Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Protams, ka nav. Jo pat nepieļauj iespēju, ka sods varētu būt nepamatots. Ja policis saka, ka pārkāpi, tad jau pārkāpi, kaut arī pats nesaprati ko... Vai ne tā?

Ja es sekoju līdzi savam braukšanas ātrumam, tad šāda iespēja stipri samazinās. Kādā stadijā ir jābūt, lai nezinātu - pārkāp noteikumus vai nepārkāp? Ja nezini, varbūt laiks nolikt atvilknē tiesības?

Vēl pieļauju, kas esi parastais rutīnas pilsonis, kas nebraukā apkārt dīvainos laikos. Pamēģini kādreiz, piemēram, Jāņu naktī nedzert, bet satikt kādu CP, kas apvainojas par to, ka neesi dzēris. Bieži ir sanācis naktī atgriezties no ārzemēm - mazliet jau ir dīvaini, ka vairāku tūkstošu km garumā neviens tevi nav uzskatījis par noziedznieku, bet 60km no Grenctāles līdz Rīgai nākas 3x pierādīt, ka neesi ēzelis.

Esmu braucis daudzreiz. Arī apturēts. Kaut kā neesmu ne reizi izbaudījis neapmierinātību ar to, ka neesmu dzēris vai kaut ko citu pārkāpis. Vienmēr vizīte ir beigusies ar pieklājīgu "Laimīgu ceļu", "Brauciet prātīgi" u.tml.

+1

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Plānu ej prasi Zivtiņam, viņš noteikti priecāsies parādīt. Bet ierindas darbinieku motivācijai ir ne tikai prēmijas. Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.

Vērleiz - AVOTUS!!!!!!!!! Citādi tevis rakstīto nevar savādāk uztvert kā vienīgi par mītu bez jebkāda seguma.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Man nav galvā tādas stulbības, kā piešūs vai nepiešūs neesošu pārkāpumu. Es lieliski zinu ka pārkāpju vai kad nepārkāpju, tāpēc es spēlēju spēli pieķers-nepieķers.

Un, ja pieķer, tad zinu par ko un mierīgi samaksāju. Es netēloju, ka nepārkāpju un ka man mēģina kaut ko piešūt.

Es reizēm spēlēju zolīti ar draugiem. Bet uz ceļa vadu auto un ievēroju CSN, ja tas ir saprātīgi iespējams. Un ja mani "pieķer" CP plāna pildītājs ar argumentu, ka viņš jau nu būtu redzējis melnu drošības jostu uz gaiša apgērba, atliek vien ierakstīt šo monologu un neielaisties sarunās. Jo cilvēkam, kurš, stavot blakus auto, vairs neredz, ka manam auto nav melnas drošības jostas, ir velti kaut ko skaidrot.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.

Jā, un vēl - cik Rīgā tiek regulēta satiksme ar dzīvu CP, lai visus plānu nepildošos sadzītu uz ielām? Es neesmu redzējis kādus pēdējot 5 gadus.

P.S. Strādāju Rīgā, braucu arī pa dienu, ne tikai uz/no darba.

P.P.S. Un jā, sanāk, ka manis pieminētie CP, kas palaida vaļā, ļoti ilgojas ar zizli krustojumos stāvēt.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Vērleiz - AVOTUS!!!!!!!!! Citādi tevis rakstīto nevar savādāk uztvert kā vienīgi par mītu bez jebkāda seguma.

Meklē vien savus avotus. Tas nav tik viegli, jo "avotiem" ir jāatbild par šādas superslepenas informācijas izpaušanu. Man tev nav neko jāpierāda, vari vien dzīvot ar savu pārliecību, ka viss ir labākajā kārtībā.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

GB12 rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tā arī neatbildēji, kāpēc 60 kmh, zem Salu tilta ir bīstamāki par 67 kmh Rumbulā, ka vieni var "atļauties" izteikt brīdinājumu, bet otri uzskata ka ir jāsoda ar maksimumu. Abās vietās atļautais ir 50 kmh.

Arī es tā domāju līdz pagājušajai piektdienai, kad mani sieva apgaismoja...

Virzienā uz centru ir vairāki pagriezieni, pie kuriem auto mēdz sabremzēties. Pirmais, virziens uz tiltu Pārdaugavas virzienā. No rītiem tur pat veidojas neliels sastrēgums, mašīnas bremzējot maina joslas, arī no Salu tilta nobraukušie masveidā lien ārā, ne reizi vien izraisot avārijas situācijas. Jā, varbūt varētu padomāt par ātruma palielināšanu 3. joslā vai nepīķa stundās, bet, nu, tur ir jābūt uzmanīgākam. Otra vieta - pagrieziens uz, ja nemaldos, Jēzusbaznīcas vai kas tā tur par ielu ir tūlīt aiz Hondas centra. Tur arī daudzi, piemēram, ieraugot, ka pie autenes ir sastrēgums, uzreiz bremzē, cērt pāri joslām vai pat necērt, bet bremzē, jo tūlīt jānogriežas. Būtībā, arī nemaz tik viennozīmīgi droša vieta nav. Krīt, protams, uz nerviem tas, ka daudzi !@#$%^&*() tur bremzējas līdz 40, bet, nu, tas cits stāsts.

Starp citu, vari par šo aizrakstīt satdepam oficiālu vēstuli. Ceru, ka nopublicēsi atbildi.

Nu un... nav jau bazārs par to ka tur ir "mega" bīstama vieta... ka vajag 50 kmh (tai pat laikā visa Krastene ar entajām iebrauktuvēm benzīnttankos, lielveikalos utt. ir 70 kmh, un starp citu tur krešbumbang notiek biežāk nekā pie slavenā 25. nama vai pie Dienvidu tilta) Jautājums ir par to- kapēc par vienādu pārkāpumu +20 kmh +/- vienādos apstākļos vienas un tās pašas institūcijas biedri piešķir dažādus labumus- brīdinājums vs. naudassods.

Tāpēc, ka situācijas un plūsmas tomēr, kaut līdzīgas - ir atšķirīgas, tevi arī ņem kaste, nevis dzīvs policis.

Kaste nešķiro, policis runā...

Tāpēc vēlreiz norādu - lai nebūtu naudīgu vietu FR kastēm ir jāmaina ātruma ierobežojumu slieksnis daudzās vietās, kā arī jāpanāk pareiza ceļa zīmju izmantošana.

Un tam nav nekāda sakara ar to - kas un kā kontrolē ātrumu.

Piemēram, pie mums bieži vien uz šosejas zīme (70) tiek izmantota zīmes /! vietā. Netiek izmantota dažādu ātruma ierobežojumu izmantošana pa joslām, utt...

Tiesa braukšanas kultūra līdz dažiem jaunievedumiem vēl nevelk, bet tas jau cits stāsts, kuru visi izliekas nemanam...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja: Ja būsu labi pastrādājis ar radaru, dabūsi to arī nakamajā nedēļā. Ja ne - regulēsi satiksmi krustojumā.

Jā, un vēl - cik Rīgā tiek regulēta satiksme ar dzīvu CP, lai visus plānu nepildošos sadzītu uz ielām? Es neesmu redzējis kādus pēdējot 5 gadus.

P.P.S. Un jā, sanāk, ka manis pieminētie CP, kas palaida vaļā, ļoti ilgojas ar zizli krustojumos stāvēt.

Nu ir arī citi, ne tik patīkami, pienākumi, kas CP jāpilda - kaut vai avāriju formēšana. Un tie, kas tevi palaida, acīmredzot plānu jau bija izpildījuši.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Man nav galvā tādas stulbības, kā piešūs vai nepiešūs neesošu pārkāpumu. Es lieliski zinu ka pārkāpju vai kad nepārkāpju, tāpēc es spēlēju spēli pieķers-nepieķers.

Un, ja pieķer, tad zinu par ko un mierīgi samaksāju. Es netēloju, ka nepārkāpju un ka man mēģina kaut ko piešūt.

Es reizēm spēlēju zolīti ar draugiem. Bet uz ceļa vadu auto un ievēroju CSN, ja tas ir saprātīgi iespējams. Un ja mani "pieķer" CP plāna pildītājs ar argumentu, ka viņš jau nu būtu redzējis melnu drošības jostu uz gaiša apgērba, atliek vien ierakstīt šo monologu un neielaisties sarunās. Jo cilvēkam, kurš, stavot blakus auto, vairs neredz, ka manam auto nav melnas drošības jostas, ir velti kaut ko skaidrot.

Tā ir karma vecīt, karma!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Meklē vien savus avotus. Tas nav tik viegli, jo "avotiem" ir jāatbild par šādas superslepenas informācijas izpaušanu. Man tev nav neko jāpierāda, vari vien dzīvot ar savu pārliecību, ka viss ir labākajā kārtībā.

Tātad - kņigu ņečital, no mņeņija imeju.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Bai ze vei, kā tad TU - policijai tik naidīgs spēks, to esi dabūjis uzzināt? neesi kaut kādam tur Džeriņu radinieks?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Nu ir arī citi, ne tik patīkami, pienākumi, kas CP jāpilda - kaut vai avāriju formēšana. Un tie, kas tevi palaida, acīmredzot plānu jau bija izpildījuši.

Pirmais gadījums bija mēneša sākumā - atceros konkrēti, jo toreiz vedu no Lidostas divus cilvēkus, kuri no ASV atbrauca uz tēva bērēm. Tātad, par "izpildījuši" diezvai varētu teikt. Bez tam, ja tu zini, ka pienākas par plāna "izpildīšanu", tu arī zini, ka par "pārpildīšanu" nav prēmijas?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Pirmais gadījums bija mēneša sākumā - atceros konkrēti, jo toreiz vedu no Lidostas divus cilvēkus, kuri no ASV atbrauca uz tēva bērēm. Tātad, par "izpildījuši" diezvai varētu teikt. Bez tam, ja tu zini, ka pienākas par plāna "izpildīšanu", tu arī zini, ka par "pārpildīšanu" nav prēmijas?

Tobiš, otrais, 89 pie Lidostas viadukta.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

No pieredzes varu teikt - ka pa pilnu programmu sodu un punktus atrāvos tikai vienu reizi - kad pats sāku kasīties. Pārkāpums gan bija, to nevar noliegt.

Līdz ar to piekrītu versijai, ka policisti nepiekasīgiem pilsoņiem neesošus pārkāpumus nepiešuj.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Tātad - kņigu ņečital, no mņeņija imeju.

Čital. No pokazivaķ daļše ņe budu.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nav par pārpildīšanu. Jo jau izpildīšana rada neapmierinātos - tādus, kā es Ja sāktu pārpildīt, varētu vēl pavisam lieli nesmukumi sanākt. Sistēma strādā tikai tikmēr, kamēr aunu vairākums neceļ traci.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

CRDI rakstīja:

Tā arī neatbildēji, kāpēc 60 kmh, zem Salu tilta ir bīstamāki par 67 kmh Rumbulā, ka vieni var "atļauties" izteikt brīdinājumu, bet otri uzskata ka ir jāsoda ar maksimumu. Abās vietās atļautais ir 50 kmh.

Arī es tā domāju līdz pagājušajai piektdienai, kad mani sieva apgaismoja...

Virzienā uz centru ir vairāki pagriezieni, pie kuriem auto mēdz sabremzēties. Pirmais, virziens uz tiltu Pārdaugavas virzienā. No rītiem tur pat veidojas neliels sastrēgums, mašīnas bremzējot maina joslas, arī no Salu tilta nobraukušie masveidā lien ārā, ne reizi vien izraisot avārijas situācijas. Jā, varbūt varētu padomāt par ātruma palielināšanu 3. joslā vai nepīķa stundās, bet, nu, tur ir jābūt uzmanīgākam. Otra vieta - pagrieziens uz, ja nemaldos, Jēzusbaznīcas vai kas tā tur par ielu ir tūlīt aiz Hondas centra. Tur arī daudzi, piemēram, ieraugot, ka pie autenes ir sastrēgums, uzreiz bremzē, cērt pāri joslām vai pat necērt, bet bremzē, jo tūlīt jānogriežas. Būtībā, arī nemaz tik viennozīmīgi droša vieta nav. Krīt, protams, uz nerviem tas, ka daudzi !@#$%^&*() tur bremzējas līdz 40, bet, nu, tas cits stāsts.

Starp citu, vari par šo aizrakstīt satdepam oficiālu vēstuli. Ceru, ka nopublicēsi atbildi.

es tur dzīvoju pietiekami ilgi... atceros pat vēl mirušo hondas centru jēzusbaznīcas ielā brauc iekšā tikai tie, kam tur vajag.... autenes sastrēgumlohi mauc iekšā Pļuškina ielā...

un ātruma ierobežojums tur ir tikai un vienīgi tāpēc, lai mentiem nebūtu jālec zem ātri braucošām mašīnām lai noķertu kādu lidotāju 3 joslā

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Nu nu... Kā tur bija tas teiciens par to "dziļāk mežā"? Kopš kura laika dispečers izvēlas, kuru ekipāžu sūtīt uz avārijas vietu atkarībā no "plāna izpildes"? Gribēsi teikt, ka šiem atvilknē ir melnais saraksts ar poličiem, kas nepilda plānu un tāpēc jāsūta formēt avārijas?

Nemaz nerunājot par to, ka pārinieki arī mainās, un ko tad tādā gadījumā darīt, ja viens ir izpildījis plānu un otrs ne? Mēģināsi stāstīt, grafikus taisa un ekipāžas formē pēc "plānu pildošie pie pildošajiem" principa?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Nu ja, protams.

Viņš IR. tas nekas, ka nevaru to nekā pamatot un pierādīt, bet Viņš IR.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu nu... Kā tur bija tas teiciens par to "dziļāk mežā"? Kopš kura laika dispečers izvēlas, kuru ekipāžu sūtīt uz avārijas vietu atkarībā no "plāna izpildes"? Gribēsi teikt, ka šiem atvilknē ir melnais saraksts ar poličiem, kas nepilda plānu un tāpēc jāsūta formēt avārijas?

Nemaz nerunājot par to, ka pārinieki arī mainās, un ko tad tādā gadījumā darīt, ja viens ir izpildījis plānu un otrs ne? Mēģināsi stāstīt, grafikus taisa un ekipāžas formē pēc "plānu pildošie pie pildošajiem" principa?

Nu redz, cik tu precīzi un pareizi aprakstīji procesu Šķiet, ka esi labāk informēts, nekā gribi izlikties.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu ja, protams.

Varu arī pierādīt. Bet nevēlos, ņemot vērā, kā esmu pie šīs informācijas ticis. Neesi tā vērts, lai iegāztu cilvēku, kas ir atļāvies nopludināt šos visnotaļ slepenos dokumentus.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Toč pēc normāla veča neizklausies. Izklausies pēc tīņa, kas dzer šnabi tikai par svešu naudu...

Izklausīties tev vis kaut kas var. Alu iedzeru reizi pa pāris mēnešiem, ar šņabi tajās retajās reizēs kad sāp kakls to paskaloju, ja nav balzāms pie rokas. Aka epic fail

Ir līdz šim gadījies pāris sodiņus samaksāt, bet ja nu tad, kad atkal regulāri braukšu, gadīsies kāda bildīte, domāšu kā pārsūdzēt. Uzmini kāpēc

P.N. Speciāli ātrumu nemēdzu pārkāpt, ja neskaita testa atvilcienus, priekš kuriem nu varēs noņemt numurus...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Toč pēc normāla veča neizklausies. Izklausies pēc tīņa, kas dzer šnabi tikai par svešu naudu...

Izklausīties tev vis kaut kas var. Alu iedzeru reizi pa pāris mēnešiem, ar šņabi tajās retajās reizēs kad sāp kakls to paskaloju, ja nav balzāms pie rokas. Aka epic fail

Ir līdz šim gadījies pāris sodiņus samaksāt, bet ja nu tad, kad atkal regulāri braukšu, gadīsies kāda bildīte, domāšu kā pārsūdzēt. Uzmini kāpēc

P.N. Speciāli ātrumu nemēdzu pārkāpt, ja neskaita testa atvilcienus, priekš kuriem nu varēs noņemt numurus...

Ar numuriem atvilkt baile?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu ja, protams.

Varu arī pierādīt. Bet nevēlos, ņemot vērā, kā esmu pie šīs informācijas ticis. Neesi tā vērts, lai iegāztu cilvēku, kas ir atļāvies nopludināt šos visnotaļ slepenos dokumentus.

Vai tik nesanāk, ka pats ar pretlikumīgām (un nu jau krimināli sodāmām) darbībām nodarbojies personu grupā...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Vai tik nesanāk, ka pats ar pretlikumīgām (un nu jau krimināli sodāmām) darbībām nodarbojies personu grupā...

Nu tad pastāsti, kas ir tās, tavuprāt, pretlikumīgās darbības? Vēl jo vairāk - krimināli sodāmās?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Baigi dzirdēts teksts... kaut kad pamatskolas laikā tas bija skolas biedru bazars - varu pierādīt, bet negribu, jo tu neesi tā vērts...

Klau, a ja nevari (vai negribi) pierādīt, varbūt tad nerunā vispār? Protams, te ir demokrātija un vārda brīvība, bet, nu, tomēr... Citādi atgādini tādu histērisku tanti, kas kaut kur tirgū padzirdējusi kaut kādas basņas un nu mēģina to bez jebkāda pamatojuma to iepotēt kā īsto un vienīgo patiesību un sēt tautā paniku, ka visi sazvērējušies pret visiem.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti