GB12 rakstīja: Nu, bet tad kāpēc tu neko nedari, lai tā nenotiktu? Ko konkrēti esi izdarījis TU - Ūpis Ūpovičs Ūpovskis, lai FR nenonāktu privātās rokās vai arī šādu +1 nebūtu?
Sākās – karstākais fotoradaru aizstāvis atrada vainīgo – redz es esot par vāju protestējis…
Man gan liekas ka patiesībā FR aizstāvji paši sev izdarīja lāča pakalpojumu un tagad plēš drēbes un meklē vainīgos…
GB12 rakstīja: Nu, bet tad kāpēc tu neko nedari, lai tā nenotiktu? Ko konkrēti esi izdarījis TU - Ūpis Ūpovičs Ūpovskis, lai FR nenonāktu privātās rokās vai arī šādu +1 nebūtu?
Labāk atbildi pats sev uz jautājumu – ko dari lielveikalu stāvvietās, kad pamani gājēju? Nospied gāzi lai ātrāk notītos jeb bremzē un laid pešehodus iet pie sava drapaka?
Vai ievēro stāvvietās labās rokas pricipu starp ejām, jeb uzskati ka taisnvirziena kustībai ir priekšroka?
Tad kad atbildēsi uz šiem jautājumiem, tad arī sapratīsi cik izglītots esi satiksmes noteikumu un drošības jomā…
Sākās – karstākais fotoradaru aizstāvis atrada vainīgo – redz es esot par vāju protestējis…
Man gan liekas ka patiesībā FR aizstāvji paši sev izdarīja lāča pakalpojumu un tagad plēš drēbes un meklē vainīgos…
Tu jau vispār neesi protestējis.
Es arī tagad esmu PAR fotoradariem, bet kaut kā neatceros, ka būtu kaut kur minējis, ka esmu "par" privāto partneri Baltijas Apdrošināšanas Nama šefa izpildījumā vai arī sodīšanu par +1 km/h. Nav nepieciešams pierakstīt man lietas, kuras neesmu teicis.
Patiesībā ir tā, ka vienīgais, ko mēs esam spējīgi, ir ņīdēt internetā, kā visādi teilāni, zivtiņi utt. mūs apbižo un, izņemot šo minēto darbību, bet tie lielākie nīdētāji paši nav gatavi darīt neko, lai tas tā nenotiktu. Sēne, redz, neatklāšot informācijas avotu, tu arī tikai anonīmi internetā esi varonis. Līdz ar to secinājums - visi kopā esam panākuši to, ko esam gribējuši vai pelnījuši, sauc kā gribi.
Labāk atbildi pats sev uz jautājumu – ko dari lielveikalu stāvvietās, kad pamani gājēju? Nospied gāzi lai ātrāk notītos jeb bremzē un laid pešehodus iet pie sava drapaka?
Vai ievēro stāvvietās labās rokas pricipu starp ejām, jeb uzskati ka taisnvirziena kustībai ir priekšroka?
Tad kad atbildēsi uz šiem jautājumiem, tad arī sapratīsi cik izglītots esi satiksmes noteikumu un drošības jomā…
Nu HWZ, man pie 100 spidometrā, auto borta dators rāda 96,5km/h.
Kas tas par borta datoru un kur tas to rāda?
......
ja tu nezini kas ir borta dators, tad šaraškinam iesaku pārdot to 20gadīgo opeli
renaultam ir līdzīgi.... spidometrs rāda vairāk kā borta kompis, kaut abi ir "digitāli"
kā tas izskatās-
atrodi pietiekami taisnu ceļa gaalu, ieskrienies uz 100 pēc spidometra... noreseto kompi.... kompis starp citu rāda vidējo ātrumu nopēdējās noresetošanas....
Es te gribēju atrast, kāds tiem mūsu 30 Vitronic PoliScan modelis.. vēl neatradu, bet cita starpā uzdūros šim interesantajam Austrālijas saitam (nezinu, varbūt Seene jau to te iepostēja, tad atvainojiet):
ja tu nezini kas ir borta dators, tad šaraškinam iesaku pārdot to 20gadīgo opeli
renaultam ir līdzīgi.... spidometrs rāda vairāk kā borta kompis, kaut abi ir "digitāli"
kā tas izskatās-
atrodi pietiekami taisnu ceļa gaalu, ieskrienies uz 100 pēc spidometra... noreseto kompi.... kompis starp citu rāda vidējo ātrumu nopēdējās noresetošanas....
Sūdīgs hrenis.
Divdesmit piecus gadus veciem audī šādam nolūkam paspaida klimata kontroles vadību, un atšķirībā no hreņa, šis tad rādīs to ātrumu reālā laikā.
Diez ko spoži neizskatās - pagaidām soda kvītis \\tikai par 100 kLs mēnesī - tā tos 11,25 miljLs 5 gados neatpelnīt, pat ja visas kvītis tiks atmaksātas. Un tas bez 110 stacionāro +20 tukšo uzstādīšanas.
sarashkins rakstīja: Es te gribēju atrast, kāds tiem mūsu 30 Vitronic PoliScan modelis.. vēl neatradu, bet cita starpā uzdūros šim interesantajam Austrālijas saitam (nezinu, varbūt Seene jau to te iepostēja, tad atvainojiet):
izskatās, ka tur līdzīgas problēmas:
www.delonixradar.com.au/...
un par antiradariem:
Tas liecina tikai par to,ka arī Austrālijā ir savas Seenes.
Diez ko spoži neizskatās - pagaidām soda kvītis ikai par 100 kLs mēnesī - tā tos 11,25 miljLs 5 gados neatpelnīt, pat ja visas kvītis tiks atmaksātas. Un tas bez 110 stacionāro +20 tukšo uzstādīšanas.
Te pat minēts, ka šie plānojuši 3.3 miljonu peļņu 5 gadu laikā: www.deputatiuzdelnas.lv/...
Kārtējais lapsu stila rakstelis, kurā visa pamatā ir 'ir aizdomas'
Patiesībā ir tā, ka vienīgais, ko mēs esam spējīgi, ir ņīdēt internetā, kā visādi teilāni, zivtiņi utt. mūs apbižo un, izņemot šo minēto darbību, bet tie lielākie nīdētāji paši nav gatavi darīt neko, lai tas tā nenotiktu. Sēne, redz, neatklāšot informācijas avotu, tu arī tikai anonīmi internetā esi varonis. Līdz ar to secinājums - visi kopā esam panākuši to, ko esam gribējuši vai pelnījuši, sauc kā gribi.
Nespried jau nu atkal pēc sevis. Kam vajadzēs, atklāšu arī vajadzīgo informāciju un avotus. Tikai šī diskusija nav tā vērta. Vari būt drošs, ka mana aktivitāte nebeidzas ar padiskutēšanu šeit.
Nez cik tie jaunie 30 pārvietojamie radari izmaksāja?
Pat ja rēķina tā, ka 11,25 miljoni dalīts ar 160 reiz 30 - sanāk 2,1 miljons, bet pārvietojamo radaru uzturēšanai un apkalpošanai jābūt dārgākai par stacionāro, tad ar pašreizējiem sodu "apgriezieniem" paies vismaz 2-3 gadi, kamēr tie atmaksāsies! Var gadīties, ka stacionāros mēs nemaz neredzēsim...
Nespried jau nu atkal pēc sevis. Kam vajadzēs, atklāšu arī vajadzīgo informāciju un avotus. Tikai šī diskusija nav tā vērta. Vari būt drošs, ka mana aktivitāte nebeidzas ar padiskutēšanu šeit.
Nu bet ja jau tu tā cīnies pret nelikumībām,liec kārtis galdā un dari to zināmu visiem, neslēp sveci zem pūra. Citādi joprojām izklausies pēc tāda vārguļa padomju laika skribenteļa, kas par visiem rakstīja sūdzības, bet beigās pats apdirsās.
sarashkins rakstīja: Es te gribēju atrast, kāds tiem mūsu 30 Vitronic PoliScan modelis.. vēl neatradu, bet cita starpā uzdūros šim interesantajam Austrālijas saitam (nezinu, varbūt Seene jau to te iepostēja, tad atvainojiet):
un par antiradariem:
Nepiekritīšu - tur apgalvots, ka fotoradarus izmanto neatbilstoši instrukcijai, un arī mūsu gadījumā publikai nav pārliecības, ka tie tiek ekspluatēti atbilstoši instrukcijai, bet Vitroniks un valsts nav ieinteresēti to apstiprināt ar faktiem, tāpēc jādomā, ka aizdomām ir pamats.
un par antiradariem:
Nepiekritīšu - tur apgalvots, ka fotoradarus izmanto neatbilstoši instrukcijai, un arī mūsu gadījumā publikai nav pārliecības, ka tie tiek ekspluatēti atbilstoši instrukcijai, bet Vitroniks un valsts nav ieinteresēti to apstiprināt ar faktiem, tāpēc jādomā, ka aizdomām ir pamats.
Var taču sakāpt vienā kalibrētu instrumentu piebāztā auto visādi Seenes, Lato Lapsas un tamlīdzīgie un kādu mēnesi vizināties katru dienu gar fotoradariem ar atļauto ātrumu, lieciniekiem visādiem utt. Un tad celt gaismā,ka,lūk, 2012. gada 31. februārī braucām pa to un to ielu uz precīzi 50 ( ko apstiprina NASA sertificēts mērinstruments un eksperts XX) , bet ,lūk,saņēmām FR bildi ,kurā redzamas visu mūsu sejas un fiksētais ātrums 67km/h,piemēram.
DekstersFF rakstīja: Var taču sakāpt vienā kalibrētu instrumentu piebāztā auto visādi Seenes, Lato Lapsas un tamlīdzīgie un kādu mēnesi vizināties katru dienu gar fotoradariem ar atļauto ātrumu, lieciniekiem visādiem utt. Un tad celt gaismā,ka,lūk, 2012. gada 31. februārī braucām pa to un to ielu uz precīzi 50 ( ko apstiprina NASA sertificēts mērinstruments un eksperts XX) , bet ,lūk,saņēmām FR bildi ,kurā redzamas visu mūsu sejas un fiksētais ātrums 67km/h,piemēram.
ja piemēram autovadītājs uzstādījis vienīgo iekārtu, kas spēj pierādīt viņa braukšanas ātrumu, tad gadījumā ar CP var pierādīt savu ātrumu, uz vietas veicot izdruku un pievienojot to pie protokola, savukārt ar FR..... praktiski nav iespējams nofiksēt vietu un laiku... jo iekš LR nav sistēmas kas fiksētu vairākus juridiski pamatotus pierādāmos rādījumus (ātrums, vieta, laiks).
Sistēmu var izveidot, bet laiks, kamēr tā tiks apstiprināta var ievilkties uz gadiem...
DekstersFF rakstīja: Var taču sakāpt vienā kalibrētu instrumentu piebāztā auto visādi Seenes, Lato Lapsas un tamlīdzīgie un kādu mēnesi vizināties katru dienu gar fotoradariem ar atļauto ātrumu, lieciniekiem visādiem utt. Un tad celt gaismā,ka,lūk, 2012. gada 31. februārī braucām pa to un to ielu uz precīzi 50 ( ko apstiprina NASA sertificēts mērinstruments un eksperts XX) , bet ,lūk,saņēmām FR bildi ,kurā redzamas visu mūsu sejas un fiksētais ātrums 67km/h,piemēram.
Un tad pēkšķiet.
deks.... nekļūsti smieklīgs...
piezvani uz www.lnmc.lv/...
uzzini kas iekš Latvijas skaitās tā pa īstām sertificēts mērinstruments un pēc tam vairs te nestāsti visādas bērnišķīgas muļķības...
tur tev paskaidros kas un kā jādara, citādi iesi tu ar savu NASA un lieciniekiem....
Tas bija piemērs. Redzi,mani tas nesatrauc, jo neesmu vēl redzējis 953 cilvēku pamatotus iesniegumus,ka FR apzināti falsificē datus,kā to te apgalvo Seene jau vairākas dienas.
Es tajā protokolā ieraudzīju vienu kļūdu... Bildē... Nezin kapēc SPEED LIMIT TRUCK ir norādīts 90 kmh, kaut gan jābūt 80 kmh..., domāju ar to vajadzētu pietikt, lai pateiktu ka tā kaste ir nepareizi saregulēta...
Un var jau būt, ka tā kopijas kvalitāte nav tā labākā, bet pie SPEED LIMIT CAR man rādās 80 kmh...
Un tā Alla Vanaga man jau nelikās gudra, kad saņēmu savu protokolu, bet nu šis apstiprina mans aizdomas par izteiktu taisnvirziena domāšanu šai sieviešu dzimtes būtnei.
Un tad pēkšķiet.
Tagad pēkšķam uz aizdomu pamata. Ar pierādījumiem iesim uz prokuratūru, ne jau pie tukši muldoša purvu speciālista.
Un tad pēkšķiet.
Tagad pēkšķam uz aizdomu pamata. Ar pierādījumiem iesim uz prokuratūru, ne jau pie tukši muldoša purvu speciālista.
Nu redzi... Tad jau sanāk, ka tu te tik tiešām entās lapas pēkšķi pilnīgi bez pamata. Pareizi te teica, ka tu esi iespējamais aizdomās turamais jebkurā izvarošanā ( arī aitiņas) , jo tev ir pincītis. Tas ir tas pats,kā tu te tegad cepies par to,ka tev esot aizdomas par to,ka FR krāpjas. Kā jau daudziem LV iedzīvotājiem, visu laiku ir aizdomas par kaut ko, bet nekādu reālu pierādījumu, faktu nav. Ka tikai paīdēt.
Faktus, Seene, FAKTUS dajoš ! Pretējā gadījumā turpmāk uzrunāšu tevi Tukšpļūša kungs.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .