Vistu smadzenes vari iet pirkt pats. Jāiecitē viens teksts, kuru augstāk vari izlasīt pats:
Seene rakstīja:
Cits jautājums - ar šādu ātrumu nācās uz ceļa (Ventspils šoseja) regulāri apdzīt (un ne jau ar +3km/h). Brīdī, kad pa priekšu ar tādu pat ātrumu braucošais ieraudzīja tālumā zilās bākugunis, ātrums tika nomests līdz ~70km/h, pie joprojām atļautā 90... Kur joprojām rodas sodi kaudzēm, ja cilvēki ir panikā un brauc ar -20km/h, radot būtiskus zaudējumus valsts ekonomikai?!
Kā arī no cita tofika, kuru tu droši vien nelasi:
recluse rakstīja:
VWfans rakstīja: Recluse, nepareizi. Braucot ar 85-88 km/h, temps ir vienaads ar fuureem. Ne es taas panaaku, ne taas mani. Brauciens ir vienmeeriigs, kluss un baudaams...
Tad jau man gps melo (dažādi), spidometri un pazīstamie fūristi, kas saka, ka tādus pimpjus apdzīt nevar, jo smagajam maksimālais ir 90-92, kas arī tiek izmantots, nevis 85-88. Vācijā aiz smagajiem spidometrs nesasniedz 100, bet gps vidēji 91. Tev varbūt tas ir sīkums un sani iepis, bet padomā no citām pozīcijām, 8 stundas reiz 5 km ir 40km starpība maiņā un droši apdzīt tādu krahaboru nevar.
Un tagad savieno tos abus postus un savu "gudro" tekstu kopā. Kaut kas neklapē, vai ne?
Vai nu līdz, vai nu nedaudz pēc TA mans konstruktors tiks aprīkots arī ar kruīzu. Pa mana gala šosejām vajadzētu būt labi, bet baidos ka uz šosejām ar blīvāku satiksmi nāksies pārāk bieži to kruīzu slēgt atkal iekšā...
Kāpēc tev patīk nemotori? Nu tas tak skaidri redzams gan pēc tā, ka tev patīk marka, kurai lielāks motors par diviem litriem ir ārkārtīgs retums, gan arī tāpēc, ka tu atbalsti braukšanu pilsētā uz 30 kmph un uz šosejas ar 70 kmph. Tādiem ātrumiem tak trīs litrus zem haubes nevajag!
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .