Aizdodot tev 100 dālderus aizdevējs ar muguras smadzenēm jūt, ka pēc gada, kad tu (varbūt) atgriezīsies no jūras biznesa brauciena, karalis zeltu būs drusku atšķaidījis ar varu, un, lai atšķaidīšanu kompensētu, viņš no tevis prasa attiecīgi vairāk. Tā inflācija rodas un vienmēr ir radusies.
A visi tavi murgi ir sazvērestību teorija - kārtējā.
Aizdodot tev 100 dālderus aizdevējs ar muguras smadzenēm jūt, ka pēc gada, kad tu (varbūt) atgriezīsies no jūras biznesa brauciena, karalis zeltu būs drusku atšķaidījis ar varu, un, lai atšķaidīšanu kompensētu, viņš no tevis prasa attiecīgi vairāk. Tā inflācija rodas un vienmēr ir radusies.
A visi tavi murgi ir sazvērestību teorija - kārtējā.
smaidiigais rakstīja: tajā rakstiņā nepareizs ir pats pats sākums, un līdz ar to viss turpinājums.
Augļošana neparādījās līdz ar naudu, jau pirms tās nebija nekas neparasts, ka, piemēram, pilsonis X no pilsoņa Y aizņēmās 100 govis (vai preces 100 govju vērtībā), apsoloties pēc laika posma Z atdot simtu piecas.
augļošana (krimināllikuma izpratnē) nav naudas aizdošana, bet gan "uzlikšana uz ščotčika"
a ko klientam darīt??? izejas ta nav, kāposta uz sitiena nav, atliek parakstīt lielākus %tus
un tagad palasam krimināllikumu
201.pants. Augļošana
Par dažāda veida aizdevumiem, kuri izdarīti, apzināti izmantojot aizdevuma ņēmēja smago materiālo stāvokli, un kuru nosacījumi ir viņam pārmērīgi apgrūtinoši (augļošana), —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.
ja cilvēks nonāk "riska grupā" tad pat ja viņš mierīgi var atļāuties maksāt kredīu ar esošo %, tad paceļot riska grupu un pārslēdzot līgumu % palielina tā, ka vairs maksāt nav iespējams, finālā parādu verdzība, tiek atņēmts ceļojumus uz ēģipti, diuritenis un māja un viss beidzās kā parasti...
ja cilvēks nonāk "riska grupā" tad pat ja viņš mierīgi var atļāuties maksāt kredīu ar esošo %, tad paceļot riska grupu un pārslēdzot līgumu % palielina tā, ka vairs maksāt nav iespējams, finālā parādu verdzība, tiek atņēmts ceļojumus uz ēģipti, diuritenis un māja un viss beidzās kā parasti...
es tak arī apgalvoju, ka tas ir tipisks krimināli sodāms pasākums....
pļā, nupat man zvana kautkāda vecene un prasa vai X dzīvoklis
es šai prasu kas viņa ir un ko viņai vajag...
pekšņi šī saka, ka meklējot savu draudzeni no X-1 dzīvokļa, ka pazaudējusi viņas kontaktus utttt... es šai vēlreiz lai saka, kas ši ir un pie reizes palūrēju no kurienes īsti zvana
es šai saku, ka neticu, jo ja viņa zina kur dzīvo, tad var ciemos aiziet, nevis manu laiku tērēt..
jamā atbildēja, ka tā esot mana problēma un nolika rori
Tieši tāpēc atbalstāma ir Džeriņa akcija- pārsūdzēt VISUS FR sodus. Izmantot savas tiesības, kuras paredzētas Likumā, nevardarbīga pretošanās stulbiem varas lēmumiem.
Un,kas pats trakākais, sieva, kuras silikona pupiem arī tika parauts krīts, aiziet pie cita.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .