Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja: Īsā iepazīšanās ar Jušēna kunga privāto dzīvi atklāja pietiekami daudz interesantus faktus par likumpaklausīgā taisnības cīnītāja patieso seju... Šeit sarakstītās muļķibas vairs nelikās ievērības cienīgas

Nu nu... neturi sveci zem pūra...

uj pļā, vai ta te vēl ir kāds, ka kautko nezina par diženo vadoni

A kā es varu zināt? viš kāds pāvests, vai?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja: un sekas izrādījās mīzelīga notīšanās no iauto ...

Vari saukt to, kā vien vēlies. Bet sekas... Izrādījās, ka viss ir daudz interesantāk, nekā liekas. Taisnība, ka šeit sarakstīto reizi pa reizei izlasu, bet tālākās diskusijās ir zudusi jebkāda vēlme iesaistīties. Diezgan uzjautrinošs bija aicinājums "atgriezties"... Garlaicīgi? Nekas, nebūs... Īsā iepazīšanās ar Jušēna kunga privāto dzīvi atklāja pietiekami daudz interesantus faktus par likumpaklausīgā taisnības cīnītāja patieso seju... Šeit sarakstītās muļķibas vairs nelikās ievērības cienīgas

Tā ka droši variet arī turpmāk iztikt bez manis un "turpināt aizmuguriski aptirst". Brīvā brīdī izlasīšu.

Yess, es taču teicu, ka lasa Un interesējas par manu privāto dzīvi, nez kāpēc Laikam esmu slavenība

0 0 Atbildēt

Pirmais, tikai neaizmirsti tādu lietu, ka eksistē taisnības un patiesība.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

nekā personīga, bet to taisnību un patiesību katrs pats pa plauktiņiem saliek sastutējot kopā runas un darbus

Bet vismaz ir par ko ierēkt....

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un interesējas par manu privāto dzīvi, nez kāpēc Laikam esmu slavenība

Slavenība? Diez vai - bija vēlme uzzināt tavas attiecības ar APK - uzzināju par KL potenciālu interesi par tavu personu...

Nez... Liekas mazliet dīvaini kaitināt cilvēkus, ja pašam tādi skeleti skapī

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Un interesējas par manu privāto dzīvi, nez kāpēc Laikam esmu slavenība

Slavenība? Diez vai - bija vēlme uzzināt tavas attiecības ar APK - uzzināju par KL potenciālu interesi par tavu personu...

Nez... Liekas mazliet dīvaini kaitināt cilvēkus, ja pašam tādi skeleti skapī

Internets jau pacieš visu un te tu ,protams, vari saskricelēt jebko par mani, KL speciālist

Bet reāli tu tikko parādīji,kāds sekls tipiņš esi, baumodams

Davai, KONKRĒTUS faktus studijā par mani un KL.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: nekā personīga, bet to taisnību un patiesību katrs pats pa plauktiņiem saliek sastutējot kopā runas un darbus

Bet vismaz ir par ko ierēkt....

Nu, par tevi nebrīnos, tu jau smejies arī par plika pirksta parādīšanu.

0 0 Atbildēt

BEt vispār jau fakts kā tāds ir smieklīgs citā sakarā. Cilvēks paņem un pats izvēlas publicēties internetā ar laimīgu smaidu pār seju, kļūstot publiski atpazīstams. Bet tad, nesaprotamu iemeslu dēļ, par linka publicēšanu apvainojas līdz sirds dziļumiem un sāk palikt par muļķi, mētājoties ar sekliem izdomājumiem.

Tas, lūk, ir smieklīgi.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

inspektors Caps meklē

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Esi pārliecināts ka patiešām to vēlies? Tiešām neapzinies sekas?

Whatever - mana izvēle ir neapgrūtināt savu sirdsapziņu ar vainas sajūtu par to, ka manis dēļ esi nonācis ne tur, kur gribēji. Bet tev ieteiktu labi pārdomāt, kur un kāda informācija par tevi un taviem darbiem ir pieejama. Pašlaik tu varētu būt izcils piemērs muļķīgai iekrišanai...

Lai veicas!

0 0 Atbildēt

eu Seene, es pavasaros dedzinu pērno kūlu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Esi pārliecināts ka patiešām to vēlies? Tiešām neapzinies sekas?

Whatever - mana izvēle ir neapgrūtināt savu sirdsapziņu ar vainas sajūtu par to, ka manis dēļ esi nonācis ne tur, kur gribēji. Bet tev ieteiktu labi pārdomāt, kur un kāda informācija par tevi un taviem darbiem ir pieejama. Pašlaik tu varētu būt izcils piemērs muļķīgai iekrišanai...

Lai veicas!

Tvaika ielā dzīvo Napoleoni un Jēzus.

PS. Manu netīrās veļas kasti negribi paostīt?

0 0 Atbildēt

Seene, tev reāla vieta ir blakus visiem tiem zergusiem, kalanduliem un kas jau tur vēl par pasaku tēliem mitinās nez kur. Cilvēks ar putniem galvā... Tiem arī ir misijas apziņa.

H79 Reģ.: 16.08.2011
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

deksters var sākt savu sakāmo...

0 0 Atbildēt

Deksters par šo jau izteicās- mīzalas cienīga rīcība. Urlāns, kurš kaut ko var tikai slēpjoties, uzlokot numuru, salaužot FR utt. Un dara to, paslēpies aiz kameras Nu klasisks urla. Droši vien autorelis arī barā var atspārdīt guļošo.

0 0 Atbildēt

Man ir viens kompanjons, kurš pagājušās ziemas beigās noķēra meža objektā degvielas zagļus, kuri dd zaga no ekskavatoriem naktī, mežā. Palīdzēja GPS iekārta. Tie tika nodoti policijai, viens arestēts, otram garum garais saraksts, 8x tiesāts , jau tuvu 60 gadiem, un, nabadziņš, slimiņš ar sirdi, nu tādu nevar arestēt, tas jāpalaiž vaļālīdz tiesai... Un kas notiek? Naktīnodeg 2 ekskavatori.

Mēslsir un paliek mēsls. Naktī, tumsas aizsegā, slepus tādi ir varoņi. Tāds pats kā šitais pa radaru spērējs.

H79, tev droši vien,kā jau mazi slapjas vāveres īpašniecei, tagad baigais kaifs no tāda video, tas tik ir brašulis, ne ?

0 0 Atbildēt

PPS. Čau Seene

0 0 Atbildēt

mēģini dzīvi uztvert vieglāk

nekur neteicu ka tas ir varoņdarbs

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Hail Ādolf!

0 0 Atbildēt

kad Pirmais ar kaimiņiem pie sevis mežā noķēra 3 zagļus, kas lauza vaļā kaimiņa jaunbūvi un nodeva jamos mentiem, tad vadonc dziedāja citu dziesmu

tiklīdz čomam ekskavatoram nosipģī dažus litrus soļaras tā uzreiz ir pasaules gals klāt

saprotu, ka nodedzis ekskavātors nav nekāda medusmaize, bet vai kāds var pierādīt kas jamo nodedzināja....

0 0 Atbildēt

pirmais gan jau pats gāja uz kaimiņa jaunbūvi pēc resursiem. un uzrāvās uz konkurentiem .

0 0 Atbildēt

Redz, Pirmais te ir atklāti stāstījis, kā barā, kad šis bija kontrolieris, sita bezbiļetniekus un toreiz ar tiem zagļiem arī bija tas pats.

0 0 Atbildēt

Pirmais joprojām cer satikt purva āzi kaut kā netīšām tikai jamais izvairās braukt ciemos pie Pirmā uz dušu

Pirmais, starp citu, bezbiļetniekiem ne reizi nav uzbrucis pats.... tāpat arī barā jamie netika sisti....

ja purva āžiem būtu kaut neliela nojausma par kontroliera darbu, tad tu zinātu....

par tiem zagļiem.... nākamie zagļi mentiem tiks nodoti ātrākais nākamajā dienā.... nakti nāksies pavadīt mežā.... interesanti bija vēlāk palasīt ar kādām atmazkām jamie tika no mentenes izlaisti....

vispār interesanti (laikam vadons tāpēc arī nebaidās no sēnes apgalvojumiem)

ja tu uzlauz kādu māju, bet tevi nenoķer aiz rokas laušanas brīdī, tad kaut ko mūsu sistēmā pierādīt ir pārāk grūti....

tāpat ar tiem ekskavatoriem - sekošanas sistēma parādīja, ka no bākas ārā līst degviela, aizbrauca uz turieni un noķēra pirmos, kas patrāpījās pa rokai.... viņi taču vienkārši gāja mājās no benzīntanka... netīšām garām tiem ekskavatoriem.... un pēc tam ekskavatori nodega no īssavienojuma elektrosistēmā.....

un tāpat ir ar vid pārbaudes uzsūtīšanu - kuj tu sapratīsi kas pārbaudi atsūtīja

0 0 Atbildēt

tā vot

Lasītākie raksti

Jaunie raksti