Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

kanāda iegūst apmēram 3reizes mazāk naftas kā amūrikā

Jā, tikai ir jāņem vērā to, ka šāds cipars ir Kanādas ieguves politika, ne iespējas... Kanāda principā ir spējīga īsā laikā izraisīt pasaules karu. Ja viņi savus naftas resursus brīvi iegāzīs tirgū, tevis pieminētajam lielajam trijniekam atliks vien pārorientēties uz ieroču biznesu, kas pagaidām tiek turēts vismaz kautkādos rāmjos - lai arī ne pārāk slēpts.

Pirmais uzrakstīja tikai un vienīgi faktus

pārējais ir tikai jūsu pašu interpetācija..... bet Pirmajam nez kāpēc liekas acīmredzami, ka patreizējā kņada ap irānu ir tikai tāpēc, ka jamā ir 4 vietā pēc naftas ieguves apjoma un pārāk daudz naftas vēlās pārstrādāt pie sevis uz vietas....

tur noteikti ir kīmiskie ieroči un atombumbas un tur noteikti slēpjas amerikāņu nekustamā īpašuma burbuļa izraisītājs

re kā irāka vēl nav atkopusies pat līdz pirmskara ieguves apjomiem.... un līdz pirmskara pārstrādes apjomiem neatkopsies vairs nekad

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: tsarsrarampampam

ja Vadonim tolaik būtu iedevuši krītu, te būtu pavisam cita dziesma

kautgan domāju, ka jamais jau izķepurotos kautkā - nemaz tik bezpalīdzīgs jau šis nava

bet (ja baumām var ticēt) tā nu izgadījās, ka neiedeva

isāk sakot- jamajam paveicās, jeb "nospīdēja" nu vai kā savādāk to lai sauc....

0 0 Atbildēt

par bankām....

persoņīga pieredze ar nordea

neliela atkāpe informācijai

(Jūs kļūsiet par Zelta klientu

uzkrājumu un kredītu kopsummai sasniedzot 30 000 LVL vai ekvivalentu summu citā valūtā,

konta apgrozījumam ceturksnī sasniedzot vismaz 3 000 LVL,

izmantojot vismaz 5 bankas pakalpojumus.

)

nu man pie viņiem ir "purva izcirtuma šķībbūda" ieķīlāta.... šie mani informē, ka es nekvalificējos vairs zelta klienta statusam.... uzrādās, ka neatmaksātā kredīta kopsumma ir 26000.... tāpēc lai es paliktu zelta līmeņa klients, man esot jānogulda depozīts 4000latu

es šiem saku - davaj iedodiet man tās 4000 štukas vēl kredītā nu lai būtu kopā 30000 un aizmirstam par šo sarunu....

uj vajadzēja ierakstīt šo sarunu -ķipa visā pasaulē esot normāli, ka cilvēkam ir kredīts un arī depozīts tajā pašā bankā ....

man gan liekas dabīgi, ka ir vai nu kredīts (ja tu esi aizņēmies) vai depozīts(ja tev ir lieka nauda)

kāpēc gan būtu jāņem kredīts un jāmaksā %ti, ja tev pašam ir nauda

0 0 Atbildēt

starp citu- nordea izskata ģimenes kopā

tagad es meklēju kādu, kuram ir vismaz 4000 kredīts vai depozīts nordea-startēsim kā viena Ģimene

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Ko tad tu domā, Dombrovskis no savas kabatas maksās? Vai bankas no saviem resursiem? Vai arī valsts mūžīgi aizņemsies? Cilvēki vai nu sēž uz minimālajām algām, jo, kolīdz uzrādīs lielākus ienākumus, tā viņiem tos atņems bankas un tiesu izpildītāji, vai arī ir notinušies uz ārzemēm. Un tiņas joprojām.

Latvijā meži augot ātrāk nekā tos patreiz izcērt, ir daudz neapstrādātas lauksaimniecībā izmantojamas zemes, brīvi pieejams dzeramaiss ūdens un svaigs gaiss, nesabojāta daba (rezervāti) - apstākļi par kādiem miljoniem cilvēku pasaulē var tikai sapņot. Es saprotu, ka arvien gribas ko labāku un pie esošā pierod ātri, un uztver to par pašsaprotamu, bet vajag atjēgties arī, ka problēmas cēlonis ir rietumu/asv kultūras ietekmē izskalotās smadzenes par vērtībām dzīvē, kāpēc arī panesās kredītu bums - ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu arī piedāvājuma, bet plazmeniekus, džipus un dzīvokli ar terasi vēlējās pārāk daudzi.

Žēl, ka tā notiek ar Taviem tuviniekiem, bet kredītus neņēma daudz vairāk cilvēku nekā tos ņēma tā kā tevis aprakstītā aina ir tikai tavs subjektīvs skatījums.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: starp citu- asv ir trešā lielākā naftas ieguvēja aiz sauda arābijas un krievijas

patiesībā šīs 3 ir salīdzināmas pēc ieguves apjoma - tobiš apmēram vienādi... tātad var runāt nevis par 3 vietu,bet gan par naftas ieguves valstu trīnieku...

4 vietā ir irāna, kas iegūst mazāk kā pusi no amērikas iegūstamā apjoma

vēl sešiniekā ir ķīna un kanāda - nedomāju, ka ķīnu amurikāņiem ienāks prātā demokratizēt

Un kā izskatās tops,ja pa rēķina ieguves apjomus uz vienu iedzīvotāju (per capita) - Kanādā ir 10x mazāk cilvēku kā ASV...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

.. valsts pieļāva, bankas deva ...

prostitūtas arī "dod", bet vai tāpēc kādam būtu jāsūdzas, ka slikta valsts pie tā, ka noķēris sifilisu?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

man gan liekas dabīgi, ka ir vai nu kredīts (ja tu esi aizņēmies) vai depozīts(ja tev ir lieka nauda)

Nē,jefiņ, normālā pasaulē ( Vācija utt) cilvēks krītu ņem tad,kad viņam ir depozīts, jo tas ir viņa nodrošinājums ,kā arī jau nosegtā NĪ daļa.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

GB12 rakstīja:

prostitūtas arī "dod", bet vai tāpēc kādam būtu jāsūdzas, ka slikta valsts pie tā, ka noķēris sifilisu?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Žēl, ka tā notiek ar Taviem tuviniekiem, bet kredītus neņēma daudz vairāk cilvēku nekā tos ņēma tā kā tevis aprakstītā aina ir tikai tavs subjektīvs skatījums.

Pirmkārt, daudzi nepaņēma, jo daudziem arī neiedeva. Izmanīgākie izfīrēja caur galiem bankās. Bet, nu jā, piekrītu, daļa nav liela.

Otrkārt, kredītreģistrā ir informācija par 800 000 kredītņēmēju, tā ka, īsti subjektīvs tas skatījums laikam nebūs vis. Ja tie ir tikai daži kredītņēmēji, kāpēc tad bankas tik ļoti raud par tiem zaudējumiem? Kāpēc tik sirsnīgi iestājās pret maksātnespējas likumu, nolikto atslēgu principu utt.? Ja būtu daži, vienkārši norakstītu un aizmirstu, vai arī vismaz tā nebļaustītos.

Latvijā meži augot ātrāk nekā tos patreiz izcērt, ir daudz neapstrādātas lauksaimniecībā izmantojamas zemes, brīvi pieejams dzeramaiss ūdens un svaigs gaiss, nesabojāta daba (rezervāti) - apstākļi par kādiem miljoniem cilvēku pasaulē var tikai sapņot.

Pat ja pieņemam, ka ar to varētu nodrošināt Latvijas pensionārus, tu gribi, ka aizbraukušo latviešu vietā te ienāk visādi svaigugaisugribošie austrumnieki un stutē augšā valsti?

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Pirmais rakstīja: starp citu- asv ir trešā lielākā naftas ieguvēja aiz sauda arābijas un krievijas

patiesībā šīs 3 ir salīdzināmas pēc ieguves apjoma - tobiš apmēram vienādi... tātad var runāt nevis par 3 vietu,bet gan par naftas ieguves valstu trīnieku...

4 vietā ir irāna, kas iegūst mazāk kā pusi no amērikas iegūstamā apjoma

vēl sešiniekā ir ķīna un kanāda - nedomāju, ka ķīnu amurikāņiem ienāks prātā demokratizēt

Un kā izskatās tops,ja pa rēķina ieguves apjomus uz vienu iedzīvotāju (per capita) - Kanādā ir 10x mazāk cilvēku kā ASV...

un kā izskatās tas pats tops,ja parēķina uz valsts sauszemes/jūras robežas metriem

p.n.

amērikai ir pohuuj cik kaut kāda sjerraleone iegūst naftas uz vienu iedzīvotāju - viņiem vajag kautkā noslogot savas pārstrādes jaudas....

bet no otras puses daudzām jau saražotajām raķetēm derīguma termiņš iet uz beigām.... izšaut ir daudz vienkāršāk kā utilizēt

ja vien kāds spētu visas militārās aktivitātes pavērst normālā virzienā.... pat nigeri dzīvotu zaļi

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

GB12 rakstīja:

Par prostitūtām visās malās brīdina, ka sifilisa saķeršanas iespējamība ir visai liela. bet par kredītiem ta' stāstīja, ka tā vajag, tas esot labi, jo tas attīstot ekonomiku, uzlabo dzīvi.

Bez tam, prostitūtas neiet pie klientiem un nedraud viņu sievām izstāstīt.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

amērikai ir pohuuj cik kaut kāda sjerraleone iegūst naftas uz vienu iedzīvotāju - viņiem vajag kautkā noslogot savas pārstrādes jaudas....

Tieši tā. Amērikai ir traki grūti laiki - par dolāru saukto finanšu piramīdu grauj juaņa. Naftas tirgū zūd kontrole visos virzienos. Un vēl ANO u.c. sāk uzdot jautājumus par karu pamatotību. Kā lai te normāls amerikānis izdzīvo?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Nē,jefiņ, normālā pasaulē ( Vācija utt) cilvēks krītu ņem tad,kad viņam ir depozīts, jo tas ir viņa nodrošinājums ,kā arī jau nosegtā NĪ daļa.

pats saprati ko uzrakstīji???palielam tas ir tikai un vienīgi mazāks kredīta apjoms attiecībā pret īpašuma vērtību...

un gadījumā, ja depozīts papīros kalpo par kredīta nodrošinājumu, tad to depozītu nedrīkst ņemt ārā kamēr kredīts nav atdots....

nav bazara par krīta ņemšanu - depozīts varētu būt kā viens no kredīta nodrošinājuma veidiem.... bet cik tas ir normāli, ir jāskatās laiku un %tulikmes.... tas ir izdevīgi gadījumā, ja tev depozīts ir uz (teiksim) 5 gadiem,bet kredītu vajag uz 3 mēnešiem....

tikai pilnīgs purva āzis var vispirms nolikt depozītā 100k uz 5 gadiem ar 1% gadā un tad uzreiz paraut krītā 100K uz 5 gadiem ar 5%likmi

neticu, ka kāds vācietis ir tikpat stulbs( kā tu ), nu tāds, kas liek naudu depozītā (uz 1%) tā vietā lai atdotu kredītu (par kuru jāmaksā 5%)

pa lielam banka taisa biznesu - piesaista naudu- vai nu aizņemas kautkur vai piesaista depozītus(kas arī ir aizņemšanās) un to pašu naudu uz lielākiem %tiem aizdod visiem, kas paprasa

manā gadījumā man banka piedāvā vienkārši ģenerēt viņiem peļņu, tobiš es aizdodu bankai naudu, ko viņi man aizdod atpakaļ

bet nu Pirmais tak nav tik gudrs kā Vācieši un Purva Āži

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

Tieši tā. Amērikai ir traki grūti laiki - par dolāru saukto finanšu piramīdu grauj juaņa. Naftas tirgū zūd kontrole visos virzienos. Un vēl ANO u.c. sāk uzdot jautājumus par karu pamatotību. Kā lai te normāls amerikānis izdzīvo?

beidz te runāt par dolārpiramīdu- tūlīt tu būsi zeitgeistus pārskatījies

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nevaru atbildēt,ko darītu, bet es zinu, ka nevaru nonākt tādā situācijā. Nu tādā, kādā nonāca tie nepelnīti labi dzīvot gribošie. Tas,ka situācijas var notikt dažādas, ir skaidrs, bet visam pamatā ir kāds iemesls, kāda kļūda, paviršība. Nekas taču nenotiek tāpat vien.

Redzi, tur jau ir tā lieta. Bet kļūdīties ir cilvēcīgi - teica gailis, nokāpjot no pīles (I. Ziedonis "Kurzemīte") Ir viegli vainot kādu pie notiekošā vai notikušā, īpaši to neaizsargātāko daļu, bet, kad paprasa reālu risinājumu, ko darīt tagad, tad "nevaru atbildēt". Nav jau vairs svarīgi, vai tu varētu tā, vai nevarētu. Prieks, ka esi gudrāks par pārējiem, bet svarīgi ir tas, ka daudzi varēja, valsts pieļāva, bankas deva un arī risinājumi būtu jārod visām 3 pusēm kopā. Bet atbildība par visu triju pušu kļūdu/stulbumu/neizdarību/ļaunprātību (patiesībā nav svarīgi, kurš no tā visa dominē) nez kāpēc jāuzņemas tikai tam, kuram ir vismazākās iespējas sevi aizstāvēt? Vai tad tu nebiji tas, kurš skandēja, ka vainot valdību pie visādām probzām, neliekot priekšā, kā situāciju risināt, ir stulbi? Te ir tieši tas pats. Tev patīk tiesāt kredītņēmējus, aizbraucējus un ko tik vēl ne, bet risinājumu nepiedāvā. Pēc kara visi gudri - vajadzēja tā, nevajadzēja šitā. Bet kāds ir risinājums?

Prieks gan, ka tev vismaz pietika drosmes atzīt, ka nevari atbildēt, ko darīt...

Nu bet kā es varu atbildēt, kā es rīkotos, ja zinu, ka nenonākšu tādā situācijā??

Ko darīt? Neīdēt un saprast, ka pieļauta kļūda un vairs tā nedarīt. Plus vēl pamēģināt panākt to,ko gribas.

Bet kā jau te teica- tie,kas paņēma un beigās apdirsās, nav nemaz tik daudz.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Pat ja pieņemam, ka ar to varētu nodrošināt Latvijas pensionārus, tu gribi, ka aizbraukušo latviešu vietā te ienāk visādi svaigugaisugribošie austrumnieki un stutē augšā valsti?

Maz ko es gribu, izskatās, ka tas ir nenovēršami, un tā notiks ar lilāko daļu Eiropas valstu - nekas cits ar tādu zemu dzimstības līmeni nav sagaidāms, dabiskā atlase - pašreizējā uz pašlabumu orientētā rietumu kultūra izskatās, ka navtas virziens, kurā Radītājs vēlējis doties.

P.S. Latviešu un lietuviešu tautas esot te savulaik iemigrējušas no Himalajiem caur Urāliem... tā ka - pastāvēs, kas pārvērtīsies (c) Rainis. Un jāsaprot, ka pārvērtīsies šā kā tā - tikai ar vai bez mūsu līdzdalības - vai nu izmirsim un te nāks citi, vai mainīsimies paši, bet izskatās, ka lielākā iedzīvotāju daļa ir pret jebkādām pārmaiņām un piekopj "strausa politiku", tad vēl ir variants, ka jaunā paaudze būs prātīgāka, varbūt pa pasauli izbraukušie iegūs skaidrāku vīziju un atgriezīsies, kad "status quo" piekritēju skaits būs mazinājies (lasi- izmiruši). Ja nē - tukša vieta ilgi nepaliek tukša - kāds nāks vietā- vai arābs vai indietis, pat turks- pirms padsmit gadiem, kad gadu nomācījos Vācijā, vietējā kebabnīcā iznāca saruna ar tās saimnieku- jams bija diezgan ieinteresēts, vai nevarētu no manis kādu zemes pleķi iegādāties... nu, droši vien, par "saldu cenu" paņemtu ar.

0 0 Atbildēt

Protams,ka pirmais nav gudrs, es nekad to neesmu apgalvojis. Vienmēr esmu apgalvojis,ka viņš ir stulbs, jo gudri cilvēki neceļ uz kredīta mājas aizaugošās cirsmās. Pats agrāk atzini,ka gan ar hreno līzingu gan ar šķībbūdas stutēšanu esi ierāvis biksēs šķidro. Normāls pasākums, mežā uzcelt māju, kura atrodas 4 metri no kaimiņa zemes

Un par banku-ko tu raudi par bankas noteikumiem,ka viņa izmet tevi no zelta klientu statusa,ja tu neatbilsti nosacījumiem??? Nepatīk-neņem krītu,kurš spiež??

0 0 Atbildēt

ko darīt?

es jau reiz piedāvāju - atteikties no valsts pensijām un atbilstoši samazināt nodokļus... rezultātā katrs pats sev lai pelna pensiju (nu kā Purva Āzis te lielījās) un audzina bērnu bariņu....

nepopulārs lēmums? kādam ir labāks piedāvājums?

0 0 Atbildēt

Vai ir vērts gausties un satraukties par tiem, kuri ir pametuši Latviju? Viņiem nav vajadzīga šī vieta, viņiem tas neko nenozīmē. Ar piespiešanu nekas nenotiks. To var redzēt,ka viņiem ir svarīga tikai un vienīgi resnāka desa uz maizes. Ieguldīt savu laiku, spēku,resursus Latvijas attīstībā viņi nav gatavi un nav spējīgi. Savu valsti,ja mēs to gribam, sakārtot varam tikai paši.

Vai kāds ir redzējis uz ielām tūkstošus prasam ieviest likumdošanā normu par atdoto atslēgu principu? Nē, nav.

Jo kas gan noteicis,ka obligāti jāņem kredīts mājas būvniecībai?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Par prostitūtām visās malās brīdina, ka sifilisa saķeršanas iespējamība ir visai liela. bet par kredītiem ta' stāstīja, ka tā vajag, tas esot labi, jo tas attīstot ekonomiku, uzlabo dzīvi.

Nu, visās malās jau nu ne, bet Tu vismaz to zini.

Bet es jau par to pašu - man piemēram vecāki ieaudzināja, ka parāds nav brālis. Kādus bērnus audzināja, tādu rezultātu saņem, jāmācās no kļūdām un attiecīgi jāaudzina jaunā paaudze. Bet tas attiecas netikai uz vecākiem, bet arī uz radiem, kaimiņiem, izglītības iestādēm - tā teikt, jāmaina kolektīvā apziņa no padomju laiku "ka valsts par visu parūpēsies" uz reālo - ka pats vien esi daļa no valsts un nes daļu atbildības - vismaz tik, cik piedalīties vēlēšanās un spēt racionāli pamatot savu izvēli, sekot līdzi notiekošajam un celt trauksmi, kad polītiķi sāk rīkoties pretēji solītajam, koriģēt savu izvēli nākamajās vēlēšanās, nevis turpināt balsot par skaistām acīm, vai nodzert atmiņu, ka neizdodas procesam izsekot līdzi.

0 0 Atbildēt

a par nordeā -man tak pokui kāds tur man statuss -zelta, nezelta vai koka.... mani pārsteidza tas viņu piedāvājums- ķipa gribi saglabāt zelta statusu, stiep šurpu 4000latu depozītu....

a par attālumu līdz kaimiņam -kāpēc 4 metri? pirts ir pusotru metru no kaimiņa zemes

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

beidz te runāt par dolārpiramīdu- tūlīt tu būsi zeitgeistus pārskatījies

Kāds tur sakars ar zeitgeistiem? Neesmu redzējis nevienu, ja kas. Bet vēl tikko "Nekā Personīgi" aktualizēto tēmu par to, kādēļ finanšu piramīgas nav aizliegtas, gan mazliet esmu papētījis Atbilde vienkārša - nodefinējot likumā finanšu piramīdas pazīmes kā aizliegtas, tiktu automātiski aizliegta visa mūsdienu monetārā sistēma - sākot ar dolāru un beidzot ar tev kredītu izsniegušo banku.

Jeb tu tiešām tici, ka dolāram ir reāls zelta segums, kas guļ mirdzošos stieņos kaut kur dziļi dziļi ASV federālo rezervju seifā? Īpaši tam elektroniskajam dolāram, kas ceļo starp kontiem...

0 0 Atbildēt

nu tad kā -pieteiksies kāds man Ģimenē lai kopā mēs visi dabūtu prestižo zelta statusu

0 0 Atbildēt

Statuss

Lasītākie raksti

Jaunie raksti