Īsāk sakot- besī čuvaki, kuri bezdē bezjēgā , sagrozot nestabiliem pilsoņiem prātus, radot baumas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Īsāk sakot- besī čuvaki, kuri bezdē bezjēgā , sagrozot nestabiliem pilsoņiem prātus, radot baumas.
DekstersFF rakstīja:
kalfonso rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
kalfonso rakstīja:...
...
Pirmais un Seene labāk ko sakarīgu būtu izdarījuši, nevis pūtuši visiem pilnas galvas ar saviem debloīdismiem.
Tā apmēram.
ietekmēt mēs nevaram, tas gan. bet tas, ka sūdi briest (globāla mēroga), gan ir acīmredzami.
vai mēs paši tos pieredzēsim, nezinu
bet tā, kā viss šobrīd pasaulē notiek, tā ilgi turpināties nevarēs.
Un kas mainīsies no tā, ka kaut kādi bez pižikiem ziemā staigājošie tagad kā bada dzeguzes kūko?? Jo mēs vairāk strādāsim, nodrošināsim sevi paši, jo mums vieglāk paciest visus sūdus būs.
PS. Sūdi briest vienmēr. Mazums, Saule uzsprāgs. Tagad ko,nedzīvot??
+1
nemitīgi pasaulē krīt dolārā vērtība, nafta paliek dārgāka, ja nepaliek uziat gaisā kāda AES, saulesakmens krītot nes nost rīgas pili utt...
paņikjoriem vienkāršāk (un sabiedfrības veselībai kopumā daudz izdevīgāk) tak ir nošauties... °
Kā tur bija - dod man pacietību necepties par to, ko mainīt nav manos spēkos, dod spēku mainīt to, kas ir pa spēkam, un pat galvenais - prātu - atšķirt pirmo no otrā!
Palaidniex rakstīja:
Kā tur bija - dod man pacietību necepties par to, ko mainīt nav manos spēkos, dod spēku mainīt to, kas ir pa spēkam, un pat galvenais - prātu - atšķirt pirmo no otrā!
+1
kalfonso rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
kalfonso rakstīja:...
...
Pirmais un Seene labāk ko sakarīgu būtu izdarījuši, nevis pūtuši visiem pilnas galvas ar saviem debloīdismiem.
Tā apmēram.
ietekmēt mēs nevaram, tas gan. bet tas, ka sūdi briest (globāla mēroga), gan ir acīmredzami.
vai mēs paši tos pieredzēsim, nezinu
bet tā, kā viss šobrīd pasaulē notiek, tā ilgi turpināties nevarēs.
Jā, bet pareizi jau Deksters saka - mēs mazie un melnie tur neko izdarīt nevaram, tikai čīkstēt internetā.
DekstersFF rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
+1
tā viš' i'
DekstersFF rakstīja: Seene, kā būs, parādīsi to plaisu, kura rodas, Saules akmenim šļūcot Vecrīgas virzienā.
Vai arī esi prasts dirsējs.
Nu tak aziej un paskaties. Par gidu nestrādāju.
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Seene, kā būs, parādīsi to plaisu, kura rodas, Saules akmenim šļūcot Vecrīgas virzienā.
Vai arī esi prasts dirsējs.
Nu tak aziej un paskaties. Par gidu nestrādāju.
Kurā vietā jāskatās? Nopietni, esmu bijis, neko neesmu redzējis.
Seene, piedāvājums- es tev samaksāju šovakar par to laiku, ko tu veltīsi ,man parādot plaisu pie Swedbank ēkas, kura rodas, tai ēkai šļūcot Vecrīgas virzienā.
DekstersFF rakstīja: Seene, piedāvājums- es tev samaksāju šovakar par to laiku, ko tu veltīsi ,man parādot plaisu pie Swedbank ēkas, kura rodas, tai ēkai šļūcot Vecrīgas virzienā.
Klau, samaksā man... Es aizvedīšu... Klau, bet, ja saules akmens būs atnācis atpakaļ?
GB12 rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Seene, piedāvājums- es tev samaksāju šovakar par to laiku, ko tu veltīsi ,man parādot plaisu pie Swedbank ēkas, kura rodas, tai ēkai šļūcot Vecrīgas virzienā.
Klau, samaksā man... Es aizvedīšu... Klau, bet, ja saules akmens būs atnācis atpakaļ?
Nē, es samaksāšu tikai tad, ja tā plaisa tur ir-būs.
eu, sēne?
saulesakmens viens pats mēģina uzbraukt vecrīgai?
vai tas uzbrūk vecrīģai kopā ar vanšu tiltu?
a moš vecrīga uzbrūk saules akmenim un plaisa ir baiga, skaties - tagad saucās Kanāls...
Tiem, kuri nesaprot, par ko ir runa, lūk mazs shematisks attēlojums, kā tas izskatās dabā fotki.lv/...
Bildē kļūda. Tā ēka saucas \"Vēja bura\" nevis saules akmens. Saules akmens bija tāda dzeltena pusapaļa ēka.
Seene rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Interesanti,kāpēc man būtu jādomā par to,nevis baņķieriem?
Tādēļ, ka par bīstamās ēkas nojaukšanu maksāsi tu ar saviem nodokļiem.
nemaksā viņš nodokļus! NEMAKSĀ!
DekstersFF rakstīja:
GB12 rakstīja:
Nē, es samaksāšu tikai tad, ja tā plaisa tur ir-būs.
paga.... tā jau ir loterija... tu taču azartspēles nevari atļauties spēlēt
starp citu - arī Milda (Brīvības Piemineklis) lēnām gāžas bastejkalna virzienā.... un visi to zina
Tukši vārdi... Kur palika tava vēlme redzēt traktora vārstu, kad saprati, ka tāds tomēr ir? Noslīka tukšos argumentos, kāpēc vārsts nav īstais un visi tevi cenšas apmānīt... Vispirms aizbraucam uz tava rēķina paskatīties traktoru, un tad soli nākamo
Nu re,Seene, tātad apdirsies atkal.
Kanibaals rakstīja: Bildē kļūda. Tā ēka saucas "Vēja bura" nevis saules akmens. Saules akmens bija tāda dzeltena pusapaļa ēka.
www.a4d.lv/...
Pieņemsim, ka tas SA nozīmē 'Swedbank Augstceltne'
pļā, ko jūs tur tiržat? vecrīga mācās virsū hanzenei - tā tur patiesībā ir!
GB12 rakstīja:
Uz kurieni?
Pamatā citas britu zemes - kanāda, austrālija. Bet var jau būt arī ne tik parasti galamērķi - kādu laiciņu atpakaļ lasīju par britiem, kas dodas strādāt krutākus darbus polijā...
tā.... Paineresējos.. Manuprāt nekā īpaša nav tajā hanzenes peldēšanā....
Hanzenes ēka novilks ilgāk par pašu hanzeni
Kāds varbūt grib izmantot pa lēto (mega atlaide) apstrīdēt piecīti
DekstersFF rakstīja: Tiem, kuri nesaprot, par ko ir runa, lūk mazs shematisks attēlojums, kā tas izskatās dabā fotki.lv/...
Tu takšu nemaz nemāki zīmēt!! Pāļi nav taisni, bet ar 2 rokām, 2 kājām un 1 galvu.... nu tādi pat kā tas tur augstāk un maķenīt pa kreisi!!!!
CRDI rakstīja: Kāds varbūt grib izmantot pa lēto (mega atlaide) apstrīdēt piecīti
citrons.lv/...
lūk arī parādās internetā esošās kampaņas pret FR rezultāti. Pisloņi ir gatavi maksāt kukuļdevējam Džeriņam par pakalpojumu...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .