Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene, cik dziļa ir Daugava pie Swdbankas ēkas? Cik dziļi ir pamatu pāļi Swdbank ēkai? Cik dziļi atrodas dolomīta slānis zem Rīgas?

0 0 Atbildēt

Par Swedbank- 'Ēka balstās uz 286 pāļiem, kuri iedzīti līdz 27 metru dziļumam, aizsniedzot dolomīta slāni – tas ir apmēram septiņu stāvu dziļumā zem zemes. Visā ēkas augstumā to balsta 15 kolonnas 85 cm diametrā, kā arī 9 papildkolonnas 60 cm diametrā.'

Daugava-'Upes dziļums Rīgas tiltu rajonā ir 6 - 7 m, bet lejpus tiem 8 - 15 m. Tas paver iespēju lielajiem pasažieru kuģiem pašā pilsētas centrā pietauvoties pie Rīgas pasažieru stacijas. '

Tātad, kā tā ēka var 'slīdēt Daugavā' , ja tās pamati balstās uz dolomīta slāņa, kurš atrodas vismaz 12 m dziļāk nekā Daugavas dibens??

Seene?

0 0 Atbildēt

Par Pasaules finanšu sistēmas uzbūvu un tās problēmām.

Visi tie, kurus ļoti satrauc dolārs, ASV finanšu sistēma un tamlīdzīgas lietas. Lūk jums vēl dažas lietas, kuras jūsu diskusija un lielās bažas var ietekmēt tikpat spēcīgi-

* Zemes kodolā ir ļoti augsta temperatūra

* Rouzvelā esot atrasti citplanētieši

* Karalis Elviss ir dzīvs

*dinozauru izmiršana

* Zemē var ietriekties meteors

Un vēl daudz kas.

0 0 Atbildēt

Iemesli,kāpēc Swedbank ēka varētu šļūkt iekšā Daugavā.

1. Pāļi bija par garu un tos iedzina zemē slīpi,pie tam, sajauca puses un iedzina ar slīpumu uz Daugavas pusi. Tāpēc tā šļūkšana notiek.

2. Ēka nevis ieslīd, bet ieliecas Daugavā. Vanšu tilta un Daugavas kopējais pievilkšanās spēks velk pie sevis Sweda augšējos stāvus,tāpēc Boss no penthausa pabēga.

3. Bebri nograuza pāļus.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Par Swedbank- 'Ēka balstās uz 286 pāļiem, kuri iedzīti līdz 27 metru dziļumam, aizsniedzot dolomīta slāni – tas ir apmēram septiņu stāvu dziļumā zem zemes. Visā ēkas augstumā to balsta 15 kolonnas 85 cm diametrā, kā arī 9 papildkolonnas 60 cm diametrā.'

Kad uzzināsi, par cik cm gadā tā ēka tuvojas vecrīgai, būsi pārsteigts. bet šie dati nav publiski pieejami, jo tas, ka tā notiks, jau bija zināms pirms celtniecības, kādēļ arī piespieda no amata atkāpties tos, kas negribēja Ķīpsalā atļaut šāda veida apbūvi, ieliekot vietā paklausīgākus darbiniekus.

Swedbankai bija svarīgs prestižs treknajos gados. Un ēka slīd uz savu galu lēnāk, nekā banka. Par to, kā glābt situāciju, jau tu varēsi domāt, ne vairs banķieri.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Par Swedbank- 'Ēka balstās uz 286 pāļiem, kuri iedzīti līdz 27 metru dziļumam, aizsniedzot dolomīta slāni – tas ir apmēram septiņu stāvu dziļumā zem zemes. Visā ēkas augstumā to balsta 15 kolonnas 85 cm diametrā, kā arī 9 papildkolonnas 60 cm diametrā.'

Kad uzzināsi, par cik cm gadā tā ēka tuvojas vecrīgai, būsi pārsteigts. bet šie dati nav publiski pieejami, jo tas, ka tā notiks, jau bija zināms pirms celtniecības, kādēļ arī piespieda no amata atkāpties tos, kas negribēja Ķīpsalā atļaut šāda veida apbūvi, ieliekot vietā paklausīgākus darbiniekus.

Swedbankai bija svarīgs prestižs treknajos gados. Un ēka slīd uz savu galu lēnāk, nekā banka. Par to, kā glābt situāciju, jau tu varēsi domāt, ne vairs banķieri.

nu protams, tāpat kā pierādījumi par fotoradariem, tev tie ir, bet publiski rādīt nedrīkst.

Interesanti,kāpēc man būtu jādomā par to,nevis baņķieriem?

0 0 Atbildēt

Seene, varam rīt satikties pie Saules akmeņa,parādīsi, kur tā plaisa rodas, kad tā ēka šļūc no Pārdaugavas uz Centru?

0 0 Atbildēt

Es domāju,ka būs interesanti vērot, kā tā smukā stikla ēka tā eleganti,klusi šļūks pāri Daugavai.

Bet,ja nopietni, man jau šķiet, ka Seenem ir aizšļūcis jumts.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: ...

3. Bebri nograuza pāļus.

Atkal tie bebri šķeļ sabiedrību.

P.S. Vai tad Elviss ir miris?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tādēļ, ka par bīstamās ēkas nojaukšanu maksāsi tu ar saviem nodokļiem.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tādēļ, ka par bīstamās ēkas nojaukšanu maksāsi tu ar saviem nodokļiem.

Ā, nu skaidrs.

0 0 Atbildēt

Tad parādīsi rīt to plaisu?

0 0 Atbildēt

Seene, reāli tu esi panikas sējējs un lētticīgiem ļautiņiem pasaku stāstītājs. Šitādu muļķu dēļ ,kā tu, arī rodas baumas par fotoradariem,upēs šļūcošām ēkām, izjūkošiem BMW x5, dolāru piramīdām uc parādībām.

Tam visam pieslienas lētticīgi ļautiņi, kā piemēram Pirmais,msh uc dīvaiņi.

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene, reāli tu esi panikas sējējs un lētticīgiem ļautiņiem pasaku stāstītājs. Šitādu muļķu dēļ ,kā tu, arī rodas baumas par fotoradariem,upēs šļūcošām ēkām, izjūkošiem BMW x5, dolāru piramīdām uc parādībām.

eu, deks - ir tāda ahujenna izdevīga iespēja nopelnīt. tik jāpārsūta sava naudiņa Mavrodi kungam.

var arī uz Nigēriju sūtīt, tur gāztajiem prinčiem problēmas ar naudas izdabūšanu no valsts, vajag palīdzību. baisi uzvārīsies

tak nevar būt, ka tas viss ir krāpšana

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

+1

0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seene, reāli tu esi panikas sējējs un lētticīgiem ļautiņiem pasaku stāstītājs. Šitādu muļķu dēļ ,kā tu, arī rodas baumas par fotoradariem,upēs šļūcošām ēkām, izjūkošiem BMW x5, dolāru piramīdām uc parādībām.

eu, deks - ir tāda ahujenna izdevīga iespēja nopelnīt. tik jāpārsūta sava naudiņa Mavrodi kungam.

var arī uz Nigēriju sūtīt, tur gāztajiem prinčiem problēmas ar naudas izdabūšanu no valsts, vajag palīdzību. baisi uzvārīsies

Nevajag jau uzreiz pārspīlēt, man tādas vēstules arī šad tad nonāk pasta kastē. Runa jau pa lielam ir par to,ka visādi seenes, pirmie utml sēj paniku par lietām, kuras neviens Latvijā un pa lielam Pasaulē mainīt nespēj- USA sistēma ,naudaslietas.

Tāpēc es eju un ražoju to,ko protu, pārdodu tiem, kam to vajag tepat uz vietas, sniedzu pakalpojumus. Nekāds dolārs mani neinteresē, jo mēs savā mazajā zemītē strādājam un dzīvojam.

Pirmais un Seene labāk ko sakarīgu būtu izdarījuši, nevis pūtuši visiem pilnas galvas ar saviem debloīdismiem.

Tā apmēram.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

kalfonso rakstīja:

Nevajag jau uzreiz pārspīlēt, man tādas vēstules arī šad tad nonāk pasta kastē. Runa jau pa lielam ir par to,ka visādi seenes, pirmie utml sēj paniku par lietām, kuras neviens Latvijā un pa lielam Pasaulē mainīt nespēj- USA sistēma ,naudaslietas.

Tāpēc es eju un ražoju to,ko protu, pārdodu tiem, kam to vajag tepat uz vietas, sniedzu pakalpojumus. Nekāds dolārs mani neinteresē, jo mēs savā mazajā zemītē strādājam un dzīvojam.

Pirmais un Seene labāk ko sakarīgu būtu izdarījuši, nevis pūtuši visiem pilnas galvas ar saviem debloīdismiem.

Tā apmēram.

Pusteikums taisnības ir - dolārs un vēl šis tas ir patiešām lietas, ko nespējam mainīt. Bet tādēl nav šādus faktus jāignorē. Mūsu paši kredītburbulis būtu palicis iepriekšminētajos banku "speciālistu" prognozētajos 10-15% krituma, ja vien tā spradziens nenotiktu reizē ar dolāra krīzi. Un Deksters droši vien savā purvā kūdru ved ar ķerru, ja viņa biznesa plānos nav svarīga par dolāriem iegādātās degvielas cena.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

+1

+1

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Angļu bauri gājuši protestos, sisti ar stekiem, izcīnījuši savu tagadējo labklājību.

Tagad atbrauc latvju kredītņēmējs un noslauc krējumu.

Viena daļa pašu angļu domā par emigrāciju un dažs labs arī emigrē...

Uz kurieni?

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

+1

+1

-111

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es domāju,ka būs interesanti vērot, kā tā smukā stikla ēka tā eleganti,klusi šļūks pāri Daugavai.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

kalfonso rakstīja:

Tā apmēram.

Pusteikums taisnības ir - dolārs un vēl šis tas ir patiešām lietas, ko nespējam mainīt. Bet tādēl nav šādus faktus jāignorē. Mūsu paši kredītburbulis būtu palicis iepriekšminētajos banku "speciālistu" prognozētajos 10-15% krituma, ja vien tā spradziens nenotiktu reizē ar dolāra krīzi. Un Deksters droši vien savā purvā kūdru ved ar ķerru, ja viņa biznesa plānos nav svarīga par dolāriem iegādātās degvielas cena.

Protams,ka nestumju. Protams, ka pērku degvielu. Bet tev vajadzētu saprast, kas ir produkcijas pašizmaksa, izmaksu samazināšana utt.

Un- 1l izmaksa uz saražotās produkcijas pašizmaksu atstāk,teiksim tā, niecīgu ietekmi. Kaut 2ls/l būtu.

0 0 Atbildēt

Seene, kā būs, parādīsi to plaisu, kura rodas, Saules akmenim šļūcot Vecrīgas virzienā.

Vai arī esi prasts dirsējs.

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

kalfonso rakstīja:...

...

Tā apmēram.

ietekmēt mēs nevaram, tas gan. bet tas, ka sūdi briest (globāla mēroga), gan ir acīmredzami.

vai mēs paši tos pieredzēsim, nezinu

bet tā, kā viss šobrīd pasaulē notiek, tā ilgi turpināties nevarēs.

0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

kalfonso rakstīja:...

...

Tā apmēram.

ietekmēt mēs nevaram, tas gan. bet tas, ka sūdi briest (globāla mēroga), gan ir acīmredzami.

vai mēs paši tos pieredzēsim, nezinu

bet tā, kā viss šobrīd pasaulē notiek, tā ilgi turpināties nevarēs.

Un kas mainīsies no tā, ka kaut kādi bez pižikiem ziemā staigājošie tagad kā bada dzeguzes kūko?? Jo mēs vairāk strādāsim, nodrošināsim sevi paši, jo mums vieglāk paciest visus sūdus būs.

PS. Sūdi briest vienmēr. Mazums, Saule uzsprāgs. Tagad ko,nedzīvot??

Lasītākie raksti

Jaunie raksti