

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais

tiklīdz čomam ekskavatoram nosipģī dažus litrus soļaras tā uzreiz ir pasaules gals klāt

=========================

Mja, negribāju tai jūsu dzimumriešanā piedalīties, bet nenoturējos - atcerējos, kā 1990. sākumā plātījās daži mūsu bāleliņi, kuri bija nolējuši DD no ceļu būves tehnikas Vācijā, tur tak nevienam nekas tāds tolaik prātā nenāca. Un uzrāvušies bāleliņi tik bravurīgi bija, sak, kā mēs tos stulbos vāciešus ...pat prātā tiem padomju subproduktiem neienāca, ka ZAGT nav īsti labi

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Pirmais

tiklīdz čomam ekskavatoram nosipģī dažus litrus soļaras tā uzreiz ir pasaules gals klāt

=========================

Mja, negribāju tai jūsu dzimumriešanā piedalīties, bet nenoturējos - atcerējos, kā 1990. sākumā plātījās daži mūsu bāleliņi, kuri bija nolējuši DD no ceļu būves tehnikas Vācijā, tur tak nevienam nekas tāds tolaik prātā nenāca. Un uzrāvušies bāleliņi tik bravurīgi bija, sak, kā mēs tos stulbos vāciešus ...pat prātā tiem padomju subproduktiem neienāca, ka ZAGT nav īsti labi

a lauzt vaļā māju ir normāli? ja tādus zagļus noķer, tad tajā gadījumā jamo sašņorēšnana vienkārši ir "to nabadziņu sišana barā"

vispār jau bars bija konrētais mēs bijām 4, bet tie zagļi bija tikai trīs

mēs jau viņus nesitām.... mēs tikai mīļi palūdzām jamiems apgulties smuki strīpiņā un pēc tam rindas kārtībā sasieties....

jamie bija tik laipni, ka visu izdarīja kā nākas.... atklāti sakot - man pat žēl, ka jamie bija tik mīļi

mums laikam toreiz nevajadzēja jamos ķert, vajadzēja nākamajā dienā izsaukt mentus, jamie sastādītu protokolu (par uzlauztu un apfizģītu māju) un pakarinātu to pasākumu uz nagliņas pie pārējiem "gluhariem".... tā vietā policijai tika izsniegti trīs smuki sasieti eksemplāri komplektā ar atbilstošām "zajavām" (vadonim tak ir labi zināms kas ir zajava un kā tā jāstročī)

un kas???? jamiem par to kautkas bija???? tak nē, jo reāli tak jamie neko nenofizģīja.... (ja būtu nofizģījuši un aizbraukuši, interesanti kas jamos spētu atrast)

vienkārši mēs šos par ātru savācām - jamie nepaspēja īsti atlauzt durvis un pašustrīt pa iekšu....

takšto - nākamreiz kad te kāds tiks noķerts, pirms mentu saukšanas tiks izdarīts viss kas vien spēs ienākt prātā.... un to pašu es iesaku darīt vadoņčomam..... tad tāds pajolis 7 reizes padomās kas ir izdevīgāk - riskēt un iet mēģināt dedzināt ekskavātoru vai tomēr tam meža nostūrim iet riņķī ar lielu līkumu.....

ar jebkuriem līdzekļiem vajag panākt lai šitādam potenciālam dedzinātājam nekādas cilvēktiesības vai brīvības alkas nespētu iedvest drosmi pat paskatīties uz to pusi.....

un to nevar izdarīt pakratot pirkstu un piedraudot pasūdzēties mammai....

bet kad tādiem lohiem turpat objektā uz vietas katrā reizē kautkas tiek nolauzts, tad agri vai vēlu tādiem paoļiem pietrūkst roku kur turēt špičkas, acu ar ko skatīties kurā virzienā jāiet vai kāju ar ko atnāk.....

teiksiet, ka tā nevar, katram ir tiesības uz taisnīgu tiesu utttt..... es savukārt apgalvošu, ka arī man ir tiesības uz to, ka pie manis neviens nelīdīs un manus nopirktos gāzbetona blokus projām ar gruzavikiem nevedīs.....

un vadoņčoma vietā, es atrastu to izlaisto invalīdu un jamais pats izstāstītu, kurš turēja špičku un kam rokās bija kastīte......

H79 Reģ.: 16.08.2011
0 0 Atbildēt

www.aigarius.com/...

dekster tas tu?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

H79 rakstīja: www.aigarius.com/...

dekster tas tu?

Nē tas nav jušēns- šitas izskatās pēc cilvēka- jušēns pēc pilnīga suņa izkārnijuma. Plikpaurains 1.90 tizlenis ar brillēm, plānprātiņa smaidu un siekalām lūpu kaktiņos.

0 0 Atbildēt

taaneko

Nē tas nav jušēns- šitas izskatās pēc cilvēka- jušēns pēc pilnīga suņa izkārnijuma. Plikpaurains 1.90 tizlenis ar brillēm, plānprātiņa smaidu un siekalām lūpu kaktiņos.

-----------------

Klau, biedru kungi, vai tiešām jums neapnīk nemitīgi gānīties un "braukt" personālijās? Kaut kā galīgi "ņi aļļo"

tas viss izskatās ... Nesaprotu, kam un kāpēc šitādas izdarības baudu sagādā ...

0 0 Atbildēt

Pirmais

a lauzt vaļā māju ir normāli? ja tādus zagļus noķer, tad tajā gadījumā jamo sašņorēšnana vienkārši ir "to nabadziņu sišana barā"

...................................

Nuja ... tas man atgādina mūsu brāļu lietuviešu vizīti mūsu ģimenes fazendā Viņi ta domāja, ka fazendā neviena nav Bet tur izrādījos es, turklāt ar autobusu atbraucis, auto pagalmā nebija Pietika ar trim četriem šāvieniem no medību bises, un divām tukšām kravas auto riepām, lai bāleliņi paklausīgi gulētu zemē līdz policijas atbraukšanai. Traktoru, maitulēni, gribēja! Nedabūja!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Pirmais

...................................

Nuja ... tas man atgādina mūsu brāļu lietuviešu vizīti mūsu ģimenes fazendā Viņi ta domāja, ka fazendā neviena nav Bet tur izrādījos es, turklāt ar autobusu atbraucis, auto pagalmā nebija Pietika ar trim četriem šāvieniem no medību bises, un divām tukšām kravas auto riepām, lai bāleliņi paklausīgi gulētu zemē līdz policijas atbraukšanai. Traktoru, maitulēni, gribēja! Nedabūja!

Un kas jamiem pēc tam bija??? Pasēdēja pāris stundas mentenē un palaida jamos vaļā... Nākamo traktoru jamie fizģīja jau pie pilnas veselības..... Un ja būtu iesūdzējuši tevi tiesā, tad tu maksātu vēl par riepām.....

Vispār mans bazars ir par tēmu - tiklīdz vadoņčomiem kas notiek, vienalga apskatē izdrāž vai traktoru nodedzina, vai kautvai pieklavē pie vadoņdurvīm kamēr pats sēž zem gultas. tā visi sliktie, tiklīdz kāds noķer zagli, tas ir pārkāpums..

0 0 Atbildēt

Več9, tocc nepiiek

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja:

Klau, biedru kungi, vai tiešām jums neapnīk nemitīgi gānīties un "braukt" personālijās? Kaut kā galīgi "ņi aļļo"

tas viss izskatās ... Nesaprotu, kam un kāpēc šitādas izdarības baudu sagādā ...

Baudu sagādā pēc izskata večiem ar plikām pļeskām un sirmu bārdu, bet ar šmurguļa smadzenēm = prātiņš tālāk par bērnudārza šmurguli nav ticis!

Neesi ievērojis, ka te vesels bars tādu mitinās!

0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: taaneko

-----------------

Krankšaft- atvaino, ka tā, bet- pret idiotiem ar viņu pašu metodēm. Un šitais ir pierādijis ka par vienīgo pareizo un pieņemamo tiek uzskatīts tikai viņa paša viedoklis, vai arī tāds kuram šamais piekrīt. Pilnīgi bezjēdzīgi ir izvirzīt arumentus, diskutēt vai mēģināt pierādīt vai oponēt, kaut ko cilvēku valodā. Tas ir tāpat kā strīdēties ar Rīgas pašvaldības policistu. Pietiekami daudz ļaužu uzskata ka viņam te nav vietas, un bez viņa šis saits būtu konstruktīvāks. Lai sēž savā kūdras purvā, sargā ekskavātorus un gaida, kad nāks viņam pakaļ.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

viņš jau te kādu laiku nebija. nekādus konstruktīvisma uzplūdus nemanīju.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: viņš jau te kādu laiku nebija. nekādus konstruktīvisma uzplūdus nemanīju.

Jā arstējās. Toties tajā laikā cilvēki varēja ienākt un uzjautāt viedokli par sev interesējošām tehniskām niansēm tam vai citam auto. Neviens viņus neapņirdza un virsū ar savām bērnudārza līmeņa gudrībām un jēlībām nekrita. Varbūt kāds no viņiem arī pievienojās portāla patstāvīgo apmeklētāju skaitam, tādejādi dodot kautkādu pienesumu šeit esošajiem mums visiem.

Starp citu tavs raksts par tēmu +1 ... vairāki ĻOTI svarīgi aspekti saistībā ar Rīgu vispār nav ņemti vērā un visticamāk savā likuma paklausības apmātībā par tādiem vispār neesi iedomājies. Un deksters- kvēlais tavas idejas aizstāvis joprojām nav parakstijies... Kā tad tā?

0 0 Atbildēt

kāds mans raksts?

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: kāds mans raksts?

kā minimums- tevis reklamētais par +1 sodu no fotoradariem.

0 0 Atbildēt

muahahā. mans gan . es pats tur nemaz neesmu parakstījies. kas tu niku nemāki lasīt - esmu pilnīgi anonīms.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: muahahā. mans gan . es pats tur nemaz neesmu parakstījies. kas tu niku nemāki lasīt - esmu pilnīgi anonīms.

Nu un kāda suņa pēc citus aģitēji parakstīt, ja pašam dūša nav? Es gan parakstiju to par +15. Vari mēģināt izskaitļot!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: nekādus konstruktīvisma uzplūdus nemanīju.

Neesat pamanījuši, ka konstruktīvisma uzplūdi te ir beigušies vairākus gadus atpakaļ! Cilvēki sen jau ir ielāgojuši, ka te var nākt tikai lai taptu apTirsts!

Pazoboties, paņirgt palūkot bezmaksas cirku - jā, laipni lūgti!

0 0 Atbildēt

pašam jau ar patīk

0 0 Atbildēt

anonīmiķi un tu palaidniek, esat ņēmuši vērā tādus faktus, ka :

vai zinājāt ka:-Ja paņemam visu Rīgas ielu platību un mēģinam saliekt uz tās visas tajā brīdī Rīgā esošās transporta vienības (arī no pagalmiem un parkingiem) visām mašīnām uz brauktuves nemaz vietas nepietiek. Tas nozīmē, ka ja tauta brauks ar jūsu apjūsmotajiem 30 km/h pīķa stunda Rīgā būs nepārtraukti.

Vai zinājāt ka pīķa stundās vidējais kustības ātrums Rīgā ir tikai 12-17 km/h un pie tāda ātruma nekādi kraši ar letālu iznākumu nenotiek.

Vai zinājāt- ka ātra braukšana parasti notiek naktīs, bet naktīs pārvietojamie radari nestrādā.

Vai zinājāt, ka varētu nosaukt jums abiem vēl veselu kaudzi argumentu jūsu bērnišķīgajai īdēšanai, tikai žēl zaudētā laika, jo pieņemt svešu viedokli- tas taču ir kauns?? Ja stāvam pozā- stāvam līdz galam- vai ne?

0 0 Atbildēt

Jūs īdat vienu un to pašu- satiksmes drošība. Piedāvāju aizliegt autotransportu vispār. Varu garantēt ka autoavārijās cietušo cilvēku skaits būs absolūta nulle.

Satiksmes drošības problēmas jau sen citās vietās tiek risinātas savādāk, balstoties uz citiem psiholoģijas un cilvēka izturēšanās stereotipu principiem...

0 0 Atbildēt

kur es esmu kaut ko minējis par 30km/h ??

es tikai par drošu un raitu satiksmi. diemžēl lielākajai daļai braucēju nav vispār nekādas sajēgas par šo drošību. viņiem liekas, ka lielāki atļautie ātrumi nozīmē ātrāka satiksme. ikdienā redzu tādus, kas pāri Akmens tiltam braucot vairākas reizes nomaina joslas. Un beigās krastmalā mēs vienalga braucam blakus.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: kur es esmu kaut ko minējis par 30km/h ??

es tikai par drošu un raitu satiksmi. diemžēl lielākajai daļai braucēju nav vispār nekādas sajēgas par šo drošību. viņiem liekas, ka lielāki atļautie ātrumi nozīmē ātrāka satiksme. ikdienā redzu tādus, kas pāri Akmens tiltam braucot vairākas reizes nomaina joslas. Un beigās krastmalā mēs vienalga braucam blakus.

Es redzēju x5 no jūrmalenes aizbraucam konkrēti pa vidu sarkanajam. (stāvēja- pagaidīja, sagaidīja aizbrauca). Zaļais iedegās pēc 15 sec... Spices stāvvietā mēs iegriezāmies kopā. Kāds te sakars ar fotoradariem kā satiksmes drošības nodrošinātājiem?

Jums ar palaidnieku nepielec- ka jāsāk no cita gala.

0 0 Atbildēt

man pielec, ka jāsāk ar tādu x5 atšaušanu būtu . bet tas ir pārāk radikāls priekšlikums mūsdienu sabiedrībā. tāpēc ar mazumiņu nākas sākt

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja: Jūs īdat vienu un to pašu- satiksmes drošība. Piedāvāju aizliegt autotransportu vispār. Varu garantēt ka autoavārijās cietušo cilvēku skaits būs absolūta nulle.

Satiksmes drošības problēmas jau sen citās vietās tiek risinātas savādāk, balstoties uz citiem psiholoģijas un cilvēka izturēšanās stereotipu principiem...

Klau - sanāk, ka pīķa stunddās visas mašīnas vissu laiku kustās ar ātrumnu kaut kur starp 12 un 17 km/h?

Statistiķis ibio... Neviens tajā laikā neatvelk līz 100 un neviens nestāv pie sarkanā?

Tad ir tā - Ja Tu sit savu sievu katru dienu, bet es nekad, tad statistiski es situ savu sievu katru otro dienu...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti