Palaidniex rakstīja: Tev taču neprasīja, kur cilvēkiem sāka mācī lasīt...
Izrādās tev bērnudārzā īsti neiemācija, ko nozīmē izlasīie burti, proti jautājums:
Vai tajā dokumentā ir izlasāms, ka FR soda vadītājus par to,ka viņi pārvietojas ar atļauto ātrumu, tas ir- falsificē datus?
Tad tajā papīra ir rakstīts, ka dati ir jāfalsificē?
To, kas izlasāms tajā papīrā, uzrakstīju jau iepriekš. Ja kādam ir problēmas ar izlasīšanu, tad noderēs atgriešanās bērnudārzā. Bet nevajag pārāk satraukties - tā ir visai izplatīta kaite un šajā forumā, atšķirībā no daudziem citiem, par jau atbildētu jautājumu atkārtotu uzdošanu ārā nemet.
Palaidniex rakstīja: Tev taču neprasīja, kur cilvēkiem sāka mācī lasīt...
Izrādās tev bērnudārzā īsti neiemācija, ko nozīmē izlasīie burti, proti jautājums:
Vai tajā dokumentā ir izlasāms, ka FR soda vadītājus par to,ka viņi pārvietojas ar atļauto ātrumu, tas ir- falsificē datus?
Tad tajā papīra ir rakstīts, ka dati ir jāfalsificē?
To, kas izlasāms tajā papīrā, uzrakstīju jau iepriekš. Ja kādam ir problēmas ar izlasīšanu, tad noderēs atgriešanās bērnudārzā. Bet nevajag pārāk satraukties - tā ir visai izplatīta kaite un šajā forumā, atšķirībā no daudziem citiem, par jau atbildētu jautājumu atkārtotu uzdošanu ārā nemet.
Izklausās, ka to papīru būsi nosapņojis. Es zinu, ja ļoti grib ne to vien var nosapņot!
Vēlreiz prasu - esi vecis, vai tikai vienkāršs tīņveidīgs ņuņņa?
klau tizleni - otj*b*sj...
Ir likums, un kamēr tie bomāri to neievēros, tikmēr es izmantošu savas tiesības, lai viņi to ievērotu.
ir likums (ātruma ierobežojums) un tas ir jāievēro. kamēr tie modenas neievēros, vitronics izmantos visas tiesības, lai no šiem iekāstu piķīti.
klau gudreniek, ar ko tu vari to ātrumu kontrolēt?
Tavs spidometrs ir tikai skaistuma aksesuārs, tā mērījumiem nav nekāda juridiskā spēka.
Un te mēs nonākam pie ta, ka spēlē ir vienos vārtos.. viņiem ir ar ko kontrolēt, bet autovadītājam nav. Un šobrīd nav nekā, kas varētu pierādīt ka tu neesi pārkāpis...
Plānu ej prasi Zivtiņam, viņš noteikti priecāsies parādīt. Bet ierindas darbinieku motivācijai ir ne tikai prēmijas. Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.
Vērleiz - AVOTUS!!!!!!!!! Citādi tevis rakstīto nevar savādāk uztvert kā vienīgi par mītu bez jebkāda seguma.
Ir likums, un kamēr tie bomāri to neievēros, tikmēr es izmantošu savas tiesības, lai viņi to ievērotu.
ir likums (ātruma ierobežojums) un tas ir jāievēro. kamēr tie modenas neievēros, vitronics izmantos visas tiesības, lai no šiem iekāstu piķīti.
Tavs spidometrs ir tikai skaistuma aksesuārs, tā mērījumiem nav nekāda juridiskā spēka.
Un te mēs nonākam pie ta, ka spēlē ir vienos vārtos.. viņiem ir ar ko kontrolēt, bet autovadītājam nav. Un šobrīd nav nekā, kas varētu pierādīt ka tu neesi pārkāpis...
ja mazliet , bet uzmanīgi pakustinātu to sakaltušo švammi sev starp ausīm, tad izdomāsi, atklāsi vai atcerēsies, ka ES (un daudzu valstu saistošie normatīvi) nosaka mašīnās uzstādīajam spidometram, ja ir uzliktas modelim paredzētās jaunas nedilušas riepas ir jārāda mazliet vairāk, nekā faktiskais ātrums, riepām dilstot šī starpība vēl var palielināties... Līdz ar to, pat ja brauc ar +1 pēc spidometra IEVĒROJOT ražotāja riepu izmēru, tāpat faktiskais ātrums ir mazāks par atļauto...
*Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem 4 749 134 Ls
*Pārējie naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē 4 600 000 Ls
*Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija 115 000
Un pastāsti lūdzu, ja valsts budžetā tie ir iekļauti ieņēmumi - tad gribi teikt ka tie nav plānoti?
Un kur budžetā rakstīts, ka par dažādu budžeta ieņēmumu sadaļu neizpildi ir paredzēti sodi? Kādi un kam?
VID, CSDD, PVD utt organizācijas arī ļoti bieži neiekasē budžetētos ienākumus!
Arī privāti uzņēmumi budžetē vienus bruto ienākumus, bet faktiski tie var atšķirties.
Budžets tas ir tikai plāns ar likuma spēku, nevis asins no deguna iegūstamais cipars...
Jā - teorētiski jocīgi, ka dajebkādas soda naudas plāno un iekļauj budžetā ar nākotnes prognozi, nevis "post factum" ieskaita nākamā gada budžeta plānā kā faktisko iepriekšējā budžeta gada neplānoto ieņēmumu punktu un tērē jau iepriekšējā gadā saņemto naudu...
ja mazliet , bet uzmanīgi pakustinātu to sakaltušo švammi sev starp ausīm, tad izdomāsi, atklāsi vai atcerēsies, ka ES (un daudzu valstu saistošie normatīvi) nosaka mašīnās uzstādīajam spidometram, ja ir uzliktas modelim paredzētās jaunas nedilušas riepas ir jārāda mazliet vairāk, nekā faktiskais ātrums, riepām dilstot šī starpība vēl var palielināties... Līdz ar to, pat ja brauc ar +1 pēc spidometra IEVĒROJOT ražotāja riepu izmēru, tāpat faktiskais ātrums ir mazāks par atļauto...
Emmm.... Baidos ka tik vienkārši nebūs, jo piem. manam auto no ražotāja ir paredzēti 3 izmēru ripuļi no 15-17", vienam izmēram pat 2 izmēru riepas. Kurš izmērs ir tas ar kuru ir regulēts spidometrs?
Emmm.... Baidos ka tik vienkārši nebūs, jo piem. manam auto no ražotāja ir paredzēti 3 izmēru ripuļi no 15-17", vienam izmēram pat 2 izmēru riepas. Kurš izmērs ir tas ar kuru ir regulēts spidometrs?
varu derēt, ka ar pat šķietami lielāko izmēru spidometrs VIENALGA rāda vairāk
ja nezini - pavaicā gūgles tantei riepu kalkulatoru, kur varēsi salīdzināt sākotnēji šķietami graujoši atšķirīgo riepu patiesos izmērus un iespaidu uz ātrumu (atšķirības būš minimālas 1-2% roebežās)
uzliec tad tās riapas, kas dos vislielāko ātrumu, paņem GPS un pārbaudi, cik rāda spidometrs un kāds ir faktiskais ātrums... būsi patiesi pārsteigts vai vīlies...
Palaidniex rakstīja: varu derēt, ka ar pat šķietami lielāko izmēru spidometrs VIENALGA rāda vairāk
Tieši tā - lūk piemērs manam auto (pieņemsim, ka spidometrs rāda precīzi ar 195/65-R15, tad ja ātrums ir 90km/h
tad ar
205/55-R16 pie tā paša spidometra rādījuma ātrums ir 89.6km/h (jo ar šīm riepām riteņa radiuss ir par 1.3 mm mazāks)
un ar 215/45-R17 - 88.7km/h (radiuss pret R15 samazināts par 4.6mm)
Bet ņemot vērā, ka ar tām pašām 195/65-R15 90 km/h reāli ir, kad uz spidometra rāda 95km/h (pārbaudīts ar GPS ), tad attiecīgi ar lielākajiem diskiem pie 90 km/h uz spidometra reāli ir vēl mazāks ātrums, un ja vēl tām ir nodilis protektors, tad var gadīties, ka ar R17 tu brauc uz 80, kamēr spidometrā 90.
Plānu ej prasi Zivtiņam, viņš noteikti priecāsies parādīt. Bet ierindas darbinieku motivācijai ir ne tikai prēmijas. Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.
Vērleiz - AVOTUS!!!!!!!!! Citādi tevis rakstīto nevar savādāk uztvert kā vienīgi par mītu bez jebkāda seguma.
rokas tizlas? grūti googlā pameklēt?
palasi valsts budžetu kliedzējs j*****.
www.likumi.lv/...
otrā pielikumā piemēram
Naudas sodi un sankcijas 15 262 524 Ls
no tiem:
*Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem 4 749 134 Ls
*Pārējie naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē 4 600 000 Ls
*Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija 115 000
Un pastāsti lūdzu, ja valsts budžetā tie ir iekļauti ieņēmumi - tad gribi teikt ka tie nav plānoti?
Neuzvelcies, kuņģa čūlu saķersi...
Ne jau man gūglē jāmeklē, bet tam, kurš izsaka apgalvojumu. Bet tas tavs links nekādā veidā neatbild uz apgalvojumu, ko rakstīja sēne:
Bet ierindas darbinieku motivācijai ir ne tikai prēmijas. Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.
Tiem, kas nesaprata, vēlreiz atkārtoju, šie cipari nenosaka, cik ir jāiekasē, bet cik varētu iekasēt, ņemot vērā kaut kādus statistiskos datus (iekasētās naudas par pārkāpumiem līdz šim brīdim, to pieagumu vai samazinājumu tendences utt. utjp.). Bez tam, šī prognoze ir arī grozāma. Ja valdošie redzēs, ka šo naudu nevar iekasēt, kā paredzēts, šīs sadaļas ieņēmumu prognoze tiks samazināta.
Cilvēks, kam teicu, ka Krājbankā naudiņu nevajag glabāt arī prasīja pierādījumus. Bet pēc tam vēl pamanījās apvainoties, ka es viņu neesmu pietiekami labi pārliecinājis...
Arī šis nebūs rādītājs. 2008. gadā ne viens vien ekonomists paredzēja Krievijas bankrotu līdz gada beigām, kā redzi, nenobankrotēja vis, tāpat 2009. gadā daudzi runāja, ka 2011. gadā bankrotēšot Aizkraukles Banka, kā redzams, nenobankrotēja vis. Tas, ka piepildījās viena prognoze, vēl nenozīmē, ka piepildīsies visas.
Protams, teorētiski es pieļauju iespēju, ka tev varētu būt taisnība, bet tai pašā laikā, kamēr tev nav faktu, kas to kaut mazākā mērā varētu apliecināt, tā ir vienkārši vētras celšana ūdens glāzē, nekas vairāk. Ja tas notiks un tiešām masveidā tiks piestādīti neesoši sodi vai arī tik piestādīti rēķini par +1 km/h vai arī naķs klajā reāli pierādījumi par to, ka tiešām eksistē kaut kāds sodu plāns vai arī policistus, kuri to nepilda, sūta regulēt satiksmi un formēt avārijas, bet tos, kuri pilda, krūmos ar fēniem, esmu gatavs atzīt savu kļūdu un tev atvainoties. Bet vakar, iedvesmojies no mūsu saturīgās diskusijas, kā reiz, runāju ar pazīstamu policistu, viņa komentārs bija apmēram tāds, ka tev steidzami vajadzīga palīdzība pret vajāšanas māniju.
GB12 rakstīja: Bet vakar, iedvesmojies no mūsu saturīgās diskusijas, kā reiz, runāju ar pazīstamu policistu, viņa komentārs bija apmēram tāds, ka tev steidzami vajadzīga palīdzība pret vajāšanas māniju.
Psihiatra "palīdzība" vienmēr ir bijis varas ierasts ierocis cīņā ar tiem, kas domā "nēerti".
GB12 rakstīja: Bet vakar, iedvesmojies no mūsu saturīgās diskusijas, kā reiz, runāju ar pazīstamu policistu, viņa komentārs bija apmēram tāds, ka tev steidzami vajadzīga palīdzība pret vajāšanas māniju.
Psihiatra "palīdzība" vienmēr ir bijis varas ierasts ierocis cīņā ar tiem, kas domā "nēerti".
Teiksi vēl, ka pret tevi jau CP vērš kampaņu, kā izolēt?
Nē, nu, kā jau teicu, ja izrādīsies, ka tev bija taisnība, esmu gatavs savus vārdus atsaukt un tev atvainoties. Man nav problēmu atzīt savas kļūdas, bet, nu, pagaidām visi tavi apgalvojumi par melnajiem sarakstiem dispečeru atvilknēs, safabricētajiem sodiem, plāniem utt. ir tikai un vienīgi tavu sapņu rezultāts un tam nav pilnīgi nekāda seguma. Ja ir, tad, protams, laipni lūgts neturēt sveci zem pūra. Kazi, varbūt līdzīgi Neo, kļūsi par tautas varoni.
Arī šis nebūs rādītājs. 2008. gadā ne viens vien ekonomists paredzēja Krievijas bankrotu līdz gada beigām, kā redzi, nenobankrotēja vis, tāpat 2009. gadā daudzi runāja, ka 2011. gadā bankrotēšot Aizkraukles Banka, kā redzams, nenobankrotēja vis. Tas, ka piepildījās viena prognoze, vēl nenozīmē, ka piepildīsies visas.
Nu ja nespēj atšķirt baumas, kas kaut kādu mērķu sasniegšanai tiek apzināti izplatītas no secinājumiem, ko var var izdarīt pēc vispārzināmiem faktiem, tad tā ir tava problēma. Par Aizkraukli uzreiz bija skaidrs, ka tās ir tikai baumas - ar diviem iespējamiem avotiem. Tajā pat laikā, reizē ar Parex nopietnas problēmas bija vēl divām bankām - tad abas noturējās - un tikai tādēļ, ka pārstāvot pretējas intereses, abas puses saprata, ka krīt vai noturas abas. Tagad viena ir norakta un drīzumā tiks likvidēta arī otra - gan ne ar bankrotu, bet pārņemšanu. Nosaukumus nerakstīšu, jo tas jau saskaņā ar mūsu vārda brīvības izpratni ir noziegums
Seene rakstīja: Nu ja nespēj atšķirt baumas, kas kaut kādu mērķu sasniegšanai tiek apzināti izplatītas no secinājumiem, ko var var izdarīt pēc vispārzināmiem faktiem, tad tā ir tava problēma.
Tur jau tā lieta, ka nekādus vispārzināmus faktus tu nenosauci, vēl vairāk, minēji - ej pats meklē, neesi tā vērts, lai es tev te tos sauktu.
Seene rakstīja: Nu ja nespēj atšķirt baumas, kas kaut kādu mērķu sasniegšanai tiek apzināti izplatītas no secinājumiem, ko var var izdarīt pēc vispārzināmiem faktiem, tad tā ir tava problēma.
Tur jau tā lieta, ka nekādus vispārzināmus faktus tu nenosauci, vēl vairāk, minēji - ej pats meklē, neesi tā vērts, lai es tev te tos sauktu.
Atkal ķeramies pie meliem, kad argumentu trūkst? Daudzus publiski pieejamus faktus te esmu nosaucis ar visām atsaucēm vairākkārt. Tas, ko nevēlos tev rādīt, ir dokumenti, kuri sabiedrībai nav brīvi pieejami - tātad nekādi ne vispārzināms fakts.
Atkal ķeramies pie meliem, kad argumentu trūkst? Daudzus publiski pieejamus faktus te esmu nosaucis ar visām atsaucēm vairākkārt. Tas, ko nevēlos tev rādīt, ir dokumenti, kuri sabiedrībai nav brīvi pieejami - tātad nekādi ne vispārzināms fakts.
Jā, laikam tiešām būšu samelojies. Klau, pārējā tauta, nav laika meklēt, vai atgādināsiet, lūdzu, man - melim, kurā lpp. bija tie vispārzināmie fakti par plānu un sarakstu atvilknēs ar poličiem, kurus jāsūta avārijas formēt un kurus ar radariem dežūrēt, kā arī reālām +1 km/h, "uzdevumu" safabricēt rādījumus un pierādījumus par to, ka šādi tas notiek. Nu, nekā nevaru atcerēties.
Ak, jā, piemirsu, lai kādu lietu varētu uzskatīt par faktu, tam ir jābūt kaut kā dokumentētam, teiksim, ar tādu nenozīmīgu lietu kā pierādījums. Bet jā, vieglāk jau ir kādu par meli nosaukt...
Jā, laikam tiešām būšu samelojies. Klau, pārējā tauta, nav laika meklēt, vai atgādināsiet, lūdzu, man - melim, kurā lpp. bija tie vispārzināmie fakti par plānu un sarakstu atvilknēs ar poličiem, kurus jāsūta avārijas formēt un kurus ar radariem dežūrēt, kā arī reālām +1 km/h, "uzdevumu" safabricēt rādījumus un pierādījumus par to, ka šādi tas notiek. Nu, nekā nevaru atcerēties.
Ak, jā, piemirsu, lai kādu lietu varētu uzskatīt par faktu, tam ir jābūt kaut kā dokumentētam, teiksim, ar tādu nenozīmīgu lietu kā pierādījums. Bet jā, vieglāk jau ir kādu par meli nosaukt...
Vislabāk jau mazus melus piesegt ar lielākiem, vai ne? Es nevienā brīdī neesmu apgalvojis, ka jebkas no tā, ko tagad uzskaiti, ir vispārzināms fakts.
seenem sāk argumenti beigties, jo vienklāršāk tak ir vēlreiz sliņķiem, analfabētiem un nespējniekiem nocitun vēlreiz apgaismīgi norādīt informācijas avotus, nekā rakstīt sviestu no sērijas
es jau jums visu norādīju
meli un lieli meli
ko jūs man te foliju no galvas tiniet nost
es sūdzēšos pats sev, jo visi ir pret mani
es nepārkāpju a mani soda, protokolus gan visus paguvu izmest
Vislabāk jau mazus melus piesegt ar lielākiem, vai ne? Es nevienā brīdī neesmu apgalvojis, ka jebkas no tā, ko tagad uzskaiti, ir vispārzināms fakts.
Tātad tie tomēr nav fakti? Kas tad ir tie?
Bai ze vei, par apgalvošanu...
Un CP ir jāatņem prēmijas par soda naudu pieaugumu. Jo patreizējā kārtība pašos pamatos ir orientēta uz to, lai policists būtu ieinteresēts iespējami daudz pārkāpumu RADĪŠANĀ, nevis novēršanā.
Pretēji amatpersonu publiskajiem meliem, eksistē sodu plāns. Ja plāns ir izpildīts, tad tevi palaidīs, ja ne... Jā - cik man zināms ierindas policists nekādus % nesaņem. Bet par neizpildītu plānu gan tiek piemērotas sankcijas.
Bet ierindas darbinieku motivācijai ir ne tikai prēmijas. Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.
GB: Nu nu... Kā tur bija tas teiciens par to "dziļāk mežā"? Kopš kura laika dispečers izvēlas, kuru ekipāžu sūtīt uz avārijas vietu atkarībā no "plāna izpildes"? Gribēsi teikt, ka šiem atvilknē ir melnais saraksts ar poličiem, kas nepilda plānu un tāpēc jāsūta formēt avārijas?
Nemaz nerunājot par to, ka pārinieki arī mainās, un ko tad tādā gadījumā darīt, ja viens ir izpildījis plānu un otrs ne? Mēģināsi stāstīt, grafikus taisa un ekipāžas formē pēc "plānu pildošie pie pildošajiem" principa?
Nu redz, cik tu precīzi un pareizi aprakstīji procesu Šķiet, ka esi labāk informēts, nekā gribi izlikties.
Varu arī pierādīt. Bet nevēlos ... bla... bla...
vien mājiens no priekšnieka par pretlikumīgu personisku izrēķināšanos, ja tos ieraudzīs kādas, kam nevajadzētu.
Šie visi augstākminētie ir tavi apgalvojumi pēdējās 5 lpp. Būtībā, sanāk, ka vai nu tie ir fakti vai arī tu pats esi melojis, vai ne tā? Ja tie ir fakti, tad tiem prasītos kaut kādu pamatojumu, kuri tev diezko pārliecinoši nav. Ja esi melojis, tad... nu jā, vismaz vīrišķīgi būtu atzinis to...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .