Seene rakstīja:
GB12 rakstīja:
Seene rakstīja: Un CP ir jāatņem prēmijas par soda naudu pieaugumu.
Par šo vari atbildēt? Kuram konkrēti policim alga/prēmija ir atkarīga no iekasētās soda naudas?
Kāpēc es to jautāju - pirms neilga laiciņa mani apturēja CP par ātruma pārsniegšanu par 27 km/h - 50 vietā 77. Pēc īsam pārrunām un atvainošanos par zīmes neievērošanu, policis mani palaida vaļā ar piebildi - Nu, man jau arī nekāda labuma no tā protokola nav. Ja viņam no protokola summas būtu atkarīga alga, tad jau šis viennozīmīgi būtu to izrakstījis, vai ne tā. Jā, un, starp citu, tā nebija pirmā reize. Vienu reizi policistam izdīcu, lai mani palaiž vaļā, kad pie lidostas viadukta paņēma ar 89, kur atļautais bija 50.
Pretēji amatpersonu publiskajiem meliem, eksistē sodu plāns. Ja plāns ir izpildīts, tad tevi palaidīs, ja ne... Jā - cik man zināms ierindas policists nekādus % nesaņem. Bet par neizpildītu plānu gan tiek piemērotas sankcijas.
Kāds sakars te ar FR?
Ja neko nepārkāp - milicis var izstiepties vai sarauties un plānu neizpildīs!
Tiesa - ļoti daudz kas tiek budžetēts un daudzās vietās ne tikai CP inspektoru efektivitāte tiek vērtēta pēc izrakstīto soda naudu apjoma.
Tikai FR jau ir sekas, nevis cēlonis!
Un te nav jācīnās ne pret Zivteli, ne pret figtronics.
Jācērt augstāk!
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .