Nu jau iet par traku: 94km/h - kļūda 3km/h=91km/h. 91 km/h \"pārkāpums\", kas maksā 10 lašus...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu jau iet par traku: 94km/h - kļūda 3km/h=91km/h. 91 km/h \"pārkāpums\", kas maksā 10 lašus...
GB12 rakstīja: Šie visi augstākminētie ir tavi apgalvojumi pēdējās 5 lpp. Būtībā, sanāk, ka vai nu tie ir fakti vai arī tu pats esi melojis, vai ne tā? Ja tie ir fakti, tad tiem prasītos kaut kādu pamatojumu, kuri tev diezko pārliecinoši nav. Ja esi melojis, tad... nu jā, vismaz vīrišķīgi būtu atzinis to...
Ne par vienu no šiem faktiem neesmu teicis, ka tā būtu vispārzināma informācija. Problēma jau ir tajā, ka gribi sakombinēt dažādas lietas no manis teiktā, lai pierādītu savu taisnību.
Par šiem - kā jau teicu, tie ir man zināmi fakti, kuriem priekš sevis esmu guvis pierādījumus. Mana izvēle ir tos tālāk (iespējams pagaidām) nepubliskot, tā ka tev vien nāksies pašam izlemt, kam ticēt.
Bams rakstīja: Nu jau iet par traku: 94km/h - kļūda 3km/h=91km/h. 91 km/h "pārkāpums", kas maksā 10 lašus...
www.tvnet.lv/...
Un vai tiešām kāds noticēja, ka autobusa šoferīts dzelžaini turēja spidometra bultiņu uz 90 km/h, bet vienā brīdī tā paleca milimetru augstāk par 90??? Sēne, protams, gavilēs, jo te ir pierādījums "sistēmai". Man gan ir viedoklis, ka autobusa vadītājs nepaguva sabremzēties, jo kāds pārāk vēlu pamidžināja uguņus.
juha rakstīja:
Bams rakstīja: Nu jau iet par traku: 94km/h - kļūda 3km/h=91km/h. 91 km/h "pārkāpums", kas maksā 10 lašus...
www.tvnet.lv/...
Un vai tiešām kāds noticēja, ka autobusa šoferīts dzelžaini turēja spidometra bultiņu uz 90 km/h, bet vienā brīdī tā paleca milimetru augstāk par 90??? Sēne, protams, gavilēs, jo te ir pierādījums "sistēmai". Man gan ir viedoklis, ka autobusa vadītājs nepaguva sabremzēties, jo kāds pārāk vēlu pamidžināja uguņus.
Kāda starpība, ko darīja vadītājs, ja sods ir par 91km/h. Te arī atbilde, vai par šādu pārkāpumu sodu sūta, vai ne. Pierādījums tikai un vienīgi šim faktam.
Seene rakstīja:
Ne par vienu no šiem faktiem neesmu teicis, ka tā būtu vispārzināma informācija. Problēma jau ir tajā, ka gribi sakombinēt dažādas lietas no manis teiktā, lai pierādītu savu taisnību.
Tad tagad teiksi, ka to tā nebiji domājis?
Par šiem - kā jau teicu, tie ir man zināmi fakti, kuriem priekš sevis esmu guvis pierādījumus. Mana izvēle ir tos tālāk (iespējams pagaidām) nepubliskot, tā ka tev vien nāksies pašam izlemt, kam ticēt.
Jā, tava izvēle, protams, būt par tukš...., jo, ja nevari savus apgalvojumus (vai nevēlies) pamatot ar pierādījumiem, tad vīrieša cienīgāk ir tādus vai nu neizteikt vispār vai arī atzīt, ka pierādījumu un faktu tev nav, tikai viedoklis, ko no kāda esi dzirdējis. Bet, nu, to jau no tevis sagaidīt ir tikpat reāli kā godīgumu no Šlesera.
Labi, šis bazars kļūst bezjēdzīgs.
Starp citu, Sēne, man ir jautājums - vai sakarā ar FR ieviešanu, Plāns ir saglabājies tāds pats, palielinājies vai samazinājies?
Khm... ja tajā rakstā FR protokola bilde ir no tieši tā gadījienā tad socs ir par + 11 kmh (CSN 115.2)
Var jau būt, ka tas buss bildē ir
www.tvnet.lv/...
Nebija tā, ka radars nokļūdījies un fočeni pārbaudījušais darbonis izlaidis cauri un pielietojis CSN punktu
115.2. automobiļiem un autobusiem, velkot piekabi, un kravas automobiļiem, kuru pilna masa pārsniedz 7,5 t, - 80 km/h
noturot busu par kravinieku virs 7,5 t? jo par kura CSN punkta pārkāpumu piestādīts rēķins - tajā bildē ir nogriezts... Jo ja tas ir kravinieks, tad bilde ir par +11 km/h
džeriņš jau sen savu prātu ir izkūkojus...
lai gan reizēm, bet tikai reizēm, ir taisnība
Palaidniex rakstīja:
www.tvnet.lv/...
Nebija tā, ka radars nokļūdījies un fočeni pārbaudījušais darbonis izlaidis cauri un pielietojis CSN punktu
115.2. automobiļiem un autobusiem, velkot piekabi, un kravas automobiļiem, kuru pilna masa pārsniedz 7,5 t, - 80 km/h
noturot busu par kravinieku virs 7,5 t? jo par kura CSN punkta pārkāpumu piestādīts rēķins - tajā bildē ir nogriezts... Jo ja tas ir kravinieks, tad bilde ir par +11 km/h
Kļūda nepamanīju komatiņu CSN kam negadās....
Man domat šī tomēr ir cilvēciski tehnoloģiskā kļūda. Nezinu pēc kādiem parametriem tā kaste tur atšifrē tos braucamos, tas manuālī nav teikts, bet izskatās, ka šamā ir sajaukusi busu ar fūri. Tas gan ir instrukcijā teikts, ka tā var gadīties.....
GB12 rakstīja: Starp citu, Sēne, man ir jautājums - vai sakarā ar FR ieviešanu, Plāns ir saglabājies tāds pats, palielinājies vai samazinājies?
Palielinājies par 7306360Ls.
visiem viņam līdzīgiem reizi pa reizei kaut kur ir taisnība. arī Sēnei.
juha rakstīja:
www.tvnet.lv/...
Kā izeja varētu būt piereģistrēt kādu ārā metamu, bet gadu-divus vēl braucamu dranduļetu uz kāda bomāra vārda un tad lai šie sūta tās kvītis tam
www.tvnet.lv/...
Kāpēc? Ja brauca ar 94, tad spidometrā bija pie 100 un tad jau ir ok.
Seene rakstīja:
GB12 rakstīja: Starp citu, Sēne, man ir jautājums - vai sakarā ar FR ieviešanu, Plāns ir saglabājies tāds pats, palielinājies vai samazinājies?
Tobiš, ar visu to, ka CP daļu naudas atņem Vitronic, plāns, kas jāiekasē CP, ir palielinājies? Jā, un kurš tieši likums un likuma pants to nosaka? Un vai sakcijas ir tās pašas - striptīzs krustojumos un avāriju formēšana?
GB12 rakstīja: vīrieša cienīgāk
No kurienes šī par dzimumu diskrimināciju? Kas, sievietēm kādas atlaides? Vai citādāka cienīšana?
CRDI rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Bams rakstīja: Nu jau iet par traku: 94km/h - kļūda 3km/h=91km/h. 91 km/h \"pārkāpums\", kas maksā 10 lašus...
www.tvnet.lv/...
Man domat šī tomēr ir cilvēciski tehnoloģiskā kļūda. Nezinu pēc kādiem parametriem tā kaste tur atšifrē tos braucamos, tas manuālī nav teikts, bet izskatās, ka šamā ir sajaukusi busu ar fūri. Tas gan ir instrukcijā teikts, ka tā var gadīties.....
Jau izgudrojuši nez ko lai tik neatzītu, ka soda par +1
Lūk jums pilnā bilde. www.ijurists.lv/...
Ne tur kāds pants sajaukts, ne svars. ne buss.
GB12 rakstīja:
Palaidniex rakstīja: džeriņš jau sen savu prātu ir izkūkojus...
visiem viņam līdzīgiem reizi pa reizei kaut kur ir taisnība. arī Sēnei.
Jā, tāpat kā 100% vienmēr ir taisnība tādiem kā Palaidniex un GB12
sarashkins rakstīja:
www.tvnet.lv/...
Kāpēc? Ja brauca ar 94, tad spidometrā bija pie 100 un tad jau ir ok.
Nu HWZ, man pie 100 spidometrā, auto borta dators rāda 96,5km/h. Riepu izmērs kādu paredzējis ražotājs.
Seene rakstīja:
CRDI rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
www.tvnet.lv/...
Jau izgudrojuši nez ko lai tik neatzītu, ka soda par +1
Lūk jums pilnā bilde. www.ijurists.lv/...
Ne tur kāds pants sajaukts, ne svars. ne buss.
un 91 ir < par atļauto 90?
vai tomēr 91 ir > par 90...
GB12 rakstīja:
Seene rakstīja:
Tobiš, ar visu to, ka CP daļu naudas atņem Vitronic, plāns, kas jāiekasē CP, ir palielinājies? Jā, un kurš tieši likums un likuma pants to nosaka? Un vai sakcijas ir tās pašas - striptīzs krustojumos un avāriju formēšana?
Likumā "Par valsts budžetu 2012. gadam" (www.likumi.lv) pie VP iekasētajiem sodiem ir jauna pozīcija - "Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem". Pārējās VP sodu ieņēmumu pozīcijas ir nemainīgas salīdzinot ar 2011. gada budžetu - tātad VP plāno no FR iekasēt PAPILDUS budžetā minēto summu, kurai vēl jāpieskaita 35%, kurus saņems Vitronic (www.iub.gov.lv), nevis valsts budžets.
Seene rakstīja:
GB12 rakstīja:
Seene rakstīja:
Likumā "Par valsts budžetu 2012. gadam" (www.likumi.lv) pie VP iekasētajiem sodiem ir jauna pozīcija - "Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem". Pārējās VP sodu ieņēmumu pozīcijas ir nemainīgas salīdzinot ar 2011. gada budžetu - tātad VP plāno no FR iekasēt PAPILDUS budžetā minēto summu, kurai vēl jāpieskaita 35%, kurus saņems Vitronic (www.iub.gov.lv), nevis valsts budžets.
bet loģiski, jo ir par N tehniskajiem kontroles līdzekļiem vairāk uz ceļa, nekā ja to darbu veiktu tikai CP...
es, tāpat kā daudzi citi (teiksim nospiedošs vairākums vadītāju) regulāri, nepārtraukti un ilgstoši pārkāpjam CSN noteikumus, it īpaši, kas attiecas uz ātrumu, izkārtojumu uz ceļa, signālierīču lietošanu utt...
matemātikas uzdevums seenem
ir milzīgs ezers, tajā dzīvo zivis (kāds pārsteigums)
un ir 15 vietējie makšķernieki, kas uz milzīgo ezeru regulāri iet makšķerēt.
viņu vidējais loms ir 5 kg zivju mēnesī, jeb pa visiem kopā 75 kg zivju mēnesī
Kāds būs vidējais mēneša loms, ja tajā pašā ezerā parādīsies vēl 15 tik pat regulāri makšķernieki?
Palaidniex rakstīja: matemātikas uzdevums seenem
Kāds būs vidējais mēneša loms, ja tajā pašā ezerā parādīsies vēl 15 tik pat regulāri makšķernieki?
Summārais lomas visiem 30 makšķerniekiem!
Palaidniex rakstīja: matemātikas uzdevums seenem
Kāds būs plāna pieaugums, ja makšķernieku kooperatīvs dubultos darbinieku skaitu?
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .