CRDI rakstīja: Kāds varbūt grib izmantot pa lēto (mega atlaide) apstrīdēt piecīti
citrons.lv/...
lūk arī parādās internetā esošās kampaņas pret FR rezultāti. Pisloņi ir gatavi maksāt kukuļdevējam Džeriņam par pakalpojumu...
Vai viņš tika par to notiesāts?
Vai tad,ja cilvēks ,pieņemsim, devis kukuli,kļūdījies, tad viņam nav tiesību vairs nekad neko darīt? Labi,ka ir tāds Džeriņš, kurš darbojas pret Zivtiņa debloīdiskajiem skaidrojumiem vakardienas Zebrā- Redz,esot ļoti daudz pārsūdzību par FR sodiem, tāpēc vajagot pacelt pārējos sodus par 10ls.
DekstersFF rakstīja: MAn reiz pret VID palīdzēja ar juridiskiem padomiem Valdis Krisbergs. Bija tiesāts, runājām par to, nu visādi gadās dzīvē, tad ko, nedzīvot ?
Vai tad nevarēji kā vīrs atzīt savu nolaidību un samaksāt prasītos nodokļus?
DekstersFF rakstīja: MAn reiz pret VID palīdzēja ar juridiskiem padomiem Valdis Krisbergs. Bija tiesāts, runājām par to, nu visādi gadās dzīvē, tad ko, nedzīvot ?
?? Ja Likums paredz,ka par automašīnas ievešanu iekšzemē ,ja ir darījumu apliecinoši dokumenti, muita jāmaksā ,par pamatu ņemot darījuma vērtību, bet muita paņem un uzrēķina pēc SIA Komins izdota mistiska kataloga, tad kuram taisnība?
?? Ja Likums paredz,ka par automašīnas ievešanu iekšzemē ,ja ir darījumu apliecinoši dokumenti, muita jāmaksā ,par pamatu ņemot darījuma vērtību, bet muita paņem un uzrēķina pēc SIA Komins izdota mistiska kataloga, tad kuram taisnība?
Muitai. Kāpēc tad, kad tev nev izdevīgi, pēkšņi atceries likumu, nevis valsts intereses?
Muitai. Kāpēc tad, kad tev nev izdevīgi, pēkšņi atceries likumu, nevis valsts intereses?
?? Klausies, ko tu atkal dzen demagoģiju? Es arī pret CP tiesājos,kad viņi uztaisīja problēmas.
Tu taču te bļausties, ka bezmaz visi FR sodi ir nelikumīgi, ka blā blā.
Savus sodus,kurus esmu nopelnīgis pamatoti, esmu samaksājis , nodokļus, kuri aprēķinātii pamatoti, esmu samaksājis. VISUS. Visi mani ienākumi ir godīgi, nelikumīgu nav,par VISU ir samaksāti likumā paredzētie nodokļi.
?? Klausies, ko tu atkal dzen demagoģiju? Es arī pret CP tiesājos,kad viņi uztaisīja problēmas.
Tu taču te bļausties, ka bezmaz visi FR sodi ir nelikumīgi, ka blā blā.
Savus sodus,kurus esmu nopelnīgis pamatoti, esmu samaksājis , nodokļus, kuri aprēķinātii pamatoti, esmu samaksājis. VISUS. Visi mani ienākumi ir godīgi, nelikumīgu nav,par VISU ir samaksāti likumā paredzētie nodokļi.
Visi FR sodi IR nelikumīgi. Ar ko atšķiras nevainīgu personu sodīšana no VID izvēlētā kataloga pielietošanas? Abos gadījumos valsts rīkojas tā, kā var vieglāk un ātrāk iekasēt naudiņu, nesatraucoties par likumu ievērošanu.
tajā rakstiņā nepareizs ir pats pats sākums, un līdz ar to viss turpinājums.
Augļošana neparādījās līdz ar naudu, jau pirms tās nebija nekas neparasts, ka, piemēram, pilsonis X no pilsoņa Y aizņēmās 100 govis (vai preces 100 govju vērtībā), apsoloties pēc laika posma Z atdot simtu piecas.
smaidiigais rakstīja: tajā rakstiņā nepareizs ir pats pats sākums, un līdz ar to viss turpinājums.
Augļošana neparādījās līdz ar naudu, jau pirms tās nebija nekas neparasts, ka, piemēram, pilsonis X no pilsoņa Y aizņēmās 100 govis (vai preces 100 govju vērtībā), apsoloties pēc laika posma Z atdot simtu piecas.
Nu te nu tu esi sajaucis pašu finanšu sistēmas pamatus. Govīm un precēm ir reāla vērtība. Naudas vērtības pamatidejā ir tās fiksēts daudzums. Un uz tā pamata balstīta apmaiņas sistēma. Augļošana nav iespējams bez šādas nevērtīgas starpnieksistēmas - jo visi sūdi balstās tajā, ka nopelnīt var sadrukājot nevērtīgus papīrīšus.
Vienkāršoti to skaidro apmēram tā - ja ir 100$ par kuriem kāds saražo 100 pudeles piena, bet baņķieris tikmēr "uzzīmē" vēl 100$, tad piena pudeles joprojām ir tikai 100, bet naudiņa jau 200$. Un pilnīgi nemanot baņķierim jau pieder puses saražotā piena.
Bezvērtīga nauda visu laiku tiek drukāta klāt - savādāk nepastāvētu tāds jēdziens kā inflācija. Un tie, kas šo naudu drukā, attiecīgo procentu no reāli saražotā vienkārši iebāž savā kabatā.
smaidiigais rakstīja: tajā rakstiņā nepareizs ir pats pats sākums, un līdz ar to viss turpinājums.
Viss tur ir pareizi.
Ja X aizdod govis "n" Y ar noteikumu, ka pēc laika Z tiks atdots "n+5", tas nav nekas nereāls un neizpildāms, jo Y ar savu darbību šajā laika posmā var radīt tās "+5" govis vai to ekvivalentu citās precēs.
Taču stāstiņā ir teikts ka tika radīts "n" skaits dālderu, kuri tika aizdoti pilsoņiem ar noteikumu ka tiks atdots "n+5", taču šo dālderu radīšanas tiesības bija/ ir tikai šauram personu lokam. Tādejādi ja pils. A var atdot prasītos "n+5" dālderus, tas automātiski nozīmē, ka pils B dālderu skaits ir "n-5" utt. utjpr
jūs, kungi, aizmirstat, ka 'dālderis' ir no zelta, un zelts ir prece/produkts. Līdz zelta standartu nomainīja ar to, ka valdības savu 'dālderi' sedz ar visu, kas tām ir.
nevajag vienkāršo sarežģīt
protams, to, ka pie naudas mašīnas pietuvinātās personas piedrukā naudu neskatoties uz to, cik viņiem ir zelta vai citu segumu, to es neapstrīdu. Tā ir noticis vienmēr, arī tad, kad dālderī esošā zelta daudzumu jeb provi samazināja, lai varētu izkalt vairāk dālderu.
smaidiigais rakstīja: jūs, kungi, aizmirstat, ka 'dālderis' ir no zelta, un zelts ir prece/produkts. Līdz zelta standartu nomainīja ar to, ka valdības savu 'dālderi' sedz ar visu, kas tām ir.
nevajag vienkāršo sarežģīt
protams, to, ka pie naudas mašīnas pietuvinātās personas piedrukā naudu neskatoties uz to, cik viņiem ir zelta vai citu segumu, to es neapstrīdu. Tā ir noticis vienmēr, arī tad, kad dālderī esošā zelta daudzumu jeb provi samazināja, lai varētu izkalt vairāk dālderu.
Toč Zeitgeistus saskatījušies...
Dālderis ir no zelta, bet augļošana ir parādījusies sākot no "naudas" pirmsākumiem. Kad augļotāji izdomāja, ka reālā zelta dāldera vietā var aizdot parādzīmi (naudu). Un aizdeva vairāk dālderus, nekā pašiem patiesībā bija.
Bet... Arī zeltam ir inflācija - attīstoties raktuvju tehnoloģijām pasaulē parādās arvien lielāki zelta daudzumi, bet reāla vajadzība pēc tā nav - vien greznumlieta. Un beigu beigās pat zelta segums kļūst arvien nevērtīgāks.
smaidiigais rakstīja: Tu laikam būtu ar mieru aizdot man 100 latus, un pēc gada un 3% inflācijas (vai cik nu mums tā ir) saņemt atpakaļ tos pašus 100?
Pag... Tu tā arī laikam neesi sapratis, kas ir inflācija... Tie paši, kas naudu aizdod, arī piedrukā inflācijas tiesu. Tā kā aizņemoties tu maksā ne vien līgumā paredzētos procentus, bet arī vēl par smukiem papīrīšiem.
smaidiigais rakstīja: Tu laikam būtu ar mieru aizdot man 100 latus, un pēc gada un 3% inflācijas (vai cik nu mums tā ir) saņemt atpakaļ tos pašus 100?
Pag... Tu tā arī laikam neesi sapratis, kas ir inflācija... Tie paši, kas naudu aizdod, arī piedrukā inflācijas tiesu. Tā kā aizņemoties tu maksā ne vien līgumā paredzētos procentus, bet arī vēl par smukiem papīrīšiem.
Aizdodot tev 100 dālderus aizdevējs ar muguras smadzenēm jūt, ka pēc gada, kad tu (varbūt) atgriezīsies no jūras biznesa brauciena, karalis zeltu būs drusku atšķaidījis ar varu, un, lai atšķaidīšanu kompensētu, viņš no tevis prasa attiecīgi vairāk. Tā inflācija rodas un vienmēr ir radusies.
A visi tavi murgi ir sazvērestību teorija - kārtējā.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .