Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ieteikums visiem uzmanīties posmā no Dārzciema līdz Ilūkstes ielai (visās ielās un ieliņās), tur tagad daudz kur saliktas absurdas zīmes "Dzīvojamā zona" ar 20 km/h ierobežojumu. Radari soda bez pielaidēm, un tie tur ir bieži.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Kāpēc dzīvojamā zona ir absurda lieta?? Tasnozīmē,ka gājējiem ir priekšroka, tie ir privātmāju rajoni, var braukt pa maģistrālajām ielām. Ja brauc pa dzīvojamo zonu, brauc lēni.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Droši vien tāds absurds kā te manā ciemā, kur savulaik pagasta padome aiz neko darīt uz vienas jaukas, pārredzamas ieliņas, kura atrodas ārpus sētām, uzlika šitento zīmi. Tāpat lielākā daļa brauc uz 50.

Tā vietā lai uzliktu vismaz vienai pusei "apstāties aizliegts" lai pie veikala lohi neparkotos abās pusēs

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Droši vien tāds absurds kā te manā ciemā, kur savulaik pagasta padome aiz neko darīt uz vienas jaukas, pārredzamas ieliņas, kura atrodas ārpus sētām, uzlika šitento zīmi. Tāpat lielākā daļa brauc uz 50.

Tā vietā lai uzliktu vismaz vienai pusei "apstāties aizliegts" lai pie veikala lohi neparkotos abās pusēs

1. Ko tu esi darījis,lai novērstu, tavuprāt, nepareizas darbības ar zīmju izvietošanu?

2. Ja ir zīme, ir tomēr bijis pamats to izvietot.

3. Ja lielākā daļa brauc, tas nozīmē, ka viņiem uzspļaut citu drošībai.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Kāpēc dzīvojamā zona ir absurda lieta?? Tasnozīmē,ka gājējiem ir priekšroka, tie ir privātmāju rajoni, var braukt pa maģistrālajām ielām. Ja brauc pa dzīvojamo zonu, brauc lēni.

Njā… Gribēju jau komentēt, bet tad sapratu, ka ir liela daļa šoferu, kuriem iekāpjot mašīnā izmainās domāšana uz «Pedal To The Metal», tādēļ Dārzciema dzīvojamās zonas nekomentēšu, lai gan no vadītāja viedokļa skatoties, neesmu tur redzējis bīstamas situācijas, jo visām mājām tur ir žogi caur kuru lielā ātrumā ar lisapēdu ir pagrūti izbraukt…

P.S. Tagad ignorēšu tās partizānu takas.

Un zinu kāpēc tur sastādītas dzīvojamās zonas.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Seene uzdarbojas - www.db.lv/...

0 0 Atbildēt

Kāreiz gribēju apjautāties, par cik cm Swed ēka iešļūkusi Daugavā pa šo nedēļu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Seene uzdarbojas - www.db.lv/...

Raksta reitings:

+35 Patīk

-0 Nepatīk

0 0 Atbildēt

Eu, man reitings atkal plusā...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Eu, man reitings atkal plusā...

kā tad.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

kā tad.

Vot, jenots! Iekakāji dvēselē!

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Ko neteiksi!

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

kā tad.

Vot, jenots! Iekakāji dvēselē!

0 0 Atbildēt

Atbildēšu Deksteram, nu ir tur absurdi uzlikt zīmi par dzīvojamo zonu. Ielas pārvarā platas, cilvēki pārvarā privātmājās dzīvo, ir šur tur guļošie policisti utt.

Pilnīgs bezsakars tur uzlikt tādu ceļa zīmi. Vairāk kā skaidrs, ka zīme NAV atbilstoša ceļa situācijai, bet nu saprotu, kaut kā tiem fotoradaru dīdītājiem jau jādzīvo

P.S. Šodien pirmo reizi nemanīju pa gabalu fotoradaru un uz pilnīgi tukšas šosejas pilsētas robežā un glāba tikai ātruma ievērošana

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Atbildēšu Deksteram, nu ir tur absurdi uzlikt zīmi par dzīvojamo zonu. Ielas pārvarā platas, cilvēki pārvarā privātmājās dzīvo, ir šur tur guļošie policisti utt.

Pilnīgs bezsakars tur uzlikt tādu ceļa zīmi. Vairāk kā skaidrs, ka zīme NAV atbilstoša ceļa situācijai, bet nu saprotu, kaut kā tiem fotoradaru dīdītājiem jau jādzīvo

P.S. Šodien pirmo reizi nemanīju pa gabalu fotoradaru un uz pilnīgi tukšas šosejas pilsētas robežā un glāba tikai ātruma ievērošana

viensliežu domāšana...

tur nav trotuāra, un ir bērni kas iet uz viskurieni!

tas nekas ka teu tuvākais ceļš uz savu paneleni...

0 0 Atbildēt

Es uzcēlu savu māju, ņemot dalību visā procesā Man panelene neko nenozīmē, tā starp citu.

Pa tām ielām braucu katru dienu. Ievēroju ātrumu, jo nosolījos fotoradaru dīdītājus nesponsorēt. Tā ka man principā pohuj Tas gan nenozīmē, ka tur ir tāda pat dzīvojamā zona kā daudzstāvu nama pagalmā.

0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Es uzcēlu savu māju, ņemot dalību visā procesā Man panelene neko nenozīmē, tā starp citu.

Pa tām ielām braucu katru dienu. Ievēroju ātrumu, jo nosolījos fotoradaru dīdītājus nesponsorēt. Tā ka man principā ******* Tas gan nenozīmē, ka tur ir tāda pat dzīvojamā zona kā daudzstāvu nama pagalmā.

Es tādā pat veidā mēģinu izgāzt viņu biznesu .

0 0 Atbildēt

Jautājums i-auto viedajiem , cik tur gadā Dombrovskis plānoja ieskaitīt budžetā no FR ...vai nebij pie 4 milj ? Bet pusgadā tik pie pusmiljona . Un cilvēki ir kļuvuši krietni uzmanīgāki . Man kautkā šķiet ar visiem 160 , vai cik tur pārvietojamiem FR pānoto nedabūs .

Intresanti būtu redzēt FR iekasētā dinamiku . Piemēram parādījās Jelgavā uz dobeles šosejas tieši mazā posmā kur 50 km/h , cik ieņēmumi pirmajā dienā u t t . Piemēram es tieši tur nevienu skrējēju nēesmu redzējis . Cerība tik uz viesiem kuri nepamana ,ka vienubrīd 70 mainās ( drusku līdzīgi kā Ogrē zāģē 50; 70; 50; 70 u t t )

0 0 Atbildēt

Domāju, kirdik tam BIZNESAM būs

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Starp citu - "Plānots, ka Latvijā uzstādīs 30 pārvietojamos, 110 stacionāros fotoradarus un vēl 20 būs tā sauktie tukšie statīvi."

Tā ka radari plānoti tikai 140, un pašlaik ir palaisti tikai 30 pārvietojamie (+4 kuri bija iepriekš), ar kuriem reāli var visvairāk piķa izspiest, slēpti uzstādot tos vietās, kur samazināts atļautais ātrums, piem., tās ielas Pļavniekos, kur ir "dzīvojamā zona" (vēl varētu Vecrīgā kādu norīkot, bet tur satiksme nav tik intensīva, nerentējas).

Tā ka ļoti šaubos, vai vispār ieraudzīsim tos stacionāros radarus, drīzāk Vitronic bankrotu, vai arī valsts pārņems "biznesu", vai arī vēl ko negaidītu izdomās, piemēram, aprīkos ar slēptiem radariem satiksmes autobusus..

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Domāju, kirdik tam BIZNESAM būs

Dikti šaubos! Latvijā par normālu biznesu uzskata, ja pa vienu, augstākais pa 2 mēnešiem var atsist ieguldīto naudu, tad ar šiem ieņēmumu totālajiem kritumiem sanāks tikai normāls bizness, kur naudu atpelna 7 - 15 gadu laikā!

0 0 Atbildēt

No jaunajiem fotoradariem plānots šogad iekasēt 7 306 360 Ls.

Iekšlietu ministrijas 2012. gada budžetā ir parādījusies jauna pozīcija:

"Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem 4 749 134"

Šī summa ir tikai 65% no kopējās, jo 35% aiziet Vitronikam - no tā arī izsecinam, ka gadā jāieņem 7,3 miljoni jeb nepilni 20 tūkstoši dienā!

Paralēli fotoradariem valsts plāno sodīt noziedzīgos autovadītājus vēl par 5 miljoniem Ls:

2012. gada budžets:

Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija 115 000

Naudas sodi, ko uzliek Valsts robežsardze 215 000

Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar Valsts policijai piederošajiem tehniskajiem līdzekļiem 400 000

Pārējie naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē 4 600 000

0 0 Atbildēt

Es darīšu tā-balstīšos uz savu pietiekamo pieredzi un godaprātu. Ja mani nofotografēs radars vietā, kur ierobežojums ir pamatots un pelnīts-samaksāšu.

Ja nofotografēs vietā, kur tas acīm redzami ( ne tikai manuprāt, bet sabiedrības viedokli arī pieskaitot) ir uzlikts nepareizi, pārsūdzēšu un novilcināšu samaksu max termiņu.

Tādā veidā es izteikšu savu protestu un līdzdarbošos situācijas uzlabošanā.

0 0 Atbildēt

Tā kā "kopējais B kategorijas vadītāju skaits Latvijā ir vairāk nekā 740 tūkstoši.", tad 12,3 miljonus sadalot "pa galviņām" vidēji sanāk ap 16,5 Ls soda katram autovadītājam.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Tas ka nesavāks plānoto ar FR ir skaidrs.

Mani vairāk interesē cik no FR fiksētajiem pārkāpumiem ir apmaksāti, jo Vitroniks saņem savus % tikai no reāli saņemtā. Kaut kā neesmu dzirdējis, ka "neieinteresētais" Zivtiņš plātītos ar sasniegumiem šajā jomā. Domāju, ka daudzi atliek šo prieku līdz TA, tāpat ir daļa kas pārsūdz un velk laiku.

No manis 3,50 Vitroniks ar saņems tikai septembrī, par fotomirkli janvārī.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti